Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Én is az voltam! Akkor hol a ruha???

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

jah 😊

pxxl
azt a beta stess test résztvevõi kapták, ha jól emléxem

All hail the double x!

jofer
Jelentem, hogy Trick Track of Enzo 2 sikeresen beállította a vérnyomásomat! De fejlõdök, mert mindig faragok egy picit az idõmbõl, viszont az elsõktõl olyan messze vagyok, hogy... <#gun>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Nem tudom, azt hittem, hogy mindenki más is megkapta... <#nemtudom>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Sziasztok !
Ha valakinek van aktív klubbja és be tudna venni annak nagyon örülnék. Raz0r911TDU2 a nevem, aktív játékos vagyok.
A Leather Jacket-et hogyan lehetett megszerezni? Én is bétáztam, de csak School Jacket adtak. Pedig még a fókuszált teszteken is ott voltam.
Kép: Képhost
[HUN]FaTaL
Vagy pedig a nyertes csak kap pénzt, a vesztestõl meg nincs mit levonni. Kiváncsi volnék rá. 😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
Nem tudom, nem mentünk le minuszba , pedig érdekelt volna mi lesz akkor - lehet elvesz a vesztestõl egy megvásárolt cuccot? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]FaTaL
És olyankor az ellenfél sem kap semmit?😄

tomsolo
Lehet duelezni, ha nincs meg a tét, Ferke-vel kipróbáltuk. 😊

Duelben asszem 50k a max, még talán úgy lehetne, hogy CRC-ben csinálsz 1 privát pályát pl. 1 egyenesen rajt 500m-rel arréb a cél, felteszel 1 misit és ha be lehet állítani, hogy csak 5 percig éljen a verseny akkor elég nagy eséllyel a haverod viheti el a zsoszót.
[HUN]FaTaL
Ja, azt nem tudom.

#22075: Nem lehet pénzt küldeni, trükközni kell. Klub kasszához senki nem nyúlhat hozzá, nem érdemes tömni pénzzel mert csak az autókat tudod belõle megvenni, meg updatelni utána értelmetlenné válik. Klubból nem lehet pénzt kivenni.

tomsolo
Ha klubtag a srác akkor a legegyszerûbb ha csinálsz egy 1 millás CRC-t, beállítod hogy csak klubtagoknak, 1napra - mész egy idõt rajta hátramenetben, õ meg elviszi - te meg kapsz vissza 100 ezret mint creator-i bónusz.

Ja, amúgy hogy lehet valakinek pénzt küldeni? Van mód nagyobb össze átutalására, vagy trükközni kell, pl. hagyni nyerni duelben? A klub kasszához ki nyúlhat hozzá? Mi lesz a pénzzel, ha megszûnik a klub? Szeretnék adni valakinek egy misit és arra gondoltam, hogy csinálok egy klubot, berakom a kasszába a pénzt, aztán a haver valahogy olyan jogot kap, hogy kiveheti onnan...vagy nincs ilyesmi?

Fatal, én nem a pénzre gondolok, nem az fogy el, hanem amikor dueleztek, minden kör végén az eredményhirdetésnél jobb oldalon van xxxx pont (indulásból 10000 mindkét játékosnak), ezek a pontok cserélgetnek gazdát a versenyzõk között, és kíváncsi vagyok, hogy ezek mire jók, mi történik, ha valaki elnyeri az ellenfél mind a 10000 pontját...

jofer
Én ezek mellett tettem le a voksomat:

akár 😊

w77d
1 óra hardcore, a túlóra drága XD

Mintha a tourba másként lenne a lapjárás.A cashbe buta.De most láttam h mennyit nyertél <#nyes> hát látom jóságbõség van nálad <#papakacsint><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Gyors menet lesz? XDDD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

w77d
8-ra megyek egy kurvához, de fél 10 körül ráérek XXXD

gduck
Nem csinálunk a hétvégén pár klubbos versenyt? Úgy néz ki, hogy én pl. ma (kivételesen) este 7 után is ráérek.

w77d
igen sajnos ez jellemzõ multis játékoknál. Én már ezért nem játszok FPS multikat. Sokszor volt, hogy amiatt rúgtak ki a szerverrõl, mert le mertem lõni az egyik admint én má tuti hackelek..

[HUN]FaTaL
Evvel az a baj, hogy a sok pistike, aki esetleg sokszor kikap versenyen, mert béna, majd elkezdik nyomogatni a reportot, aztán kapod a bant a semmiért...

tomsolo
Csak elírtam 😞

Catheram R500

tomsolo
Caterham

gduck
Vettem is egy Tricoloret 😄. A GT 500 megvolt az elõrendelés miatt, a Q7 és a Centenaire meg már régebbi megvétel.

Mit érdemes még megvenni?

Nincs is a hivatalos fórumban képem Mustang GT-H-m-ról, ha azért kapok bant mert fizettem egy Shelby GT500-ért, majd átmertem festeni akkor megtapsolom õket, és kerül is fel jútyúbra a vidi ahogy ég a dvdtok lemezestül <#eljen>

6.-án este lettek megvehetõek 😊

gduck
"csak a saját gépem memóriája viselkedett furcsán"

Mondjuk ezért nem te vagy a hibás, egy normális oprendszernek nem szabadna megengedni, hogy egy program által használt memóriaterülethez más program is hozzáférjen. EZ A WINFOS <#falbav>

Épp ez az, elég sokan írogatnak a hivatalos fórumba. Talán épp ez az oka az április 5-tõl érvényes új fórum szabályzatnak. Vagyis aki bármi hack, cheat, mód, nem megjelent autó stbrõl ír a fórumban az kapásból kapja a büntetõpontot. Még azoknak a topicja is zárásra kerül akik csak jelenteni akarják ezeket. A múltkori Ataris válasz alapján még Szabi is kaphat bant.

Vagyis az Ataris annyit írt, hogy ne a hivatalos fórumba küldjék az ilyen móder\hacker\cheater stb problémát, hanem ott a lehetõség és játékon belül egy sima jelentéssel megoldható. És szerintem ha valakinek elég sok reportja van azért ott már eléggé megnõ a bannolás esélye.
gduck
A bónusz autók már régóta elérhetõek a DLC storeban? Mert én csak most vettem észre..

én annak mi értelme ? 😄

tomsolo
Az nem mûködik úgy, ha teljes profilt megkapod?

Mintha lehetne váltogatni a profilok közöttt úgy emlékszem.

GerY5
Vállalnék igazi pénzért bérfestést is, ha legalább egymás között lehetne STI-ket cserélgetni. 😄

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

jofer
Jaj, ne tessék már viccelõdni! A béta elindulása óta tolja fel ide a jobbnál jobb skineket, erre jössz te és simán lehazugozod! Szerinted nem vágjuk, hogy alapból az SS nem festhetõ?

Tényleg jöhetnek a fotók! Én nagyon béna vagyok, egy normális festést sem tudtam eddig összehozni, csak inkább összedobáltam valamit, hogy megkapjam érte a pontokat és kész.

GerY5
Bocsánatkérés ezennel elfogadva.
Dobnál fel pár képet? Szerintem kíváncsiak vagyunk a munkáidra mi is.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

a GerY5 festése szép, és mivel alapban nem festhetö azt hittem nem mond igazat de bocsánatot kérek tölle ha tévedek.

Nézd meg a másik szigeten is. Területenként adja õket, Ibizán 20-20, Hawaii-on 15 van minden areában.
honnan tudod hogy én nem tudok ilyet csinálni? ismersz engem ? szerintem nem , és lehet te dobnál hátast ha tudnád milyeneket festettem én.

w77d
Szabi ezt még be is lehetne nekik adni ha nem lenne ilyen kurva elterjedt ez a hack 😊

csak ép minden fájlom teljesen eredeti, semmi sincs módosítva, a mentésbe sincs belepiszkálva, csak a saját gépem memóriája viselkedett furcsán ezért festhettem át egyszer, amit visszakövetni nem lehet..

ha kibannolnak mert a 80pontért megvett autót használom akkor hihetetlen okosak és örülök ha bannolnak mert legalább nem baszok el több pénzt rá és nem gazdagítom õket tovább... ;-)

inkább oldanák már meg végre a Spyker-t amit az autólistában ígértek, mégse mehetek vele a játékban... <#levele>

w77d
ez szerintem akkor fog bekövetkezni, amikor sokan irogatnak majd a hivatalos fórumra hogy de hogy lehet átfesteni ezt, hogy lehet ezzel meg azza a rendõrautóval menni stb... szerintem is lesz majd hack vadászat ezért sem próbálom ki, amilyen az én szerencsém, átfestek egy verdát és egybõl lebukok..

JackSparrow88
Hali, valaki tudja hogy azok a miniküldetések(amikbõl 100 van összesen) miért nem jelennek meg a térképen? Mert még csak 73-at csináltam meg de már jó ideje egyetlen egyet sem jelez a térképen.(pedig pont most vittem végig az utolsó kupát, tehát elvileg mindegyik verseny meg van nyerve-ki van játszva magyarul 😊

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

A helyedben nem lennék abban olyan biztos hogy nem kaphatok ilyenért bannolást. Tudtommal a hivatalos álláspont szerintem nem megengedett a játék módolása, akár elõnnyel jár, akár nem. Szóval mondjuk egy felhasználói szerzõdést sértése vagy bármi hasonló indok miatt kapott ban, ne lepjen majd meg a végén.

Tudom, jelenleg senki nem törõdik a cheat\mód problémával, de szerintem eljön még az a nap amikor nagyon sokan meglepõdnek a bejelentkezéskor, kapott üzeneten. Emlékszem még a sokkal rosszabb támogatást kapott TDU1-nél is volt példa az eredmények nullázására. Azt nem tudom járt-e bann, de ott is egy idõ után megelégelték a dolgot.
Leo 1991
lesz valamikor kresz krúz,mert sajna a többirõl lemaradtam a meló miatt

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

tomsolo
hmmm...

jofer
Hehe! Este mi is elindultunk szigetkörre, és gyönyörûen leamortizáltuk a Bugattikat! Két este volt kresz krúz, tegnap speed krúz volt, meg nyolctól kacsa+bogár krúz. Lassan, de biztosan beindulnak itt a dolgok! <#vigyor>

jofer
Zseniális a plakát! <#worship> A respect jár neked is! Délután tuti, hogy neki is veselkedem! <#wave>