Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
jah jó a festett gépe nekem volt tegnap este alkalmam picit megzúzogatni az Inuit Q7-emmel XD

jofer
Úristen Szatyiii! Csak azért, mert te nem tudsz valamit megcsinálni, akkor az a dolog már nem is létezik? Hidd el, mysterion milliárdokat keresne, ha lehetne árulni a matricázott verdáit!

Amúgy nem hinném, hogy bárkit is kidobnának a játékból emiatt, mivel a bétát nagyon figyelték és ott is "agyonfestett" verdákkal gurult. Sõt, ha jól emlékszem a hivatalos fórumon saját topikja van a témában!

Hajrá myst! Bomba jó a verdád! Én este mikor élõben láttam, majdnem lefordultam a székrõl! <#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

amíg nem jut jogtalan elõnyig, addig szinte minden 😄

amúgy mi számít nálad pl. csítnek ?

nálam amivel másoknak jogtalan elõnyszerzéssel bármiféle kárt tudnak okozni, az hogy a játék hibáit, lehetõségeit kihasználva vicces vagy érdekes helyzetekbe lehet kerülni, miért csítelés ?

egyszerû példa pl. a civil autók, ha civil autóval mászkál valaki az miért csít ? ha traktorral ezerrel megy versenyen na az már csít.. és jogos a ban..

gduck
Mi a szórakoztató a játék szétcsítelésében? <#nemtudom>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jön valaki egy gyalogtúrára ? 😄DD

remélem nem komolyan írod, minden autó festhetõ és matricázható, csak egy kicsit trükközni kell hozzá..

gduck
A TDU2 pókerben egy dolgot megtanultam. Soha nem szaba eldobni egybõl a lapot (kivéve ha valaki irreálisan nagy téttel kezd), mert a legszarabbnak látszó leosztásból is lehet simán nyerõ lap.

Eddig egy 1., kettõ 2. és egy 3. helyem volt. Ez 2.600.000, dollárban kb a duplája <#nyes>

de ??? a bugatti s.s nem matricázható és bár azt irja hogy ö csinálta, elárulom nem mond igazat! nekem is megvan a kocsi és a narancs felnis s.s-t be sem engedi a stickers shop-ba.

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Bronx South
Aki billel játszik, próbálja ki ezeket a beállításokat (FFB lehet még invert - low):

Bronx South
A Twitterükre nem tudok írni, és nem is akarok regisztrálni oda, a topik címét megváltoztattam az ötletednek megfelelõen, de a topik listán még mindig az eredeti névvel szerepel.

Bronx South
Még egyszer javaslom a tdu2.com -os topikom fejlécbe rakását, és hogy írjatok oda sûrûn. Miért van az hogy ilyenkor nagy a csönd ? Annak a topiknak pezsegnie kéne.

[HUN]FaTaL
Nem, sõt bug miatt, ha új profilt kezdesz akkor is csak a pénzt adja 😮

Szerintem nem tudsz duelezni ha nincs meg a tét.

#22027: Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

lehet egymástól kocsit venni????<#conf>
Kaszinó autót meg lehet újra nyerni?
Mi történik, ha elfogy a 10000 pontom duelezés közben? Ellenfél viszi a kocsit?

tomsolo
Lehet menni mindenkinek rajta, akit érdekel (sry a nagy képért):

Beküldött idõ billzettel lett belerakva fair play jegyében.

Térkép hozzá. (Kérték az elsõhöz is páran).

Nem sok helyen lehet 300-ra vinni cserébe elég melós.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

@Petryx: na ez egy külön kis logikai "játék a játékban" résszel ér fel! 😄 Egy garázsban egy adott pozícióban álló autó csak akkor cserélõdik le, ha azzal gurulsz ki (asszem, drive now, elsõ lehetõség az autó menüjében) és az az autó kerül a helyére, amivel a házhoz érkeztél, szóval a garázs 0. helyén, a kapu elõtt áll (vagy ha nem pont elõtte, egész más szögben, mint a többi). Pontosabban helyet cserélnek, mert amivel kigurulsz, az az õt lecserélõ autó helyére kerül abba a garázsba/házba, ahol a másik helye volt.
Ha a fali menübõl választasz kocsit, ugyan ez történik, amivel érkeztél, az helyet/istálót cserél a listáról kiválasztott járgánnyal. Rengeteget el lehet baszakodni vele. Én csak azt sajnálom, hogy csak 8-as garázs van, Ferrarikat nem tudom egy helyre gyûjteni... :'(

Hali

20:40 kor indulok egy Oahu körre Lanca Deltával (C4 osztály), akinek van kedve csatlakozni azt szívesen várom, lehetõleg classik car-ral, indulás helye északi reptér(ami üzemel a két sziget közt) melletti autósiskola betonpályája.

Online név ha valaki nem vett volna még fel: Enton
Met
de kurva sok szabadidõd van<#zavart1><#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tomsolo
Igen.

bemész vele a garázsba, a falon kiválasztasz valami más autót így az autód amivel bementél a házadban marad, és így tovább, más megoldás nincs sztem 😞

GerY5
De! 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Rájött már valaki hogy miként lehet összehordani egy garázsba pl. az egy márkájú kocsikat?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Met
ugye ezt nem a játék festegõ szarjával csináltad<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kemszi2
ott leszek 😊 addig megkapja mind2 a tuningot
8kor magyar verseny klubbos tali klubházban, kacsa és bogár jöhet csak!

tomsolo
Jajj mekkora szemét bugot találtam:

ha készítesz egy CRC pályát pl ibizán meg csinálod hozzá az alap idõt elmented, akkor ha hawaiion vagy és onnan szeretnéd beküldeni, azt mondja hogy nincs hozzá teszt idõ menj újra. (Ibizáról mûködik persze).

Ha triviális volt akkor sorry, de nekem most tûnt fel.

Nézd én évekig tóltam a pokerstars-on de ahoz képest ez egy buta poker.A flopba 3-4x egymásután pár van.Ha vkinél van 1 elfekvõ kettes - hármas már ott a drill.Nem vérre megy de hogy ebbõl szedjél össze mondjuk a Koenigsegg-re <#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gyönyörüüü 😄 <#eljen> Már írtam de nagyon ügyes vagy <#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Nem szoktam cheatelni, SOHA! Az életben és a játékban is megküzdök mindenért <#wave>

max bannolnak.. <#idiota>

GerY5
Ezért mennyi kérhetnék akkor? 😊)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

kemszi2
nem kellene ki memóriahekkelni a pókert XD
gduck
Hát tegnap engem lecsalózott a gyerek pókerben, meg hogy majd jelenteni fog. Mert jó lapjárásom volt... <#nemtudom>

w77d
csak gondold el, hogy ezzel tejeszted a hacker progit. Mindenki egybõl kérdezgeti, hogy nadehooogy lééégyszi éééééénis nemmmááááá oszt elõbb utóbb megtörsz a kínzás alatt 😄

passz, nem próbáltam 😄

[HUN]FaTaL
De avval nem lehet elmenteni az állapotot, vagy igen?

tulajdonképpen az ülés is rég megvan oldva, mert van kamerahack 😄

[HUN]FaTaL
Egyelõre semmi nem került a játékba rengetegen sírnak az üléspozíció és az index visszajelzés miatt is, utóbbit már egy modder megoldotta.

[HUN]FaTaL
Címezd a topicot GMDestranak (írd bele titlebe valahova), azt hiszem akkor elolvassa. Vagy írj a twitterükre. 😊

Bronx South
Azt se feledjétek hogy világosan meglett mondva, csak olyan dolgok kerülnek be a játékba amit sokan akarnak, tehát az egyéni fellángolásokra szarnak nagy ívben.

tomsolo
Jelenleg egyoldalú a check, a játék indításakor bekéri az ataris accountot ami megmondja milyen dlc vel indulhat a game. Hogy utána mi van a játék profilban, leszarja.

Bronx South
Éltetni kéne az általam létrehozott topikot, ugyanis ha csak itt megy a sírás, soha, de soha nem fognak bekerülni azok a dolgok amik igazán kellenének. Nem biztos hogy a külföldiek részérõl is ilyen egyértelmû dolgokkal jön hogy mi kéne, vagy ha valaki felhoz valami értelmeset pár óra alatt megy a süllyesztõbe ha nincsenek pártfogók akik idõnként írnak valamit. A fejlécbe is ki lehetne rakni a linket.

Bronx South
Csodállak titeket, én is egyet értek a felháborodással de ezt a fórumot sajnos egyik fejlesztõ se olvassa. :/

[HUN]FaTaL
Reptérnél lévõ, 20k-t fizetõ A1 küldit nyomjad sokszor. Nem fizet olyan gyorsan mint az elsõ részben de azért megcsinálható.

Bronx South
SeanJRRussel
Chate flame on: 😄😄DDD😄😄😄😄😄😄😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Fabio Capello
Csak nem akarja bedobni a kaszinó a fránya kocsit, lassan egy milkót belegyilkoltam a félkarúba -.-"

Cheattémában: Elõször azokat, akik jogosulatlan elõnyre tettek szert (timehack, ilyesmik), majd akik fizetõs cuccot hackelnek be, utána lehet nekiesni azoknak, akik pénzt hackeltek be (habár ezt õszintén szólva lesz*rom, ha valaki ettõl boldog...), és a LEGVÉGÉN talán azok, akik átfestik a kocsit (aminek aztán végképp semmi haszna, semmi elõnyöd nincs)

Hamár retorziókat akarnak alkalmazni, csinálják fontossági sorrendben/megfelelõ mércével. Nyilvánvalóan aki behackel 50 dodó értékû cuccot, az messze nagyobb büntetést érdemel, mint aki átfestett egy ferkát. Szerintem.

Hát én attól befostam mikor mondtad h vmelyik HC akrobata eladta a Saleenjét és kapkodtakérte.Régi szépidõk 😄 A Mysterion lazán kérhetne itt 3-4 milliót a párduc Cinkéjéért.

jofer
Ezt már én is mondtam korábban! Egyedi festéses verdák kereskedésével egy egész iparágat lehetne telepíteni a játékba! Kár, hogy ez nem jutott eszükbe...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Bronx South
Hát én is a traden gazdagodtam meg az 1 -ben, valami 80 millió dollárral fejeztem be a játékot, és annak a döntõ többsége a tradeból volt. Ráadásul itt az egyedi festések miatt még értelme is lenne, de nem értem, egyáltalán miért szedték ki ? Unalmasnak találták mint a benzinkutat, vagy mi van ? Mi a fontosabb, az õ meglátásuk, vagy a játékosok meglátása ?