40335
  • GerY5
    Ha állandóan hozta a 290-et, akkor azért sanszos... ha csak 1-2 alkalommal, akkor bazimákja volt.
    Vagy ilyen kis profi? :D
  • GerY5
    Anno elég sok útvonalat kipróbáltunk, ez tűnik eddig a legjobbnak... bár ki tudja
  • tomsolo
    Összerakva a te idődet meg az enyémet - ahol lehet persze - szóval sanszos pedig, hogy nem csalt.
  • tomsolo
    Én 284 körül járok. Csak azért édekel mert egy srác múltkor speedet meg engem kb ezzel az idővel alázott és nem azon az útvonalon ment mint ti Angelaval.
  • GerY5
    Abban a garázsban mióta vannak roswelli ufó-múmiák??
  • GerY5

290 viszont még így is irreálisan soknak tűnik nekem... még ha kihasználtam volna a maradék 11mp-et, ekkor se jön össze, és hibátlan voltam.....
  • tomsolo
    Látom kicsíped magad a mai lv3 ünneplő bulira :D

Nincs mit egyébként :)
  • Angela147GTA
    Első próbálkozás:

Köszi a leírást, ts!
  • Büdös Bohóc
    ja meg a roadster f, azzal meg kéziváltózni király :) egy kézzel ráncigálni a kormányt miközben azt dobálja az ff eléggé odabasz
  • Büdös Bohóc
    cinque a legjobb
  • [HUN]FaTaL
    Azt a küldit sem értem mit szenved vele mindenki, elsőre meglett. :D

Mondjuk nem billentyűzettel szerencsétlenkedek az igaz.
  • Szabi1991
  • tomsolo

Akkor este buli :D
  • Bronx South
    Zero ! Most mikor senki sincs a kaszinóban összehoztam Sit & Goban egy 10 playeres asztalt, igaz segített néhány klubtársam is, de holnap szerintem folytatjuk a műsort délután, estefele, ha gondolod csatlakozz. Még van hátra 3 asztal a 10 playersben, mostmár ha megszakadok a szervezkedésben akkor is összehozom.
  • Angela147GTA
    We made it, Yogi!

• tomsolo
    Kösz srácok és lányok(Angie) ezt a szuper klub éjszakát. Bár minden ellenfelünk ilyen segghülye lett volna.

Szabi holnap egy lv3 buli? :D

Mikor lépnem kellett 5k volt még vissza...
  • Bronx South
    Volt egy iskola verseny ahol Cinquevel kellett menni, jópárszor neki kellett ugorjak annyira nem tudtam irányítani azt az autót, de mindenkinek más-más fekszik a kezére. Bár A1 -ből számomra elég szűkös a kínálat, az SS és most ez a Zonda F ami bejön, az MP4 -el meg eleinte online versenyeket nyertem, ha jól beválasztod a pályát hogy kevesebb legyen az egyenes, még Veyront és Paganit is lehet vele verni, szóval nem szabad leírni azt az autót. Ha majd kijön egy Carpack a Saleen S7 mindenképp várós.
  • Stockbauer33 #26962
    Ha az Enzo megkapná a 4es tuningot ott lenne vele párba.Ascari A10 szintén.De tény h a mostani kinálatból fényévekre van a többitől
  • tomsolo
    282

Lehet mégis reális 290 A2-vel itt? :O
  • SeanJRRussel
    A legjobb autó a játékban minden szempontból :D
  • tomsolo
    És meg is lenne ha tudnék kanyarodni:

• [HUN]FaTaL
    A1ben mindenképpen, a McLaren mégjobban kezelhető mondjuk, de az lassú.
  • [HUN]FaTaL
    A Cinque (és a Tricolore) az egyik legjobban kezelhető autó a játékban.
  • allock #26956
    pedig elég kezesbárány
  • Bronx South
    Apropó, tegnap én is megszereztem ezt a Vipert, még húzósabbat nem mentem vele mert a használtautósnál van, de a rendőrségi akciókból azt szűrtem le hogy 0 az irányítása. De majd egy cruise alkalmával kap még esélyt nálam.
  • tomsolo
    High Speed limit:

Ha nem esik ilyen gecimód akkor a 280 simán hozható +5seccel a végén.
  • Bronx South
    Nem voltam oda a Paganikért, Cinque teljesen használhatatlan számomra, a Tricolore is gondolom hasonló irányítású de ma kipróbáltam a másik hármat. A sima Roadster az kezelhetetlen, a Zonda F Roadster hááát... nagy kérdőjel, de a Zonda F az egy olyan irányíthatósággal rendelkezik hogy összefosom magam. Szerintem egy 30-40 ezer km abba is alap, ráadásul fele annyiba kerül mint egy Cinque.
  • Büdös Bohóc
    ha jól hallottam kb pont ennyi ideje nem működik
  • Petryx
    Srácok!
    Mi a fene van a CRC-vel???
    Vagy egy hónapja bármikor kedvem támad egyet versengeni, ránézek és nem elérhető...
  • Büdös Bohóc
    nagyon überfasza!
  • icetihi
    De szép neve lett Mystnek.....
  • jofer
    Kifagytam! Nem enged vissza!
  • tomsolo
    Van ilyen, simán meglehet csinálni.
  • Szabi1991
    hmmm

• jofer
    Annak én is örülnék!
  • Bronx South
    Egy kis kreativitás + Sony Vegas sokmindenre jó.
  • Szabi1991
    mire gondolsz ?
    egy részét simán külső nézetbe pörgetve, a többit meg másik autóból vették fel, "lökhárító" nézetből :D
  • pxxl
    mondjuk fullhd-ban felvették és mozgatták a szerkesztőben, meg sétáltak körülötte.
  • w77d
    hogy oldották meg a kamera ilyen mozgatását?
  • tomsolo
    A KRESZ sötét oldala