40335
  • tomsolo
    Az Ibiza előtti kecó sztem teljesen jó volt.
  • Szabi1991
    mert sokan jeleztek vissza hogy költözzünk vissza hawaiira :D
  • link14
    Főnök úr ( Szabi ) Mért költöztünk már megint a klubbal? Ibiza szerintem tökéletes hely volt erre megint valami puszta közepén vagyunk :D
  • FxRRulez
    Nem értem én ezt Rusher! Nem kapok én semmit! Annyira bosszant a játéknak ez a része. Na például a klubok listáján miért nem lehet keresni név szerint? Nevetséges, hogy le kell pötyögtetni odáig.. Érthetetlen dolgok vannak ebben a játékban!

Srácok nem hozunk össze ma is valami krúzt?? Kinek lenne hozzá kedve? Középkategóriás kocsival mondjuk... Hm???
  • icetihi
    Ja akkor azért néz ki ilyen furán :D:D:D:D
  • Gaben17
    Mysterion :D Enzoval.
  • icetihi
    Ez szép, de mi a bánat az a sárga a tükrödben???????
  • tomsolo
    Ohau Ibizai atmoszférával:

• [HUN]FaTaL
    Mondom, hogy ez a gond, csak a legutolsó exével működik.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • Szabi1991
  • Norby646
    Hát letöltött egyelőre mert még nem tudtam megvenni szal bocs midnenkitől a warezelés miatt... A warez-os amúgy frissít midnent és a végén külön frissítené az exe-t amit nem szabad engedni. Letöltöttem rá egy skidrow update 5-öt mert az a legfrissebb. Szerintem itt más gond van. Amikor rendszergazdaként futtattam akkor már nem írt errort de még mindig nem volt hangja... :S
  • Gaben17
    Érdekes,nálam minden ok volt,csak te ugráltál. Úgynézki valami nem stimmelt már megint a szerverrel.
    Sebaj,este folytatjuk remélem! :)
  • rusher4587
    De crack az van hozzá, nem? Akkor hagyhatja update-elni.
  • [HUN]FaTaL
    Eredeti? Mert akkor leupdateli.

Warezben nem jött ki a legutolsó update, így nem fog menni.
  • pxxl
    kicsit jó a rajtprogramja :D
  • w77d
    jól gyorsul Gaben Zondája XXXD
  • rusher4587
    Vagy stargate...
  • Szabi1991
    20km-es lag.. o.0

• Norby646
    Hát ha midnen igaz... Melyi ka legújjabb patch? Nekem vmi update 5 van rajta.
  • tomsolo
    Annyit sikerült elírnom, hogy először TDU Launcher - Light Launcher - majd nem kell a PLAY, hanem a TDU Launchert bezárni ekkor a Light Launcher automatikusan elindítja a TDU-t, amire mehet az ALT+F4, mert a Textmoddal fogsz ugyis TDU-t indítgatni. (Csak maradjon ott Light Launcher ablak).
  • Petryx
    OMG!

• tomsolo
    Petryx írta, 2011. 06. 30. 12:00

Szeva ts
    Tegnap eltüntél krú közben, nekem meg utána sajna lépnem kellett...
    De akartam veled beszélni hogy segíts már nekem légyszi hogyan lehet skinezni a kocsikat? Baba volt nagyon a Némós Audi, grat hozzá!
    Tudsz segíteni hogy milyen módon lehet ilyet csinálni?
    Teljesen nem vagyok sötét hozzá, anno a Dirt 2-ben skineztem kocsikat, ott ki kellett bontani a játék bizonyos fájljait és az így kinyert képeket lehetett photoshopolni.
    Kérlek segíts hogy a TDU2-ben mit kell hogyan kell, mert szívesen elbogarásznék vele.
    Előre is köszi!
    Üdv.

Petryx

Válaszolok itt, hátha másokat is érdekel, meg szeretném viszont jegyezni hogymindenki saját felelősségre csinálja.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szia nem bonyolult - annyira :)

Nem kell kibontani semmit sem, két program kell neked hozzá egy rajzprogram meg kis odafigyelés.

Menj el ide (érdemes használni a google fordítót - hacsak nem vagy exp orosz) :

Itt van egy tutorial hogy miként:
    http://i-knyazev.ru/2011/05/27/tdu2-custom-textures.html

Itt meg ami kell hozzá:
    http://i-knyazev.ru/2011/05/29/tdu2-installing-custom-stickers.html

Két program a light launcher meg a text mod. Előbbit a játék könyvtárba bontsd ki utóbbit meg ahova akarod.

Fontos dolog, hogy ha Windows 7 alatt vagy mindkettőnek adj rendszergazda jogosultságot (jobb klikk tulajdonságok: Program inditása rendszergazdaként.) !!!

Hekkelés előtt érdemes a bemenni egy paintshopba és úgy bezárni a programot.

Indítsd el az alap TDU launchert, de ne nyomd meg a PLAYT!
    Indítsd el a Light Launchert. Most mehet a PLAY. Majd rögtön be is zárhatod ALT+F4-el a játékot. A Light Launcher ablak maradjon ahogy van.

Most indítsd el a Textmod programot. 3 részből áll:
    http://pics.i-knyazev.ru/share-DBFC_4DE26CE9.html

Package Mode - Logging mode - Package build

A középsővel kezdesz legyen png a textura forma. RUN.

Elindul a játék ilyen debugszerű felirattal - benn a paintshopban a stickerek közül (mintha matricáznál) mikor válogatsz nyomkodd a - ha jól emlékszem - "+" gombot ekkor elkezd a játék texturáin végigmenni (látod) addig nyomkodd (sokáig) amíg sticker textúrák nem jönnek akkor ki lehet menteni egyesével őket. Ezt igazából elég egyszer megcsinálni, mert a kimentett fájlokat felülírva tudod majd lecserélni a textúrákat.

Oké tegyük fel megvagy, TDU bezár. Az Output folderben lévő fájlokat megnyitod és kicseréled olyan grafikára amit akarsz (átlátszó háttérük is lehet).

Ha megvagy akkor a Textmod program katt a Package buildra - név adás etc.

Utána a Package Mode-ban kiválasztod melyik csomaggal induljon el a játék, ott elindítod - ekkor a sticker shopban az alap matricák helyett a lecseréltek lesznek. Megfested vele az autót: tádááám.

Utána ha normál módon indítod a játékot minden a normális lesz, csak az autód lesz egyedi. :)

• [HUN]FaTaL
    A legújabb verzióra van patchelve a játékod? Mert csak avval működik.
  • Norby646
    Valaki meg tudná mondani hogy hogy a tökömbe lehet működtetni ezt a rohadt index módot? Win 7 x86 alatt használom/nám de hiába nyomom az indexet nem csinál semmit... Jah és rendszergazdaként is futtattam már... :S
  • [HUN]FaTaL
    Isten ments, akkor inkább az ubisoft.
  • ATi0021
    Akkor eggyel több NFS fejlesztő lenne. Lehetne Need for Speed Unlimited vagy Test Drive SHIFT, esetleg Test Drive Underground. :)

Alapvetően az EA szerintem már kezdi belátni hogy csak több fejlesztővel tartható az évenkénti NFS-es dolog. Pénzünk és erőforrásuk bőven van. Eden Games meg érdekes lenne mit kezdene vele. Végülis már csináltak NFS-t szóval nem ez lenne nekik az első.

Vagy ott van a Driver sorozat, ami szintén az Atari tulajdona volt, de azzal se mentek semmire, és eladták Ubisoftnak. Szerintem ők se lennének rosszak. :)
  • pxxl
    csak ne az EA :D
  • ATi0021
    Őszintén szólva nem nagyon látok rá esélyt, hogy bármi is fog javulni. Maga a teljes Eden nagyon jó fejlesztő csapat lehetne, megfelelő anyagi háttérrel. A 2-nél jól látható, hogy a TDU1-et fejlesztő Edenből jó páran hiányoztak. És most hogy vannak 20-30-an ráadásul pénz nélkül szerintem sok minden nem változik. Jobb lenne ha az Infogrames\Atari belátná hogy nem tudnak mit kezdeni a sorozattal, meg a fejlesztőkkel és tovább adnák őket.

Főleg hogy már készen van a DLC2, vagyis az aukciósház, motorok és a hackkerek által használt jó pár kocsi (és még ki tudja mi minden), de még ezekkel se kezdenek semmit. Nem tudom elképzelni miért nem teszik ki Storeba a kocsikat vagy a DLC2-t? Esetleg lenne belőle valamennyi bevétele a csőd szélén levő Atarinak?

Vagy ott van a fórum. Szinte minden második post arról szól hogyan lehet gyorsan pénzt szerezni. Nem értem miért nem lehetne az egyszerű bónuszpénzt újra megszerezhetővé tenni. Talán mert kevesebb lenne így a csaló? Sőt magával a fórummal se kezdenek már semmit se. Régen legalább látszott hogy olvassák, figyelik. Ma már csak ott van és ennyi, épp úgy mint a játék. Lényegében változás csak akkor lesz, ha végre csődbe megy a teljes Atari banda és akkor nem ülhetnek tovább a TD és Eden Gameses jogokon és talán megveszi egy jobb kiadó.
  • Bronx South
    újabb cruise videóm

• Bronx South
    És te látsz esélyt arra hogy lesznek még nagy változtatások a 2 -ben ?
    Mert ok hogy TDU3, de az kicsit messze van még, lehet hogy évek múlva ha lesz, az is lehet hogy nem.
  • Norby646
    Húúú de jóóó kösziii! :D Holnap kipróbálom! :P
  • Norby646
    *joint első
  • Norby646
    Hát igen... a jointelső hatásai... :D
  • DANIELTRUCKER
    Az miért lehet hogy nem látok senkit miután joint nyomok?
  • rusher4587
    Nálunk épp lett 8 :)
  • Fehercsoki
    Valamelyik klubba van még hely?
  • ATi0021
    Simán készülhet egy igazán ütős TDU3, igaz nem ezen a néven. Maga a TD jog elvileg az Infogramesnél van, akiknek pár éven belül még kell Test Driveot kiadna, legalábbis volt egy ilyen kitétele az Atarinak. Persze ez elég érdekes lesz a 30fős Eden Gamesel, és hogy állítólag az Atari átáll casual\online játékokra. Legalábbis ilyesmit olvastam nem régen.

Visszatérve a dologra, az Eden Gameset vagy annak tagjait megveheti más nagyobb kiadó és akkor végre tényleg lehet egy király TDU3. Ismerve az Atari jelenlegi helyzetét nem hinném hogy túl nehéz lenne kivásárolni akár még a TD jogokat is. :)
  • rusher4587
    Elnézést, az én hibám! :D Múltkor szórakoztam a klub adatlapjával, most megnéztem és elfelejtettem open-re visszaállítani...

Amúgy mindig megy az újabb meghívó, te azokat nem kapod meg? o.O
  • [HUN]FaTaL
    "Az index is ilyen, nem lesz az javítva, ha 4 hónap alatt nem csinálták meg.

De szerencsére van rá megoldás: TDUIndicator"

Ez sajnos nem javítja az S5 szar indexét (jobbra indexelésnél villog elöl a bal oldali is), illetve azt, hogy a Cobrán hiányzik az index, ami kb az első patch előtt a known bugsban volt már, tehát tudnak róla. Mégis basznak rá.

Mindenesetre ez a legjobb mod a játékhoz, mert így legalább a többi autón értelmét nyeri az index. :D