40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#25937 Nem megy a klub :( -
Kajari82 #25936 Kösz mindenkinek a választ :) tuningólni még nem engedi, majd próbálok elcsípni egyet a használt autóknál....
-
#25935 Tiszteletre méltóak az akkori versenyzők, és nem csak a rallyban elért teljesítményük miatt, hanem hogy a nézők, és a szervezés ilyen szintű felelőtlensége mellett elvállalták a versenyeket. Egy hiba gyakorlatilag X emberélet. -
jocking #25934 Ennyi.
-
#25933 Imho 1 hónap alatt eleget röködtem már :D -
#25932 Az egész A7et Breraval csináltam meg, a Golf egy rakás szar, össze-vissza csúszkál.
Egyébként ph-n azt írták, hogy mennek a klubok. -
#25931 Én azt kettes tuning Mito-val csináltam meg. -
Robi546 #25930 Nekem se engedi de viszont kis é betű meg jó figy: é és a nagy é betű: É
De szerintem azért mert az az ablak vagy mi nem jó mert Ű betű se jó de itt meg jó: Ű
Qrva érdekes. :DD xD -
rusher4587 #25929 Nekem az első sorba sehogy sem engedi beírni, csak ha teleírás vagy enter után sortörés jön. De a #25925-ben meg engedte, máskor nem szokta... áá faszom sem érti, mi történik itt! :D:D:D Van valakinek ötlete, mi ez?
A Breráról annyit, hogy a második A7-es bajnokság egyik versenye, ami valamelyik kisebb városkában indul egy "komolyabb" emelkedő előtt pár méterrel, az szépen kifog rajta, ott ez a tragacs meghal, kész, kampec. Ha nem maradok egyesben és nem pörgetem fel teljesen, egyszerűen nem bír felmenni a dombon és 20 másodperces hátránnyal érek az első checkpointhoz! :D Ki is bactam a fenébe, Golf-fal újra nyomtam az egészet, én megvagyok elégedve vele... -
#25928 Csak a textarenaban az első sorban nem látszik, de HSZ-ban látszik...... -
#25927 Röpködj a két sziget között, nekem anno bevált -
#25926 ÉÉÉÉÉ!
(bocs, teszt volt, ha zavaro, torolheto) -
rusher4587 #25925 Én is egy hónapot vártam, csak én a 88.-ra, de senki sem hitte el nekem. Talán te most már elhiszed! :)
Sajnos attól tartok, csak akkor fog megjelenni, ha végigcsinálsz egy még SZŰZ versenyt, szóval amivel idáig még nem próbálkoztál! Kaszinó időmérő után is megjelenik egy pár, de gondolom, te is fullon vagy már ott mindenből, így ez sem segíthet. Próbálj meg egy multiplayer chalenget, amelyikbe még nem léptél be soha, hátha az előcsalogatja, aztán áruld el, hogy segített-e, én két hétig nem tudok multizni, de sok reményt adna! :)
Srácok, nálatok sem lehet hozzászólásba első karakternek É-t beírni? -
#25924 Bemegyek a használtautóshoz, veszek nála tökmindegy milyen típusú tuningolt kocsit. kilépek onnan, bemegyek újra, veszek egy másik tuningolt kocsit.... ezt csinálom amíg be nem telik a garázsom. Mikor megtelt, vagy elfogyott a cash, odabattyogok a sráchoz, és az előzőleg vásárolt tuningos kocsikat eladom neki. Autónként 3000-70000 haszonnal. Így fél óra alatt 500E-1M közti hasznot lehet összeharácsolni. A legkevesebb haszon a 308-as ferrarin van, a legtöbb lehetséges hasznot a gullwing hozhatja. Nem kell megijedni mert néhány esetben 25k mínusz van a gullwingen. A használtautós gépparkja pedig akkor cserélődik, ha megveszitek a legelső autót (általában classic), kimész, majd a mapról mész vissza. -
#25923 Sztem muszaj lesz. Mostanra jott ossze a High A7 *, igy mar elerheto az Ibiza Cup. Viszont Hawaii-n egy jogsit se sikerult megszerezni, nem tudom teljesiteni azt az idot, amit elvarnak... igy is eleg buntetes, hogy kisorodaskor lelassul a verda, nem kell pluszido... Igy sose lesz eleg zsozso.
* Ki gondolta volna, hogy a 4. szintu tuningolt Alfa Brera ilyen fos? Semmit nem sikerult azzal nyerni, mig alapautoval osszejott 4 gyozelem, az idore meno versenyeket meg addig ismeteltem, amig nem lett eleg pont... -
#25922 Az eredeti játék előnye hogy automatikusan frissít a legújabb verzióra mindig, és crackelni sem kell őket külön. Vedd meg vagy, menj át az off topikba, de ne itt erőlködj. -
rusher4587 #25921 Allah, kegyelmezz....
Ennek a lapnak a legtetején milyen gombok vannak? :D
A verziót a játék induláskor bal alsó sarokban kiírja! (az offlauncher) -
#25920 nem tudom melyik verzióval tolom :( offline topicot nem dobta ki a kereső az italia viszont meglett rögtön :) -
Enton #25919 Áhh ha az bármilyen módon is szabályozná a bentmaradásomat akkor nem írtam volna mint probléma. De ennyit el lehet viselni. -
rusher4587 #25918 Lanciaval nálam minden Spyker fekete huzatos lesz, csak a festésük különbözik. De akkor ezek szerint ez is tök másképp működik nálam, mint másoknál... :( Azért biztonság kedvéért próbálja ki, nem? -
#25917 Hehh? Még jó hogy Lanciát nem lehet venni annyit mint a szemét. -
rusher4587 #25916 Ja, mielőtt ezt is megkérdezed, Italiat is találsz a Ferrari szalonban, csak a lépcsőn fel kell sétálni az emeletre! Sok ember nem találta meg és görcsölt rajta... :D
Amúgy én azt javaslom, hogy ne add el a nyert autókat, mert ha egyszer hackelésre adod a fejed, aranyat fognak érni! Akármiből ugyanis nem lehet kék üléshuzatos Spykert varázsolni... -
rusher4587 #25915 Drágakisszivem, hányas verzióval tolod? :D 021 ill. 023 pöccsel (amikben már az exploration pack is benne van) jelent meg az eladás lehetősége, ennél régebbi verzióval ne is keresd! Off topicban kicsit visszaolvasol és találsz offline frissítést emg cracket az új verziókhoz, akkor már eltudod adni! -
#25914 nem találok olyan menüt van a car list, meg még 2 de egyiknél sem lehet eladni :S -
#25913 Talán pipáld be, hogy bejelentkezve marad. :)
Nem az SG-vel van probléma, hanem a simított görgetés algoritmusával. Ha sok kép vagy egyéb van egy oldalon akkor belassul, sokan nem veszik észre. Pont ilyen a topic is, ha nem kapcsolod ki a stíluslapot.
És ugyanez van a chromeos smoothscroll kieggel. -
#25912 ok köszi remélem meglesz -
Enton #25911 Nálam opera van jóideje, és eddig még nem sok problem volt az sg-vel. MAx annyi hogy minden indításnál be kell jelentkezni, mert azt valahogy nem akarja elmenteni. -
#25910 Na, ahogy beküldtem ezt a hsz-t megjelentek a gombok :D -
#25909 Shift+F5 meg volt, Cache ürítve, js engedélyezve. Sütiket nem törlöm, nem fogok újra beloginolni, jó ez így akkor amíg frissít. :D -
#25908 lesz majd másik, csak ati még nem írta meg a szöveget :) -
#25907 A FAQ nem lehetne inkább csak egy link és html alapú?
Szép ez a lapozós de használni már borzalmas. -
#25906 ürítsd ki a gyorsítótárat, sütiket mittomén :D lehet h beragadt :D meg persze a js engedélyezve legyen :)
-
#25905 Nálam nem látszódnak még. :)
Használom mert SmoothScroll kieggel akad a topic (Chrome) meg Operában sem jó, bár állítólag a következő verzióban javítják. :D -
#25904 Eladod a hasznalt autosnal, klikk az arcra és sell :)
atomboy :én eddig egyet sem adtam el :) -
#25903 Eladod.
(Amugy en majd akkor adom el, amikor osszejon a 50 verdas kuldi. Par ingyenkocsi nem jon rosszul.) -
#25902 megnyertem azt a fos rózsaszín mustangot, nem lehet attól valahogy megszabadulni? -
#25901 rappelésre rap a válasz. de amúgy nagyon jól tolnád, csak ugye ennek a műfajnak általában van valóság alapja, és nem feltétlenül üres duma. amúgy következő alkalommal is várlak szeretettel, éld ki a fantáziád ha csak ehhez van xD niggerkölök -
jaddz8 #25900 mondom én hogy jön a reppelés -
link14 #25899 Okés kb 1 perc és fent vagyok :) Nekem is kb annyi időm van :D -
#25898 Meggyógyultam, köszönöm! Akár most is mehetünk fel. Perpill van kb. 1 szabad órám. A Zastavát bemódosítottam, de csak béta még, így nem publikáltam fotót róla!