Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem sincs nagy különbség

Bronx South
Ha a TDU1 -beli S7 kerülne be, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, méltó ellenfele lehetne, de ha elbasszák, és valahol le lesz korlátozva akkor semmit nem ér. Tudni kell, hogy a real végsebessége az S7 -nek 400 km/h, habár az hogy ez a sima, vagy a TT, passz nem nagyon keresgéltem utána. TDU1 -ben ment 440 -et szélárnyékban, 425-30 -at meg önerõbõl.

kemszi2
sima versenyen is találkoztam már vele,ráadásul terepesen 😄
[HUN]FaTaL
CVC-n mûködik, legalábbis jöttek már ellenünk a rendõr viperrel A2-ben.

http://goo.gl/gd6Zi5

kemszi2
az ibizás vipert kapod meg 35után .sziréna mûködik de csak ha dudálni akarsz folyamatosan nem és lehet vele versenyezni
ChaosTeam
Társszerkesztõket keresek a www.tdu.hu oldalamra!

Aki szereti a TDU játékot és segítene híreket, információkat írni az oldalra, azt várom szeretettel. Részletek az oldalon!
Az outlaw mercire gondolsz, amit a 8. sikeres lerázásért kapunk? Azt én is vágom, én arra gondoltam, amikor téged hívnak rendõrnek és megvan a 35 sikeres üldözésed! Mikor kapod meg pontosan a Vipert/milyen Vipert/gondolom, valamelyik rendõr verzió, be lehet-e kapcsolni a szirénát free ride-ban?/csak egyféle rendõr egyenruha létezik? Ezek az infók kellenének, felkeltette az érdeklõdésem, hogy a kaszinóban csak "policia" feliratos fickókat láttam, "police" nem volt.

kemszi2
mercit és vipert lehet kapni
Csak kíváncsiságból, a rendõrösdiért a ruhán kívül kapsz valamit? Mondjuk autót? 35 üldözés azért elég sok, hogy egy ronggyal kiszúrják az ember szemét érte...
A másik kérdésem, hogy akárhol fakabátkodik az ember, így is úgy is a "POLICIA" feliratú inget kapja? Értem én, hogy az USA-ban sok a latin bevándorló, de hogy még a Hawaii rendõrködésért is spanyol feliratú egyenruhát kapjak, az már gáz! 😄

[HUN]FaTaL
Mindenki avval a rakás szarral megy, de ha van kanyar a pályán akkor a zondával simán meg lehet verni õket. 😊

w77d
próbáltam már azt is, ki i lépegetnek szépen és én emg fél órákat várhatok mire összejövünk...

kemszi2
ez a veyronos dolog nagyon egyszerû ha nem szeretitek,csinálsz saját szobát és aki belép szólsz neki hogy nincs veyron,én még pl alig találkoztam vele versenyen(nem mintha olyan sokat versenyeznék) XD
Azért a videó baromira nem adja vissza a rendes feelinget. G25-el játszok és a H shiftert használom kuplunggal, ezért ilyen a váltás. Ne tudd meg mennyit beleöltem, mire össze bírtam rakni ezt a kört. Amikor mész, teljesen más. Picit hozzá érsz valahol valamihez és hiba, picit elfékezed magad és 1mp.

tomsolo
Fasza lett! <#eljen>

Annak külön örülök, hogy nem használtál ki minden trükköt így is szép idõt mentél!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kb ugyanezeket az íveket toltam én is és mégis 3:24es idõket mentem csak ( +hibák 😊 ) <#wow3> Sõt még pár résznél belefért picit több is, lehet az volt a gond akkor 😄
Viszont a végén is padlóval be lehetett venni az autópálya fel le-t, ezek szerint sokkal jobb idõ is lehetett volna ennél is. Meg az is fura hogy a váltás hangja teljesen más a videónál, gyorsabb, tied már vmi használtautós 1es tuningos véletlen megvett, vagy csak a felvétel alakítja át? 😄 Még sose néztem vissza felvételt.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Na, feltöltöttem a videót. Sajna azért felvételkor kicsit leesett az fps, de azért nézhetõ. Egyébként érdekes, mert visszajátszáskor hallani, mintha neki mennék a falnak, pedig amikor mentem, akkor nem értem hozzá.
VIDEÓ

Addig is megyek, kipróbálom az összes DLC-t... 😛

szerver leállás van.

Nem csak neked, karbantartás van...

a szerver leállás nem tart már sokáig remélem.

w77d
csak nekem nem megy most a szerver?

tomsolo
Ott Brick on Gas a CRC-be, ki lehet próbálni nyugodtan az SS vs Tricolore dolgot (vagy amit akartok) 12 km-es cirka 2 perces pálya ...

Nem kell aggódnod attól a résztõl. Simán menni fog. Cinkével rengeteg bambulással egybekötött Off-road után is asszem 6-8 perccel mínuszban értem át a célon

Egymás ellen kevés az esély rá, a mobilnetemnek köszönhetõen negyed óra a leghosszabb idõ, amit egyhuzamban a szerveren tudok tölteni...
Viszont nemsokára ahhoz a részhez érek single-be, aztán majd öszehasonlítjuk az idõt, ha így megfelel neked!😊 Sõt, majd igyekszem részidõket is mérni az egyes szakaszokat (kanyargós/egyenes) illetõen!

Tomika boy
Szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy Sp2 es OP-n megy e a game?
Mert egyik ismerõsömnek meg van de nem indul neki,azt mondja azért mert Sp3-as kell neki!
Köszi elõre is a választ!
További szép napot mindenkinek!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

[HUN]FaTaL
És? Kit érdekel ez? 1 óra alatt kell végigmenni, megkapod a pénzt és kész. 😄

Tudjátok, én mit hiányolok baromira? Egy bazi nagy, tucatkilóméteres, nyílegyenes, döntött kanyaros teszt pályát, amilyen a VW-nek is van. Miért nem lehetett egy ilyet belevarázsolni valahova? Akár egy külön szigetre is. Van akkora létjogosultsága, meg köze a realitáshoz, mint a Kaszinó-szigetnek...

Sztem ami elõnyt hoz az egyenesben a Vejron azt a Zonda simán behozza ha a verseny egészét nézed.

De tudod, mit? Valamikor kipróbálhatjuk. <#wave>

Igen Fatal, de az északnyugati sarkon végighúzódó egyenes részeken pofátlanul nagy elõnyre teszel szert a Veyronoddal a Zondához képest, nem?
A szerpentines részt a képzeletbeli "A0" osztályos autókra írtam, amit elõtte felsoroltunk!😊 Veyron/SS, CCXR,S7, F1, Aero/Ultimate Aero!

Elvileg az SS-t leszámítva tök egyformák, az SS papíron gyorsabb, erõsebb, én nem ezt vettem észre... Én egy sima Grand Sporttal nyomom, és szerintem a Dél-Nyugat - Észak-Keleti irányú széles autópályát leszámítva, ami a hegyvonulatot is átszeli, nincs másik hely, ahol meg tudna verni egy SS, ha csak nincs kurva nagy mákja. A legkisebb huppanótól is baromira lelassul az SS, abból pedig az említett helyet kivéve elég sok van! 😄

[HUN]FaTaL
Ez a kör az elsõ részben is benne van, bármelyik A1el meg lehet csinálni.

Hegyi szerpentin meg Zondával istenkirály 😊

Jah, meg ehhez persze értelmes verseny-útvonalakat kitaláló emberek is kellenek, mert hegyi szerpentinen az versenyezzen ezekkel a kocsikkal, akinek két anyja van, a játékkészítõk meg nem tudom, mit gondoltak, amikor kitalálták az Oahu-kört az A1-nek. Itt világos, hogy semmi mással nincs esélyed, csak a Veyronnal.

Azoknak a fejébe beleverni valamit? Azt kéne! Satupadot! :-)

Tehát akkor a Bugattik közt teljesítménybeli különbség nincs? Vagy minimális? Vagy a SS a legjobb?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Hát akkor már igazából ezek, meg egyéb 400 körüli végsebességû autók, az említett F1, meg SSC Aero. Na így már lenne 6-7 autó, értelmet is kapna ez a kategória. Már csak az Atarisok fejébe kéne belekalapálni! 😄

Maximálisan egyetértek!!!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Osztom a véleményedet!
Viszont általában (NEM MINDIG) a Tricolore-val meg lehet verni a Vejront mert kanyarokban szebben fekszik.

w77d
igazából CCXR, Cinke, Saleen S7 meg ilyeneket tudnék elképzelni mellé..

Nem hülyeség, amit mondasz, de ha a Veyron átkerülne egy "A0" kategóriába, mit állítanának ki vele szemben? CCXR-t? Kéne még legalább egy McLaren F1, meg még ki tudja mi, hogy ne csak egy zseb-kategória legyen, mint az A7...

tomsolo
Nem tudom, nekem az SS jobban bejön a többi Veyron közül. A divat meg olyan, hogy eddig SS-el riogatták a népet, most elképesztõ nagy számban látok Tricolore-t.

MIndenki azzal akar menni amivel biztosabb a pénz, illetve ami fekszik neki jobban. Ilyen egyszerû.

w77d
Velem a Veyront ez a játék utáltatta meg azzal, hogy az A1-be rakták. Kellett volna neki egy másik csoport, ahova raknak mellé más ilyen kaliberü kocsit, de a faszom tele van azzal, hogy ott a sok szebbnél szebb A1-es kocsi és a seggemet törölhetem ki velük online versenyen...

pxxl
zöldet ne vegyetek, mert nem lehet hátra nézni benne 😄 ott egy fal 😛

All hail the double x!

Nekem nem kell hogy szép legyen, a leggyorsabbat akarom! <#vigyor>

Ja így már értelek!😊 Hát akkor vegyél egy DLC Veyront, talán azok még annyira nem gyakori... gondolom, minden suttyó hacker a Super Sporttal nyomul, te vegyél Sang Bleu-t, az a legszebb! 😉

<#hehe>

Semmi bajom nincs (nem volt) a Veyronnal, amíg lépten nyomon nem azok kacsáznak körülöttem ha gurulok békésen valamelyik szigeten.
Tömegautó, mindenki azzal megy.

pxxl
formája, színe, hangja, belseje, kezelhetõsége, ára. kb ennyi <#nevetes1>

All hail the double x!

Jól látod, bár ha jól értem a többieket, a kanyargós részeken egy cinkével vagy tricoloréval is megszorongathatod a veyronos ellenfelet. Amúgy mi bajod a Veyronokkal? A formájuk vagy a színük nem gyere be?

Ilyen nem is létezhet, mivel ahogy kapod a bónuszt a fejlõdésed soránl, úgy változik az autók ára is, és ez egy Super Sportnál százezres különbségeket jelent.

Köszi.
Igazából nem különösebben kedvelem a Bugattit, de látom hogy ha A1 versenyen labdába akarsz rúgni, egyszerûen nincs más megoldás, venni kell egyet.
A többi A1 kocsi egy lépcsõfokkal hátrébb van mint a Veyron.
Vagy nem jól látom?

tomsolo
Nincs valahol egy ~ pontos lista egyébként a DLC járgányok játékbeli áráról?

Csakhogy lássa az ember mekkora volumennel kell számolni ha már megveszi õket STORE-ból.