Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a McLaren jobban tetszett, ne hallgass rá! 😊 csak a forgalmat vedd ki, ahogy tomsolo írta ilyen pályánál ez nagyon lutri

Én kíváncsi lennék az árakra / véleményre a DLC-krõl!

Jöhet, jöhet! <#taps>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Van benne valami amit tomsolo írt.
A 20k / kör tényleg kicsit húzós, mert tuti hogy szívesebben nekifutna mindenki 3x annyiszor ha kevesebb lenne a beugró.
Azt meg láttuk hogy 1k / kör-el is összelapátoltunk a Trick Trackokon 2 millát.

De a pálya nagyon jó lett, szerintem simán visszadobhatod akár kicsi nyereménnyel is, kicsi beugróval pl. Enzora, mert azzal még én speciel tuti elbohóckodnék rajta pár napot.
Sokkal jobban vezethetõ (szvsz) mint a McLaren, plusz nincs tuning különbség az indulók között.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

SeanJRRussel
Én a 20k val csak a versenyzõknek akartam jót hogy a végén sok legyen a nyeremény,de tanulva a hibákból a következõ ócsóbb lesz majd.

Nem gondoltam volna hogy ilyen jó vélemények lesznek róla,mégegyszer köszönöm.A rajtpénzt 2500 alá nem fogom vinni,ha esetleg vannak kívánságok a következõ versenyekkel kapcsolatban akkor szívesen várom.Privátba írjatok legyetek kedvesek nem akarom szét offolni a topicot.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
Ok, de sztem annál a 3 bugatti és a tricolore együtt, többe kerül.

UI: nem vitatkozni szeretnék, csak én is bõszen gyûjtögetek <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomsolo
Olyan 6 millából megállt az összes...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gduck
Bankot raboltál? Jelöld be a térképen, mert én még nem találtam meg 😄

gduck
Mentem párat, de szegény vagyok a nevezési díjhoz képest XD

tomsolo
Ezt nem tudom igérni mert már kész az Enzo 3 és nem ilyen 😉 - több meg nem lesz mert más kocsikra akarok utána csinálni. Persze aki akar csinál magának😛

tomsolo
Megvettem az összes DLC kocsit tudok mondani körülbelüli árakat aki kiváncsi vmelyikre.

tomsolo
Vágásokon meg nem aggódnék túl sokat, mindenkinek ugyanaz a pálya van - csak ne direkt rontással legyen tele a gyõztes idõ mert az nem szép.

tomsolo
Kipróbáltam 😊

Kicsit olyan érzés volt mint a saját pályámon mennék - csak "versenyzõsebb" a feeling. 😉 Maga a pálya nagyon jó, elismerésem.

Ami nem tetszett:

- kocsi (Mp4 az Enzohoz viszonyítva továbbra is egy gumirozott takony, de emiatt nem problémáztam sokat. IMHO)
- forgalom (Így túl lutri a pálya nehézségéhez viszonyítva).
- 20K rajtpénz

Ha az volt a cél hogy nullszaldós legyen - végig ez volt az érzésem - akkor értem, de friendbe kidobni túl drága így sztem. Hiába lesz sokmilla a nyereményez akkor is elrontja az ízét. IMHO

Hát megvenni elvileg mindenféleképpen engednie kell. Van egy másik profilom, majd benézek az audi-hoz, hogy megvehetõ-e...

[HUN]FaTaL
Na ezt nem tudom, és azt, hogy fordítva mûködik e, azt sem. (Most megnyered a másik profillal meg megveszed).

http://goo.gl/gd6Zi5

Öhm, vajon a kaszinó-autó megnyerési bugja akkor is jelentkezik, ha nem megnyerem, hanem megveszem a kocsit? Szóval megvétel után meglehet vajon nyerni?

SeanJRRussel
Van még 4 nap és már 3misi felett vagyunk,hajrá hajrá!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Mentem pár kört rajta és bejövõs!
Ha lehet én már most szeretném kérni ugyanezt a vonalvezetést Enzo-val! <#nyes>

SeanJRRussel
Azért raktam bele pici penaltyt h amennyit az enged annyi vágás legyen.A forgalom is pici anélkül túl nyugodtak lennétek 😄DDD

És köszönöm a pozitív visszajeléseket,nyomassátok a versenyt mert aki nyer szép pénzt vág zsebre.Ha lejárt,jön a folytatás.

Na igen... a forgalom az nem kicsit tud idegtépõ lenni! :-)

De ettõl kicsit színesebb.

jöhet bármi, csak vedd ki belõle a forgalmat plz 😄

Ahha... tehát a lehetõségeket ki kell használni!

"Mindééég, minden körülmények között!" <#banplz>

hát én így mindenhogy nyomom, vágok is meg nem is 😄 a lehetõséggel mondjuk tényleg nem spórolt Sean

Nah, megnéztem Sean Challenge-ét. Finom!
Viszont rögtön felvet bennem egy kérdést a pálya hátsó szakasza, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Több kanyarban is bõven át lehet(ne) vágni az épület és a tábla közti "járdán".
Ez mennyire számít etikusnak? Használjátok a lehetõséget vagy a Fair Play jegyében mindenki marad az úton?
Mert ha mész egy brutál jó idõt "szabályosan", szerintem a pici vágásokkal simán verhetõ a legjobb "szabályos" idõ is.
Vagy nincs iratlan szabály, aki ahogy tud, úgy megy?!

Tényleg érdekelne!

SeanJRRussel
Köszi szépen.Már megvan az utódja nah attól agyfaszt fogtok kapni azt garantálom 😄

örüljünk neki, hogy elviselhetõbbé teszik a játékot végre azért a 10+ezeré amit már kiadtunk érte? 😄 Bár ezt még nem kiabálnám el hogy sikerülni is fog e nekik... 😛

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

gduck
Ez egyételmû, de ami ingyen van, azt nem kell lesajnálni XD Minden kis dolognak örülni kell 😉

Bronx South
Szerintem egy ilyen játéknál mint a TDU2, elvárhatók a késöbbi fejlesztések.

gduck
"mert ez így kevés nekik is - nekünk is"

Nem igazán játszottam még olyan játékkal, aminél megjelenés után bármi + kaptam volna...
Akinek ez nem elég fogja meg a kemencét 😛

Kipróbálom de nem engedbe ez a szar.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Kérdezném a Sunday Drivers tagokat, hogy ki tudná aktivizálni magát? Mert az elmúlt 1 hétben egyetlen tagot sem láttam online polonicon kívül. 😊

tomsolo
Ja... akkor gratula 😊

<#taps>

szvsz a legjobb pálya amin eddig mentem
(Brick on Gas-t meg én vittem 😛)

tomsolo
10 millánál már null szaldós a buli 😊

Este én is megnézem ha Sean engedi, ezen a héten alig volt idõm gépközelbe lenni - asse tudom kivitte a Brick on Gast....

... bár most este még DLC mustrát is tervezek, a Caretham 500-ra nagyon kiváncsi vagyok mit szól a hegyhez.

"konzolokra valószínûleg 1-2 héten belül, MS/Sony jóváhagyása miatt, PC-re következõ hét elején"

Sean, egyszerûen brilliáns a pályád. Belerajtoltam +1 misit, annyira ráfüggtem. De a traffic kikészít, nagyon nem szeretném bele. Kicsit úgy érzem magam mint amikor félkarúztam és csak nem pörögnek össze az Audi darabkái. Megyek, tökéletes a kanyar, 5 másodpercet faragnék az idõmbõl és a végén elrontja valami fasz. Tényleg a legjobb pálya amin eddig mentem, de most már kicsit felhúztam magam. Majd késõbb nekiugrok még. Köszi!! 😊

Fehercsoki
"Most importantly, when will this be released?
For consoles, most likely in a week or 2, since it has to be approved by MS/Sony. For PC however, you could see it as soon as early next week!"

Ezt írták a fórumban(nem dev írta),de persze csak reménykedhetünk!

tomsolo
Úgyvan az eredeti megfogalmazás hogy 1-2 héten belül (ha én jól emlékszem) - de a konzolosra az jutott eszembe biztos azért kell a 2 hét mert annyi idõ alatt fordul meg a hajó a levéllel 😊

De igazából akkor hiszem el mikor az Launcher be jönnek lefele a csomagok...

Fehercsoki
Én úgy értelmeztem(lehet csak rosszul emlékszek), hogy mi már jövõ héten megkapjuk,de a konzolosok csak 2 hét múlva mivel a Micro$oftnak és a Sonynak is engedélyeznie kell.

pxxl
jah jah jah...csííííter <#mf1>

All hail the double x!

gduck
Gondolhattam volna, az a legynagyobb ezernyi kis autópálya felhajtóval 😊 Max nagyítás térkép módban és bogarászgatás, jobb megoldás nincs 😞

SeanJRRussel
Ám olyan is votl délelõtt h azt mutatta h level 56 os vagyok és utána ugrott rá a valósra...

SeanJRRussel
B+ hogy mentem én 574 et???????Ráadásul magyar zászlónak kéne ott lennie nem amcsinak.Szar ez az egész úgy ahogy van....

tomsolo
Még az Exploration pack is csak jövõ hét után lesz (konzolosoknak meg 2 hét múlva min)... sztem nyáron - talán. Bár a fizetõs DLC pakkra remélem rágyúrnak mert ez így kevés nekik is - nekünk is.

[HUN]FaTaL
Nincs, csak egy ID lista van a még nem bent lévõ autókról és van köztük pár motor.

A következõ patchel, ami hamarosan érkezik, kerülnek be a motorszalonok, az auction hall és az elkövetkezendõ dlc autók szalonjai is, de még nem lesznek aktívak.

Fehercsoki
Van már valami infó arról hogy milyen motorok lesznek a játékban és kb. mikor jön a motoros patch?

tomsolo
Az a végsebesség: igéretes 😉

w77d
hehe XXXD

Kamuzik! Kamuzik! Valamelyik kis Ibizai falu szélén a Zondájából vadássza a jetit! 😄

w77d
nnna akkor én elhúzok hétvégére a civilizáció szélére pihenni, ajánlom mire vasárnap visszajövök már úgy autók emg egyébb finomságok legyenek 😄

Angela147GTA
Nem kicsit bugos a C.R.C. sem:

Becsekkoltam, hogy ránézzek a challenge-re, amit csináltam és totál összemixelte a tiéddel! 😊
(másodszorra nézve már jó volt)

TDU2 > Angela147GTA