40335
  • [HUN]FaTaL
    Lassabban adja hozzá a pontokat, mint, ahogy kapod, később jelenik csak meg.
  • torpe12000
    az 50929 a pontszám volt , helyezésileg úgy 301-ik helyen voltunk, az 5 nyert verseny után 50969 pontunk volt habár írta, hogy kaptunk 126,114,118,124,126 pontot versenyenként. Utána 50969 ponttal kb a 299-ik helyen voltunk.
  • [HUN]FaTaL
    A pontok szerint rendezi a klubokat. Nyílván más klubok is játszottak közben, így kerülhettetek hátrább, a győzelmek ellenére.
  • torpe12000
    Valaki megfejtett már hogy számolja a klub a pontokat ? ( nem XP, helyezési pontokat). Múltkor direkt megnéztem 50929 kezdet , mentünk 1 klubbal 5-ször nyertünk, history-ban szépen ki is írta, hogy victory 126,114,118,124,126 pont, Újra megnéztem a helyezést 50969 , megnéztem 10 perc múlva is mert néha le van maradva a szerver, akkor is 50969. ?? A fene se érti , hogy akkor most mit számol. amúgy 3-3 ellen voltunk.
  • pxxl
    reménykedünk, hogy egyszer jó lesz még
  • tomsolo
    Csak ebben a topikban van pár vergődő kiábrándult ember, nem is értem miért nem adják el.
  • rusher4587
    Hármat is ismertem, mert én is venni akartam még egyet, de ők azóta eladták... Nézelődj Hardveraprón! :)
  • Norby646
    Az lesz! :) Vagy talán imsersz vkit aki eladná? :P
  • rusher4587
    Használtan vedd! :)
  • Norby646
    :DD Köszi, már ideje volt beújítani valami erősebbet... :) Na majd összefutunk ha az eredeti tdu 2 is meglesz.... XD Amúgy ha azt tudnád hogy nem csak a gépem új hanem a netem is... :P

Stock: hiiii! :D Hát igen én is jöttem tdu 2-zni pedig eleinte nem gazán fogott meg. De lehet csak a rossz irányítás na meg a gyenge grafikai beállítás miatt is. Sőt még úgy is szaggatott... :) De így már jó a dolog. Nemsokára beszerzem eredetibe a tdu 2-őt csak még várok pár üzletet és aztán újra online! :)
  • tomsolo
    Igazából sztem ezt nem lehet csak az oroszokra fogni.

Minket tegnap nagyszájú lengyelek idegeltek, hogy ők mekkora pro-k mi meg mekkora noobok vagyunk - az S kanyart természtesen minden esetben levágva vették be - amikor nyertünk akkor rögtön mi voltunk a cheaterek, blockerek, amikor meg ők akkor persze mi voltunk a világ bénái.

Egyébként megvan ezeknek a a versenyeknek a saját pszihológiájuk, néha érdemes a csírákat hagyni nyerni akár többször is, hogy utána kétszer annyit nyerhess ellenük. Tegnap oroszok ellen Speed Run-oztunk , 3-at nyertünk, utána az egyik elkezdett minket Koeniggel 430-nál legyorsulni, nem szóltunk semmit, amint zöld lett a start már indítottam a versenyt - sikeresen ki is pofázta magát lobbyból, a maradékkal meg mentünk vagy 5-öt, a végeredmény 9:3 lett.
  • [HUN]FaTaL
    Már az elsőben is az oroszok voltak a legcsicskábbak, pedig ott versenyezni sem kellett mégis krúz közben avval szórakoztak, hogy kilöktek.
  • rusher4587
    Tegnap kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel 7:30-tól versenyeztem, és ez elég volt ahhoz, hogy kialakuljon az orosz-undor bennem! Kb. 5 csapattal volt dolgunk, , volt, akikkel háromszor is összekerültünk, és semmit sem változtak. Egyetlen team volt sportszerű, ők is csak azért, mert speed startjánál beragadtak egy Lanciába meg egy Volante-be, mi meg félreálltunk a trikókkal meg a cinkékkel, mondtuk, hogy nem akarunk így unfair módon nyerni. (hozzáteszem, még három kör telt el, mire felfogták csórikáim, hogy mi is a helyzet, addig még kétszer nyerhettek)
    Az összes többi viszont ezen a szinten volt:
    - Ha az első körben megverjük őket, gyakran egyből kilépnek, elvégre olyanokkal ők nem játszanak, akik jobbak...
    - Ha a második körben is nyerünk, vagy cheaterezve kilépnek, vagy lökdösődnek.
    - Én a kanyarokban bekövetkező véletlen koccanásokért is elnézést kérek, ők a fullegyenesen történő rárántós kilökésért mindig elfelejtenek...
    - Ha sokáig lökdösődnek, mi is visszalökdösődünk, erre hívják a haverokat és a következő a szitu:
    Egy autójuk megy előre, miközben a másik kettő/három csak azzal van elfoglalva, hogy kanyarok levágásával szembe kerüljön vagy oldalról letaroljon.
    Aztán ha még így is túl bénák, hogy nyerjenek, megy a csíterezés, kurvaanyázás, szopjálfaszt, stb. végül meg az a trükk, hogy utolsó pillanatban magasabb osztályra váltanak és már indítják is a versenyt. :)

Én nem tudom, hogy mitől ennyire frusztráltak ezek a vodkaszagú kis nyomoroncok, de most már kezd tele lenni velük a tököm! És nem csak nekem, mert mikor mással kerülök össze, és azzal kezdem, hogy "Ahh, thank God, not russians! :)", akkor megértő válaszokat kapok...

Minden esetre megnéztem volna reggel a fejüket, mikor chat miatt a klubtársam kifagyott, egyedül voltam 4 kozákgeci ellen, a végén három buzi jött szembe, (de annyi eszük nem volt, hogy egy vonalban jöjjenek) akiket leszlalomoztam, a negyediket meg elegánsan beküldtem a tengerbe az utolsó kanyarban, aztán szépen megvártam mindenkit a cél előtt és betolattam! :D :D :D
  • link14
    Köszönöm ezt a éjszakai klubversenyzést egy élmény volt. De mivel 10 percen belül már 3-szor dobott ki ez a szar úgy döntöttem elmegyek inkább aludni. Majd nappal folytatjuk. Köszönöm még egyszer Angel,Myst és Zero
  • Stockbauer33 #26644
    Üdv Norby :D.Na végre itt is

#26640 Szeva Dozooka v Krisz :D

#26626 Hi Johnny.Pedig mérgetvettem vna rá h javába toljátok a 2-t Holéékkal meg a Graboékkal

Sean benne vok egy hétvégi szombat-vasárnapi Megakrúzba.Ha Ibizán is mennél ak találjki vmi izmos útvonalat
  • Bronx South
    norbiiii ! :D grat az új géphez, remélem látlak mostmár sürübben, akár valamelyik "domb"tetőn Oahun :D
  • Bronx South
    Próbáltam, de nem hagy szabadulni ez a játék.. ma feltévedtem azt össze is haverkodtam két némettel, majd jött a többi is aminek egy közel 5 órás cruise lett a vége, visszavonom a múltkori kijelentésem.

• Norby646
    Hát én egy irányban értettem a 180-at csak megszokás... :) Amúgy érdekes mert nekem is le van véve a deadzone és ettől függetlenül nagy a holtjáték de akkor már értem mi a gond. Amúgy full grafon fut a játék hibátlanul minimálisan sem szaggat aminek örülök. :)
  • carloelsa
    Nekem is G27 em van, így tudom, hogy nincs semmi hiba, úgyhogy 0°-os holtjátékot is tudsz csinálni, csak a vezérlőpultban illetve a játékban is 0 án kell lennie a dead zone-nak és kész.
  • FxRRulez
    Gondolom 360-at akartál írni a 180 helyett... amúgy a vezérlő beállításoknál állítsd a holtjátékot (steering deadzone) 0-ra. Nekem G27-em van és így mindössze kb 10 foknyi holtjáték tapasztalható!
  • icetihi
    Ez ószom volt srácok Outlaw Troops vs Racing Team :D Ezért megérte tovább fent maradni :D
  • link14
    Imádom az Atarit! Cirka 1 óra alatt vagy 5-ször dobott ki cvc verseny közbe ez a fos.
  • Norby646
    Hali! Összedobtam az új gépemet és ki akarom próbálni ezen is a tdu 2-t mert itt már jobban fog futni remélem (e5800 3.2, hd5670 1gb gddr5 4000mhz, ddr3 ram 2gb). Tudna nekem valaki küldeni a kormány beállításához szókséges dolgokat? Mert találtam konfigot hozzá de nem tudom megnézni mert a tdu 2 oldalán vmiért nem engedi. Logitech momo-m van és még a 180 fokos kormánynál is durva hogy kb 45 fok után fordul nem hogy még egy 270-es kormánynál... :) Üdv!
  • link14
    mehetünk jövök is fel :D
  • Szabi1991
  • icetihi
    back :D menjünk?:D
  • link14
    Ja sorba vertük őket jó volt ts :). Ha van valaki aktív a klubból az jelezze mert akkor megyek vissza a szigetre
  • tomsolo
    Menjetek Speedrunt, sokkal gyorsabb, kevesebb idegesség.
  • Gaben17
    Hihetetlen néhány külföldi,kapásból úgy kezdi,hogy Hy fair play game... erre nekimegy a falnak és nekimegyek mert rámpattan...erre a következő kanyarban izomból kilök és megnyerik...majd amikor megkérdezem,hogy ez mi volt ? azt kapom ,hogy én nem voltam fer...
  • JaniPéteraSátán
    Az hogy van, hogy február óta kb 2GB patch volt, de a játék ahelyett, hogy javult volna, csak bugosabb lett? :D
  • tomsolo
    Jó volt ez a speed: Speed :D

Újra 100 körül* van a klub!

*nem xp :) :(
  • rusher4587
    Természetesen nem! Két hétig én sem tudok játszani, ezért mindent elkövetek, hogy péntekig felhozzuk a klubot és újra betudjunk hívni mindenkit. Sajnos a klubtársakkal idáig mindent csináltunk, csak XP-t nem gyűjtöttünk, amikor négyen voltunk, állandóan FtL-eztünk vagy KtD-ztunk, aztán mire észbe kaptunk, hogy hoppá, fejlődni kéne, már 12 jelentkező volt és a passzívakat kénytelen voltam ideiglenesen kirakni, mert egyes szinten csak 8 ember lehet a klubban és persze azokat választottam, akik relative sokat vannak a játékban délelőtt is és tudunk együtt dolgozni, különben sosem fejlődik fel a klub!
    Nyaralás alatt átadom az elnöki bársonyszéket tassyHUN-nak, vedd fel barátnak, hogy ha feltévedsz valamikor esténként, ne legyetek idegenek és esetleg tudjatok klubversenyezni is! :)
    Bár félek, hogy mire visszajövök, ezernél több XP nemigen fog gyűlni! :D

Őket is felveheted: szsanyi95, HLili95, DAnteHUN, jgsr, Hege
  • Johnny 19
    tegnap nézegettem a régi cruise videókat amiket csináltunk aztán most egy kicsit kedvet kaptam rá!
    Jó lenne valami banzáj a hét vége előtt!
  • [HUN]FaTaL
    Élünk, csak nem játszunk evvel a bugos fostengerrel :D
  • pxxl
    cs! már nem, majd talán :D
  • Johnny 19
    Halihó emberek! Él még valaki a régiek közül? Sziasztok új emberkék!
  • FxRRulez
    Remléem ez nem kizáró ok!!

Amúgy a nevem FXR rulez ;)
  • FxRRulez
    Igen-igen...bár még úgy tudom klubtag sem vagyok.. :) Mostanában sajnos elfoglalt vagyok, meló , meg barátnő... Általában esténként tudok csak fent lenni, este 10-től leginkább
  • cenobite
    Ja, okés értem.
  • Büdös Bohóc
    ő se mondta, hogy minden megjelenik, csak hogy ha valami van ott, akkor az olyan, ami még nincs a garázsodban C: