Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... de hát írtam, fel sem fedeztem még teljesen az 1-2 utat és megadta a 100%-t mind a kettõre. És nem egy kanyarnyi hiányzik hanem vagy 10-15. De majd este mutatok egy scrrenshotot.
A 4-re eltudom képzelni hogy talán kimaradt valami apróság, de eddig nem úgy nézki - annyi biztos nem mint ott ahol 100% adott és még volt vissza egy nagy rész a pályából.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://goo.gl/gd6Zi5
A 4-es az már 1 hete 99%-on van, és én sem látok semmilyen olyan helyet, ahol kihagytam volna valamit.
Ami vicces viszont, hogy az 1-2-re már akkor megadta a 100%-ot mikor ott még legalább 3 km-nyi felfedezetlen út vissza volt - offraodról van szó, és ugye az ide oda ingázik a két terület közt. (Csináltam róla screenshotot).
Szerintem nem kicsit van EZ IS elbaszva a játékban.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
<#gonosz1>#gonosz1>
I will use google before asking stupid questions.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lány: For the record: i have a penis.
Fiú: It's a big disappointment.
Lány: It's big, but no disappointment.
<#vigyor>#vigyor>
TDU2 > Angela147GTA
2x történt olyan, hogy beszorultam a szalagkorlát alá, nah életemben elõször kellett "Return to the road", és most sem mûködött persze.....fél perc alatt nehezen kikászálódtam alóla. Aztán útszéli táblát elkaptam 350-nél és beleépült a motorháztetõbe. Szenvedtem egy ideig, majd egy fának menve megszabadultam tõle.
KÁOSZ! De legalább vége, most már jöhetnek a részletek 😄
gaba
Majd ha én is 60-as szint felett leszek, és kész lesz az offline verseny, meg lesz +5 millám, akkor elfogadom a meghívásaid, de pls, ha egyszer visszautasítom, ne kérj még fel 15x.
Gondolom te már megcsináltad ezt a bajnokságot. Én nem.
gaba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szerintem az jobban passzolna a patkány stílushoz.
hangacsi.blog.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mustang Fastback Rat Style:
A mod használata szigorúan tiltott és ban jár érte, ezért senkinek nem segítek ezzel kapcsolatban semmilyen nyilvános fórumon.
Kellett vennem a Tricolore mellé egy Cinkét.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
A F*szomat!
Visszalépek játékba: 1 egész akárhány millám van még mindig, a bajnokságból hiányzik a majd 1 órás idõmérõ.
Most vagyok azon a szinten, hogy kimegyek a majálisra és minden szembejövõt pofánverek, felülök egy hullámvasútra 49 perc 55 másodpercre, majd hazajövök....
gaba
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
viszont volt legalább egy szép 360 N-GT :-)
#23496 Ok probálkozzunk Zsu <#puszis>#puszis><#wave>#wave>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
gamertag: kenobita
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
gaba