Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
All hail the double x!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Szó szerint ugyanezek a dolgok foglalkoztatnak!!! <#wave>#wave> Jól elcseszték! <#falbav>#falbav>
All hail the double x!
buktam már pár millát kaszinóban, de jóval többet nyertem, az elsõ versenytõl kezdve nem volt pénzhiányom 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nagyon nem akarok pénzt cheatelni - Miért nem?
Egyébként szerintem simán ellenõrizhetõ,hogy megvetted-e a kocsit.Megnézek a tdu2.comos accodon,hogy aktiválva van-e a dlc,ha nincs de megvan neked az autó,akkor megy a ban.
Mert hát érted, ha ki akarok tûnni a tömegbõl, nem mehetek mindenhova az Apollóval. <#idiota>#idiota>
egy ilyen kell nekem is<#smile>#smile><#smile>#smile>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
"Server optimization is happening tonight!
It starts on 7th April 2011 at 1:00 AM PDT (0900 GMT), and will only take a few minutes. A small number of users may be disconnected during this time.
•The PC Proxy Server is being patched. This should increase the speed and reliability of logging into the game.
•The servers that control free-ride multiplayer are being patched on all platforms. The optimizations are designed to make free-riding with other players smoother. Multiplayer free-ride will be offline for about 5 minutes on each platform.
Thanks all."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
bekerült az autó a használt autóshoz, vettem egy sima mustangot, bementem a házamba, kicseréltem GT500-ra, szalonból eltûnt a GT500, a garázsomba ottmaradt.. tehát a játék azt látja mintha simán csak megvettem volna használt autóstól, ami majdnem igaz is 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
elméletileg az RS5 is festhetõ egy kis trükközéssel, úgy mint bármelyik autó , de majd reggel megnézem 😉
(Bugatti SS az egyetlen kivétel, mert ott az egész autón egy bazinagy textúra van, nem festhetõ felület)
Az RS5 mi a picsáért nem? Pirosban nem veszem meg 😄 Legalább kék lenne basszák meg...

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...