40335
  • FxRRulez
    Köszönöm az instrukciókat, ment vissza mail.. ;)
  • icetihi
    Bakker és az angolodba kötnek bele......
  • rusher4587
    Megnéztem, komrád, válaszoltam is egy egészségeset! :D
  • FxRRulez
    apropó most nézem Rusher elvtárs maga az?? hát nézze mán meg van-e valami a privátjai között!!! ;)
  • FxRRulez
    Hát igen.. :D Remek kis leírás volt, helyenként frappáns szófordulatokkal.. :)
    De a viccet félretéve azért én 8 ropit letettem ezért a játékért, ezért úgy gondolom illene lassan lépni valami "nagyobbat" az Atarinak a megoldás felé...
  • rusher4587
    Érdekes ezeket olvasni, nálam tök "simán" megy minden, a problémák csak a belépés után jönnek. A multiplayer lehetőség abban merül ki, hogy néha megjelenik egy-egy ember a térképen, de nem tudsz joinolni, mert "számodra nem hozzáférhető" helyen (általában persze simán csak az úton) van... :D
    A multiplayer chalengek is mennek, nem is akárhogyan! :D Az autók pörögve-lebegve szállnak a levegőben körülötted, a start nem egyszerre indul mindenkinek, a pálya nem ugyan ott van mindenkinek, kerítésen belül, épületen keresztül, hegyen-völgyön át zúznak az autók, pedig igazából csak simán gurulnak az aszfalton! :) És persze ha vége egy versenynek, néhány józan "hülyék vagytok, ez szerver hiba!" beszólás között mindenki bőszen cheaterezi a másikat, komolyan mondom, kész kabaré, mikor egy német és egy orosz "klán" közzé kerül az ember! :D
    A kaszinóba be lehet lépni, de csak a zsetonos csajjal mentem reszelni, beljebb nem tudom, mi a helyzet...
  • FxRRulez
    Elég szomorú, hogy a második résszel is megvannak ugyanazok a problémák, amelyek az Atari hanyagságából származnak. Emlékeztek az első részben is mennyit vártunk az első "nagy" patch-re, ami úgy volt, hogy javít majd minden bugot, és kaptunk hozzá 2 kocsit is..az egyik a Nissan Skyline R34 volt emlékszem...hmm, de jó kis autó az, igazán belerakhatnának egyet majd abból is..Bár az balkormányos volt sajna.
  • Szabi1991
    megtévesztő lehet, de ugyanúgy "senki" aki válaszolt, semmi köze az atarihoz :D
  • wollnerd #26410
    szal te is zöldes kékre akarod festeni magad!
  • Angela147GTA
    szenyor membör of éden gémsz sikeresen leszürte a poszt lényegi részét...
    a pofátlanság magasiskolája belekötni az international english-be, miközben a valós problémát magasról le se sz@rja
  • wollnerd #26408
    De akkor se látsz senkit!
  • jocking
    Na, végre beengedett, csak ez a fantasztikus winfos tűzfal szórakozott velem. Viszont továbbra is csak "offline" krúz lehetséges NPC autókkal.
  • tomsolo
    Nem aggódok, viszek magammal Sunblock 5000-t. :DDD
  • w77d
    bazdmeg vörös vagyok mint az oroszok XXXD
  • jocking
    Mondjuk az az érdekes, hogy nálam az átlag NAT type: strict symmetric. Amikor belépek, és kiírja, hogy nincs szeró, utána alt+f4-gyel bezárom a játékot, és amikor ezután indítanám el újra a launchert, akkor már UDPblocked-et ír ki. Várni kell pár percet, utána megint strict symmetric.
  • jocking
    Másnál is ezt írja ki a game amit lejjebb leírtam?
  • Szabi1991
    meg is érdemled
  • w77d
    bammeg ma kabrióztam egy 2-3 órát olyan szinten leégtem mint egy grillcsirke...
  • SeanJRRussel
    Bazz lemostam a kutyát, csepp spániel, szakadt rólam a víz.Jó itt nekem a ventilátor mellett a monitornál mint kint a rohadt melegben.
  • wollnerd #26399
    Az igaz! :D
    Rohadjon meg a globális felmelegedés!!!
  • Szabi1991
    az extrém magas uv-b sugárzást nemigazán mondanám jó időnek :D
  • tomsolo
    Kurva jó az idő, én inkább lennék most strandon mint a monitor előtt rohadjak. :)
  • jocking
    "Test Drive Unlimited 2 servers are unavailable at this time. Please try again later."
  • wollnerd #26395
    kiadja hibaüzit hogy próbálj később?
  • jocking
    Na, fejlődés: Mostmár nemcsak hogy senkit nem látni a szerón, de még csak belépni sem lehet (servers unavailable).
  • Szabi1991
    "At least they solved the rammers problem."
  • wollnerd #26392
    Ezt mondom énis! :D
  • wollnerd #26391
    A szegény Subarum ott csücsül a garázsomban...
  • Bronx South
    Ők meg leszarnak mindenkit ! :D
  • wollnerd #26389
    Írogasd csak rájuk... Ők meg lesz*rják...

DE AKKOR ÉN MEG LESZ*ROM ŐKET!!!!
  • jocking
    http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=600688#post600688
  • jocking
    Most nem mondjátok komolyan, hogy már másfél napja nincs szerver? Mi a k*rvaanyjukp*csája van már?
  • jocking
    De lesznek, a következő DLC-ben. Ami ebben a tempóban kb. 3 év múlva fog megjelenni.
  • bpeti72
    Motorok nem lesznek a játékban?
  • cenobite
    Valaki próbálkozik még? :D
  • [HUN]FaTaL
    A videó a legelső verzióból készült, abban még nem volt ilyen funkció.

Most meg be kell kapcsolni, mint, ahogy arra már időközben rá is jöttél. :)
  • cenobite
    (aki remélem ladyboy!!!) :D
  • cenobite
    Bakker nem igaz... Több mint 24 órája nem megy az online cucc. Tuti nyaralnak és a golyóikat nyaldossa valami thai kurva...
  • Szabi1991
    "I bet Atari didn't pay the electricity bill"
  • wollnerd #26379
    Igen, igazad van! Rohadjanak meg!