40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#26939 Abban minden volt csak kresz nem :D Bugatti kresz krúz:D:D -
Szabi1991 #26938 majd megy az inv (klubba) :) -
#26937 ezt vagy fél percig csinálta, míg úgy éreztem hogy felveszek belőle. nem elég az alap feszültség, kell méég !!!
-
-
#26935 PointR lett, naagy meglepetésre :D Már van egy jogsim, jajj mammám, mibe vágtam a fejszém újra :D -
#26934 nálam van, legtöbbször jól érezhető, de perse nem lehet egy Racehez fogni az FFB-t. De most is, nem 100%-on van a játékban és a külső beállításokban is még túl tudnám vezérelni bőven az ffb-t. Úgy látszik akkor ez kormányfüggő is, hogy kinél működik tdu alatt? -
#26933 Bocsi, Zero Myst, Angie de mennem kellett. Majd holnap folytathatjuk. Köszi -
FxRRulez #26932 köszönöm Tom! -
#26931 Nem. Csak versenypénzeket kapod meg a nagy pénzt nem. -
FxRRulez #26930 Jah srácok fontos kérdés!
Végigvittem már rég az össze kupát, viszont az a kérdés, hogyha újra rá akarok menni az 5 milára, amit a Hawaii Cup 2-ért lehet bezsebelni, akkor az kivitelezhető? Mármint le kell csak nyomnom a kupát megint az összes versennyel és megint odaadja a pénzt? Csak mert ha nem akkor megspórolok ma este egy jó szigetkört.. :) -
FxRRulez #26929 Az nagyon szupeer.. ez kell nekem :D -
#26928 Az első részben is sok ilyet mentünk. Persze a kresz nem a sebességkorlátokra vonatkozik (azért nem megyünk 400al), hanem a stop táblákra, lámpákra, index használatára. :) -
FxRRulez #26927 ahaaam... köszönöm! :) -
Szabi1991 #26926 konzolokra még nem jelent meg :) -
FxRRulez #26925 Amúgy srácok, leeht h akkor én egy kicsit le vagyok maradva, de mire is számíthatunk pontosan a közeljövőben? Merthogy én úgy tudom, hogy már megkaptuk az Exploration DLC 1-et, nem?
A hivatalos oldalon pedig megjelent egy hír (júni 30-as dátummal) miszerint érkezik ez a DLC és az EDEN-es srácok 100%os erővel dolgoznak rajta.
Bocsi, ha már esetleg ki lett merítve ez a téma... -
FxRRulez #26924 Hát persze arról nem is beszélve, de az engem abszolut nem is zavarna.. én inkább arra gondolok, hogy alapvetően nincs súlya a kormánynak, azaz nincs meg a "kontaktus" az autóval.. nem értem ezt a hiányosságot, a többi egyéb hiányosságok mellett persze.
Sanci:
Kresz krúz alatt azt kell érteni, hogy a kresz betartásainak megfelelően közlekedtek? Mert az nagyon poén lehet, egy olyanon szívesen részt vennék. :D -
Szylard #26923 Sziasztok ! Nemrég vettük meg a haverommal a játékot és szeretnénk valami magyar klubhoz csatlakozni h mi is tudjunk versenyezni mert amúgy nem sok verseny van online vagy legalább is mi nem nagyon találunk szeretnénk ha valaki segítene előre is köszönjük. -
Sanci789 #26922 Ma este 8-tól egy fasza kis kresz krúzt? :) -
#26921 Nem arra gondolsz hogy nincs ffb ? 100x átrágott tészta. -
FxRRulez #26920 Én is csak ennyit mondtam... :) Vagyis csak kifogásoltam! Sokkal jobb lenne a játékélmény, ha markánsabban kellene forgatni a kormányt... csak aztán itt elkezdtek okoskodni... -
Stockbauer33 #26919 én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány
G25el könnyen forgat6ó -
FxRRulez #26918 Hogy érted, hogy még csak beállítani sem tudtam magamnak jóra? Te miről beszélsz???
A játékon belül szinte semmit nem lehet beállítani a kormáyt illetőleg.. legalábbis ha a force-ot veszem feljebb, azzal nem lesz nehezebben tekerhető, csak mondjuk erősebben ráz a kormány, ha letérünk az útról. Tisztában vagyok vele, h ez nem szimulátor játék, nem is számítottam másra...
De a wheel weight-et nem értem miért nem lehet beállítani.
Imádom, amikor engem akarnak beállítani hülyének.. elárulom, hogy volt már G25-öm van pillanatnyilag 2 db G27-em van és töviről-hegyire ismerem ezt a kormányt...én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány G27-el...
képzeld el ennek ellenére én is imádom ezt a játékot, imádok vele krúzolgatni és egy percig nem gondoltam, hogy attól máris gyorsabb az ember, mert kormánnyal nyomom... -
#26917 Nincs, játék bug. -
#26916 Van egy érdekes dolog ami zavar. Olyan emberek akik messzebb laknak, pl. USA, nálam laggolnak pontosan 240 km/h fölött. De pl. Magyarokkal is előfordult hogy 20 métereket ugrálva haladtak előre, 240 fölött. Alatta semmi lag nem tapasztalható, de ezt a misztikus km/h értéket átlépve vannak akik lagba kezdenek nálam. Ezt inkább egy connection bugnak tekintem, minthogy netproblémának, de ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom. -
#26915 Annyira előnyösebb billel tolni, hogy nekem a windowsban a billentyű beállításokat megkellett változtatnom hogy kicsit jobb legyen, de még mindig nem 100 -as de legalább elfogadható. Meg a kolléga is említette lejjebb, mintha egy nagyon keveset javítottak volna a fizikán. -
#26914 Attól még, mert kormánnyal tolod, nem leszel automatikusabban gyorsabb. Ráadásul ahogy írod, még csak beállítani se tudtad magadnak jóra.
Ráadásul a rásegítés a billes irányításra, pont azért van, hogy kormány nélkül is használható legyen.
Bár olvastam már pár embertől, hogy a jogsi letétel billel szivatósan nehéz.
És ez nem is egy szimulátor játék, piszok komoly fizikával, tehát itt a kormány arra való, hogy te úgy éld bele magad a játékba, ne foglalkozz mással. :) -
FxRRulez #26913 Miért érzem úgy, hogy aki billentyűzettel tolja ezt a játékot az sokkal esélyesebb, mint én, aki G27-el tolom... Kérdezem ezúton MEGINT a G27 tulajdonosokat, hogy nektek bejön ez az irányítás, meg az, hogy tök könnyen lehet forgatni a kormányt, mintha nem is lenne semmi tapadása a kocsinak. Miért nincs egy kibaszott "wheel weight" beállítás ebben a játékban??? -NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!! -
Szabi1991 #26912 DFGT van nekem is.. :) -
#26911 Diszkrét matek... -
#26910 mit tanulsz kolega? -
#26909 itt dfgt van, de meg azzal is csak tobbre megyek szerintem, ha elkerem a maset, mert mar tenyleg feladtam. -
#26908 Mondjuk ez erősen kormány és emberfüggő. Nekem csak egy Force Exem van, így G25höz pl. biztosan nem lesz jó a beállítás. -
#26907 ok, jo az akkor is, csak kell valami hasznalhato, mert ugy latom ehhez en keves vagyok egyedul.
koszi. -
#26906 Kedden tudok beállításokat adni, addig sajna csak tanulás van ezerrel :D -
#26905 affene, hat en nekem pedig nem remlik, hogy letiltottalak volna, minnya leveszem varjal :D
nah levettem, koszi az infot. -
#26904 Csak megvehető lesz, de az rs5 elég olcsó. -
#26903 sziasztok, ha az Audi RS 5 Coupé-t a summer sale jeggyel megveszem, akkor megkapom automatikusan a játékban, vagy csak unlockolja és megvehető lesz? -
#26902 Bertino!
"A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet! "
Ennyit hogy válaszolok privátban :D
Amúgy itt http://img97.imageshack.us/img97/6335/tdu2g25bestphwinsetting.jpg egy beállítás, én visszább vettem a spring és dampert olyan 45 -25%-ra. A játékból este tudok csak képet küldeni.
Meg a kormány is csak 450°on van.
-
#26901 Gratula a tütühöz!Nagyon szép lett!Mint egy valódi airbrush.tegnap mikor megláttam majdnem odahuggyoztam:).Ilyen szépen és részletesen még egy autó festését sem láttam a játékba!Naggyon faxa! -
Szabi1991 #26900 menj pár klubversenyt, egyből elmegy a kedved még az élettől is..