40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#26458 Mivel perpill meghalt a játék így bátorkodom egy kicsit offolni.
Akinek nem nagy fáradság az lájkolja
Köszönöm!
Gaben -
#26457 Próbáljunk játszani. A Volcano vagy miafene nevű multiban talk. Az nem rossz pálya és kevesen is vannak. most felmegyek -
#26456 oké uram ! Én már hetek óta nem játszok ezzel a szarral, kiadtam érte X ezer Ft -ot de ilyen méretű átbaszással már rég találkoztam, és most igazán szarul érzem magam. Továbbá jelenleg is áll az egész műsor, és arra nem méltatják azokat akik kiadtak pénzt ezért a szarért, hogy közöljék hogy a qrwa a..átok ez meg ezért nem megy a szerver, várjatok türelemmel, vagy valami... Én reménykedek, de a topiknak meg élnie kell, és ha adott egy téma akkor élni kell vele xD, weednek a homokossága meg egy olyan téma, amihez nem lehet nem hozzászólni xDD -
#26455 xD álom világban élsz. fogadjunk hogy már megint egy néger dákóban ülsz, és azt képzeled közben hogy nem vagy buzi, hát tudod kit etesél a hazugságaiddal xDD -
#26454 Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy innentől kizárólag a topik címében is helyet foglaló játékra próbálja korlátozni a csevegést.
Egyrészt ocsmány, obszcén fröcsögésre itt semmi szükség, másrészt amikor az egyszeri olvasó azt látja, hogy X új üzenet van, folyamatosan abban reménykedik, hogy végre minden működik.
Ehelyett nagyra nőtt óvodások minősíthetetlen viselkedését kénytelen elkönyvelni.
Megértéseteket köszönöm.... -
#26453 Frayer is azt mondta először -
#26452 DE ÉN NEEEEEEEM VAGYOK BUZI XXD -
#26451 W77D Unlimited -
#26450 Frayer is mindig lelepleződik az új nickjeivel, hogy buzi, Te is le fogsz lepleződni :D -
#26449 A méteres, baseball ütőnek is használható vibrátorod maradjon csak a fiókodban. :DDDD -
#26448 hogy multizzunk ha áll a szerver? :D -
#26447 én is most kortyoltam egy kis vodkát bammmmeg XXXD -
rusher4587 #26446 Nah... nem jöttök inkább multizni? Tököm tele van már a sok vodkavedelővel... -
#26445 :DD a puncikábrió alap! -
rusher4587 #26444 Egy kabrió hátsó ülésén! Ezt azért tegyük hozzá... :D -
rusher4587 #26443 Nekem kettő is van, de átfestve! :) Úgy ér? -
#26442 hát akkor lehet jobb lesz veszteg maradni... sokkos látvány lehet téged egyszere szopni és baszni is látni xDD
rusher: igaz, a kéj kellékekről nem is beszélve xD -
rusher4587 #26441 Az a korbács meg a szegecses bilincsek inkább maradjanak a szekrényedben! :D -
#26440 LOL A b**i az akinek még megvan a garázsában a pink Mustang :D -
#26439 nnna elég legyen mert átváltok kegyetlenbe aztán csak lestek XXXD -
rusher4587 #26438 Cuncifijjjúúú, ne húzd a szádat, mert nem lesz este popsi-dádá, aztán dögönyözheted a plüss-mackódat! :D -
#26437 meg, nem is szólok hozzád XD -
jgs001 #26436 Hali Mindenki !
Úgylátszik ez TDU- s hagyomány. Az elsőnél is volt, hogy egy egész hétig állt a server. -
#26435 Azt hittem kijött valami DLC, annyi hozzászólás van De már látom hogy ma se fogok játszani -
#26434 most megsértődtél cuncifiú ? XDD -
#26433 amikor hazajönnek a nyaralásból.. -
DNTR #26432 Csá arcok, mi az isten van ezzel a játékkal már 2 vagy 3 napja? Senki nem lát senkit. Azt hallottam, h server fail. Nem tudjátok, hogy mikor csinálják már meg végre? -
#26431 kész, én törlöm ezt a kurva nickem basszátok meg XXXXXXXD -
#26430 Még az is lehet hogy ott verték pirosra, azt most ráfogja a Napra. xD -
rusher4587 #26429 Ügye ugye, lófaszt kabriózot ő, BS! :D Most volt a felvonulás, biztos ott keletkezett a bikinivonal! :D -
#26428 legalább a tanga nyoma megmarad rajtad, nudista strandon akár még a javadra is válhat. :ffff
az hogy b..i vagy már lemoshatatlan rólad xDD -
#26427 én ahol az ing van rajtam ott fehér vagyok, máshol meg vörös, naggyon fasza design XXD -
#26426 Nekem csak a nyakam égett le, de az nagyon. -
#26425 Nézd meg az uccsó postot :D:D És milyen igaz.... Az, hogy ha valaki vesz tőlem valamit, nekem ki kell nyalnom a s*ggét 6 hónapig/2 évig, bármi nyavajája van, és még mosolyogjak is hozzá, náluk valahogy kimaradt a kereskedelmi oktatásból... -
#26424 Nem edens tag, ne tévesszen meg az embléma, egy tipikus fanatic idióta aki kézzel lábbal védi a játékot, tök mindegy mit írsz, beleköt. ilyenekből van több is a fórumon, lehet fizetik őket, nem árt vigyázni. Jaddz haverom még múltkor leidiótázott, hogy biztos azért mert... ! Hát nem !
#26411 nem láttam hogy te is hasonlót írtál, de azért megerősítettelek a dologban. -
#26423 eden games.... ők sem teljesítenek túl jól :D -
Szabi1991 #26422 főleg hogy semmi köze az atarihoz.. de sebaj azért dolgozzon csak.. :DD -
#26421 ugye? magamra sem ismerek XXXXXXXD -
Szabi1991 #26420 raj vagy -
#26419 én meg beléjük kötöttem...