Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem(Hol) látom a saját lapomat???? Ugye, van közös lap, és nekem is van egyforma lapom a közös laphoz, de ahelyett rádobom a lapot, emelem a tétet, köv. körnél tudom hogy még van párom, emelem a tétet. és a utolsó kiosztásnál pedig ledobom a lapomat és nyerhetek attól függõen hogy kinek lapja erõsebb.
De, én csak azt a kártyát látom (a középen) amit a kiosztó oszt. Hol látom a sajátomat??? Így honnan tudjam hogy van nekem párom a közös lapokhoz???????
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Jah, és ennél csak olcsóbbak lesznek mert úgye szintlépéskor van 2 x 10 % kedvezmény 😊
gamertag: kenobita
Mentem már Mysterionnal is meg Szabival is, ott nem jött elõ.
Közben meglett.
5 ik szint, +1 ház + C4 és C4HIGH bajnokság után már beadta.
Na csinálok, screenshotokat mennyi az annyi - pontosan- meg milyen rucikat adnak.
Elkezdtem egy másik profilt - csajjal 😛) - C4 jogsi, bajnokság megvan - de még mindig üres a hasznalt autós?
Mi kell még hozzá?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
jó volt, sajnos áramkimaradás volt utána meg már mentem az agyikóba párom mellé.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Érdekes... :-S
Sajnálom, legközelebb! ;-)
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Nem volt egy orbitális krúz, de szerintem a hirtelen jött szervezéshez képest jól sikerült.
Talán 2-3 kisebb döccenõ volt a menetben, de összességében a kb. másfél óra és a közel 150km nem volt rossz bemelegítésnek.
Köszi mindenkinek aki ott volt... KeCA, GipszJakab, ts, SeanJRRussel, VengeanceHUN (sajnos õ eltünt egy idõ után és nem is tudtam Inviteolni), MooneyR, TommyX. (remélem nem hagytam ki senkit)
Ránk sötétedett, átgurultuk az éjszakát, tankoltunk is és ránk virradt egy új nap! :-)
Hegyek-völgyek, falvak, városok (250-el csak hogy kresz is legyen) autópálya... megjártunk mindent.
Nekem tetszett, remélem legközelebb is gurulhatunk együtt.
S bár leginkább videóztam, azért íme pár kép ízelítõnek:
Ezt meg azért mert itt vettem észre hogy kínai mûanyag kupát kaptam XD
Szeretnék follow the leader és keep the distance küldetéseket teljesíteni. ehhez keresnék társakat minimum 3 fõt, hogy ezt megtehessük. Biztos vagytok többen akinek szintén ez egy hiányos folt a játékban, akárcsak nekem. Mivel sajnos minimim 4 klubtárs kell hozzá, így nem túl könnyü összehozni.
Akinek lenne kedve az akár most is csatlakozhat és toljuk, vagy a hétvégén is megbeszélhetnénk egy idõpntot, amikor páran ráérnénk és hódolnánk ezen fajta küldetéseknek. Várom jelentkezéseiteket akár itt vagy privát, illetve a játékban keressetek.
TDU2 > Angela147GTA
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
pedig sajnos az írását sem látjuk.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Már harmadik napja cseszekedik a szerver a kaszinóban, kb 20 perc után ledob, ma végre kárpótlásul nem engem dobott ki hanem a többieket, úgyhogy szépen meg is nyertem az autót meg az 1 misit 😊
Ha nem vagyok Friend, Petryx néven megtaláltok, vegyetek fel és küldöm az invite-ot. <#wave>#wave>
http://goo.gl/gd6Zi5
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
nem látok minden játékost , azokat padig akiket nem látok annak az írásait sem látom. Egyébkén vagyunk így egy jó páran a probléma oka állítólag hogy nem jól ismeri fel a rutert a szerver vagy valami ilyesmi.
Szeretnék follow the leader és keep the distance küldetéseket teljesíteni. ehhez keresnék társakat minimum 3 fõt, hogy ezt megtehessük. Biztos vagytok többen akinek szintén ez egy hiányos folt a játékban, akárcsak nekem. Mivel sajnos minimim 4 klubtárs kell hozzá, így nem túl könnyü összehozni.
Akinek lenne kedve az akár most is csatlakozhat és toljuk, vagy a hétvégén is megbeszélhetnénk egy idõpntot, amikor páran ráérnénk és hódolnánk ezen fajta küldetéseknek. Várom jelentkezéseiteket akár itt vagy privát, illetve a játékban keressetek.
üdv jó krúzt mindenkinek
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem tartom lehetetlennek egyébként billel sem 2 perc alá vinni de sok mindent kell ahhoz jól csinálni.
Ez is csak úgy ment ha pár kanyart máshol vettem be; ha nem hiszed próbáld ki <#kacsint>#kacsint>
És hogy írta neki hogy te nem láttad?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN