40335
  • Szabi1991
    na újra megy a hivatalos fórum, és nincs rajta semmi új.. remek.. -.-"
  • Büdös Bohóc
    amióta "több pénzem lett" valamiért újra bekerültek a játékba a bónusz küldetések. Hát a fasz kivan :S
  • wollnerd #27017
    Hát ez igaz!
    Pont ezért nem tartottam szükségesnek a felrakását!
  • Bronx South
    És minek kell ehhez a játékhoz magyarítás ? Ha egy storyval ellátott játék lenne np, de ide minek ?
  • wollnerd #27015
    AHÁ!
    Becsaptak minket!!!
    még hozzá se nyúltak a nyelvi fájlokhoz! :D

FAIL
  • tomsolo
    OMG
  • wollnerd #27013
    De beadta nekem ezt!

Már július van!
  • Szabi1991
    jajdejó
  • wollnerd #27011
    Mit találtam srácok???
    A Test Drive Unlimited 2 Magyarításának a Béta vátozatát!!!
    INNEN LETÖLTHETŐ!

[MÉG GONDOLKODIK HOGY FELTEGYE-E]
  • w77d
    hova szállítsák? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, csak A7-essel.
  • tomsolo
    Ami nyilvánvaló miért gondolod túl? :)
  • FZoleee
    Hali, új vagyok, ne nézzetek hülyének a kérdésért :D A7-es versenyen csak A7-es kocsival vagy annál szarabb kocsival lehet versenyezni, igaz?
  • Petryx
    Aaaaajjj de gyönyörűűűű!
  • Angela147GTA
    Gyorsan dobjatok össze nekem erre!
  • Szabi1991
  • Bronx South
    Na ő lenne az új szerzeményem:

• Stockbauer33 #27002
    Kibaszott a szerver.Visszamegyek még megyek 3-400 km-ert.Ha van kedvetek ugorjatokrám
  • atomboy
    OFF
    Lehet, ugyanazzal a Ferrarival futottam ossze:

ON
  • Bronx South
    De a milkát én is szeretem, most szereztem még egyet.
    Igaz nem túl fair taktikám volt, de a gép is úgy akarta így bevált.

Apropó, a 27000 -ik hsz megint a semmiről, cheers !
  • Bronx South
    Az utóbbi időben én is kicsit ráfeküdtem a lvl4 -re, 3 nap alatt nyertem 6x és többször voltam második is, de azonkívül hogy kegyetlen mód felstresszel max a lé ami számít. Vagy azon erőlködjek hogy felnyomjak egy számot majd feszítsek a kockáknak ? lol Viszont nem kevés pénzt ad, az egyetlen money maker a játékban, amit akarok megtudok venni csalás nélkül és nem kell trükközgetnem. Eleinte azért volt jó mert a cash gamehez képest kevesebb ott a monkey, de egy kis cherry szopkodással bárki beülhet oda eszetlenkedni mostmár egyre sűrübben.
  • koalika
    Nagyon szépen köszike!!!
    Nem volt könnyű, az biztos. Kár ha abbahagyod, hiszen te is meg jani is nagyon ügyesek vagytok.
    De TE tudod. Sok sikert az 50.-ikhez!!!!!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Environment Quality
  • pointer4
    A 4 skálázható grafikai beállításból melyik miatt esik vagy javul drasztikusan az fps?
  • Bronx South
    Ezt Lse hiszem... összeszervezem az asztalt a sit and goba erre mikor már 1 player hiányzik kibasz a szerver. Felgyújtom ezt a szart egy nap, no comment.
  • Stockbauer33 #26994
    Bocsánat 58 nyerés Zsu :D
  • link14
    Benne lennék én is az esti ünneplésben de sajnos vagy nem sajnos végre szét szedtem a pedált és már szét fújkáltam wd 40-el. Majd valamikor bepótoljuk vagy valami :) Nektek jó kruzolást. Na pacsi és puszi :)
  • Stockbauer33 #26992
    Volt ilyen holt időszak nálam is.Sőt Janinál v Shark(cápánál)is.Ha nem a lapjárás a gond akkor a 3-4 v 5 player egyországból összeverődött homály a gond.És ha még extra irják h kinél mivan akkor / KAPUFA /.Ez ilyen.Nekem most sikerült az álltalam elérhetetlen 50 nyeréshez közelkerülnöm.1 nyerésre vok.Tovább nemjátszom.Eleget idegeskedtem.

KOAGT a te 53 nyerésed nő létedre
  • Petryx
    Én mostanában totál készen vagyok a Pókertől.

Egyik este számoltam, 12 körben akár megartottam a lapokat, akár eldobtam semmim nem volt / nem lett volna! Semmi!
    Egy nyomorult pár nem jött ki.
    Egyszer kaptam kézbe 3-3-at, a Flop kapásból D-K-A. Köszi.
    Aztán mikor végre lett két párom, a másiknak Full lett...
    7-3 a kezemben, A-A-7-A-3 az asztalon. Csávó többszöri körbe emelés után betol egy All-In-t, mondom csak nincs nála a 4. A, legyen! All-in.
    Nem volt nála. Egy 10-es pár volt nála! :-D

Mostanában iszonyat hogy mennyire szopat a póker.
    Régebben tök jó partykat nyomtunk, fordulatos, izgalmas meccsek voltak.
    Most van hogy egy embernek folyamat két pár, full, sor minden bejön. Ráadásul körről körre.
    Nekem zsinórba sok körön keresztül semmi. Aztán ha valami beesik, a másik azt is elviszi.

Legszebb amikor treff 3-4 a kezemben, lejön a Flop: 5-6-7 treff. Na elkezdek emelgetni, hiszen ez mégiscsak egy sorflush. Tartogatják, dobálgatnak, szépen kúszik fel az összeg.
    Turn: treff 8. Remek. Emeljünk!
    River: treff 9. LOL, emeljünk! Asztalon a treff 5-6-7-8-9, a kezemben a treff 3-4.
    Végén ketten vagyunk, durva emelések sora.
    Terítés: hát nem ott van a csávónál a treff 10?
    Na itt tényleg majdnem levertem a monitort! :-)

• icetihi
    Kormány nélkül nem lehet???:D
  • Stockbauer33 #26989
    Na még 1 utánna.

Azt az 1 nyerést kiszenvedem az 50 nyerésig aztán elfelejtem jó sokáig a pokert
  • Szabi1991
    fél10ig ráérek
  • Stockbauer33 #26987
    Janesz.Ez volt az ász dobásom

Ez meg a vég cumi

Volt egy ilyen hasonló mikor A-Kal all in-lok a végén.A tag bejön 6-4el és kijön neki a sor
  • GerY5
    Kormányos, hácés krúzra szavazok.
  • tomsolo
    Este lesz akkor vmi közös ünneplős krúzah?

Vagy versenyezzünk inkább tovább? :D
  • Bronx South
    Balance, alakul a csapat itt is, gyere gyere ! (Igaz már nem HC-ban.)
  • Angela147GTA
    Kb. 94.684%, hogy a 290+ embered okosított rendőrautóval ment. Ha jól begykorlod az egyik optimális útvonalat akkor alapgéppel, ha 280-290 közé mész már nagyon ügyes vagy, de a 290+ az pont nem fog összejönni, ahhoz kellene még egy kis plusz idő, hogy nagyobbakat tudj nekifutni. :)
  • Bronx South
    Én sem szerencsétlenkedek.
  • GerY5
    Csináltam egy másik útvonalat, de semmi pluszt nem ad, ott is ennyi a max furamód, úgyhogy "ide" a rozsdás bökött, hogy a srác csalt... később re.
  • tomsolo
    3-as pontnál 324 körül lehet menni - ez útvonaltól független, 8-asnál is 308-310 a max és ezek rendre hozhatók ha jó az idő és nem tapogatod a féket. Szal lehet, hogy a sok kis dolgot össze tudta hozni.

Annyi van hogy amerre én megyek - és mivel béna vagyok - eléggé kopposan lehet célba érni. Bár most van egy ötletem mire kéne módosítani. :P