40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #27019 na újra megy a hivatalos fórum, és nincs rajta semmi új.. remek.. -.-" -
#27018 amióta "több pénzem lett" valamiért újra bekerültek a játékba a bónusz küldetések. Hát a fasz kivan :S -
#27017 Hát ez igaz!
Pont ezért nem tartottam szükségesnek a felrakását! -
#27016 És minek kell ehhez a játékhoz magyarítás ? Ha egy storyval ellátott játék lenne np, de ide minek ? -
#27015 AHÁ!
Becsaptak minket!!!
még hozzá se nyúltak a nyelvi fájlokhoz! :D
FAIL -
#27014 OMG -
#27013 De beadta nekem ezt!
Már július van! -
Szabi1991 #27012 jajdejó -
#27011 Mit találtam srácok???
A Test Drive Unlimited 2 Magyarításának a Béta vátozatát!!!
INNEN LETÖLTHETŐ!
[MÉG GONDOLKODIK HOGY FELTEGYE-E] -
#27010 hova szállítsák? :D -
#27009 Nem, csak A7-essel. -
#27008 Ami nyilvánvaló miért gondolod túl? :) -
#27007 Hali, új vagyok, ne nézzetek hülyének a kérdésért :D A7-es versenyen csak A7-es kocsival vagy annál szarabb kocsival lehet versenyezni, igaz? -
Petryx #27006 Aaaaajjj de gyönyörűűűű! -
#27005 Gyorsan dobjatok össze nekem erre! -
Szabi1991 #27004 -
#27003 Na ő lenne az új szerzeményem:
-
Stockbauer33 #27002 Kibaszott a szerver.Visszamegyek még megyek 3-400 km-ert.Ha van kedvetek ugorjatokrám
-
#27001 OFF
Lehet, ugyanazzal a Ferrarival futottam ossze:
ON -
#27000 De a milkát én is szeretem, most szereztem még egyet.
Igaz nem túl fair taktikám volt, de a gép is úgy akarta így bevált.
Apropó, a 27000 -ik hsz megint a semmiről, cheers ! -
#26999 Az utóbbi időben én is kicsit ráfeküdtem a lvl4 -re, 3 nap alatt nyertem 6x és többször voltam második is, de azonkívül hogy kegyetlen mód felstresszel max a lé ami számít. Vagy azon erőlködjek hogy felnyomjak egy számot majd feszítsek a kockáknak ? lol Viszont nem kevés pénzt ad, az egyetlen money maker a játékban, amit akarok megtudok venni csalás nélkül és nem kell trükközgetnem. Eleinte azért volt jó mert a cash gamehez képest kevesebb ott a monkey, de egy kis cherry szopkodással bárki beülhet oda eszetlenkedni mostmár egyre sűrübben. -
koalika #26998 Nagyon szépen köszike!!!
Nem volt könnyű, az biztos. Kár ha abbahagyod, hiszen te is meg jani is nagyon ügyesek vagytok.
De TE tudod. Sok sikert az 50.-ikhez!!!!!!!!! -
#26997 Environment Quality -
#26996 A 4 skálázható grafikai beállításból melyik miatt esik vagy javul drasztikusan az fps? -
#26995 Ezt Lse hiszem... összeszervezem az asztalt a sit and goba erre mikor már 1 player hiányzik kibasz a szerver. Felgyújtom ezt a szart egy nap, no comment. -
Stockbauer33 #26994 Bocsánat 58 nyerés Zsu :D -
link14 #26993 Benne lennék én is az esti ünneplésben de sajnos vagy nem sajnos végre szét szedtem a pedált és már szét fújkáltam wd 40-el. Majd valamikor bepótoljuk vagy valami :) Nektek jó kruzolást. Na pacsi és puszi :) -
Stockbauer33 #26992 Volt ilyen holt időszak nálam is.Sőt Janinál v Shark(cápánál)is.Ha nem a lapjárás a gond akkor a 3-4 v 5 player egyországból összeverődött homály a gond.És ha még extra irják h kinél mivan akkor / KAPUFA /.Ez ilyen.Nekem most sikerült az álltalam elérhetetlen 50 nyeréshez közelkerülnöm.1 nyerésre vok.Tovább nemjátszom.Eleget idegeskedtem.
KOAGT a te 53 nyerésed nő létedre -
Petryx #26991 Én mostanában totál készen vagyok a Pókertől.
Egyik este számoltam, 12 körben akár megartottam a lapokat, akár eldobtam semmim nem volt / nem lett volna! Semmi!
Egy nyomorult pár nem jött ki.
Egyszer kaptam kézbe 3-3-at, a Flop kapásból D-K-A. Köszi.
Aztán mikor végre lett két párom, a másiknak Full lett...
7-3 a kezemben, A-A-7-A-3 az asztalon. Csávó többszöri körbe emelés után betol egy All-In-t, mondom csak nincs nála a 4. A, legyen! All-in.
Nem volt nála. Egy 10-es pár volt nála! :-D
Mostanában iszonyat hogy mennyire szopat a póker.
Régebben tök jó partykat nyomtunk, fordulatos, izgalmas meccsek voltak.
Most van hogy egy embernek folyamat két pár, full, sor minden bejön. Ráadásul körről körre.
Nekem zsinórba sok körön keresztül semmi. Aztán ha valami beesik, a másik azt is elviszi.
Legszebb amikor treff 3-4 a kezemben, lejön a Flop: 5-6-7 treff. Na elkezdek emelgetni, hiszen ez mégiscsak egy sorflush. Tartogatják, dobálgatnak, szépen kúszik fel az összeg.
Turn: treff 8. Remek. Emeljünk!
River: treff 9. LOL, emeljünk! Asztalon a treff 5-6-7-8-9, a kezemben a treff 3-4.
Végén ketten vagyunk, durva emelések sora.
Terítés: hát nem ott van a csávónál a treff 10?
Na itt tényleg majdnem levertem a monitort! :-)
-
#26990 Kormány nélkül nem lehet???:D -
Stockbauer33 #26989 Na még 1 utánna.
Azt az 1 nyerést kiszenvedem az 50 nyerésig aztán elfelejtem jó sokáig a pokert -
Szabi1991 #26988 fél10ig ráérek -
Stockbauer33 #26987 Janesz.Ez volt az ász dobásom
Ez meg a vég cumi
Volt egy ilyen hasonló mikor A-Kal all in-lok a végén.A tag bejön 6-4el és kijön neki a sor -
#26986 Kormányos, hácés krúzra szavazok. -
#26985 Este lesz akkor vmi közös ünneplős krúzah?
Vagy versenyezzünk inkább tovább? :D -
#26984 Balance, alakul a csapat itt is, gyere gyere ! (Igaz már nem HC-ban.) -
#26983 Kb. 94.684%, hogy a 290+ embered okosított rendőrautóval ment. Ha jól begykorlod az egyik optimális útvonalat akkor alapgéppel, ha 280-290 közé mész már nagyon ügyes vagy, de a 290+ az pont nem fog összejönni, ahhoz kellene még egy kis plusz idő, hogy nagyobbakat tudj nekifutni. :) -
#26982 Én sem szerencsétlenkedek. -
#26981 Csináltam egy másik útvonalat, de semmi pluszt nem ad, ott is ennyi a max furamód, úgyhogy "ide" a rozsdás bökött, hogy a srác csalt... később re. -
#26980 3-as pontnál 324 körül lehet menni - ez útvonaltól független, 8-asnál is 308-310 a max és ezek rendre hozhatók ha jó az idő és nem tapogatod a féket. Szal lehet, hogy a sok kis dolgot össze tudta hozni.
Annyi van hogy amerre én megyek - és mivel béna vagyok - eléggé kopposan lehet célba érni. Bár most van egy ötletem mire kéne módosítani. :P