40335
  • icetihi
    Abban minden volt csak kresz nem :D Bugatti kresz krúz:D:D
  • Szabi1991
    majd megy az inv (klubba) :)
  • Bronx South
    ezt vagy fél percig csinálta, míg úgy éreztem hogy felveszek belőle. nem elég az alap feszültség, kell méég !!!

• Bronx South

• pointer4
    PointR lett, naagy meglepetésre :D Már van egy jogsim, jajj mammám, mibe vágtam a fejszém újra :D
  • Büdös Bohóc
    nálam van, legtöbbször jól érezhető, de perse nem lehet egy Racehez fogni az FFB-t. De most is, nem 100%-on van a játékban és a külső beállításokban is még túl tudnám vezérelni bőven az ffb-t. Úgy látszik akkor ez kormányfüggő is, hogy kinél működik tdu alatt?
  • tomsolo
    Bocsi, Zero Myst, Angie de mennem kellett. Majd holnap folytathatjuk. Köszi
  • FxRRulez
    köszönöm Tom!
  • tomsolo
    Nem. Csak versenypénzeket kapod meg a nagy pénzt nem.
  • FxRRulez
    Jah srácok fontos kérdés!
    Végigvittem már rég az össze kupát, viszont az a kérdés, hogyha újra rá akarok menni az 5 milára, amit a Hawaii Cup 2-ért lehet bezsebelni, akkor az kivitelezhető? Mármint le kell csak nyomnom a kupát megint az összes versennyel és megint odaadja a pénzt? Csak mert ha nem akkor megspórolok ma este egy jó szigetkört.. :)
  • FxRRulez
    Az nagyon szupeer.. ez kell nekem :D
  • [HUN]FaTaL
    Az első részben is sok ilyet mentünk. Persze a kresz nem a sebességkorlátokra vonatkozik (azért nem megyünk 400al), hanem a stop táblákra, lámpákra, index használatára. :)
  • FxRRulez
    ahaaam... köszönöm! :)
  • Szabi1991
    konzolokra még nem jelent meg :)
  • FxRRulez
    Amúgy srácok, leeht h akkor én egy kicsit le vagyok maradva, de mire is számíthatunk pontosan a közeljövőben? Merthogy én úgy tudom, hogy már megkaptuk az Exploration DLC 1-et, nem?
    A hivatalos oldalon pedig megjelent egy hír (júni 30-as dátummal) miszerint érkezik ez a DLC és az EDEN-es srácok 100%os erővel dolgoznak rajta.

Bocsi, ha már esetleg ki lett merítve ez a téma...
  • FxRRulez
    Hát persze arról nem is beszélve, de az engem abszolut nem is zavarna.. én inkább arra gondolok, hogy alapvetően nincs súlya a kormánynak, azaz nincs meg a "kontaktus" az autóval.. nem értem ezt a hiányosságot, a többi egyéb hiányosságok mellett persze.

Sanci:
    Kresz krúz alatt azt kell érteni, hogy a kresz betartásainak megfelelően közlekedtek? Mert az nagyon poén lehet, egy olyanon szívesen részt vennék. :D
  • Szylard
    Sziasztok ! Nemrég vettük meg a haverommal a játékot és szeretnénk valami magyar klubhoz csatlakozni h mi is tudjunk versenyezni mert amúgy nem sok verseny van online vagy legalább is mi nem nagyon találunk szeretnénk ha valaki segítene előre is köszönjük.
  • Sanci789
    Ma este 8-tól egy fasza kis kresz krúzt? :)
  • Bronx South
    Nem arra gondolsz hogy nincs ffb ? 100x átrágott tészta.
  • FxRRulez
    Én is csak ennyit mondtam... :) Vagyis csak kifogásoltam! Sokkal jobb lenne a játékélmény, ha markánsabban kellene forgatni a kormányt... csak aztán itt elkezdtek okoskodni...
  • Stockbauer33 #26919
    én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány

G25el könnyen forgat6ó
  • FxRRulez
    Hogy érted, hogy még csak beállítani sem tudtam magamnak jóra? Te miről beszélsz???
    A játékon belül szinte semmit nem lehet beállítani a kormáyt illetőleg.. legalábbis ha a force-ot veszem feljebb, azzal nem lesz nehezebben tekerhető, csak mondjuk erősebben ráz a kormány, ha letérünk az útról. Tisztában vagyok vele, h ez nem szimulátor játék, nem is számítottam másra...
    De a wheel weight-et nem értem miért nem lehet beállítani.
    Imádom, amikor engem akarnak beállítani hülyének.. elárulom, hogy volt már G25-öm van pillanatnyilag 2 db G27-em van és töviről-hegyire ismerem ezt a kormányt...én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány G27-el...
    képzeld el ennek ellenére én is imádom ezt a játékot, imádok vele krúzolgatni és egy percig nem gondoltam, hogy attól máris gyorsabb az ember, mert kormánnyal nyomom...
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, játék bug.
  • Bronx South
    Van egy érdekes dolog ami zavar. Olyan emberek akik messzebb laknak, pl. USA, nálam laggolnak pontosan 240 km/h fölött. De pl. Magyarokkal is előfordult hogy 20 métereket ugrálva haladtak előre, 240 fölött. Alatta semmi lag nem tapasztalható, de ezt a misztikus km/h értéket átlépve vannak akik lagba kezdenek nálam. Ezt inkább egy connection bugnak tekintem, minthogy netproblémának, de ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom.
  • Bronx South
    Annyira előnyösebb billel tolni, hogy nekem a windowsban a billentyű beállításokat megkellett változtatnom hogy kicsit jobb legyen, de még mindig nem 100 -as de legalább elfogadható. Meg a kolléga is említette lejjebb, mintha egy nagyon keveset javítottak volna a fizikán.
  • pointer4
    Attól még, mert kormánnyal tolod, nem leszel automatikusabban gyorsabb. Ráadásul ahogy írod, még csak beállítani se tudtad magadnak jóra.
    Ráadásul a rásegítés a billes irányításra, pont azért van, hogy kormány nélkül is használható legyen.
    Bár olvastam már pár embertől, hogy a jogsi letétel billel szivatósan nehéz.
    És ez nem is egy szimulátor játék, piszok komoly fizikával, tehát itt a kormány arra való, hogy te úgy éld bele magad a játékba, ne foglalkozz mással. :)
  • FxRRulez
    Miért érzem úgy, hogy aki billentyűzettel tolja ezt a játékot az sokkal esélyesebb, mint én, aki G27-el tolom... Kérdezem ezúton MEGINT a G27 tulajdonosokat, hogy nektek bejön ez az irányítás, meg az, hogy tök könnyen lehet forgatni a kormányt, mintha nem is lenne semmi tapadása a kocsinak. Miért nincs egy kibaszott "wheel weight" beállítás ebben a játékban??? -NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!
  • Szabi1991
    DFGT van nekem is.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Diszkrét matek...
  • SeanJRRussel
    mit tanulsz kolega?
  • bertino
    itt dfgt van, de meg azzal is csak tobbre megyek szerintem, ha elkerem a maset, mert mar tenyleg feladtam.
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk ez erősen kormány és emberfüggő. Nekem csak egy Force Exem van, így G25höz pl. biztosan nem lesz jó a beállítás.
  • bertino
    ok, jo az akkor is, csak kell valami hasznalhato, mert ugy latom ehhez en keves vagyok egyedul.

koszi.
  • [HUN]FaTaL
    Kedden tudok beállításokat adni, addig sajna csak tanulás van ezerrel :D
  • bertino
    affene, hat en nekem pedig nem remlik, hogy letiltottalak volna, minnya leveszem varjal :D

nah levettem, koszi az infot.
  • [HUN]FaTaL
    Csak megvehető lesz, de az rs5 elég olcsó.
  • FZoleee
    sziasztok, ha az Audi RS 5 Coupé-t a summer sale jeggyel megveszem, akkor megkapom automatikusan a játékban, vagy csak unlockolja és megvehető lesz?
  • pointer4
    Bertino!
    "A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet! "
    Ennyit hogy válaszolok privátban :D

Amúgy itt http://img97.imageshack.us/img97/6335/tdu2g25bestphwinsetting.jpg egy beállítás, én visszább vettem a spring és dampert olyan 45 -25%-ra. A játékból este tudok csak képet küldeni.
    Meg a kormány is csak 450°on van.
  • Tattix
    Gratula a tütühöz!Nagyon szép lett!Mint egy valódi airbrush.tegnap mikor megláttam majdnem odahuggyoztam:).Ilyen szépen és részletesen még egy autó festését sem láttam a játékba!Naggyon faxa!
  • Szabi1991
    menj pár klubversenyt, egyből elmegy a kedved még az élettől is..