Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU 2 nick: SpeedHUN
a belépés feltételeit sajnos csak a fõnököm tud mondani én csak az akta kukac vagyok xD
ez mos jólesett XXD
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Örülök, hogy legalább Kemszinek van ízlése... 😄
De most meg jó... hát a tököm kivan ezzel a játékkal. Azt hittem megen kezdhetem elölrõl, töröltem is volna a csábA 😄
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Ez érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras>
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
De a fõ kérdés még mindig ugyan az: van még hely nálatok?
Bocsesz de KLUB belviszály van <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bronx, akkor valami nagyon nem stimmel a dologban, én elhiszem neked, hogy nálad Qrva jól megy az SS, te meg azt hidd el, hogy nálam nem. Egyszerûen képtelen vagyok 370 fölé vinni az említett (meg pár hasonlóan hosszú és tükörsima) szakaszon kívül, mert a LEGESLEGKISEBB szintváltozás, huppanó, meg akármicsoda úgy megcsapja, hogy 30-50-et esik a sebességem, még akkor is, ha lejtõrõl jövök le! Megemelkedik és érkezésnél mintha beakadna az alja! Nem értem, mi ennek az oka, ez is olyan fizikai anomália, ami velem bizony gyakran elõfordul, míg másoknál nem! 😄 Ezek szerint teljesen lutri ez is, ki kell próbálni, meg kell tapasztalni, hogy kinél hogy megy.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://goo.gl/gd6Zi5