Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivel egyszerre 8 autó fér be, elõbb meg kell vegyed azokat, utána tudod a többit...

kérdés!
megvettem az összes DLC kocsit, de a használt autó kereskedõnél csak 8 van...
pedig a Veyron Super Sport kéne a legjobban, azt is megvettem, de az nincs ott, az hol van???

[HUN]FaTaL
Fasza volt 😊

De többet voltam a füvön, mint az úton jóformán 😄

Buzi civilek állandóan bejöttek elém. 😊

Ez a Zonda Cinque fasza gép 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát Fatal le a kalappal papám 😄 Megy ez neked csak 1 izom autó kell alád.Köszi a krúzt <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Neaggódj agyonszidtuk mi is egész éjjel.Pedig 1 qva jó krúzolás volt.Köszönöm Lecso <#eljen> Talán az 1be volt ilyen tutko szakítás.Késöbb csatlakozott a Duck meg a Fatal de a MrFordShelby-el meg a Dawe-el nagy király volt ez a hurrikán.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

drot
Lassan 3 hete nem játszottam, ma nagy kedvel este akartam kicsit játszani, de amikor már indult a launcher nem töltött le semmit. Ugyanolyan bugos szar mint volt, aztán egyszerûen fogta magát és hibaüzenettel kilépett. Olyan kurva nagy kérés lenne egy patch? Mikor is jelent meg? Február 11? 2 hónap alatt nem voltak képesek egy normális javítást kiadni? Ez egy vicc!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

tomsolo
Hát én csak a felét tudtam megnézni - vmiért iszonyú lassú youtube nekem - az elején a forduló tökéletes de a tábla, a gombázás nem valami szép... hogyha erre rájön még a végén egy baki akkor nem csoda a +8mp bünti...

De most betettem eléd - 😛 - egy hibátlan idõt, szintén bilzettel .

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]FaTaL
lol Audi RS5 bugos. Ha jobbra indexelsz, akkor elöl mindkét irányba indexel 😄

ezt az fps-torzulás dolgot nem tudom, de a videó nem szigorúan onnan indul és ott végzõdik ahogy a lefutott idõ, az elején és a végén is van feketítés, a zene is késõbb ér véget (a kifeketítés végén túl is 2mp-vel asszem), de nem is az idõ miatt tettem ki, vagy hogy menõzzek az idõmmel, hanem hogy szemléltessem mi az igazán bosszantó. a pálya relatív végén lévõ hídig mondhatni tökéletes volt, egy tábla kivételével még az elsõ körforgalomnál, és aztán így elb..

GerY5
az idõ 3:36,94, amibõl lejön 8 mp büntetés, az kb 3:28.
A videó láthatóan a rajtnál indul (vagy még késõbb...? fraps gombja ugye), a videó vége még kb valóban ott van, ahol a célba érés is volt. Hacsak a videónál nem volt fps-torzulás, akkor a futam effektív ideje 3:34-3:35 volt. Csak ez büntivel (ami lehetett is 8 mp ennyi hibával) már 3:42 kéne legyen.

Félreértés ne essék, nem kekeckedni akarok, de akaratlanul is számolok és így fura... na 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

wollnerd
Én nem értem a rulettet! Hogyan trükközzek???
Az even és a odd közötti piros és fekete mezõre teszek pár zsetont. Tudtommal az minden számra vonatkozik akkor. Akármelyik szám jön a szóba, a nõ azt mondja: No! És nem kapok pontot.<#confused>
A trükköt ez videó alapján próbáltam. csak nem a 100$-os asztalnál mert full tele volt. se 5$-ös sem a 25-ös asztalnál nem jártam jól. 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

mi az összefüggés a futott idõmmel és a videó hosszával? a videó olyan hosszú amilyenre én csinálom, a fraps gombját akkor nyomom amikor én akarom, és a replay számlálója sem akkor indul amikor a stopper

3:36 a 8mpes büntetéssel van neki

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

GerY5
Csak nekem fura, hogy 3:36,94 - 8mp nem egyenlõ a videó 3:34-es hosszával...? <#zavart2>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

na mégegyszer

akkor a videó: (tettem alá egy kis tiktak zenét hogy mert)

[HUN]FaTaL
Én nem, csak az RS5-t, a maradék 4el meg lehet megvárom a rendes DLCket. Még a DBS Black Carbonon gondolkodom. 😊

Gratula nagyon faszalett <#eljen>

hát mentem pár kört.. azt hittem szétverek valamit. ez egy 8mp büntis, billentyûzetes idõ:

videó jön mindjárt, hogy miért a ~8 másodperc plusz :/

És mindet meg is tudtad venni a játékon belül is? <#nevetes1>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
a topicban mindenki emgvett mindent? én is fullon vagyok XD

MerlinW
Bevásároltam😊

[merlinw.org]

A festegetõs témához hozzászólván...
Némi türelemmel és kitartással sok mindent meglehet a játékban valósítani, csak akarni kell.
Én ezt festegettem össze magamnak.
Nem tökéletes, de még alakítgatom majd:

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

tomsolo
Bronco Harakiri pályáját próbáltad már? 😊

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDD

Este kipróbáltam. Mentem másfél percet rajta, kerestem az utat, de annyi elég is volt, nekem túl hosszú és nehéz, nem szenvedek rajta.
Van most pénzem bõven amit szívesen elvernék arra a Bomba Veyronra.. Kibbaszott jó, semmi túlzás, igényes munka.<#eljen>

De inkább zsugázok magyarokkal mint a fasz oroszokkal.Vagy van 1-2 ork is 😄 Olyan fejekkel ülnekle h tiszta para vok 😄 Olyan uruk hai kollekciom van frapsal h az hihetetlen.De a krúz legyen fasza aztán meglátod h ok a brigád v hagyjuk

8kor klubnál versenyek.. 😄

[HUN]FaTaL
A pókerpartit nem én szerveztem, hanem PH-n szervezték. 😊 Csak nem voltunk meg és aki online volt a listámról azt behívtam. 😄

tomsolo
A pénzbõl lehet látni, mennyi rajt ment plusz ha látok friendet és tudom mennyiben állt eddig abból lehet következtetni. Nincs egyénre bontva semmi.

De én is bele tettem egy 40-et mert kíváncsi voltam a részidõkre 😊

Persze, abszolút!
Ezzel tökéletesen tisztában vagyok, amolyan "ismerkedés a pályával" project keretein belül mentem rajta kb 10-15 kört este 10-kor, szóval nem egy bajnok idõ az tuti.
Plusz néhány "hol a pi**ába van az út" próbálkozás volt.
Amúgy Te látod hogy ki hányszor ment rajta? Vagy csak összesítés van?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

tomsolo
Köszi! 😊

Azért van a térkép rajta az összes checkponttal, hogy ingyen tudj gyakorolni 😊
De a te idõd bár szép teljesítmény, és nem is hibátlan - a checkpontok szerint - még billzettel is hozható 😊

Egyébként gratula a pályához Tomsolo!
Az agyam levágta az ékszíjat párszor... sokszor azt sem tudtam merre kellene hogy álljon a kocsi eleje! <#vigyor4>
Van benne fantázia, de nekem az elsõ jobban tetszett. (sry)
Ebbe biztos nem fogok belepumpálni 200k-t hogy megfogjam az elsõt, fõleg hogy pár óra múlva lenyomtak a ge**be! <#smile>

Én vezetek Trick Track 2-n??? <#taps>

Majd elmúlik! ...jön Opelos azt rám ver 10 másodpercet! <#banplz>

Krúz szervezõktõl kérdezném hogy szoktatok kicsit késõbbi idõpontban is gurulni?
Mert sajnos meló miatt 21-21:30 körül szoktam odaérni hogy játszak, korábban esélytelen.
Viszont néha én is szívesen csatlakoznék egy csoportos csapatáshoz ha beférek valahova...

Rowlend
Valaki tudna adni valami beállítást vagy tippet egy momo racinghez? Mert legalább félig el kell tekernem a kormányt, hogy a kocsi legalább egy kicsit kanyarodjon.Más játékoknál jól mûködik szóval nem a kormánnyal van a gond.

GET OVER HERE!

Én merci ML-l jövök ha már offroad

wollnerd
Én is ott leszek! 😊)
Milyen kocsival?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gduck
Nyert 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Gyenkébb IQval rendelkezõk miatt (mint pl. én) megsúgnád mi az az "aranka emelt(ML)"? <#idiota>

Bármi lehet Ducki 😄 Hozom az aranka emelt(ML) aztán ha nemdobálszét akkor . . . Te is gyere ha tudsz

gduck
Bétában csináltunk olyat (Ibizán ugye), hogy a sziget két ellentétes oldaláról indult a két csapat (2-2 autó) egymással szemben LÉGVONALBAN! Volt egy középpont, amit el kellet érni. Amelyik csapat elõbb ért oda, az nyert 😄

Na akkor feküdjneki és nézz vmi tuti krúz útvonalat ibizán <#eljen> Na meg utánna szervezhetnél egy ugyan olyan pokerpartit mint a múltkor.Bejött nadon

[HUN]FaTaL
Oahu 😞

Ibiza rulz 😊

Még szép 😄 Má mondani akartam h nehanyagold el ennyire a játékot.Elõhozzuk a teheneket aztán nyomunk egy roncsderbit Oahun a keleti szírteken

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy ott leszek. 😊

Sean meg akinél fent vok a barátlistán holnap nyom6nánk vmi offroad vagy Aston krúzt .A F1 most nemzavarbe 3kor indulnánk

jofer
Igen!
1. Petryx
2. mysterion
3. te
4. én
5. Raga
6. Zero

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

tomsolo
Még mindig Petryx vezet?

Pedig ott is részt vettem.
jofer
Az is voltam! <#nyes>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB