Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mivel a játékban nem látlak hát legalább itt szeretnék neked gratulálni hogy megnyerted a versenyt. <#taps>#taps> Remélem a pénzt megkaptad, mert az utóbbi idõben ez a szerver egy nagy katasztrófa.
Ha valaki ki szeretné próbálni a versenyeimet vegyen fel nyugodtan barátnak.
Nem tudom megérteni miért nem látlak a játékban soha. Pedig jókat pókerezhetnénk együtt. <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
pixxel kérlek írd be a játékban a nevem: KOAGT
Csak furcsa ez a sok véletlen Sean pályáival.
Én tegnap este mentem akkor még minden fasza volt rajta. Ki van most fenn Sean barátai közül? Azok közül kell keresni a hunyót. (Ha ez most történt persze).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
tegnap egy tízezret belepróbaltam az egybe - azt próbálgattam hogyan lehet átugratni a körgforgalmat...<#bohoc>#bohoc>
Tényleg, kinyerte azt meg végül?
Ja és most még megnézhettem volna pár kört rajta, természetesen 4-5 próbálkozás után elkezdett szakadni az esõ.
Ez a CRC nem szeret engem...
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab
Nekem többnyire akármikor jó, holnap 21:00 megfelelõ-e ?
Közkívanra visszarakom a régi versenyt is kis indulóval traffic nélkül.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
8:57, már rángatózok az idegességtõl, nehogy valami közbejöjjön az utolsó 15 másodpercben, nehogy a játék úgy érzékelje, hogy elállt az esõ, közben meg nem, nehogy, nehogy...
3 másodperc (!!!) alatt megjelenik legkevesebb 11 Hummer, mit vadak a húsra, úgy vetik magukat a fotó ikonra...
9:00, ráb*szok kétszer erõsen az enterre, fénykép pozíció beállít, kattintanám a képet, és...
És az összes hummer egy helyen csoportosul, a gép izzad, hogy mindnek kirajzolja a textúráját, a fényképezés le van tiltva, piros a karika, nem csinálhatok képet, amíg ennyien vannak... aztán kifagy a játék.
Bezárom, gyorsan visszalépek, az esõ elállt, nem enged fényképezni, az összes hummer ott toporzékol, kérdezem, tudott egyáltalán valaki képet készíteni, jön szépen sorban a válasz: nope...
Hát BASSZÁK MEEEG, hogy nem tud offline módban rendes idõben, meg úgy egyáltalán esni az a kurva esõõõ! 😄😄😄😄😄😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
csodaszép képeket ment ki ez a...... 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mindneki mást mond, úgy hogy ülj le a gép elé egy kávéval vagy sörrel, kezedbe a stoppert és mérd meg tuning nélkül/tuninggal, mennyi idõ alatt gyorsul 100-ra, 200-ra, 300-ra, 400-ra, max sebességre (ami nem tudom mennyi, nekem csak 451 jött össze vele idáig), így kapod a leghitelesebb eredményeket és eldöntheted, hogy melyik a jobb! Elõtte backupold a mentést!

2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10. Gipszjakab
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9. ZeroX92P
10.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
rusher4587 úthibája dettó igy jelentkezik nálam is Hawaii Area 2 -õn!
Sajna megoldásom nincs rá a lesz..romon kívül, de ha lesz ígérem megosztom.
Mindezt csak azért hogy lássátok valóban élõ bug- nak tûnik a jelenség.
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8. Looner71
9.
10.
Ilyet nem. Pont az ellnekezõjét csinálja: rámegyek egy szakaszra, ahonnan nincs leágazás semerre, akkor végig sem kell menni rajta, egybõl bekékül az egész kis szakasz és így is beszámít a 100%-ba. Tehát nem kell ténylegesen végigmenni az utak 100%-án.
TDU2 > Angela147GTA
1. MrFordShelby
2. szatyiii
3. tomsolo
4. Szabi
5. Fatal
6. gduck
7. Angela147GTA
8.
9.
10.
TDU2 > Angela147GTA
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8