Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
nyugi a tapasztalat beszél belõle XD
w77d
formás a csöcse bazdmeg nemondmá multkor azt stíröltem 20 percig XXD

w77d
ha rám halgatsz, ne akarj TDU-ban ismerkedni mert nagy pofáraesés lehet real life XXXD

kemszi2
ferkének lapos a segge tegnap megállapítottam ...és gúla csöcse van
w77d
az egész klub átment má rajta? XXXD

Kíváncsi vagyok, vajon hány igazi csaj játszik a játékkal... és vajon hogy lehet õket felkutatni? xD

uh ahogy mondod egy igazi szex bomba 😄. Tegnap este is olyan partyt csinált hogy fú még most se téretem magamhoz 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

farkad* khm... 😄

Lerohadni a farkod fog, ha már pöttyös is! :/

w77d
óóó Ferkének milyen csöcse van atyaég XXXD

w77d
rohaggyále XD

Úgy ahogy mondod és ezzel semmi baj nincs mert legalább volt ki fizesse a házaimat és az autóimat. Mert amíg te Ferkét döntögeted én megcsapoltam a bankszámládat és elloptam csomó autódat 😄

a belépés feltételeit sajnos csak a fõnököm tud mondani én csak az akta kukac vagyok xD

A csokibevonatról se feledkezzünk meg! 😛 blöeh

kemszi2
csak olyan mint a rudi,piros pöttyös és túrós a sok csálécsöcsû stoppospicsától XD
w77d
a farkammal semmi baj nincs XXXD

Kurta farkú pénzes kismalac! xD

Igen sok kormányt nem támogat, Ennek ellenére nekem van FB a játékban nem olyan erõs mint az egyben de van.

És mik a belépés feltételei?

w77d
én vagyok a korrupt és gazdag csávó aki pénzel mindenkit majd a végén elvisz az ohaui rendõrség, de pár nap múlva szabadulok, építek egy stadiont hawaii-on ami a nevemet fogja visleni majd valaki bombát rejt a Paganimba és véget ér a sikersztori...

ez mos jólesett XXD

Büdös Bohóc
gecikirály, nem támogat egy halom kormányt a játék és az ok, hogy kézzel konfigolom be, de ha jól nézem akkor a force feedbackrõl le is mondhatok tdu2 alatt... gecik bazzzz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Weedet senki se döntögetné ö csak a klub pénzes malaca 😄. A vezetõséget pedig tessék békén hagyni 😄. Igen van hely a klubban kb 23-24 tagunk van.

Nah végre egy illetékes😊 Szabi, hány tagotok van jelenleg?

Örülök, hogy legalább Kemszinek van ízlése... 😄

kemszi2
weeed-et ?kösz nem XD
tudod kit döntögessél.. <#idiota>

offline, csak teszteltelek titeket hogy figyeltek e <#idiota>
De most meg jó... hát a tököm kivan ezzel a játékkal. Azt hittem megen kezdhetem elölrõl, töröltem is volna a csábA 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
jah, egy irodában kell rohadnia játék helyett.. ismerõs szitu XXXD

OFFICE mode? WTF?

No network connection! Switching to office mode.

Ez érdekes <#fejvakaras>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Akkor a felettesével akarok beszélni! 😄

kemszi2
én csak beosztott vagyok
Ezzaz, mongyonle! Tiszta szappanopera... 😄
De a fõ kérdés még mindig ugyan az: van még hely nálatok?

nekem most sem megy...

kemszi2
döntsük meg a vezetõséget XD
gduck
"Na, ne kezdjük már megint!😊 Volt itt elég cirkusz értelmetlenül!"

Bocsesz de KLUB belviszály van <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
10-11 óráig volt 😉 Amikor írtad már ment a szerver 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

w77d
Az SS egy nagy szar, sima Veyronnal jobb idõket emgyek félválról ez van...

BTW van még hely a HRC-ben? Sajnos az én klubtársaim eléggé inaktívak... :/

Na, ne kezdjük már megint!😊 Volt itt elég cirkusz értelmetlenül!
Bronx, akkor valami nagyon nem stimmel a dologban, én elhiszem neked, hogy nálad Qrva jól megy az SS, te meg azt hidd el, hogy nálam nem. Egyszerûen képtelen vagyok 370 fölé vinni az említett (meg pár hasonlóan hosszú és tükörsima) szakaszon kívül, mert a LEGESLEGKISEBB szintváltozás, huppanó, meg akármicsoda úgy megcsapja, hogy 30-50-et esik a sebességem, még akkor is, ha lejtõrõl jövök le! Megemelkedik és érkezésnél mintha beakadna az alja! Nem értem, mi ennek az oka, ez is olyan fizikai anomália, ami velem bizony gyakran elõfordul, míg másoknál nem! 😄 Ezek szerint teljesen lutri ez is, ki kell próbálni, meg kell tapasztalni, hogy kinél hogy megy.

replay-nél nem mûködik, de ahogy néztem ez nem csak nálam ilyen

Azért tényleg kicsit magadba szállhatnál. Pont Jaddz-nek veszítesz. vele és még jó pár emberrel heteken keresztül azon voltunk hogy meg legyen a 3 szint és tudjanak jönni emberek erre te 1 hete itt vagy a klubban és azt hiszed te vagy már a helyi kemény csávó. Meg amúgy is 8.ik helyen is álltunk már és nem a te érdekedbõl de biztos csak szerencsék volt mert mi nem tudunk vezetni.

wollnerd
Nem mûködik a sebességmérõ, se a kilométer-számláló! ez nagy bug!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
A téma nem ez volt, hanem az, hogy az SS nem sokkal jobb. És valóban így van, nem éri meg megvenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

és azért nem privátba írtam, hogy más is hozzászólhasson. miután "kitiltottad" az embereket a klubból 😄 vicces gyerek vagy. bár ilyen vagy mióta "ismerlek"...

csatlakoztam egy klubversenyhez, ahogy mindenki más is szokott, gondoltam végre valaki, tudunk játszani egy kicsit, elvégre azért vagyunk egy klubban, mert szeretünk együtt játszani. ha megkérsz, hogy lépjek le, az ok. de hogy állunk ott Marcival és ilyet beosztasz (szó szerint idézem) "csak zero, mysterion, angela és én versenyezhetünk" az kicsit komoly, nem gondolod? nehogy megmondd már, hogy játszhatok-e vagy sem ROFL!! majd talán a budira is az engedélyeddel mehetek? minél elõbb szeretnéd látni a klubot a ranglistán. ÁMEN! támogatom! de nehogy már megszabd, hogy ki játszhat és ki nem. nem mellesleg 1 hete vagy a klubban a másik 3 emberrel együtt (akik részérõl nem hallottam még csak semmi hasonlót sem) és odavágod, hogy neked ebben mennyi munkád van és hogy mi csak elbasszuk a ratinget. mintha valaha is láttál volna versenyezni.. aztán még hozzáteszed, hogy "ha ez nem tetszik, kilépek a klubból". HÁT KI NEM SZARJA LE? majd biztos a Szabinak is megmondod a saját klubjában, hogy játszhat-e vagy sem? tudod mi a te bajod? HOGY KURVA NAGY A POFÁD!!

Bronx South
Nem szeretem ha beleköpnek a levesembe.

Bronx South
Amúgy tegnap a 60K -s CRC verseny amit megnyertem, ott volt a hegyen átvezetõ autópályánál, a nagy része a versenynek az alagút elött volt még a hegyek elötti kanyargós, (!)huplis részen, majd jött az alagút, és utána olyan 2 km a hegyek között. Az érdekesség kedvéért pont Tricolorral tartotta az idejét egy csávó, az SS -t meg nem éppen lassították a huplik, mint amennyire itt mondjátok és megnyertem.

áruld már el neked mi az isten bajod van? most ez feszítés? neked írtam ki? mondtam egy szóval is hogy gyorsabb a GrandSport? a tegnapi cirkusz is mi volt?

Bronx South
Erre a fél secre nem feszítenék, ez akár jöhet a vezetésbõl adódó különbségekbõl, vagy a váltásból adódó különbségekbõl is, de ha ennyivel jobb a GS akkor legyen, attól én az SS -el még ugyanúgy nyerek bárhol.

Bronx South
Szerintem ez függ attól is hogy ki mivel, és hogy tolja. Automata váltóval pl. qrwa szar az SS, tegnap vagy tegnapelött kipróbáltam úgy és halál volt, manualon meg qrwa jó szerintem, már párszor leírtam, online versenyeket nyerek vele, zeroval meg Club VS Clubot tolunk vele és 99% -ban mi nyerünk. Egyedül a Pagani szorongat meg hegyi terepen, de szerintem ez így a jó, nem lehet egy autó minden terepen fölényes. Azt ehhez még társul hogy valaki auto kuplungal tolja vagy sem, az utóbbi hozhat mégnagyobb gyorsulást, ki hogy vezet mert valaki bénább valaki jobb, én azt tudom hogy amióta megvettem az SS -t elégedett vagyok vele, és többnyire kevésbé értem meg azokat akik szídják.