Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
9 2 9
nna mondom ez megvan... jön a következõ:
9 2 9 2
nna mondom még ha a szegény párának kettes pár is van a kezében akkor sincs baj, simán all in
9 2 9 2 2
ejjmondom ez kemény, lássuk a nyereményem.. mutatja a lapjait, hát 2-es pár a kezében. 5db 2-es volt az asztalon, nekem azt írta hogy 9 poker neki meg nem írta le hogy mi van csak hogy nyert.. azóta nem játszok gép ellen...
2. szatmari
3. ZeroX92P
4. Dawe2
5.
6.
7.
8.
9.
10.
csak idõben szóljatok légyszi😊😊
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=23098
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Azért ez picit beteg.
Bocs hogy ilyen a kép, nekem nem akar összejönni ez a cucc amit használtok 😊
Én hülye meg eeedobtam...

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Eddig itt tartok és van benne 4 másodperc biztos:
Persze aki akarja megdöntheti. (Kormánnyal nem lehet nehéz, de billel elég freaky).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Azért van amerikai zászlóm sztem, mert az angol nyelvû Windows-omban a Region and Language panelen minden lehetséges helyen English (United States) van beállítva, nekem így tetszik, ezt szoktam meg, de a legfõbb oka, hogy egy csomó videót nem tudok megnézni a weben ha magyarra állítom, mert egybõl "not available for your geographic region". De ennek sztem semmi köze a C.R.C. hibáihoz.
TDU2 > Angela147GTA

Most megpróbáltam Sean pályáját rendbe tenni - de nem megy mert annyit azért reszeltek a srácok a szerveren , hogy más verseny Vezetõ idejét nem engedi betenni, csak amit te mész egy másik pályán.
Pl 2 perces a pálya de te egy egy perces pályán mész idõt akkor az kerül be). (Az most már nem megy mint volt SpeedHUN ideje leaderboard nélküli toptime).
Ezt Sean pályáján mentem most Enzoval kb 2:57-es idõ volt amit Ferkehez rakott be eredménynek:
Ugyanez az Én Subarosumon:
Ez még megdönthetõ idõ, hálistennek.
Különben meg kezd már lassan telelenni a tököm ezzel az egész játékkal, hogy semmit nem lehet csinálni mert minden bugos vagy fagy. Azt mondták h a csítereket bannonlják erre fel már mindenki moddol meg hackel világba akkor most mi van?????
Félreértés ne essen én nem gyanusítgatok senkit,mert én is kerültem már be usa zászlóval hihetetlen idõvel más versenyébe csak elég cink h nem azt dobja be aki hackel.Nekem csak az tûnt fel hogy vki belepiszkált me Angela ugye magyar és neki is amcsi zászlaja lett és itt látszott már h gáz van a kocsiról nem is beszélve....
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sean és a „srác” (RSAntilles) közt én vagyok a közös nevezõ. Én mentem RSAntilles pályáján Veyron SS-el 1:17-es idõt, ami bekerült Sean leaderboard-jába. Aki itt „elkövetõ”, az az Atari/Eden Games, amiért nem „csinál”ja már meg, hogy normálisan mûködjön a C.R.C.
Nem kell ezt túlgondolkodni sztem: a kavarodást én okoztam, és semmi szándékosság nem volt benne.
TDU2 > Angela147GTA
Ezért esek ki én - hiába ismerem a hacket - a lehetséges elkövetõk közül.
Hogy mennyire véletlen azt nem tudom eldönteni, de 50 %-nál kissebb az esély rá mert egyszer sem szerepelt leaderboardon új név.
a Tournamentben játszott perceim száma 0 volt.
#22868 Olyan sincs hogy gagyi lap.<#fejvakaras>#fejvakaras>
#22870 Figyu. Ez a TDU2 póker elég cinkes. Ha sokat játszottál vele megérted miért mondom ezt.
Amit mondtam az pedig úgy van. 1,5 óra játék alatt leosztásonként 7 lapból (tehát az összes lapot figyelembe véve, még akkor is amikor eldobtam) 1x!!! voltam nyerõ! Ilyen szar lapjárásom még nem volt XD
#22886 De amúgy lényegtelen ki mennyi ideje pókerezik, az asztalnál kevésbé van jelentõsége hacsak nem full kezdõ. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát igen <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU2 > Angela147GTA
Amúgy ennek a lolanak ha nem jött fel a meccs alatt vagy 20x full house, akkor egyszer sem, nekem meg még mikor bedobom akkor sincs semmim egész végig, a végefele kezdenek jönni nekem is a lapok, mikor kevés a lém idõnként elkell süssek egy blöfföt, mindenesetre jó lapokkal nyerni, és a végjátékba jutni nem igényel tudást.
friends
friends&Club
?
Angela te kinek a pályáján mentél ilyen idõt?
A régi versennyel még minden ok,2 nap van hátra belõle.
Nem tudom h direkt hackelgetik vagy megint bugos de én befejeztem a versenyeztetést mert így sose az nyeri meg akit jogosan megilletne a pénz.
1. MrFordShelby
2. szatmari
3. ZeroX92P
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Viszont a komunikálció miatt nem lenne jobb mondjuk ha skypén beszélnénk mindent meg? Egyszerûbb és egyértelmûbb lenne minden.
de még a rouletnél is, így gyülekezõnek a cash game 100 Eurós termét kéne használni, ott kb soha sincs senki, megtudjuk ott beszélni két menet közt hogy kinek mi kell a pontjaihoz.
Ebben #23069 a hszben faszán összefoglaltam mindent, az elsõ kép leírja hogy mi van. Sit and go minden asztalánál kell játszani.
Tehát !
2 PLAYERS: 1000 - 2500 - 10000 - 25000 Eurós asztalok vannak, azaz 4 db asztal.
6 PLAYERS: - | | -
10 PLAYERS: - | | -
Az az ezekbõl áll össze 12 db asztal. A 2 -est mondtam hagyjuk ki, azt mindenki megtudja csinálni magának.
6 Players > Mivel vegyük úgy hogy 10 -en indultunk, így kell 6 fix ember aki végigtolja a 6 playeres asztalokat, a maradék 4 embernek meg segít azok közül 2 akik letolták már az elsõ menetben.
Szóval belépünk egy menetbe, azt tapasztaltam ha mindenki eliminálja magát nem számol semmit, tehát mindenki nyom egy ALLINT, és szerintem így már számolni fogja. Majd kilépünk és megyünk a következõ asztalra. Miután megcsináltuk a 6 playeres asztalokat, nekifeküdhetünk a 10 playeresnek, és ha ott is megvan a 4, az 8 asztalt jelent. A 2 playeres asztalokat meg mindenki egyedül is megtudja csinálni, az + 4 azaz 12 db asztal, bingo.
Ha ez meglett volna mindenkinek, utána mehettünk volna a lentebb lévõ hszemben lévõ második képre.
Kiemelt ember. Tegyük fel, hogy én vagyok a kiemelt ember, és kell nekem az elsõ hely. A csapat mindent megtesz azért hogy nekem meglegyen az elsõ hely, majd utána kilépünk. Következõ menetben a második hely kell nekem, tehát nekem utolsó elöttinek kell kiesni, a csapatból meg valaki lesz elsõ, harmadik, negyedik, ötödik, közben ezzel is haladván elõre.
A két képen látható kihívások az egyik legnehezebbek a kaszinóban, és szükségesek a 10 -es szinthez. többnyire playerhiány miatt nehézkesek, de ahogy láttam a tourban vannak elegen éjfél elött, arra lehet rá se kéne feküdnünk, amúgy is max az elsõ szinten tudnánk bûvészkedni.
Holnap megtudjuk próbálni újra ?
Rég voltam ilyen jó társasággal. Meg persze neked is köszönöm MFS. <#nevetes1>#nevetes1> <#wave>#wave>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
kacsába jól bepózoltál 😄

Az ötlet jó volt egyébként csak a franciák is szétszopattak minket.