Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*mondjuk jelenleg nem 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Eddig nem 50 volt?
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Jelenleg telepítem újra a TDU2-t, de elindítani nem fogom, amíg nem látom hogy kijavították a dolgot. Nem akarom újra telepíteni, megint.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Nálam is hibát ír. :\
"50.000 russian mofo got banned succesfully, immediatelly and permanently from TDU2. Enjoy!"
remélem nem akarja onnan folytatni. vagy beragad két dimenzió közé <#nevetes2>#nevetes2>
Az is lehet hogy ugyanaz van mint múltkor, hogy nem tötltötte le az összes fájlt.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amúgy valószínûleg csak valami apróságon múlik...
Bassza meg....
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
TDU2DLCEXPLOv013.exe
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If you are seeing this message for the first time please relaunch this application, otherwise reinstall the game.
Igen, jó lett a frissítés, ismételt gratuláció a gyökereknek...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Végre nem lesz láthatatlan a kocsi, és megtörik a Veyronok ereje PC-n is. Sõt ahogy látom további besorolás is lesz a Veyronok miatt. És hackkerek is aggódhatnak a profiljaik miatt. Úgy látszik tényleg odafigyelnek a hivatalos fórumon írt panaszokra. Egyedül egy kaszinó bug miatt kaptam 700 ezeret, de amúgy minden csalás nélkül lett meg. Sajnos a falon átjárkálás lehetõségét kiveszik. Kár érte.
Amúgy még a bekerülõ új boltokra leszek kíváncsi. Fõleg arra, hogy van-e köztük Lamborghini. 😊
UPDATE - LEHET TÖLTENI A FRISSÍTÉST!!!