Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megállok egy klub háznál, hogy csatlakozzak egy klubhoz, de ez nem az a hely, ahol a klubot alapították, akkor attól függetlenül, hogy hol csatlakozom, helyileg átrak abba a házba, ahol alapították?
Konkrétan a Honolulu melletti kráter peremén lévõ klubnál lépnék be (kilátás ^^), akkor nekem ez is marad klubházam?

pxxl

All hail the double x!

És gondolom, a titkos szigetre is csak konzolon lehet átjutni egyelõre, nem?

Ezeket mar ismeritek ? itt van a kaszino palyan a felebresztos is, de ezek csak konzolon adnak pontokat
😞
Island Caretaker (10 points): Wake up the Island caretaker.
Risk Taker (10 points): Give up a Three of a Kind while playing Video Poker and win the next hand.
Wanted (25 points): Get the right look to get the reward.
Western (15 points): Play the "duel" emote at the same time as your rival at a poker table for two.

a tobbi : http://www.cheatcc.com/xbox360/testdriveunlimited2cheatscodes.html
Csak ezeket lehet:

Audi Q7 V12 "Chris": Duel with Chris.
Ford Mustang Fastback "Miami": Duel with Miami.
Mercedes Benz SLK 55 AMG "Tess": Duel with Tess.
Mercedes Benz SLR Mclaren Roadsters 722s "Stuart": Duel with Stuart.
Volkswagen Touareg v10 TDI "Ryan": Duel with Ryan.
tomsolo
Nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Valahol anno olvastam hogy egy Bugatti Veyront lehet nyerni Duelben.
Ez igaz?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Van valaki, aki már használta a paintshop hacket? Mit kell ezzel csinálni? Nekem egyszerûen nem mûködik... 😞

Ha már rally verzió, nem kéne tele legyen bumszli fényszórókkal az eleje?

Bronx South
Ha az összeséget nézed akkor minden autónak az irányítása egy rakás szar. Megnéztem a régi normal, és hc -s TDU1 videókat, próbálgattam a jelenlegit a normalhoz hasonlítani, de ég és föld a kettõ. Ennél a játéknál 2 lehetõség van, megszokod, vagy delete. Igazat kell sajnos adjak azoknak akik rávilágítottak arra hogy itt már nem lesz semmi, kijavítják a bugokat, a többi parasztvakítás. Én azt választottam hogy megszokom, meg fog felelni nekem a Charger, amúgy se fogok vele sokat menni a sebességébõl adódóan.

úgy is elbasszák a vezetését... nehogy már jó legyen 😄 Szegény Cobra-val is jól kibasztak.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Bronx South
Én még nem láttam, Chargert várom ! 😊

[HUN]FaTaL
Nem tudom, hogy volt e már, de:

Stratos és Charger képek

http://goo.gl/gd6Zi5

Festésre valaki? (#22509)

Biztos voltam benne, hogy ez nem a ti ötletetek. Régebb óta fent vagytok már mind a hárman (Te, Zero, Mysterion) a friendlisten, gurultunk is együtt párszor és egyikõtök sem ez a modor. Mindegy, folytatja az elõrébbvaló érdekeinek felhõtlen érvényesítését a klubunkon kívül, igen én dobtam ki, gondolom nem kell magyarázatot adnom rá. Most reppelt nekem egy ilyen pársorosat privátba, aztán letiltott, nehogy válaszoljak valami csúnyát..<#nyes>

jofer
Szia ts! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

<#eljen>

Angela147GTA
"csak zero, mysterion, angela és én versenyezhetünk" --- OMG

Én kérek elnézést. Az ilyesmitõl messze elhatárolódnék. 😞

TDU2 > Angela147GTA

tomsolo
Tetszett!

Pont jólesett most este párszor neki szaladni illetve le a hegyrõl. Érdekes, hogy A3-ban csak Ferrarim volt... :o (Nem is emlékszem már azokra versenyekre...)

tomsolo
Szia Ferke! <#wave>

Bronx South
😊 Köszönöm, azt teszem. Amúgy jól számoltál, az én érdekeim fontosabbak.

Bronx South
Az 1 bõl ismerek vagy 10-20 csayt, többrõl képem is van, bár a 2 ben még nem sokkal találkoztam.

Na akkó izé, lépjél be vagy benn vagy mer mi nem vagyunk friendek e... 😊

Amúgy ts féle játékosságban érdekes de tényleg nem remekelnek azok az SS-ek, lehet ki se tolom a használtautóstól 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

nem is számítottam érdemi válaszra 😊 további jó mulatást

Bronx South
😄DD Ez jó volt, még több ilyen kifakadást ! Inkább menj a sarokba, és törölgesd meg a könnyeidet. <#eljen><#nevetes2>

jofer
Ja, ez végig lemaradt: <#vigyor><#idiota><#vigyor>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Sziasztok Fiúkák!

1. Annak nem igazán örülök, hogy a bomba alakommal válok híressé és nem a vezetési tudományommal.

2. Kikérem magamnak, hogy én lennék a klub ribanca. Jó, belátom Weed pénze kicsit megszédített, de részemrõl csak futó kaland volt.

3. Az elsõ részben több lánnyal is gurultam, két magyart meg egy németet is ismertem. A második részben pedig felvett minket barátnak egy orosz csaj. Ezt Szabi is megerõsítheti. (Bár lehet, hogy valójában Igor, és 40 éves).

Köszönöm!

gduck
Megsasoljuk 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomsolo
<#eljen>

tettem ki egy challange-t. nagylelkû vagyok 1misi a díjazás, 1000 pénz a beugró, A3. jó szelet!

[HUN]FaTaL
Dehát az FFBnek nem az a lényege, hogy leszaggassa a kormányt az asztalról. Nekem mindig lejjebb volt véve, itt nem kell. 😄

Sajna most nem találom, de pár napja volt egy videó egy progiról, amivel át lehetett festeni a "festhetetlen" kocsikat, betudná ezt linkelni nekem valaki? A belsõ átfestésére született már megoldás?

Büdös Bohóc
huhh most feltekertem elég nagyra a driverben és gecierõs 😄DDDD azt hiszem lesz pár kalibrálási lépés... 😄 na most már örülök

egyedül a holtpont tûnik úgy mintha még mindig lenne a kormányban pedig 0-ra levettem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
hát basszus, tényleg mûködik, de valami hihetetlen gyenge, alig érzem... elõbb race wtcc alá bementem bazz NA AZ FFB ami az alatt megy. Ez meg... nekimegyek valaminek meg megcsúsztatom a kocsit meg rámegyek a zöldre és kb 1 centit ha bemozdít. Lehet akkor a defaultot felnyomom maxra ami a driver beállításnál van mert ott meg levettem valamennyit.

Basszus, eszembe jutott, hogy volt régen egy Delta S4 Burago-m 1/24-ben, felrohantam a padlásra és megvaaan! (^^.) Ide is rakom a monitor elé kabalának, hátha hamarabb jön a rohadt DLC! 😄

kemszi2
Thrustmaster. rgt ffb
w77d
hülye XXXD

Aztán meg kimászott a Yeti repedt seggel.. 😄

[HUN]FaTaL
Érdekes, nálam az is mûködik. Milyen komrány? Logitech? Tedd fel a legújabb drivert.

w77d
bazdmeg én a nagyon kanos korszakomat élem immá 10 éve folyamatosan XXD

weed még egy szúnyogra is felizgul 😄 Múltkor is gurultunk a hegyi szerpentinen és egyszer csak azt vettem észre hogy eltûnt a bokrok között xD

TDU 2 nick: SpeedHUN

Büdös Bohóc
Akkor lehet csak nem vettem észre

azonban még valami: beállítottam mindent ahogy kéne és ha jól nézem, hiába állítom a deadzonet meg bármi kormányhoz köthetõ érzékenységet, le se szarja (?). FFB-t is feltoltam maxra.

Egybõl begerjedtél? 😄

Ezt én is támogatom nem szabad a játékban csajozni.
Ferken mindenki át ment már de akkor is az enyém és egyáltalán nem csúnya 😊.
Már bejelentkezett a plasztika sebészhez a mellei meg a segge miatt ja és persze weed fizeti a ceket 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

[HUN]FaTaL
Ja sokan szopnak vele, csak jeleztem, hogy nem attól függ, hogy van e gyári profil a gameben. Milyen kormánnyal nincs FFB-d?

kemszi2
nekem sincs ffb a játékban
[HUN]FaTaL
Újra aktivizáltam magam. Sunday Drivers tagok: Jöhetnétek este egy kis klubos mókázásra. 😊

w77d
hát multkor kaszinoban beszélgettem egy játékban bomba nõvel és már az elején szólt, hogy õ 43 éves, Tibi és két gyereke van XXXD

[HUN]FaTaL
Annak semmi köze a támogatáshoz, force exet sem támogatja (nincs hozzá profil) kézzel beállítva azonban megy az FFB.

Nem állt szándékomban egy magát csajnak kiadó pocakos szõrös orosz fickóval megismerkedni!😄 Csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e egyáltalán lányok. Amúgy lehet tudni, hogy hányan játsszák összesen?