40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#25977 én csak kb 1 napot szívtam a hiányzó résszel aztán meg lett minden -
#25976 Biztos ugyanugy sziv, mint en Hawaii area2 -n, mar vagy 1,5 honapja nem talalom a hunyot, hiaba mentem korbe tobbszor is. -
Robi546 #25975 na akkor pls segítsetek mert nem jó. :(
Fel tettem a drivert, de semmi nem találom hogy hol kell állítani azt a Combined Pedals -ot :(
Mi lehet a gond ? Kérem szépen segítsetek,nagyon meg köszönném!!
-
Robi546 #25974 Na akkor valaki tud segíteni ?? :SSSS -
#25973 Minek? Fedezd fel. -
#25972 van map unlocker? -
Robi546 #25971 igen van hozzá cd de azt ha beinstalálom akkor autómatikusan be instalálja a C lemezre és ott elindítom akkor megjelenik egy fekete ablak majd el tűnik. akkor ? töltsek le a netről ? -
#25970 általában van külön konfiguráló program rá, cd-n/dvd-n rajta kell legyen amit adtak a cucchoz, vagy töltesz le netről drivert hozzá és ahhoz -
Robi546 #25969 értem mit mondasz ,de ezt a Vezérlő pultban állítsam be vagy hol ?? -
#25968 keress rá valami olyan beállításra, ahol a fék és a gáz pedál is ugyanazt a tengelyt irányítja, de ellenkező irányba. Sok programban van a beállításra ugye kis megjelenítés, hogy ha benyomod a pedált mennyire érzékeny a nyomás és pl egy vékony csíkon mutatja, hogy mennyire van benyomva. Nos ha kombinált akkor azt látod, hogy fékére pl lefelé megy a mutató, gázra meg fel. Nem kombinált esetén meg két különböző tengely megy fel állandóan nyomásra.
-
Robi546 #25967 na próbáltam de nem tudom hol kell át állítani. :S Drivert be instalálltam ja és Win 7-em van és te hol gondolod hogy állítsam át a Combined Pedals -ot ?? Pontos helyet nem tudnál adni ?? :S PLS, Előre is thx! -
#25966 ja az lesz, a gáz és a fék egy tengelyen van akkor a mínusz lesz a fék a plusz a gáz -
rusher4587 #25965 Két kérdés: újabban mit keres máshol a klubház? Ti tettétek át, vagy nincs közötök hozzá? Nem akarjuk átrakatni a kráterhez? :)))
Az adatlapomon (MyTDULife) a fényképem alatt van egy kis szöveg, alapból mindenkinek "Test Drive Unlimited 2", ezt hogy lehet szerkeszteni? Mert látom, hogy van, aki átírta... -
rusher4587 #25964 Szerintem a Honolulu-tól délre lévő Kráter észak-nyugati szélén a klubház mögött a legszebb a kilátás, láod az egész várost, a többi hegyről az elég alacsony draw distance miatt nem sok látszik, csak a zöld-barna pacás táj... -
Robi546 #25963 értem megpróbálom és jelzek vissza. -
#25962 Combined pedalst kapcsold ki a driverében. -
Robi546 #25961 én tudom. de nem érted ? amikor be nyomom a féket akkor be is állítsa de amikor a gázt akarom akkor azt írja hogy: az már van vagyis a féknek meg a gáznak is Y Axis van és ezt úgy veszi hogy olyan már szerepel az inbutban ezért nem allítsa be akkor mi lehet a gond ? :S -
#25960 mi a nehéz abban, hogy bemész a controls beállításokhoz, rákattintasz pl arra, hogy "brake" és mikor várja az inputot, akkor benyomod a féket? Minden egyes irányítást be lehet állítani lépésről lépésre.
szerk: álljon meg a menet, ez nem is kormány, hanem gamepad nem? :-| -
Robi546 #25959 Hali!
Kérlek szépen segítsetek beállítani a kormányt a játékhoz,nagyon megköszönném. :S
Na szóval:
Máma kaptam névnapomra egy Easy Touch Max Fire Blaze 2 asszem ez a pontos neve és a TDU 2 ha meg nyomom a féket akkor oké,fordítom jobbra a kormányt oké,fordítom balra a kormányt az is jó és amikor a gázt meg nyomom akkor azt írja hogy: Already use Y Axis vagyis hogy már használtam azt a gombot vagy Axis-t a féknél ez a baj. :S
De mi lehet a gondja ? Kérlek segítsetek! előre is nagyon köszönöm. :) -
#25958 htx, elkerülte a figyelmemet -
#25957 #25953 -
#25956 jajjjjjjjj sry ok
a második kérdésem mondjuk még áll, hol van a legjobb magaslati kilátás Hawaiion a játékban? És nem valami fél órás út nélküli terepen való mozgással elérhető helyre gondolok, úgyis kidob a szerver a legjobb pillanatban és aztán mehetnék fel újra :D Úton elérhető helyre gondolok. -
#25955 A térképet hogyan lehet behozni? Nyomogatom G és M gombot is, de semmi nem történik. -
jaddz8 #25954 nem új bug, de amúgy nemcsak belső nézetben nem működik, lökhárítónézetben sem (ha tesz oda). mert nem tudom hogy autója válogatja, vagy hogy mikor milyen kedvében van, de van amikor tesz, van amikor nem. bár ha tesz sem működik. pl.: van / nincs -
#25953 A sziget legmagasabb pontja északnyugaton van a sárga hegyen, felvezet oda egy offroad út észak felől, és dél felől egy beton út. -
#25952 Újabb bugot vettem észre.
A video replayban nem működik a sebességmérő se a fordulatszámmerő!
-
#25951 Dirt 3ban nincs hawaii, arról volt szó.
(Jó lenne egy off kapcsoló mint a ph-n) -
#25950 hol van havas környezet? :O Hawaiion terepúton? NEm jártam még be mindet
Btw valaki meg tudná mutatni a hawaii térképen, hogy melyik tereputat érdemes bejárni? Gondolok itt a magas helyekre, pl hol van a legmagasabb úttal elérhető hely, ahol szép kilátás van stb? -
#25949 Szerintem jobb lett, mint a 2. Végre van havas környezet is. :)
A DiRT 1-et a cikkírók nagyon szerették, amúgy elég ótvar volt és akkoriban a gépigénye is rohadt magas volt.
Szerintem a Colin 3-4-2005 volt a sorozat legalja. -
#25948 Ebben én nem lennék biztos. Az egyet ahogy több helyen olvastam akkoriban, nagyon szerették, a 2-t meg én is toltam, nem vittem végig mert valamiért félretettem azt úgy is maradt, de amennyit játszottam vele az kegyetlenül bejött, lehet hogy a 3-at is kipróbálom, ha van olyan jó mint a 2 akkor lehet hogy ki is tolom. A TDU2 nél már bármi jobb, de még mindig reménykedek hogy nyár végéig lesz valami változás. -
#25947 Az elődeihez képest ugyanolyan rakat fos az is. -
#25946 Még mindig élvezhetőbb mint a telibugos nem működő TDU.Kormánynal tolom és szvsz marhára élvezetes de mind1 ne offoljunk. -
Stockbauer33 #25945 A pontos adat.Február óta 5099 kép.Van pár :D -
Bandey #25944 köszi.
Elég szegényes képmennyiséget toltál fel, hát ez csak 2 kör, minden kört szinte be lehetett volna tolni érdekességképp :D -
Stockbauer33 #25943 Nagy nagy grat Gipsz :D
Na ettől a leosztástól beszartam.Flopba lejön a 2 párom gondoltam ráhívok vmi zsírosat.Megadta az izé és utánna totál sokk :D.Megnyertem végül de ez a leosztás lerakott padlóra.
Verinájsz :D
-
#25942 Szerintem nem lett rossz, csak be kell lőni az irányítást. -
#25941 Csak kár, hogy Dirt3 egy raklap f@s:) -
#25940 Még jó h a Dirt3 ba lehet menni ezekkel a vasakkal :DDDD -
rusher4587 #25939 Már megint nem működik az a kurva kaszinó? Bassza meg, nem hiszem el, hogy tegnap este óta megint sikerült elkúrni... -
HUNPalika #25938 Régen találkoztunk. Nincs kedved valamikor gurulni?