40335
  • pxxl
    gamma
  • janihunk
    Sziasztok adódott egy nagy problémám. Eddig kormánnyal toltam a gammát de úgy adódott hogy felkellet tennem a kormány driverjét egy másik játékhoz. Nos azóta hiába pórbálom beállítani nem érzékeli hogy jobbra tekerem a kormányt ő bal nak állítja be. Genius wingman formula GP a kormányom. A drivert már letöröltem de úgy sem jó. Valami ötlet?
  • tomsolo
    Tegnap esti mászásról Zero dombján. XD

• w77d
    naná, kár hogy a szél hatása nincs modellezve a kocsikra a játékban XD
  • bazso29
    Arra fújt a szél.
  • w77d
    ahhha... és hogy spawnoltál vízbe? mert látványosan oda kellett spawnolnod, hogy oda ess
  • bazso29
    Ugrottam egyet a térképen és valamiért ilyen magasról rakott le. Kb. 5 másodperc múlva nyomtam a felvételt, szóval majdnem 5 km magasról zuhantam.
  • icetihi
    Mi is ezt kérdeztük, mikor a világítótoronynál figyelt a szigeten, mikor búvárkodott az öbölben, de csak valami halfajta jött szóba, ami nem balatoni de ott sok van :D
  • w77d
    ezt hogy csináltad? :D
  • icetihi
    Na ezt pont nem láttam, pedig ott vagyok:D
  • bazso29
    A tegnap esti ejtőernyőzés:
  • atomboy
    Pink Hummer jobb lett volna. :)
  • jofer
  • Petryx
  • tomsolo
    Hogy TDU2 topik.
  • wollnerd #26002
    ezzel te mit akarsz mutatni?
  • Angela147GTA
    A korábbi részeket nem ismerem, azonban a lent említett dolgok kivételével elégedett vagyok vele.
  • jofer
    Szerintem nem!
  • Angela147GTA
  • Palinko
    trailblazer szériához hasonló van a valóságban? és mi a neve?
  • Bronx South
    Pont jó ez az irány vonal.
  • jaddz8
    bocsánat még egy kiegészítést a Gymkhana témához. azt egyébként megértem, hogy meg kellett lovagolni ezt a marketingtémát is, meg Ken Block, meg minden, de ha legalább valamit magadnak kéne csinálnod benne.. amikor karikákat kell nyomni tereptárgyak körül (gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek ez feltűnt) hát odaránt az ívre aztán jóformán mindegy merre kormányzol, vagy kormányzol-e egyáltalán, vagy csinálsz közben amit akarsz, ott tartja. szar, mű az egész. arra van hogy a dagi XBOXos gyerek is találjon benne valami mókát ha már kipengette anyu az 59.99-et rá
  • jaddz8
    a Gymkhanás fassággal csak egyetérteni tudok, viszont a rally is olyan.. amilyen. szóval tényleg, egy remekül összetákolt, optimalizált játékot adtak ki, így volt ez a Dirt2 esetében is, nekem az irányítás, az autók viselkedése is nagyon tetszik, csak hiányolom azt a rallyból, hogy most én valóban teljesítettem egyet. olyan rövid, hogy 2 perc alatt végigmész rajta, esetleg utána egy másik verzióban még egyszer, de időtartamra az se több, oszt ennyi, gold, tovább. a trailblazer tetszik még, a rallycross még elmegy, a többi szar. kapásból azt hittem lesz hillclimb :( és HOSSZABB PÁLYÁKAT AKAROOOOK
  • wollnerd #25994
    hát igen, sajnos! Ez így NEM Colin McRae Rally
  • wollnerd #25993
    Most kaptam a szülinapomra a G27-est, és azt vettem észre hogy a TDU2-ben jobb lett a Force Feedback!
    Szal lehet érezni az úton haladás, kanyarodás, ugrás erejét!!! Nekem szimulátorosabb lett az irányítás!
  • [HUN]FaTaL
    Az első rész sem volt már rally. Abban is volt Buggy meg mindenféle baromság.
  • w77d
    a Dirt a második rész óta nem rally játék, hanem ilyen amerikai autós show szisztéma szerűség. Ez az irányvonal inkább tartalmazza a gymkhanat, mint a sima rallyt sajnos. Jelen esetben inkább úgy kell felfogni, hogy végre sima rally is került a játékba a sok show szar mellé...
  • Angela147GTA
    /OFF

DiRT3 témához: egy alapvetően a rally-t és annak változatait felvonultató játékba miért kellett beleerőltetni a driftelést/gymkhanat??? Teljesen elrontja ez nálam a játékot. Minden driftes/gymkhanás pályát cheat-eléssel oldok meg, mert nem vagyok hajlandó ezt csinálni, nem érdekel, nem tetszik. Azért vettem meg mert rallyzni szeretnék. Vagy legyen benne érdekességképpen, de nem kötelezőként a karrier-mód teljesítésének feltételeként.
  • rusher4587
    Viszont az az "UFO-t láttam! Valami fekete elrepült előttem! Nem, az rusher volt" rész az fájt...
  • rusher4587
    Sorry, nem gondoltam, hogy nálatok is problémát okoz. De te is örülj, mert magamhoz képest egész hamar feladtam! :D
  • Robi546
    na már rá jöttem miért nem megy a kormányom a TDU 2-vel. Mivel a játék a TDU 2 nem támogatja ezt a kormányt a neten utána néztem! :(
    De más játékoknál kiválóan működik a kormány. :)
  • tomsolo
    Rusher bazze légyszi vedd észre ha szar a neted mert a jó kis lagoddal fossá zúzol egy krúzt. HTX.
  • cenobite
    Mehe a del...
  • cenobite
    Kurva atrari (igen direkt kisbetűvel), kb. párszázezer dodóm úszott el, mert a JÁTÉK kilépett. Ennyi. Visszalépve semmi.. Nem írok mást mert akkor gyűlne a felkiáltójel rendesen.... Mindenesetre: A KURVA ANYJUKAT BASSZÁK ORRBA EGY VALAG MAJOMFASSZAL, HOGY NEM BÍRNAK MEGÍRNI EGY JÁTÉKOT .NORMÁLISAN!
  • tomsolo
    Jha :D
  • Met
    Most akkor ezért banolhatnak is ?:)
  • Palinko
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
  • [HUN]FaTaL
    A googlet ismered e?

Nincs ilyen kormányunk, nem tudjuk hol kell kikapcsolni.

Vezérlőpultban nézelődj a játékvezérlőknél.
  • Robi546
    Na akkor tud valaki segíteni már ?? ;( Ja és Tiszta új a kormány!
    Nem tudom már mi lehet a gond! :( ;(
  • tomsolo
    Cápali final: