Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
#22588: 350 felett nincs forgalom, hogy bug vagy feature arról lehet vitatkozni

Vagy szarakodik a szerver.

Más:

Ez kellene DLCbe <#idiota><#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
jah és másokat sem látok.... rájoinolok vlakire kb 1 másodpercig kiírja hogy X-en vagyunk a layerbe aztán mindenki eltûnik..

w77d
most felfedezgettem egy picit, de az elmúlt 30 percben egy darab civil kocsival sem találkoztam! Ez mitõl lehet??

Fehercsoki
Meg.

Mi az, újra megvetted? 😊

Büdös Bohóc
csodás, sikerült

képzeljétek (bár lehet tudjátok), a kormány fordítás érzékenység akkor van maxon, ha balra húzod a pöcköt... 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fehercsoki
Tényleg elrontottak pár dolgot,de azért szerintem jó játék,csak a motorokat adnák már ki végre...Nagyon hallgatnak ezzel kapcsolatban.

Ráadásul nem is biztos, hogy igaz a hír. Ahogy nézem a fórumokat, elég sok a rossz akarójuk, lehet, hogy csak pletyka...

Büdös Bohóc
de nem lehet játszani vele nem érted? 😄 a wheel/controller menüben levõ szinte összes slider egyike se reagál semmit, akárhova állítom ugyanaz 😄

[HUN]FaTaL
Lószart, 50en fejlesztették az elsõ részt is kb mégis voltak dlc-k. Autót nem nagy cucc ám összedobni.

Rúgják is ki õket ha nem végzik rendesen a munkájukat. Szánalmas hogy 100 emberrel két hónap alatt egy árva bugot nem sikerült javítani, a csatlakozási problémákat (ami inkább infrastruktúrális volt szerintem, a kódba csak az új szerverek ipje került be ezért jöttek az updatek, bár ez csak tipp) kivéve.

#22580: Mindig újra nulla, hülyeség ez is. Ha már klubautó akkor számolhatná hogy az egész klub mennyit ment vele, lenne értelme.

Azt szeretném kérdezni, hogy a klubautók kilométerórája mindig újra nullán van, ha bemész a klub garázsba? Vagy játékosonként számolja?

w77d
asszem nálam is akkor..

Akkor viszont minden lelkifurdalás nélkül beindul a hackelgetés!

Mi kruzoltunk kb. meg is tettünk 100 km-t. Délrõl elmentünk autót mosatni onnan pedig elmentünk pályázni 😊

TDU 2 nick: SpeedHUN

kemszi2
az érzékenységgel kell játszani azzal lehet mvit javítani
cenobite
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne. Megvettem néhány dlc-t, de mivel install óta ugye a játék automatikusan beléptet, elfelejtettem hogy milyen jelszót adtam meg anno. A felhasználónév az ugye adott volt.
Kértem egy új jelszót az atari-tól. Meg is jött, aktiváltam, vásároltam, lépnék be a játékba és kiírja, hogy nem megfelelõ a jelszó, ellenõrizzem az atari.com-on.
Játékon belül ilyenkor mit kell tennem, hogy ne szálljon el mindenem, és ne kelljen újra kezdenem?

gamertag: kenobita

w77d
ééés itt vethetünk keresztet a beígért DLC-kre...

Büdös Bohóc
okokok de a deadzone kiakaszt, játszhatatlan szinte, hogy akkora deadzone van benne (nem tudom állítani) hogy fél kilométert kell tekerni h elkezdjen fordulni

SeanJRRussel
CUMI Most adta az infot Stockbauer.Röviden , 50 embert rúgnak most ki az edentõl (olyan 100 körül vannak összesen a cégnél) és ugye kilátástalannak tûnnek dolgok.Kíváncsi leszek mennyire fogja ez a dolog befolyásolni a javításoakt illetve fogunk e valaha egy normális TDU2-t kapni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Pont egy másik fórumon került ez szóba néhány perce így csak linkelném a hszem 😄

Link

GTR helyére helyettesítsd a race wtcc-t 😄

Büdös Bohóc
egy ócska régi játékot felraktam, Race WTCC és kurvajó benne az ffb ebben semmi köze ahhoz amit csinálok kb 😄 na jó de, de nem valami jó...

és most már teljesen elégedett lennék, de a deadzonet nem tudom kikapcsolni. Van egy pár centis üresjárat a kormányon amíg semmit nem érzékel... és van rá beállítás de hiába tekerem akárhová ugyanolyan... a kormányhoz kötõdõ beállítások sztem csak akkor aktívak ha felismeri a kormány :C

Speed & Ferke, ti most krúzoltok a Tricolorétokkal vagy hirtelen felindulásból követitek egymást?😊 Próbáltam mellétek szegõdni, de reggel 8 óta csak németekkel kerülök egy sessionbe -.-

Lehet, hogy õ kisebbségi! xD (már mitn nem esik le neki!)

[HUN]FaTaL
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy nincs neki, de ezt szoktuk válaszolni és a többségnek leesik ilyenkor, hogy mi van. 😊

[HUN]FaTaL
Jah 😄 Ha nincs olyan akkor be kell szerezni, pl. a boltból 😊)))

Fabio Capello
IJAJJAJAJAJAJ de éreztem, hogy nincs Manual meg DVD 😄

engem ütöttél ki rusher 😄

Jaj😄 Tudom! Azt próbáltam vissza adni, hogy milyen kérdések fogalmazódhatnak meg a srácban a válaszodat olvasva...

Hogy ha nincs manualod (sem tokod, DVD-d meg pláne nem), akkor töltsd le PDf-ben, annak is ott a hátulján a kulcs! 😉

Viccet félre téve: ha torrentrõl van meg a játék, akkor nem tudsz online játszani, csak offline módban! Ha viszont tényleg megvetted (vagy tervezed), akkor ne nagyon merülj bele a játékba, mert az offline profiloddal elért eredményeket nem tudod átültetni egy új elgális online profilba! Utóbbit pedig csak eredeti játékkal készíthetsz, és csak így tudod 100%-osra teljesíteni a játékot. A crackeltel sok dolog nem érhetõ el!

[HUN]FaTaL
Az a 22554-re ment, nem véletlen írtam oda...

w77d
Atek007 kérdésére válaszolt 😊

Milyen DVD-tok? Milyen DVD? Milyen manual? 😄😄😄

[HUN]FaTaL
*dvd tokban lévõ manual hátulján

Leo 1991
nekem a Koenigsegg a kedvencem,valahogy ráéreztem az autóra😊😊

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

[HUN]FaTaL
Nem. Az lesz a klubházad, ahol alapítva lett a klub.

#22554: A DVDben lévõ manual hátulján van a kód.

w77d
milyen aktivációs kód kell??? beírod a játék kézikönyvén található kódot és mész, ennyi...

+1 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Üdv!
Szóval egy kis segítség kellene ehhez a cucchoz.Nagy nehezen sikerült elindítanom,nem találtam hozzá az aktiváló kódot,azóta sem így online nem tudok nyomulni veletek.Szóval hol találok hozzá aktiváló kódot.Tegnap mikor feltettem azt kérte állandóan.Azóta feltettem rá valami javítást s így elindul.
Hogy tudnék veletek nyomulni?
Meg kellene ehhez valami felirat hogy értsem mirõl van szó.
!
És mi kell hozzá, hogy ezeket megszerezd? Mi jár értük? PC verzióban benne vannak?

MerlinW
Steam-en is vannak, én már begyûjtöttem mind😊

[merlinw.org]

Van hely a klubban ?

Egyet értek Ferkevel, Sokat hajtottam én is a Cinkét de a Tricolore-t sokkal élvezetesebb vezetni nálam tuti befutó éjjel nappal azzal megyek 😄 a szutykos Bugatti SS-t pedig kibasztam a disznó ólba jó helyen van ott sokkal többet úgy se ér 😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

jofer
Hosszú ideig kerestem a kedvenc verdát, benne megtaláltam õt! A DLC-k elõtt Cinque volt amit legtöbbször hajtottam, azóta szinte csak a Tricolore. Én látom, érzem a különbséget! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

A DLC Zonda Tricolore ugyanazt tudja mint a Zonda Cinque, csak egy hangyányival jobban gyorsul (papíron?!), exclusive (nem festhetõ,matricázható) színû és 1 millával drágább.

Jól látom?

Megér az a pici gyorsulás és a másik festét plusz egy millát? <#fejvakaras>

Valakinek tapasztalat?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

wollnerd
Pucold le a vírust!<#ejnye1>
😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

jofer
Mekkora dumaaa! <#nevetes1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

w77d
kicsi a lyuk bammeg XXXD

Akkor most vegyél szépen egy írható CD-t, és tedd, amit tenned kell... (az elsõ gondolataidat pedig, amik a közepén lévõ kis lyuk láttán támadnak, hessegesd szépen el, de gyorsan! 😄)

w77d
huhh gyerekek ma a frász kerülgetett.. délelõtt indítanám a gépet, win betöltésnél kékhalál... akárhányszor csinálnám mindig ugyanaz még csökkentett módban is. Nna mondom fasza, formatálni kell a cuccot elszálla TDU mentésem az életbe többet nem kezdem újra. Beraktam a win vista lemezt és arról indítottam, a win telepítõ megkérdezte, hogy javítsa e a wint mert úgy értesült hogy legutóbb nem tudott indulni. mondom jah, erre egy 2 percnyi töltögetés után frankón megy a win 😄 meg van mentve az életem XXXD (igazság szerint nem tudom mit csinált a win javító de hálás vagyok neki )

😄DD Nagyon komoly a kissrác. 😊