40335
  • pxxl
    fatal a pénteki visszhang
  • [HUN]FaTaL
    Pack előtt volt egy bug, hogy többször is megkaphattad a pénzt, ezt javították az idióták... Nem lehet pénzhez jutni a játékban..
  • tomsolo
    A packban az javították hogy véletlenül se kaphasd meg a pénzt többször. Előtte volt ilyen bug, most már nincs.
  • Petryx
    Hogy legyen egy kis TDU is... ez engem is érdekelne mert ugye az elején úgy volt hogy nem lehet újracsinálni a kupákat, illetve lehet, csak nem kapod meg érte a fődíjat, csak a futamonkénti aprót.
    Elvileg én úgy tudom hogy ezt az Exploration pakkal orvosolták.
    Viszont olvastam olyat is hogy semmi nem változott.

Valakinek konkrét tapasztalata van erről?
  • Katun
    Lenne egy intim kérdésem a játékkal kapcsolatban, igazából nekem az Xbox 360-s verzió van meg, és érdeklődnék, hogy van-e magyar klub a Live-n?
  • GerY5
    Szóljak pixxelnek, hogy nevezze át a topikot?
  • Fehercsoki
    Úgy tudom a német autókra nem vonatkozik a kresz,legalábbis nem tartják be és a rendőröket sem zavarja ez a magatartás.
  • [HUN]FaTaL
  • Katun
    Mindegy, hogy bmw-s vagy mercedeszes, ajudis, fószvágenes, a magyar az utakon egy nagy faszkalap. Elnézést az obszcén kifejezésért, de ez így van, sokszor megyek külföldre, és a legtréfásabb az amikor például megyünk Szerbiába Röszke felé, ott már módfelett széles az út, minden normális gondolkodású úgy vezet, hogy az út jobb szélén, hogy elférjen a gyorsabban vezető autós. Viszont a bunkó magyar, az út felezővonalán megy mint itthon, természetesen, villognak rá, és dudálnak is, de a vadbarom idióta bunkó unintelligens, irigy magyar az csak visszaugat és visszadudál... ez a magyar vezetési morál
  • SzFeri82
    Én még nem találtam, de úgy vettem észre, hogy sokkal szebb lett az antialiasing. Mintha több dologra "hatna", Összhatásra simább a kép, talán még gyorsabb is lett kicsit a játék.
  • Blackdog
    Sziasztok!
    Egy gyors kérdés; Ha feladok egy kupát (pl. hawaii cup), akkor újrakezdésnél, ha ismételten megnyerem az egészet, mennyi pénz jár érte? Gondolom nem kapom meg újra az 1000000$-t.
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • tomsolo
    Felraktam pár ohaus, aszfaltos crct - kanyar van bennük bőven.
  • Bronx South
    Valami kopasz fülbevalós bmw -st kérdezzetek a kreszről, azok tudják.
  • [HUN]FaTaL
    Éppen ezért ilyeneket a jogsis topicba kellene kérdezni, mert, aki már legalább 1 éve vezet az ezeket elfelejti. Mert az van ami az utcán van.
  • pxxl
    sajnos mind2 irányban. biciklissel egyetemben -.- hállelúja annak a fasznak aki kitalálta és elfogadta
  • pxxl
    az senkit nem érdekel a vizsgán, hogy a kinnt az utcán mit csinálnak, a kreszt kérdezik, ami mindenkire vonatkozik :)
  • marcihusi
    Én is úgy tudom, hogy a motoros a piros lámpánál most már legálisan megy a sor elejére.
  • Sharks
    Az ok, de itt motorról volt szó - ég és föld a kettő. A kerékpáros autós beszélgetésbe meg ne is kezdjünk bele .
  • Fehercsoki
    TesztEgyébként ha valakit érdekel akkor itt a teszt,sok félét lehet nyerni,június 9.-én sorsolnak.
  • atomboy
    Keresztezodes valogatja. En kerekparral kozlekedek, es piros lampanal, ha hely az ut szele es auto kozott, elore szoktam gurulni. Errefele alsobbrendu utaknal altalaban 3-4 autot engednek at, az igeny meg joval tobb. Nekem meg nincs kedvem feleslegesen szivni a kipufogogazt.

Stop / EAK tablaknal ill jobbkezesnel viszont beallok a sorba.
  • Fehercsoki
    Hát még most sem KELL előre engedni,de ez a fair közlekedésről szól,ami csak a mesékben létezik és mindenki előzékeny és nem akadályozza a másikat.
  • Sharks
    Igen, és egy kereszteződésben meddig szokott állni egy jármű a hétköznapi gyakorlatban?
  • [HUN]FaTaL
    A legutolsó kresz módosítás óta ez már nem így van.
  • gduck
    A válasz szokásos: ŐRÜLT :D :D :D (De nagyon ügyes :D )
  • jaddz8
    miért kéne előre engedni? motoros ugyanúgy áll mögötted a pirosnál, stoptáblánál mint bármelyik autós. a második válasz a helyes, nem kell neked sehova lehúzódni. simple as that.
  • Fehercsoki
    Teszt,lehet vele nyerni:D
  • atomboy
    Allo jarmuvet nem elozni, hanem kikerulni szoktak.
  • Sharks
    Ne keress logikát a kreszben, mert nem mindig van. Elvileg kereszteződésben nincs előzés, úgy tudom, de szögezzük már le, hogy hova akarunk kilyukadni? Egy tesztben akarod bekarikázni a helyes választ vagy az életben szeretnéd tudni, hogy mi a helyes viselkedés ebben a szituációban?
  • Fehercsoki
    A szabály így szól: „Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeli vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha
    a) az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és
    b) az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”

A szabály így szól,szóval ez alapján akár jobbról is kikerülhet engem a motoros és előremehet,a "mellett" nem feltétlenül jelent bal oldalt.
  • LeWyTy
    Szerintem tökéletesen illik hozzá :D
  • Ztech
    ruha matrica és bútor
  • SeanJRRussel
    3 nyereményt kell megnézni a vip részben a lépcsőtől balra és jobbra...
  • Fehercsoki
    Érdekes az egész,ha nem felezővonal lenne ott akkor még jó is lenne.
  • rusher4587
    Srácok, van két dolog, amit nem értek, kéne egy kis segítség:
    Az üldözésért mindenképp pénzt kapunk, ha mi vagyunk a rendőrök, vagy nyerni is kell hozzá, szal pénz jár azért, ha elfogod a mumust?
    A másik, hogy kaszinói statisztikában a "Discovery" részen belül mit takar az , hogy tekintsem meg (legalábbis én így értelmezem az INSPECT-et) mind a három különleges nyereményt? Mit kell tenni ahhoz, hogy ez sikerüljön? 2/3 teljesült, de hogy miért és hogyan, nem vágom... Oda mentem a két kirakathoz, nyomtam egy entert, ami megmutatta a bútor és a sticker gyűjtemény infóját, az autónál meg gondolom, be kéne ülni, ez is megvolt, de nem lett 3/3 a teljesített "megtekintések" száma...
    Lehet, hogy ezt csak a megvétele előtt lehetett megtenni, most már hiába bámulom a szekeret? Jó lenne, ha nem így lenne, mert qrva rég megvan már, nem szeretnék olyan backupot visszatölteni!
  • Fehercsoki
    Na de akkor melyiket?Valahogy csak előre kéne engedni,első egyértelműen rossz mert ha állok előremehet lámpánál,a középső meg érdekes mert elvileg megelőzhet sávon belül ha előre akar menni nem?(de ha nem előzhet meg sávon belül akkor hol előzhet meg piros lámpánál?nem mehet át a szembe jövő sávba mert ott jöhetnek szembe)
  • Szabi1991
  • GerY5
    Néhány felni/jelvény/stb. mod és klubautó festés (béta)...

• [HUN]FaTaL
    A harmadikat biztos nem, ugyanis a motoros nem előzhet jobbról és az első is hülyeség. :)
  • Sharks
    Akkor elég nagy hülyeséget csinálsz, mert egyrészt kötelező jobbra tartás van, másrészt pont ebből kifolyólag a motoros sem fog téged jobbról kerülni (amelyik meg igen, az meg is érdemli). Amúgy a szándék dicséretes a részedről, csak az sem olvasott kreszt, aki írta a kérdéssort vagy direkt beugratós és arra ment ki, hogy az A-t vagy C-t jelöld be, amik hibásak.
  • [HUN]FaTaL
    Minek?