Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd szinkronizálok:
"Megcsaltál, te szajha!"
"Jaj ne már! Tudod, hogy csak a te lotyód vagyok!"
😄 😄 😄

wollnerd
Jézus!<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Eközben a kaszinóban:

elszabadulnak az indulatok.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
Szatyi, Gduck, ha megigértétek miért nem jöttök ? ott állunk 8 an azt most keressek hirtelen két embert :// de ha nem tartottam volna elökészületet még aztmondom ok, de igy..

[HUN]FaTaL
Ja és mennyi zseton kell?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Valaki hívjon be.

http://goo.gl/gd6Zi5

nálam azt írja hogy be se vagy lépve

Jövök de közbe beültem még 1x a 2 milkásba.Hivj

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
a roulette teremben lesz népszámlálás, mert oda beférünk, utána go a sit and go

tomsolo
én itt allok Shelby mellet

Bronx South
Mivan gyerekek ? invitálok ezerrel, volt egy refused a többi felõl meg semmi. jól kezdõdik.

tomsolo
nem biztos hogy idõ volt, lehett speed point is amit okosan átrak timera ilyenkor....

Na hogy megy game?<#hawaii>
Remélem azért itt is alkotsz valamit <#violent><#mf2>

:-/

igen csak mentem egy kört a versenyen, és a végén mikor beértem az én idõmet írta, mivel amúgy én lennék az elsõ. Viszont minden checkpointnál össze vissza mp-eket mutatott. Tehát akkor mind1.
Mondjuk arra a pályára is kíváncsi lennék ahol 1:17es idõt mennek 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

tomsolo
Én vagyok csak egy cigit hadd szivjak el elõtte. 😊

Kb 5 perc múlva hívjatok.

tomsolo
Igen akit behekkeltek az viszi a pénzt. - a leaderboard nem számít .

Ha egy 2 perces pályát vinne egy 30 másodperces idõ akkor elég egyértelmû nem?

Bronx South
Hát a Fatal, és a Looner helyére kéne vki, Fatal jelezte hogy nem tud jönni a Looner meg eltûnt.

ha nem lesz meg a 10 keressétek Atis nicknevû srácot õ is menne szívesen.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Bronx South
Akiknél ott az OK, õket keresem és invitálom. Fogadjátok majd el. Bár egy két ember nincs fent a blistámon, azok vegyenek fel.

1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab > Mivel õ nem ér rá, ide jön Stockbauer

Bronx South
A legelsõbe viszont nincs kiemelt ember, végigrohanunk az asztal / pénz kategoriákon, tehát a verseny elindulása után mindenki kilép, és ennyi, majd jön a köv kategória.

Bronx South
Na szóval ! A ma estének a célja, olyan Sit & Go pontok szerzése, amelyekhez több player kell, és vagy akadályoz valakit a póker tudása, vagy playerhiány + várakozási idõ nagysága miatt nem tud túlesni ezen progress kéréseken.

Elsõ körben:

Itt a kettes asztalokat kihagyjuk mert azt egyedül bárki megtudja csinálni, viszont a többplayeres asztalokhoz már kell egymás segítsége.

A folytatásban pedig:

A helyezéseket csináljuk meg, és ezzel véget is ért a móka, a többi kihívás már egyedül is megoldható.

Az este célja szóval kielemezve, továbbá mint írtam mindig van egy kiemelt ember, akire figyel a társaság hogy az õ általa meghatározott pontok teljesüljenek, tehát a kiemelt ember invitálja a többieket, és ha a kiemelt embernek az elsõ hely kell egy challengeben, akkor a többiek eliminálják magukat, a következõ körben esetleg a második akkor a kiemelt ember eliminálja magát utolso elöttinek, és valaki meg lesz az elsõ, stb. Remélem értitek nagyjából, most lépek befele.

A lényeg az hogy akit behekkeltek majd õ kapja a péztet? És honnét tudja majd hogy ki lett a 2ik, aki meg is érdemelte volna netán?

ja láttam hogy hívsz csak sajna én már benn ültem Atissal egyben. :S

baszki nem figyeltem oszt check helyett a gyerek all injét adtam meg és elsõ voltam úgy meg utolsó lettem 😄 Hogy mekkora balfasz vagyok 😄

jofer
Az utolsó elõtti mondat kivételével, totál tiszta és világos! <#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

szia te piszok 😊 persze hogy meg. <#mf1>

tomsolo
Semmire, sima rombolás = elkúrja mások játékát.

Annyit elmondhatok, hogy a véletlen részt azzal ki lehet zárni, hogy csak olyan challengen mész ahol a leaderboard stimmel a versenylapon látható eredménnyel. Ha azt látod hogy nem egyezik, akkor menj ki a központból és menj be újra. Ha akkor jó már az eredmény, menj rajta, ha nem: akkor felejtõs.

Visszahekkelni nem lehet, csak a leaderboard alapján vezetõt lehet behekkelni elé (ehhez vezetnie kell egy olyan challengen ahol jobb a végeredmény mint a hekkelten.) Ilyenkor egyébként nem az hekkel akinek ezután a jobb idõt mutatja, hanem aki megcsinálja).

Nem tudom mennyire érthetõ.

Na mikor lesz a tali mert beugrok addig egy 2 milliosba

Szabi meguntam én is.Milyen geci idegesítõ ez a fekete v barna chat szín 😊 LOL

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

jofer
És az mire jó, hogy valakit "beraknak"? <#fejvakaras>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

wollnerd
Mivel többször próbáltak meghívni engem a pókerre...

Egy: NEM tudok pókerezni, de hamarosan megtanulom apám segítségével. 😄
Kettõ: NINCSENEK meg nekem a pókerszintek, ezért nem tudom elfogadni.

Köszönöm a megértéseteket! 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Téged beRAKTAK, nem pedig a játék rak be. (A bug annyi csak hogy megtehetõ ez - egy másik bug segítségével).

Az a kérdés, hogy mennyire véletlen ez, illetve miért fordul ez elõ csak Sean versenyén már kétszer - azért annyira nem egyszerû elõhozni (csak ha tudod mit csinálsz).

Ezt az idõt egy másik pályán kellett menned ahol te vezettél, és aki csinálta tudott menni azon a pályán és Sean pályáján is (vagyis friend Seannek és a másik pálya készítõje vagy annak a barátja is - ugye csak így jelenik meg neki a listában a két challenge).

Fasza!
Ezért volt lelõve 3 napig az egész CRC?
Csesszék meg. A legjobb rész lehetne a játékban és ez sem tud rendesen mûködni.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

gduck
Elméletileg jó a 9. 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

találkoztam ma egy német csoporttal, eldöntötték hogy a GTRKillerr kell nyerjen...😄

elsõ kör:
<#banplz><#hehe>

a végére ketten maradtak, szívattak egy jó darabig, végül 3. maradtam.. 😄

Csáó Szatyi
Itt is megtalálni téged? <#ravasz1>

Angela147GTA
Most akkor 21:00 v. 22:00 a végleges? Nekem a 22:00 jobb lenne, de ha a többség 21:00-re szavaz, akkor azt is megoldom.

#23034-re: Totál bugos a C.R.C., SJRR versenye eleve Enzo-ra van korlátozva, erre berak engem elsõnek egy lehetetlen idõvel, Veyron SS-tal, egyáltalán ki sem próbáltam a versenyt még Enzo-val sem.
Ha nekem osztja ki a gyõzelemért a pénzt, akkor elnézést kérek... és köszönöm, megtartom. 😊
Viccet félretéve, majd átadom a kaszinóban a jogosultnak.

TDU2 > Angela147GTA

ha engem hívsz és nem épp versenyzek vagy klubtali van akkor megyek 😊

Bronx South
Hát ha 9 kor nekiesünk sztem fél óra és mindenkinek meglesz a Sit and Go pontja (amihez több ember kell), utána kiagyalom hogy mit lehetne közösen megcsinálni a Tourban, és azt egy másik napon megcsináljuk bár ott magasabb szintekre sajnos nem tudunk együtt feljutni, így ott továbbra is megmaradnak az egyéni eredmények, csak engem az idegesit hogy bármikor elindulok egy versenyen, nincs ott senki és hiába invitálok, vicc hogy 40-50 meginvitált emberbõl 2 ha elfogadja.

sztem úgy 5perc múlva a szerón leszek kisebb-nagyobb szünetekkel kb 10ig, szal ha vagyunk páran hívok még pár ismerõst és könnyedén megvan a 10 ember, de a 6os asztal tutira összejön (arra is ad sok-sok pontot) 😄

Ztech
elvileg nincs akadálya

1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
tomsolo
Megpróbálom - nem lehetetlen 😊

1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P

Bronx South
Eddig akiknek jó a 9 óra.

1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P

Bronx South
A szabinak nem jó az este 10, biztos nem jó a 9 ? Minél késöbbre toljuk, egyre kevesebb ember lesz elérhetõ a mûsorra. 10 embert összehangolni nem kis feladat. 😄

én 12xlettem második az elsõ szinten.. <#sir>

rotator
Na ki bukta eddig a legtöbbet 4-es szinten? Engem egyszer 16 millió zsetonnal vágott le, még hárman voltunk versenyben, és tercem volt. <#falbav>
Tegnap is nyerõ pozícióban voltam, amikor megjelent a kis forgó G... biztos azért, mert flössöm lett volna.

Szia Ferke!!!!! <#law><#integet2>

Szia!
Menjél helyettem, ma nekem nem jó, hajnal 3kor kell kelnem melóba sajna :S
nem tudom mi lett a vége de valszeg az a srác nyert(sok volt a zsetonja), Ati 2, én 3. Vagy megfordította az állást és õ nyert, majd meg kell kérdezni 😄

Szia KOAGT ! a pénzt megkaptam 😊 Hát igen nagyon jókat pókerezünk így is, de jobb lenne ha tényleg mindenki látná a másikat. Sokszor írtam neked a játékban de sajna nem tudod elolvasni. Viszont örülök hogy megismerhettelek téged<#mf1>

Ha nem jönne el vki és van 1 üres hely ak hívjbe.

Kösz a tegnapi zsugapartit Gjakab,Atis,Bubu.Milett a 2 millios vége/Atis-Gjakab/ ?