Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatérek Ibizára és egy kellemes szigetkört teszek az este folyamán.
Akinek van kedve csatlakozzon, a játékban is Petryx néven megtaláltok ha még nem lennék Friend..
Indulás 21:30 körül várható, a gyülekezõ helyet meglátjuk, most nincs elöttem a map hogy hol érdemesebb összefutni ahol nincsenek sokan. (írok még ide indulás elött)
Bárki jöhet bármivel, de kellemes, közepes tempós, egymásra figyelõs krúzt szeretnék.
(de azért ne Kacsával vagy Bogárra, azt majd legközelebb :-P)
Ketten már vagyunk...
1. - Petryx
2. - KeCA
...
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Ne nézzetek már ennyire lámának! 😄 A bug minden festõmûhelyben jelentkezik, ibizán is, márpedig ott 100%-os vagyok, mellesleg Hawaii-on is elérhetõ volt eddig is az összes matrica, szóval nincs köze a zóna szinthez.
Nagyon sok backupot csinálok, ez elõtt az eset elõtt is direkt csináltam, vissza is raktam, elõtte pedig teljesen törölni szoktam a savegame mappát, nem csak rámásolok.
Kipróbáltam egy sokkal régebbi mentést is(de a matricák már ott is megvoltak), ugyan ez a helyzet. Csak reménykedni tudok benne, hogy egy újratelepítés segít, csak idáig még nem volt rá idõm...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
11:00 PM Apr 28th - Hey Everyone - we're still working hard on the exploration pack DLC. The build is being tested in QA. #TDU2"
ahaha, még csak most állnak neki tesztelni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A csávó nagyjából azt csinált amit akart. Oda is tudott teleportálni ahol nincs út, simán lerakta magát a reptér közepére.
Ment egy Penalty-s futamon, egy gomnyomás és nincs Penalty számítás... stb.
Tisztelem a tudását hogy így beletud nyúlni egy játékba, de elmehetnek a büdös pi***bá, mert elõbb utóbb úgyis ki fog kerülni a netre és az használja aki akarja.
Ahogy pedig Edenék eddig álltak a dolgokhoz, esélyét nem látom hogy bannolják azokat akik trükköznek.
... és ez basszus tönkreteszi lassan az összes online játszóteret. Itt meg még az sincs hogy zárt szerver és a szerver admin kidobja az csá. Senki nem tud tenni semmit.
Nekem lassan bármilyen challenge meg fog felelni, csak private legyen és tudjunk egymás ellen harcolni korrekt körülmények között. Mindéééég minden körülmények között! <#idiota>#idiota>
Na jöjjenek a Hot Rod-od, a lvl4.es Ferrarik és a lehetetlen autó a lehetetlen idejével.
...és legalább a felét úgy tenném hogy ne csippanjon be a detektor az útról! :-P
Én arra gondolok, hogy a patchben lesz egy csomó hely ami most már útnak lesz bejelölve a térképen bár eddig nem volt - Ohaun pl rengeteg ilyen van, de szép számmal akad Ibizán is (offroad mind).
A napokban bejártam Oahu-t is 100%-ra.
Igaz, én is úgy csináltam már az elejétõl hogy ha befordultam egy kisebb szakaszra, amit berajzolt kékre, akkor is végigmentem rajta. Így egy picit kellett keresni mert kimaradt egy centis átkötõ egyik areában, de ezt leszámítva tökéletesen hozta a 100%-ot.
Sõt minden roncsot és minden fotót is megtaláltam segítség nélkül. Ez is kivitelezhetõ, csak türelem kell hozzá. Kíváncsi leszek a patchben ígért 2x10db új roncsot hogyan fogjuk felfedezni...
Volt még hátra egy kb. fél kmes Area 2 -es(!) út mikor megkaptam a 100 % -ot Area 2 -re, viszont a necces helyeken erõsen koncentráltam, többször ellenõriztem amit már felfedeztem, továbbá az olyan leágazások, keresztezõdésekben ahol már elõre felfedezi több méterrel az utat a gép, érdemes végig menni a biztonság kedvéért, ki tudja hogy ott nem -e bugos és mégse fedezi fel, stb. Nincs ezzel kapcsolatban semmilyen bug, oda kell figyelni.
(Ugyanis olyan crc-t is betudsz küldeni, amit nem tud megdönteni senki - az még nem is hekk, csak egy újabb luk a gyökér rendszerükön.)
Éljenek a lvl4 tuningos Ferrarik:
Ha megunod egy autó festését, veszel helyette egy másikat, azt meg máshogy fested, ennyi.
ui.: Biztonsági mentést mindig csinálj a save fájlokról !

(De a Lotusos is jó ötlet.)<#eljen>#eljen>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Új bugot fedeztem fel, legalábbis számomra az :
Van egy matricázott mercim, egész sokat szenvedtem vele, de már kicsit untam, gondoltam, gurulok a gyári festéssel, és hogy ne vesszen el a munkám, kimásoltam a fájlt a STICKERS mappából, majd késõbb visszatettem, szerettem volna matricázni még, és ekkor vettem észre, hogy a már feloldott matrica készleteket nem lehet elérni, csak az alap 13 lap látható! Egyes autókkal mûködik, tudom használni az összes matricát, másokkal meg nem, és teljesen lutri, hogy melyiknél engedi és melyiknél nem. Olvastam, hogy itt többen is cserélgettetek, másoltatok sticker fájlokat, ezek után nem tapasztaltatok ilyesmit?
sõt, mikor kiléptem a crc-bõl, nem kaptam XP-t se ma egyszer se... pedig kurva sokat megcsináltam és semmi pont...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
A türhetõ milyen beállításokkal jön elõ? Mármint a driverben milyen beállításokat használsz hozzá?
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Nálad az FF hogy szuperál?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nincs valami mod, vagy beállításotok G25-re, hogy normálisan mûködjön a kuplung? mert valljuk be, alap beállításokkal kb. felesleges a kuplung, mert vagy csak pörgetve, vagy fulladozva lehet vele indulni.... (nem én vagyok a balfék, kb 10e km-t mentem tdu 1-ben vele)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.