Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Az 55-s idejérõl rakott fel idõt, Subarus Enzot reggelizni megy...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mondjuk amit múltkor beszúrtam 7 allinos (amit én vittem) keményebb volt. 😄 Bár ez azért jelentõs mert Tournament.
TDU2 > Angela147GTA
Zsu temeg jóleltüntél hercegnõm.Pedig ott vártunk a kávénál 40 percet.Azért mindig jó veled a póker parti meg a gurulás.Jól összehaverkodtam a Traciddal.Korrekt srác.Ma délután küldök barátmeghívót <#puszis>#puszis> <#wave>#wave>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ne viccelj már, az a 3:09 egyszeri próbálkozás volt, csak megnézni, hogy milyen a pálya. 😊
Most egy kicsit többet próbálkoztam rajta, de Opelos ûridejét megközelíteni sem tudom, egyszerûen elképzelésem nincs hol marad az a 7-8 másodperc a pályában.
Opelos, ha tudsz, lécci csinálj videót, nagyon jól jönne itt most a tanulás! <#help>#help>
TDU2 > Angela147GTA
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
a tournament 4-et megnyertem már 14x azt hiszem de, ott is volt olyan hogy stratem volt és mégis vesztettem. Nemritkán nekem sem jönnek a lapjaim hiába küzdök érte.
A sikátoros dolog remek lett: ha faszán megyek rajta végig +1,5 feles idõvel hozzám vág -1,8-at, utána keresni a checkpontokat a házak közt... mindez rajtonkét 10k-ért <#merges3>#merges3> ehh megis untam végiggyalogoltam kényelmesen a jaguárral azt csokolom (hehh ugymeg 0 bünti volt).

Ezen a képen meg egy egyensúly teszt látható, Stockbauer elemezte közben mennyi koktélt kell még lenyomjon, íme:

Bocsi hogy nem volt idõ beszélgetni - csak még mindig szopoka Subarussal :/ - de pont jólesett rohanni az esõbe egyet. 😊
Mint mondtam, készen állok rá.
Csak a kezdetleges szintre hívjatok meg! (mert nincsenek még a tournamenteim)<#wave>#wave>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én meg most jöttem le a Subarus versenyedrõl. Angélára pályázok, kb. 2 másodperccel van elõttem, de már így is beleadtam apait-anyait! A ti idõtök számomra foghatatlan, viszont a pálya minden métere élvezetes, jól átgondolt. Személy szerint még sok ilyenre vágyom, az Enzo-s versenyek kicsit felnyomták az agyvizemet! <#nevetes1>#nevetes1> Bár azokon is nyomtam pár tucat futamot. <#taps>#taps>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Végjáték, 3 -an vagyunk még bent, nekem van 5 millióm, a másik kettõnek 3 - 3 millió körül.
Dáma drillem van a felosztás elsõ 3 lapja szerint, ok allin, az egyik csávó megadja, extra a lapjai szerint nem is állt nyerésre. Jön a 4-ik lap, hú itt mondtam magamban, egy lap kell neki a sorhoz, de reménykedtem benne hogy nem jön fel neki. Jön az 5 -ik lap, nyerési mutatóm lezúgott 0% -ra, a csávónak bejött a sor. Basszameg, hogy lehet valakinek ekkora mákja ???? Ha kiesik ez a csávó, az utolsót felfaltam volna mert blöffölni a semmire ugyan tudott, de qrwa szarul játszott, ráadásul kevés volt a léje is. Utána én 1m vmennyirõl meg lebuktam, akkora volt a vakok nagysága, meg nem volt semmim. Lsehiszem, ilyen nincs hogy nem tudom megnyerni azt a szart.
Tegnap ültem a kibaszott R8 -ért is 1 órát a félkarúnál, így már vagy 8-9 órát összesen biztos ültem ott, de R8 sehol, van aki meg odaül és 5 perc után látom hogy nyer. Faszom kivan már a kaszinóval, mintha direkt engem szopatna.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Ferke!
Jók voltak a versenyeid mind a kettõn mentem párat este.<#szeret>#szeret>
Cash-game: folyton változhatnak az emberek jövök megyek bármikor, plusz akármennyiszer visszavásárolhatod magad a játékba, anélkül hogy elhagynád az asztalt.
Apokerveresenyek sit and go alapuak, plusz kell hozzájuk belépõ is.
Mi a különbség a Sit and Go póker és a Cash-game póker között?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kicsit féltem, hogy nem dönti meg senki, én 29 ig tudom max levinni kormány nélkül.
3:03-as Subarus idõvel küldtem benne egyébként.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Eddig ennyit hoztam ki belõle. <#rolleyes>#rolleyes>

hangacsi.blog.hu
2: Sajnos ez ilyen, remélhetõleg javítják hamarosan :/
Kicsi késéssel, de azért én is megjöttem. Páran már ismerhettek az elsõ részbõl és a bétából. Eddig szinte csak pozitív élményeim vannak a játékkal ahhoz képest, hogy sok kritikában mennyire lehúzták, de mivel én se lehetek olyan szerencsés, azért van pár nem nagy, viszont zavaró hiba:
Az elsõ:
Miután elindul a játék(végig futtatja az UpLaunchert, majd a kis ablakocska bezáródik stb.) nem lehet kirakni teljes képernyõbe. A játék ablaka körül marad 10 centi üres tér ahol látszik az épp alatta futó alkalmazás. Átnéztem a beállítások menüt, ahol nincs semmilyen erre vonatkozó opció. Ha kilépek és ott az ablak sarkán próbálok az erre szolgáló ikonra kattintani nem történik semmi. Béta közben nem volt semmi ehhez hasonló. Ha számít valamit akkor az Op rendszerem: 32 bites Win 7. Annyira tényleg nem fontos csak kicsit zavaró tud lenni.
A másik:
A játékban készített fotókat nem tudom megnyitni semmilyen programmal sem. Ez a béta verzióban még ugyancsak mûködött.
Ha valaki az elöbb felsorolt problémák valamelyikére tud valami orvoslást az kérem írja meg. Tudom fárasztóak tudnak lenni az ilyen hsz-ek, de ezeket tényleg nem találtam sehol.
Más:
Ha van olyan klub amelyik aktív közösségi életet folytat, legalább párheti rendszerességgel krúzok, versenyek vannak és befogadnának, egy gyorsan fejlõdõ, aktív tagot azok ne felejtsenek el írni!<#vigyor3>#vigyor3>
Elõre is köszönöm mindenkinek aki legalább vette a fáradságot és elolvasta! Ha valaki tudja a megoldást problémámra, vagy csak egy ötlete van az kérem írjon!
Üdv.: Gyuracell (Ugyanezen a néven vagyok megtalálható a játékban)