40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #26899 Nemgurultam már kb 1,5 hónapja.Elkaptam egy régi jó kis mixet namondom gurulokrá 1et.Fat javult a fizika.Egy hangyafasznyit mintha lágyabb lenne a Trecolor de tapad és semmi betonba akadás meg ilyenek amikért nyafogtam régebben.Toltam egy teli szigetkört meg még egy felet kb de ilyen fasza flash régen volt.Még talán az 1be.Próbáldki mert kajakra most vagy haluzok v tényleg tutibb lett.Gurulj Oahun kicsit.Ráadásul összefutottam pár régi HC akrobatával(ZsC-JLC-KKB stb) Füligér a szám :D :D
Sean gyere tóljunk egy izmosabb krúzt mert most nagyon megfogott a gurulás.DU 2-3 felé -
#26898 #26856 -
#26897 A farkamnak áll feljebb... Kb. leszarom az ilyen tufákat mint te.
Gondolom rólam van szó. Mondtam hogy sajnos nem tudtam figyelni a chat ablakot 100%-ban. De Te meg kezeltesd magad, ha ilyeneken agyalsz....
Mindig, mindenkinek köszönök, "hi all" általában bejátszik ha beülök, van hogy beszélgetünk tovább, de van hogy nem veszek észre dolgokat. Sajnálom.
Csillámfaszláma vagy. -
#26896 Ez. -
#26895 Ez, amit most csináltál. -
#26894 Oppá, ez eddig nem volt :D
Mi van a DLC 1 ben??? -
#26893 Hoppá, ezt nem is tudtam. :) -
#26892 Pontosan,DLC1el jött a profil szerkesztésének lehetősége. -
#26891 Nagyon egyszerű a dolog és nem kell hozzá semmi editor. A profilod beállításaiba belépsz a játékban, és megváltoztatod a jelszót arra amit a tdu2.comon beállítottál. -
#26890 Azt hiszem a profilelist.dat-ban tárolja a jelszót, ha azt törlöd, akkor talán újra bekéri.
Csinálj adatmentést róla mert lehet nem fogja látni az egész profilt, és akkor végleg elveszted.
De az is lehet hogy kimentesz innen mindent, létrehozol egy új profilt ugyanavval a névvel, de más jelszóval, majd a data fájlt felülírod. -
#26889 Egy DATA nevezetű 170kbyetos fileban van minden :D
Arra gondoltam, hogy csinálok egy újat, és hátha nem tölti fel sok infóval, azt átemelem.
De sajnos feltölti sok infóval :D Nem tom merre kutakodjak :D -
Szabi1991 #26888 azt próbáltad már hogy biztonsági mentés, profil törlése a játékban, új profil létrehozás az új jelszóval, és csak a játék mentést visszamásolod felülírva 0%ost ? :D -
#26887 Akkor máshogy teszem fel a kérdést, a HEXA editorba hol a tökömbe tárolja ezeket a mentés ? :D -
Szabi1991 #26886 visszaváltoztatod a régi jelszóra ? -
#26885 Mit lehet akkor tenni, ha megváltoztattam a tdu2.com belépési jelszavát? Mert a mentésben is tárolja, és akkor újra kell kezdenem, mert nem lép be. :D -
#26884 Ja nem lehet, mi is kettéosztottunk volna egy adagot (400 pont), de nem lehet. -
#26883 Nekem van még 800 ponton gondoltam megveszem neked de persze nem lehet ilyet :/ -
#26882 Minek vettél annyi tokent?:D Mondtuk többen is, hogy csak annyit vegyél, amennyit elköltesz.
Egyébként tuti, hogy lesz még DLC.
Más atari játékoknál is beváltható gondolom, csak én azokkal nem játszom (nem is tudom milyen játékai vannak még). -
Szabi1991 #26881 így jártál, ám pont tegnap kezdtek el dolgozni elméletileg.. szal talán még van remény :D -
#26880 gyerekek ezek az atari tokenek más játéknál vagy valahol nem jók?? itt soha nem lesz több DLC szerintem és tele vagyok tokenekkel... -
Szabi1991 #26879 én ? :D
sokmindent :)
viszont már van steam jegyem, még egy kell és megvan az audi, juhééé :D -
#26878 DLCk közül mit nem vettél meg? -
#26877 Steames serial kell hozzá azért -ez eddig is így ment. -
#26875 Bugos indexszel és nem átfesthető sajnos. :( -
Szabi1991 #26874 jah, nem is az a kérdés, hanem hogy kapunk-e vagy sem :D
meg nem veszem 80pontért az tuti, viszont nem steam-es a játékom :/
#26873: két autó (Charger, Stratos), pár épülő bolt, bár ez még 200mega se kéne legyen :D
szerk: a mai listában nincs benne :/ -
#26873 Most installom, akkó kapok azé én is ? :D
Különben is, mi 490MB patch van má ???? Bele került még 1 sziget vagy mi ? ? :D -
#26872 Rs5 coupe lesz. -
Szabi1991 #26871 4perc múlva kiderül :D -
#26870 Köszönöm, lehet bár nemsokára időm volt rá mert jöttek a rokonok, most meg már ki is túrtak a gép mellől úgyhogy most fürdök. :D
Este vmi laza krúz 9-10 magasságban? -
#26869 De ez az ami dlc storeban van, nem?
Én megvettem mindet, ez se festhető (egyik se). -
#26868 Tudsz valamit??? -
#26867 krv..... jó lett :D:D:D ezért nem tudtam rád joinolni?:D -
#26866 Hmmm? -
Szabi1991 #26865 remélem ma kapunk steamen ingyé audit... -
Stockbauer33 #26864 Nekemse köszönt a lvl4 asztalnál a Jani34 haverja a Besszi.Itt a fórumba megkértem h kedves Besszi ha találkozunk tisztelj meg azzal h köszönsznekem.Vagy max nemköszön és igy marad.Pár napja amikor egyasztalnál játszottunk és már csak 4en maradtunk rajtunk kivül még 2 csaj.Az egyik bosszankodott h elvesztette azt a kört és írt vmit a másik csajnak éste egyből leszoltad h . . . bitch.Nem is neked irta te szerencsétlen.Égek veled bárhol jelenjünk meg 1üt.Gáz vagy Ati.ÉRTED??????????Ez volt az utolsó hsz amit neked címeztem.Többet nemfogok.Tedd te is ue-t. -
#26863 Ja valóban elvetettem a súlykot, én általában mindenkinek köszönök, illedelmes vagyok, nem hiszem hogy ezt csak real life szokás viszonozni. A csávónak még írtam is egy csomót utána a játékban normálisan, majd bedob egy kamu dumát ide a fórumba hogy miért nem köszönt, extra neki áll feljebb, ezzel volt a probléma. -
#26862 Kötegszem a játékban ??? LOL Köztünk tudod mi a különbség ? Te max nekem mondod el a problémáidat, ez ilyen ember, ez olyan ember, ez nem érdekel az nem érdekel, én meghalgatom és többnyire egy véleményen vagyunk, viszont ha nekem van problémám a végén én vok az idióta de lehet azért mert kicsit nagyobb hangsúlyt fektetek az ilyen piti dolgokba is, meg nagyobb körben osztom meg, ez az én hibám. Ahogy te figyeled az emberek viselkedését, úgy én is, és azt vettem észre hogy nem kicsit felejtesz, pmben részletezhetem ha kíváncsi vagy rá. Én egyetlen egy húron pendülök, de látom te ide nyalsz oda nyalsz, de szarom le ezt a kibaszott netes kamu műsort, a hátbaszúrás megy 1000L valakiről meg évek után derül ki hogy kicsoda is valójában, de ez így van jól. Továbbá olyan dolgokat közösbe dobni amit pmben is lerendezhetnék. -
#26861 Még béta.
-
#26860 Inkább gondolkozz, hogy ez a hszed mennyire volt bunkó. -
Stockbauer33 #26859 Nemnagyon érdekel hányat nyersz.Tőlem lehet neked 200 elsőhelyed is mert te sem tudsz viselkedni a játékban.Feleslegesen kötegszel.Feszültek a pókerben az emberek de te extra ráteszel 1 lapáttal.Én se vok 1 hűde mamlasz félkomás mumia mert én is leszolom a k..g playereket de simán nemkötekszem.Nem véletlenül irták itt is h lassan kezeltetned kéne magad.Emléxem még anno a TDU1be gurultunk egy nagyobb layerbe és bejött egy rózsaszin SLR-el egy külföldi csaj és olyan lazán elküldted az anyjába h csak nézett mindenki h mi a fasz bajja van ennek a .....?Te ilyen vagy alapba és sztem most már ilyen is maradsz.Ha ez neked jó ak ok
#26839 vagy bunkónak lenni kötelező ??? ne legyél már gyökér, b+ Hmm?