40335
  • Kajari82
    áááá nem tudok pokerezni, mikor enged máááá, ha beülök csak várok,várok, de senki.....
  • Fehercsoki
    Titeket beenged a szerver?Engem most nagyon nem akar:S
  • Stockbauer33 #26056
    Csak kérned kell és bármikor adokneked 1-2 milliot.Ugyse tudom mire használni.Igy h nyertem 30x és van 41 milliom adokneked bármennyit.Mikor bent vok az asztalnál nemnagyon nézem ki hivna el de ha 3-4x küldesz invite-t akkor kilépek hozzád.A csaposnál végig ittam minden lvl-t és ha van nyerés legyen az 2ik v 3ik hely akkor cherry mentés megy 1ből mert inkább kibelépek mint ott szenvedjek 50-60 koktéllal.
  • gduck
    Hát ja, amikor együtt voltunk, akkor is eltünögettél XD Remélem eljön az a verzió is, amikor stabil lesz az online play. Ha esetleg látod hogy online vagyok, akkor hívjál ;)

Hétvégén is amikor felléptem, bárkihez akartam csatlakozni, azt írta nincs hely az asztalnál :D Szóval mindenki a Casinóban volt. Én is megtem lvl4-re nem sikerült jegyet innom, mondom megyek egy lvl3-at, első ötben biztos benne leszek. Erre megnyertem a lvl3-at, majd utánna lvl4-et is :D Másnap ugynez a szitu, de akkor2.-ra megvolt a jegy és megint megnyertem a lvl4-et XD Kellett is a zsé a tricolore tuninghoz (~1,2milla) Mondjuk az 5 győzelemmel még le vagyok maradva tőletek :)
  • Stockbauer33 #26054
    Endzsivel meg Peccel gurultam nemrég egy izmosat.De inkább pokerezgetek.Egy kis házibajnokságba vok cápával.Húzzuk egymást felfelé a listán és hát Jani35 a limit de már csak 4 nyeréssel vezet.Sajnos nagysebességnél a betonba beakadás meg az TDU1ből jólismert civil lag ill a semmiből elédteleportálás Lvette a kedvem a gurulástól.Persze ha vmi jó kis cimbi szervez krúzt arra megyek de se a citroen nitrokrúz meg a kresszezés nemvonz :D
  • jofer
  • Petryx
    Az elmúlt napok történései, dióhéjban!
  • gduck
    Látom szépen aratsz lvl4-en :D Szoktál még gurulni is?
  • Stockbauer33 #26050
    Ja 865 off.Nemtalálják az off/warez gombot a faszagyerekek

De lényeg h ha villámlik akkor áramtalaniccsááá.Meg jó a Dirt3
  • drot
    870 új üzenet... Történt valami új??
  • [HUN]FaTaL
    Engem az nem zavar. Szűrd ki és akkor nem lesz. :)
  • icetihi
    Nekem majdnem u.az a laptopom, proc u.a., kevesebb ram 3gb, csak a vga kicsit több 5650-es 1gb, és akadásmentesen szalad. A probléma, hogy a laptopok kártyái eleve szutykok, ha cserélhetőd van azt cseréld, és máris jobb lesz.
  • tomsolo
    Én is úgy használom, engem még a flash fejléc is idegesít. XD
  • [HUN]FaTaL
    Ez így nagyon ronda lett, bocs pixxel :D Mondjuk én kikapcsolva használom, de a korábbi jobb volt. :)
  • Metwork
    Hát old meg, hogy néz így ki?
  • pxxl
    nem is fog, mert 600x1 px a mérete :D
  • tomsolo
    Akkor már fel is nőtt a játék hozzá. XD
  • Metwork
    Ja, csak ez a szürke alap a szövegdobozban nem méreteződik a szövegdobozzal együtt egy bizonyos méret után :)
  • tomsolo
    Ez a topik egyre csitti-fittibb. :) Már csak a játéknak kellene felnőnie hozzá.
  • tomsolo
    Nem javították.
  • Angela147GTA
    Én is notebookon játszom. Úgy lett szaggatás-mentes (ősszel vettem meg a TDU1-et és az is szaggatott kissé), hogy az eredeti 1440×900-as panelt lecseréltettem egy 1280×800-asra. Nekem nem volt szükségem arra a +26.5%-ra, így minden gördülékenyen megy rajta és a szemem sem folyik ki a kisbetűs olvasnivalóknál.
  • [HUN]FaTaL
    Már nem, elvileg.
  • [HUN]FaTaL
    Legutolsó patchben javították.
  • pxxl
    jó ez így egyelőre :)
  • Bronx South
    Pixxel majdnem jó, csak még egy kicsit shit. :D
  • tomsolo
    Nem mert én tegnap mentem ua ezt és semmi nem volt. Elértem a 350-et utána már nem jött velem szembe senki - csak mikor a végén alámentem.
  • Petryx
    Ez érdekes... lehet hogy "javították"???
  • Büdös Bohóc
    Most csináljak videót, hogy igazoljam? Mentem 380-al kb és folyamatosan jöttek mentek a kocsik.
  • Petryx
    Pedig 350 felett nincs forgalom.
    Azt a küldetést írta már valaki hogy mennyit szenvedett vele... nem is értem.
    Nem tartom magam egy pro gémernek de második nekifutásra perfectre megcsináltam.
    Az elsőnél lekoccoltam egy autót, ezért újraindítottam mert szeretek minél többet keresni a küldetésekkel! :-)
    Bár nekem az sem világos hogy aki szenved a jogsikkal, az mivel játszik???
  • tomsolo
    Pedig kikapcsol. És pont azért könnyű az a küldi annyira :)
  • Büdös Bohóc
    Elfelejtettem legutóbb megjegyezni, de honnan is van ez az úgymond "városi legenda", hogy 3xx felett kikapcsol a forgalom (350-re emlékszem)? Lehet régebben így volt, de mikor legutóbb is itt köpködtem a bugatti veyronos bónusz küldire itt mondtátok, hogy ugyan már tök könnyű, kikapcsol 350 felett a forgalom. Hát nagy f***t :D NEM KAPCSOL KI.
  • ATi0021
    Szerintem a jelenlegi verzió jobb mint a béta volt. A bétában ha épp városban voltam nagyon lassú volt. Nem akadott, de látható volt hogy bizony 25 fps alatt van. Majd a véglegesben már semmi ilyen gondom nem volt. Bár az is igaz, hogy az összes driver a gépemen a lehető legfrissebb.

Plusz ha jól tudom a TDU2 bétájával szinte az összes ATi kártya tulajnak gondja volt. Emlékszem HD5770-el panaszkodtak hogy akadozik, nekem meg egy gyengébb gts250 rendben volt. Szóval próbáld, ki milyen. A warezos verziót felteszed van hozzá javítás is, és ha jó megveszed. Persze a drivereid naprakészek legyenek. Nem tudom, hogy másnál miként van, de nálam általában javít az fpsen a CPU Control nevű program is.
  • Büdös Bohóc
    ez felettébb érdekes, mert ez akkor kb olyan mint az én gépem és nálam 1024*768 + max közeli beállításokkal teljesen ok.
  • Bullitt
    Nem ezt várom el... de nem 2006-os a gépem se. Két magos proci 2 ghz-el (ez tényleg kicsi, elismerem), 4 giga ram, ATi HD 4650-es VGA 1 giga rammal. Oké, laptop a kicsike, de kb. mindent visz normálisan legalább közepesen, TDU2 pedig minimumon és maxon ugyan úgy szaggatott, főleg a városokban, vidéken tűrhető még.
  • Büdös Bohóc
    Nem az optimalizálás javul, hanem a játék lesz optimalizált. Amúgy meg nem tudom mit vársz el, hogy menjen egy p3 1000MHz + 256 MB ram + 32 MB gefore 2 mx400-on? Nekem egy ócska 512 mega ramos Radeon HD2600XT van 5000+ X2 procival 4 giga rammal, ami már azért eléggé elavult és még mindig bazijól megy a játék, ergot te valami 2006-os géppel tolhatod kb.
  • pxxl
    teszteld aztán kiderül :)
  • jokerdes
    Minimálisat javult csak úgyhogy szerintem ha a béta szarul ment akkor a végleges is szarul fog.
  • Bullitt
    Patch-ekkel javult vmit az optimalizálás? Csak mert megvenném, de a béta is szaggatott irgalmatlanul még minimumon is (városban főleg).
  • janihunk
    Közi de inkább a probléma megoldása érdekelne.
  • KASZAS1991
    Hát a ejtőernyőzésnél egyvalami kimaradt
    poén kedvért valami zenét hallgatni