Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Majd ha üdülni leszel, akkor versenyzek <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

2-es

Ezt én nyertem! <#taps>

Nagyon jó kis Challenge volt! Én is köszi Szatyi.

Csak kár hogy nem reklámoztad be fórumon, nagyobb közönsége lett volna talán.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

gduck
Melyik areád hiányos? Én speciel egyenként fedeztem fel a 4 areát és semmi gond nem volt vele.

[HUN]FaTaL
Pedig akkor van, mert ez a része játéknak nem bugos, rengetegen felfedeztük már az egészet.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Elvileg nyomva kell tartani az entert.

*Te leszel a klubban a Madame W77D! <#nevetes2><#vigyor>

tomsolo
nekem 800 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Vagy inkább de gazdagszol meg rajta! xD

w77d
ecsém ha bevezetik a tokennel kurvázást rajtam meggazdagodnak XXD

Jó, de te majd elkurvázod! xD

Vannak érdekes szakaszok, pl. autópálya ketté ágazik, két keskenyebb szakaszra. Furán néz ki a vékony és vastag vonalak találkozása, de mindegyikhez oda ugrottam és gurultam ott össze-vissza, de semmi...

w77d
nekem még 400tokenem maradt azután hogy mindent megvettem 😊

jofer
Csak így, totál zúmmal mûködik a dolog! <#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Én is pontosan ezt csináltam.

Metwork
Én úgy csináltam, hogy teljesen rázoomoltam a térképre és módszeresen, fentrõl lefelé, balról jobbra haladva átgörgettem a sziget felett, unalmas de úgy meg kell lennie a kimaradt résznek

I will use google before asking stupid questions.

*ha meg nem, 😄😄

Most olvasom, hogy a GT500 elõtt 350Z-t adtak Atari-s pre-orderként. Nem láttatok valahol eladó kulcsot hozzá vagy nem olvastatok valamit a megjelenésérõl? Basszus, nekem rohadtul kéne az a kocsi! 😞 Lehet, hogy valami licenszelési probléma miatt cserélték le, márpedig akkor a DLC autók között sem fog megjelenni, én meg agyfaszt kapok, hogy megvettem az összes DLC-t, és ott maradt 80 token, amit a tökömre kenhetek, ahelyett, hogy megvenném belõle a kedvenc japán kiskacsámat...<#csodalk>

Áhh faszom... írok az Atarinak, meglátjuk, mi lesz. Nincs értelme többször átnézni, se higgadtan se idegesen. Módszeresen végigkövettem a szememmel mind az 500 kilométernyi utat, koncentrálva a keresztezõdésekre. Ez biztos, hogy bug. Majd krúzolgatás vagy egyéb közben meg találom, ha meg, akkor szerzek egy mentést valakitõl.

jofer
Hagyd a fenébe, pihentesd a dolgot egy napig. Aztán tiszta fejjel nekifutsz ismét, tuti, hogy megtalálod azt az apró részt, ami kimaradhatott! Csinálj addig bombás küldiket, krúzolgass stb!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

tomsolo
nekem akkor csinált ilyet ha sokszor lekoccoltam a rendõrt és úgy caplattam

Átnéztem harmadjára. Minden egyes autópályára/ról felvezetõ/levezetõ szakaszt, keresztezõdést, összekötõt, mindent, és egy pixelnyi szürke sincs. Most vagy az van, mint nálad, Ferke, csak túl rövid a szürke szakasz, hogy a térkép megjelenítse, vagy a nálam elõforduló szokásos térkép-bug fordítotja:
Rengetegszer fordult elõ, hogy sûrûn behálózott részeken hiába gurultam át egy szakaszon, nem váltott kékre, ilyenkor legtöbbször az segített, ha menetiránnyal szembe hajtottam át rajta és nagyon lassan. Itt meg talán ennek a fordítottja történt, egy szakasz kék lett, miközben nem került be a felfedezett utak közzé. Mást nem tudok elképzeli.

kemszi2
inkább a keresztezõdéseket nézd át.sokszor ott hagy ki egy nagyon kis szakaszt
az mindenkinél olyan

jofer
Most nem tudom megnézni, melóban vagyok. Igaz, nálam még csak 80%-os a kettes zóna, de megnézem, ha hazaértem. De valamit te nézhettél be, mert egy rakás ember már teljesen felfedezte a szigetet, és nem panaszkodtak bugra. Amúgy elég, ha csak egy másfél méteres szakasz kimarad, már akkor sem adja be a 100%-ot! Nekem így volt a 3-as körzetben.

Ráadásul négy sávos nyíl egyenes aszfalt út, most vagy ez a bug, vagy csak figyelmetlenül elfelejtették feltüntetni a térképen...

Hát akkor ennyi volt, beszoptam a f..... Azt mondja, hogy Oahu 2-es zónája csak 99%-os. Átnéztem mindent, egyszerûen nincs szürke rész. Viszont valami nekem gyanús: A sziget Nyugati - Dél-Nyugati csücskénél van egy reptér, ahol X-et alkotnak a kifutópályák. Attól nyugatra van egy majdnem négyzet alakú öböl, az öböl csücskétõl befele haladva a második zsákutca végénél van egy klub. Légyszi, nézd meg, hogy a klubhoz vezetõ útszakasz nálad a térkép része? Úgy értem, egészen a klubház bejáratáig, mert nekem ott a térképen feltüntetett útrész csak a klub elõtti ház sor utolsó házáig tart, kb. 150 méter nincs bejelölve a térképen(nem szürke, nem kék, mintha kocsibejáró lenne), csak a mûholdfelvételen látszik, hogy aszfalt út van.

jofer
Ha 94%-on vagy, akkor elég sok hely kimaradhatott. Jó lenne tudni, hogy melyik területen nem érted el a 100%-ot, és a keresést arra fókuszálni.

kemszi2
lépj be a 94%-os felfedezettségre .ott mutatja melyik részen hány %-on vagy
tomsolo
A roncsok is megvannak? ?Meg a fotók?

Valaki segítsen! 😞 Utóbbi három napom Oahu feltérképezésére ment rá, ma reggel boldogan leülök a gép elé, hogy letudjam az utolsó 50 km hegyi szakaszt is, erre mikor befejezem, SEMMI. Azt hittem, hogy valahol kimaradt egy hangyafasznyi rész, egy rohadt lehajtó vagy összekötõ kis szakasz, de nem, egy milliméternyi szürke rész sem maradt a térképen! Biztos vagyok benne, mert egy órája csak a térképet bámulom, lépésben mentem végig az egész szigeten, és minden út fel van fedezve! Plusz infó, hátha segít, hogy kb. 10 kilométerrel az utolsó szürke rész elõtt jött az elõléptetés, akkor felugrott 94%-ra a feltérképezettség, ebbõl arra következtetnék, hogy még elég sok út kéne legyen, de nincs. Nem felejtettem ki semmilyen aszfalt- vagy földút szakaszt! Kaszinó szigetkörnél nem vált kékbe az ottani pálya, de gondolom, ez nálatok is így van...

tomsolo
Nah megvettem az összes DLC kocsit, hétvégén nyomok egy tesztet meg csinálok screenshoot-ot mi mennyibe kerül...

jofer
<#eljen> Nekem hiányozni fog... Meg az is, amikor versenyek elõtt, mikor kiszállhatunk, és dumálhatunk nem baloldalt felül fut a chat. <#idiota>

tomsolo
"PC Chat: Updated colors and position "

hát a fekete font elég freaky volt 😊

gduck
Ezaz!!!! Várjuk ám 😄

gduck
Én még gyûjtök rá 😊

A villantással. Alapértelmezett azt hiszem ENTER, én a SHIFT-re raktam.

SeanJRRussel
Felraktam egy versenyt én is,akinek kell pénz az próbálkozhat.Barátoknak és clubtársaknak áll aki esetleg szeretne indulni rajta ha online vagyok majd keressen meg.Egy milla a nyeremény és 20k az indulás.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

tomsolo
nyomva kell tartani

Kösz a válaszokat.Torrentrõl szedtem le ,igen.Akkor így bukó az online.Nem szánok rá 2ezret.Nem is tudom még miket lehet benne tolni.Nem vagyok cigány.😊
Bronx South
Srácok, mi a jófrancal kell rendörüldözés közben a sokkolót használni ? Nyomkodok összevissza mindent, azt nem történik semmi...

SeanJRRussel
Nem értem megint mi a ráknak kell roncsokat keresni....simán nem lehetett volna ideadni azt a 2 autót??????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

köszönöm örülök hogy tetszett, a tied is nagyon jó ám !

szatmari pályája (nagyon tetszett, köszi!!)

Berguson
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni,hogy Hawaii-on miért nem esik nekem az esõ,hanem csak Ibizá-n?
Fentvan mindegyik (mind a 4) patch. Tud valaki segíteni nekem ebben?
Köszönöm!

Berguson

w77d
azok általában pénzajándékozós akciók. Én is volt anno, hogy valaki kért pénzt, feltette valamelyik kocsiját kibaszott drágán én meg megvettem...

akinek pénz kell és itt is így fog mûködni a dolog, szivesen segítek majd most is...

Büdös Bohóc
de persze válaszolni képtelen lennél a kérdésre, nézd meg utánad is kérdeznek valamit és semmi... terelsz mint egy politikus

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Grafikai beállítás hibával találkozott már valaki, vagy csak nálam fordul ez elõ ? Lényeg az hogy nekem az environment very highra van állítva, a játékba belépéskor van 60 fps -em kb. A grafot visszavéve highra fps növekedést nem okoz, a grafika látványa is marad, majd visszavéve very highra szebb lesz a látvány (nem sokkal) és az fps leesik olyan 45-49re. Ez szerintem egy bug, mert amit én egyszer beállítok az úgy kéne maradjon, és belépéskor high grafikát kapok miközben nekem veryre van állítva, és ezt az fps is jól mutatja.

[HUN]FaTaL
Az 1ben én sem értettem, hogy miért vesz meg valaki 10 millióért egy autót amikor a tizedéért megkapod a szalonban? Itt a matricázás miatt fasza lehet. 😊

Bronx South
Erre csak annyit mondok, ha neked ennek semmi értelme sincs, akkor nem fogod használni. Gondolom az egyben is megvoltál úgy hogy benne volt a játékban és nem használtad, itt meg csak a neve változik és maximum az eladási ceremónia. Rajtad kívül viszont sok ember fogja használni, ennyi.