Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Megcsaltál, te szajha!"
"Jaj ne már! Tudod, hogy csak a te lotyód vagyok!"
😄 😄 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
elszabadulnak az indulatok.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Remélem azért itt is alkotsz valamit <#violent>#violent><#mf2>#mf2>

Mondjuk arra a pályára is kíváncsi lennék ahol 1:17es idõt mennek 😄
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Kb 5 perc múlva hívjatok.
Ha egy 2 perces pályát vinne egy 30 másodperces idõ akkor elég egyértelmû nem?
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab > Mivel õ nem ér rá, ide jön Stockbauer
Elsõ körben:

Itt a kettes asztalokat kihagyjuk mert azt egyedül bárki megtudja csinálni, viszont a többplayeres asztalokhoz már kell egymás segítsége.
A folytatásban pedig:
A helyezéseket csináljuk meg, és ezzel véget is ért a móka, a többi kihívás már egyedül is megoldható.

Az este célja szóval kielemezve, továbbá mint írtam mindig van egy kiemelt ember, akire figyel a társaság hogy az õ általa meghatározott pontok teljesüljenek, tehát a kiemelt ember invitálja a többieket, és ha a kiemelt embernek az elsõ hely kell egy challengeben, akkor a többiek eliminálják magukat, a következõ körben esetleg a második akkor a kiemelt ember eliminálja magát utolso elöttinek, és valaki meg lesz az elsõ, stb. Remélem értitek nagyjából, most lépek befele.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Annyit elmondhatok, hogy a véletlen részt azzal ki lehet zárni, hogy csak olyan challengen mész ahol a leaderboard stimmel a versenylapon látható eredménnyel. Ha azt látod hogy nem egyezik, akkor menj ki a központból és menj be újra. Ha akkor jó már az eredmény, menj rajta, ha nem: akkor felejtõs.
Visszahekkelni nem lehet, csak a leaderboard alapján vezetõt lehet behekkelni elé (ehhez vezetnie kell egy olyan challengen ahol jobb a végeredmény mint a hekkelten.) Ilyenkor egyébként nem az hekkel akinek ezután a jobb idõt mutatja, hanem aki megcsinálja).
Nem tudom mennyire érthetõ.
Szabi meguntam én is.Milyen geci idegesítõ ez a fekete v barna chat szín 😊 LOL
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Egy: NEM tudok pókerezni, de hamarosan megtanulom apám segítségével. 😄
Kettõ: NINCSENEK meg nekem a pókerszintek, ezért nem tudom elfogadni.
Köszönöm a megértéseteket! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az a kérdés, hogy mennyire véletlen ez, illetve miért fordul ez elõ csak Sean versenyén már kétszer - azért annyira nem egyszerû elõhozni (csak ha tudod mit csinálsz).
Ezt az idõt egy másik pályán kellett menned ahol te vezettél, és aki csinálta tudott menni azon a pályán és Sean pályáján is (vagyis friend Seannek és a másik pálya készítõje vagy annak a barátja is - ugye csak így jelenik meg neki a listában a két challenge).
Ezért volt lelõve 3 napig az egész CRC?
Csesszék meg. A legjobb rész lehetne a játékban és ez sem tud rendesen mûködni.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
elsõ kör:
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
a végére ketten maradtak, szívattak egy jó darabig, végül 3. maradtam.. 😄

Itt is megtalálni téged? <#ravasz1>#ravasz1>
#23034-re: Totál bugos a C.R.C., SJRR versenye eleve Enzo-ra van korlátozva, erre berak engem elsõnek egy lehetetlen idõvel, Veyron SS-tal, egyáltalán ki sem próbáltam a versenyt még Enzo-val sem.
Ha nekem osztja ki a gyõzelemért a pénzt, akkor elnézést kérek... és köszönöm, megtartom. 😊
Viccet félretéve, majd átadom a kaszinóban a jogosultnak.
TDU2 > Angela147GTA
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
Tegnap is nyerõ pozícióban voltam, amikor megjelent a kis forgó G... biztos azért, mert flössöm lett volna.
Menjél helyettem, ma nekem nem jó, hajnal 3kor kell kelnem melóba sajna :S
nem tudom mi lett a vége de valszeg az a srác nyert(sok volt a zsetonja), Ati 2, én 3. Vagy megfordította az állást és õ nyert, majd meg kell kérdezni 😄
Kösz a tegnapi zsugapartit Gjakab,Atis,Bubu.Milett a 2 millios vége/Atis-Gjakab/ ?