Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jofer
Tudom, csináltam azt is. A startnál megfordulni, és tipli! <#vigyor> De igazán sokat a trade-en lehetett keresni. Volt olyan nap, hogy eladtam 10 Enzot is!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Bronx South
Hát nekem még nem elérhetõ a 20k-s verseny, de ha elérhetõ lesz én 3-4 óra alatt összekaparom a yacht árát. Nameg online is olyanokat megyek hogy 1 óra alatt simán 4-500k -t összekaparok, vagy ha több a player és többet érek be elsõnek a célba akkor mégtöbbet is akár. Az más kérdés hogy a rouletten elbuktam már 4-5 milliót, bár szerencsére tegnap visszajött az SS ára, de még mindig ott van 1-2 millió hiány. Én már kitaláltam a crc bizniszt is, bár még nem nagyon jött be rajta egy dollár se, viszont keresni kell az alternatívákat, + írni a tdu2.comon.

pxxl
jah, de azzal lasabban jött a pénz. ezzel a 75000-es versennyel sokkal többet lehetett kaszálni, csak qva unalmas volt 😄

All hail the double x!

jofer
Én meg egy idõben naponta toltam a szigetköröket, nem fogom 100X lenyomni a 20.000-es versenyt, hogy megvegyek egy kétmillás autót!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Ezek szerint csak én küzdök pénzhiánnyal! Az életben, munkában, szerelemben nagyon szerencsés vagyok, de a szerencsejátékok sosem feküdtek! A kaszinóban a nullát körbe pakolva, max. téten pillanatok alatt elbuktam fél millát. <#nemtudom>

Szó szerint ugyanezek a dolgok foglalkoztatnak!!! <#wave> Jól elcseszték! <#falbav>

pxxl
ott tudtál farmolni pénzt versenyen. 10-15mp alatt 75.000. valahogy jobban dõlt a lé, mint a bugos kaszinóban 😄

All hail the double x!

miért itt kevesebb van ? <#fejvakaras>

buktam már pár millát kaszinóban, de jóval többet nyertem, az elsõ versenytõl kezdve nem volt pénzhiányom 😄

Na oda be is véstem az 1 milliárd 800 milliót 😄 Igaz megmaradt 1,5 milliárd de ott a trade nagyon jól mûködött.Szab itt a 2be ezt elqrták.Így is halálba módolgat már mindenki.Várható volt h ez lesz.A pénz cheat még megbocsájthatóbb mint az Über Subaru ami megy 500-550-t

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
volt is rá rendesen pénzkereseti lehetõség. 😊

All hail the double x!

TDU1-ben is megkellet venni az autókat és tuningolni is külön pénzért kellet..

Azokat nem kell megvenni a szalonból v a használt autókereskedõtõl? Nameg 1bõl 4es tuningal kapjuk?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Remélhetõleg ez után már nem egyenként lehet megvenni õket,hanem majd adnak ki megapackot.

Nem értem miért akadtok fenn ezen?Ha én gurulok veled pl engem speciel nemérdekel h neked megvan az összes autó összes ház.Ne lökj le az útról aztán ennyi.A buta pókeren meg a csaló ruletten nagy ritkán kaszálsz annyit h oké legyél.Jönni fog még kb 50-60 autó-motor .Azokat hogy rákba veszed majdmeg?Ezt a pénzes dolgot elbaszták.Az SS extra 2 millionál többe kerül és ha jólemlékszem vhogy ua a tuning is rá

Nagyon nem akarok pénzt cheatelni - Miért nem?

ha traktorral mennék, vagy 5ös tuningos ferkákkal, jogosan járna is a ban, de most egy festéstõl nem leszek gyorsabb, az ellenfelem se lesz lassabb, repülni se tudok tõle.. pénzt se csalok, sõt még költök is a festésre..

jofer
Nem nyomsz velem pár instantot bukóra? Olyan 25-30 elég is lenne... 😄

w77d
szerintem ha nem átfesthetõ kocsit átfestesz és véletlenül modival találkozol, akkor is megy a ban. Hiába hogy csak egy átfestés de hack nélkül a többi ember nem tudja megcsinálni. Ha ez ellen nem lépnének fel szigorúan akkor mindenki elkezdené használni és ellenõrizhetetlen lenne a DLC kocsik megvételének ellenõrzése.

Fehercsoki
De,csak azt írtam,ha már pénz cheat akkor ez egyszerûbb.

Egyébként szerintem simán ellenõrizhetõ,hogy megvetted-e a kocsit.Megnézek a tdu2.comos accodon,hogy aktiválva van-e a dlc,ha nincs de megvan neked az autó,akkor megy a ban.

jofer
Ez eddig rendben van, de valami buhermentes megoldásra lenne szükségem.

Mert hát érted, ha ki akarok tûnni a tömegbõl, nem mehetek mindenhova az Apollóval. <#idiota>

pxxl
mert szted a memóriahekkelõs cucc az nem cheat? <#idiota>

All hail the double x!

jofer
Tudom, de maradnék a 100%-os legális megoldásoknál. Nincs infója valakinek arról, hogy készül-e valami megoldás? Vagy ez csak nekem probléma? <#idiota>

ha a garázsodba rakod, technikailag megvetted az autót , nincs miért bannoljanak..

w77d
én sem próbálom a memórai hacket, szerintem arra keményebbek lesznek mint egy kis pénz cheatre. Én sem akarom újra megvenni a játékot és fõleg nem akarom elölrõl kezdeni....

Fehercsoki
Pénz cheatnél sokkal egyszerûbb ez a memóriahackelõs dolog,mivel DLC autót is be tudsz rakni magadnak.Persze én inkább egyiket sem csinálom,nem ér annyit,ha véletlen bannolnának nincs újra 10km a játékra.

jofer
Van pár izgalmas csemege, a DLC verdák között, amiért hajlandó lennék pénzt is áldozni, de hogy a picsába fizessem ki a használt autó kereskedõt? Hogy vegyem meg az SS-t??? Erre találjanak már ki valami legális megoldást! Nagyon nem akarok pénzt cheatelni...<#falbav>

Leo 1991
wáááááááááááááááááááááááááááááááá<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
egy ilyen kell nekem is<#smile><#smile>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

gduck
Lesz pár perces leállás.

"Server optimization is happening tonight!

It starts on 7th April 2011 at 1:00 AM PDT (0900 GMT), and will only take a few minutes. A small number of users may be disconnected during this time.
•The PC Proxy Server is being patched. This should increase the speed and reliability of logging into the game.
•The servers that control free-ride multiplayer are being patched on all platforms. The optimizations are designed to make free-riding with other players smoother. Multiplayer free-ride will be offline for about 5 minutes on each platform.

Thanks all."

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bronx South
Zero kösz az estét, az SS -be már belepakoltam 300km-t. 😄 Végre kicsit megint fönt érezhetem magam, és az SS -t legalább nem tudom felrakni roulettre. 😄

Szabi, errõl mesélhetsz nekem is egy picit, mert én is átfestenék pár szekeret...

nem egy bonyolult mûvelet, és miután kifizettem az autót egy szavuk se lehet..
bekerült az autó a használt autóshoz, vettem egy sima mustangot, bementem a házamba, kicseréltem GT500-ra, szalonból eltûnt a GT500, a garázsomba ottmaradt.. tehát a játék azt látja mintha simán csak megvettem volna használt autóstól, ami majdnem igaz is 😊

Ja ok akkor tárgytalan de majd úgyis ír ide v neked privátba

[HUN]FaTaL
Egyelõre inaktív vagyok, úgytudom tele van a klub, de azt sem tudom játszanak e. Usament sem tudtam már felvenni 1 vagy 2 hete. :/

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Trüközéssel nem kívánok szórakozni. 😊

Van a klubodba még hely? Van egy srác most gurultam vele belépne vhova ahol van hely

a kígyót meg péjntel rajzoltam rá ? 😄

elméletileg az RS5 is festhetõ egy kis trükközéssel, úgy mint bármelyik autó , de majd reggel megnézem 😉
(Bugatti SS az egyetlen kivétel, mert ott az egész autón egy bazinagy textúra van, nem festhetõ felület)

[HUN]FaTaL
Ja vagy ez a sima nem a gt500 😄

[HUN]FaTaL
Ez festhetõ?

Az RS5 mi a picsáért nem? Pirosban nem veszem meg 😄 Legalább kék lenne basszák meg...

legújabb generációs autókölcsönzõs masina 😊)

a hónom alá kaptam a gyereket és megneveltem 😊

[HUN]FaTaL
Tegyél már rá AA-t, legalább amíg fotózol 😄

😊)

nem tudom mit csináltak 😄

[HUN]FaTaL
Az elsõ részhez sokkal olcsóbb volt a megapack, 45 autó volt 25$ ha jól emlékszem.

ha megvetted pénzért az autót, a játékon belül az a puccos narancs karbónos bugatti pl még 2.8 millió, tricolore majdnem 2.1 misi... és így tovább... na ez van picit elárazva 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

rotator
1 autó 1 dollár, mennyi lenne a reális ár szerinted, 2 cent? 😊

Remek hír, végre megvásárolhatóak a bónusz autók. Csak kár, hogy ilyen drágára árazták õket. Igazából nekem csak a Tricolor kell. 😊
Bronx South
Picsába... így még esély sincs arra h a maradékból havernak vegyek vasat... Nekem csak a GT500 kell...

w77d
automatikus

Bronx South
Elsõsorban azokat kérdezem akik vettek már dlc autót. Ugye megveszed a tokent, majd veszel autót. Egy serialt küld ki emailben, vagy automatikusan hozzáadja a nickedhez ?

w77d
most nézem, hogy ezek a DLC-k nem új modellek, hanem a már játékban meglévõk speckó változatai... így nem kell ennyiért..