40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27059 Ez még nálam is volt tegnap: Összehaverkodtam Allock nevű magyar sráccal, és úgy döntöttünk hogy a Honolulu Raceway felé megyünk 65 km-re volt, az elején is 4x szétdobott. -.-
Aztán nem. -
Petryx #27058 Nem, nem! A "nyafogás" real volt, a játék első felében tényleg sorozatban semmim nem volt.
Amikor elemeztük a helyzetet, nem álltam jól, sőt!
Aztán fordult a kocka...
Jó kis party volt, lemostuk az ellent! -
#27057 konkrétan milyen az a képernyő bug? -
#27056 Ne csak olvass, értelmezz is. Egyáltalán nem soroltam a hibákhoz a villámlás fényerősségét, csak zavaró tényezőként említettem meg, ami az első két megemlített probléma után, csak hab volt a tortán ahhoz hogy kilépjek és bevéssem ide. Ne kelljen már mindent 2x leírni. -
#27055 azért, mert neked a fáj a szemed valamitől, az nem a játék hibája :D -
#27054 Ez a játék megint feszegeti kifele a gyufát nálam. Egy német sráccal próbáltunk gurulni, de 10méterenként szétdobált a layer vagy át egy másikba külön minket, a srác végül lelépett (amúgy már 4-5 napja ilyen a szerver). Utána én folytattam az autó szortírozást a házaimba, épp az egyik SL mercivel voltam aminek esőben van egy elég idegesítő képernyő bugja, háth a srác lelépte után nemsokkal jött is az eső, a célig már bandzsa lettem szinte. Ok átszálltam egy másik vasba, majd jött a villámlás is amitől egy idő után eléggé fáj a szemem, ott már betelt a pohár és kiléptem én is. Türelmes vagyok, de ennek a szarnak majdnem mindene bugos, vagy zavaró. Nem tudom hogy azok akik nagyon mondják hogy "háát ők nem találkoztak még semmi problémával" mivel játszanak, de hogy nem ezzel az is biztos. -
#27053 Látom most veszítettél egy nagyot? :) -
Stockbauer33 #27052 Kabe Petryx :D Ezt a kamu nyafogást amit levágtál és utána így legyalulni az asztalt.Na a kövre nemharapom meg :D
Am grat bajnok.50ig megse állj
-
#27051 Off: Kis relax Test Drive 6 zenével. -
#27050 Nekem priviben megmondta. -
Petryx #27049 1. Honnan kellene tudnom?
2. Szerintem megértette azért hogy mit kell csinálnia. -
FxRRulez #27048 Ne is mondd... 2 hónapja nem működik kb.. ez egy szégyen!!! -
#27047 Xbox-on játszik... -
#27046 mé, hogy aztán azzal még több bugod adjanak hozzá? :D jó ez így egyelőre kb működik élvezzétek xD -
Petryx #27045 Még mindig nincs semmi hír a CRC-ről??? Lassan megcsinálhatnák már... -
Petryx #27044 Szerintem bemész a házba, nyomsz egy ESC-t, a barátlistádról kiválasztod a vendéget és "Invite". Szerintem. :-) -
jokerdes #27043 Azért oda dob mert valószínűleg csak ott van sima ranked match, a többi amit látsz azok szerintem az éppen zajló klubbversenyek. Amúgy én is unom már azt a pályát, de legalább jól fizet! :) -
#27042 Mert kb csak azon versenyzik a sok csokker. -
FxRRulez #27041 Skacok, mondja már meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy a térkép nézetben, ha multiplayer módban megnyomom a "join ranked match" gombot, és kiválasztom a verseny "módot", akkor miért mindig abba a rohadt "airport sprint"-be tesz be engem? már rohadtul unom azt a versenyt és nem értem miért nem randomra pakol be engem a versenyekbe??pedig a térképen látom, hogy más versenyeken is van rengeteg online játékos... nem értem.. -
Szilardk #27040 Sziasztok! Hogyan lehet barátot meghívni a házamba? Sehol sem találom! Légyszi valaki segítsen! -
#27039 Dehogyis,csak ők rendes fejlesztők és nekik a PC az első:D -
#27038 Konzolra még nem jött???
úristen, mennyire csigásodnak már! -
#27037 Nincs kész, különben még konzolra az első DLC sem jött ki. -
#27036 A DLC2 állítólag készen van már, de még mindig nem adják ki ezek mocskos köcsögök! -
arcsika01 #27035 Sziasztok! Lehet már tudni arról valamit mikor érkeznek motor DLC-k a játékhoz?:D megköpetnék már pár mocit :). Írjatok pls. Üdv.
-
#27034 Nem, csak, ha ott vetted. -
#27033 és öö a steam-hez nem lehetne valahogy hozzárendelni a játékot? Jó lenne az a plusz kocsi -
#27032 Hmm te tudsz valamit: D Köszi -
#27031 Előfordulhat, hogy a German Tunernél?:D -
#27030 OMG -
Szilardk #27029 aha! köszi de ennyire nem megy az angol! -
#27028 Kinyithatnád a kézikönyvet.... -
Szilardk #27027 és bocsi de kimaradt h butórdarabot hol lehet venni mert azt sem találom meg! -
Szilardk #27026 Szisztok! H lehet meghívni barátot a házamba??? -
#27025 Azért ez ott volt :DD -
#27024 reklám, BAN :D -
#27023 Köszi: D Vagy vissza kéne menni vele Ibizára?
-
#27022 -
#27021 www.chipcenter.hu -
#27020 Nem tudjátok, h audi s5-öt hol lehet tuningolni?