40335
  • Bronx South
    pár német sráccal / csajjal összehoztunk egy jó gurulást.

• Stockbauer33 #27258
    Grat Koa
  • Neoncsoves
    apropó az amit csinálok festést kocsira (custom), azt látják mások is?
  • koalika
    nekem meg
  • jani34
    a válaszom erre
  • koalika
    gyertek, gyertek
  • jani34
    Stoki már zsu a 70-edik nyerésénél tart ugyhogy belekell huznunk
  • [HUN]FaTaL
    Nem törölnek, ne aggódj. Valószínű be volt gombázva :D
  • tomsolo
    A változatosság kedvéért felraktam két CRC-t, mert:

MEGY.

• VWfan
    Sziasztok! Lenne pár kérdésem :D
    Ha megjelenik a rózsaszín "invite" téglalap mit kell tenni? Ez lenne a baráti felkérés? Kétszer megjelent verseny közben de nem tudtam mit is kell tenni ilyenkor...
    Holnapi nap folyamán -délelött v. délután- nem lenne kedve valakinek menni egyet Ibizia északi részén? Azokat a területeket fel kell fedeznem és többen érdekesebb.
  • Stockbauer33 #27249
    Láttam Grat Janesz.Mostnéztem meg h a Zsu is 69-en van már Komoly termelésvolt éjjel

#27241 Gyere vissza Zsu
  • icetihi
    Köszi, én vagyok olyan elvetemült, hogy mindent a shop alappal csinálok :D:D Hogy milyeneket, azt majd a többiek elmondják, asszonynak tetszenek :D:D
  • jani34
    gyere vissza stoki szerencsét hoztál nekem. a végén pokerrel nyertem meg
  • Harbonah
    Tegnap nem volt már nagyon kedvem szórakozni vele éjjel, arra pedig már nem emlékeztem, hogy csak acc kreáláskor lehet váltani hogy online/offline. Most kezdtem egy új profilt, rámásoltam a régi mentést, így belépésnél újra kérte az login adatokat és most jónak tűnik látok másokat is a térképen.

Megyek is gurulok pár km et-mióta utoljára próbálkoztam már van kormányom meg fejmozgás követő, így azért feelingesebb az utca krúzolás mint billentyűvel...
  • Bronx South
    De bejönnek a színek.

• Stockbauer33 #27244
    Na most fejezdbe ezt Zsuzsi és go a lvl4.Nehogy egy agyonbaszott kis fasztszopó orosz befenyitsen minket v bárkit.LOL Gyere Zsu játszani és szardle azt a gyökér majmot
  • Szabi1991
  • Bronx South
    Ha ilyeneket elhiszel, naív vagy.
  • koalika
    Kösz Stock, de elment a kedvem mindentöl. Sok sikert neked!!
  • Stockbauer33 #27240
    Ne hogy ez miatt nejátsz.Ha téged törölnek ak a Tracidal mi is meg csináljuk a tüzet hidd el :D.Amúgy grat hercegnő az újabb győzelemhez.Az előbb irta a Janesz h jó sokáig nyomtátok.Hétfőtől keményen utánnad megyek de sok az a 17 nyerés előny
  • tomsolo
    Sztemt szimplán csak bevodkázott :)
    Mindenesetre kösz a nevet, jól lesz nézni a recentbe hová lehet ütni.
  • Fehercsoki
    Csak félve írok neked,nehogy engem is letöröljenek,kár volt az oroszokkal ujjat húzni:S Szerintem tűnj el egy kis időre,pakolj össze és az első vonattal menj el valamilyen nem uniós országba.(ugyanis az unió is a kezükben van) 4 milla az nem kevés pénz,nem fognak békénhagyni az biztos.
  • koalika
    Sziasztok!!! Lenne egy problémám, de kérlek Titteket ne nézzetek hülyének. Az elöbb játszottam pokert, és egy hülye orosz megfenyegetett engem hogy kitöröl a játékból (mert elnyertem elöle 4 millát). Lehetséges ez hogy valaki kitöröljön engem egy online játékból???????????????????
    Amúgy az orosz neve Marina7777. Kérlek segítsetek ilyenkor mi a teendő?
  • holecsko10
    A matricákat Texmod-al raktam be nem az alap matricákkal készítettem el arra én nem lettem volna képes. Csak annyit tettem, hogy Photoshopban elő készítettem a matricákat és bent a Stickers Shoban fel raktam őket, de le a kalappal azok előtt akiknek van annyi türelmük és tehetségük, hogy bent a Stickers Shoban képesek létre hozni olyan bonyolult mintákat, hogy csak nézi az ember, hogy ezt vajon hogyan sikerült el készítenie.
  • Büdös Bohóc
    eléggé szkeptikus vagyok az ügyben, hogy ezt te csináltad és nem csak egy szimpla skin hack
  • Petryx
    holecsko: Grat! Nagyon szép munka!

Itt is látszik hogy milyen "egyszerű" de nagyszerű lett volna ha a Stickers shopban lenne egy 16. tábla, egy Tallóz gombbal és betudnál tallózni képeket...

Ezt a játékot átvenné egy fain csapat, az év játékát adhatnák ki a harmadik résszel.
    Csak meg kellene fogadni a fórumokon közzétett tanácsokat, kéréseket, hibajavításokat, plusz beletenni néhány motort és kamiont, kiszűrni a csalókat, javítani a bugokat, + rendes index és egyéb visszajelzők, ablaktörlő, tankolás, világítás kapcsolgatás, betenni Grönlandot oszt hagy mennyen!
  • tomsolo
  • wollnerd #27232
    Király!
  • Stockbauer33 #27231
    Grat Az Enzo kegyetlen széplett
  • holecsko10
    További képek ITT.
  • Falkon
    Értem. Köszönöm mindenkinek! :)
  • w77d
    a chargerhez előbb meg kell csinálni az új bombás küldiket
  • Fehercsoki
    Arany bombás küldiket kell csinálni Oahun.
  • Falkon
    Többi autót megtalálom, de a Charger nem. 14-es szinten vagyok :/
  • Fehercsoki
    Az a fémkereső cucc mindenképp kell hozzá,azt hiszem lvl 5 vagy 10.
  • Falkon
    Minden elismerésem!

Amúgy a Chargert milyen szinttől lehet megkeresni? Vagy nincs ilyen? Mert videón megnéztem az elsőt, de nekem ott nincs semmi.
  • lybrahu
    Hát igen, aki ráér!?
    Gratula, igényes munka!!!
  • wollnerd #27222
    Aztaaa!
  • holecsko10
    Tegnapi alkotásom.

• [HUN]FaTaL
    "A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tűzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez

valami ötlet?

annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom."

Hát mondjuk zárt portokkal és offline profillal érdekes lenne, ha online lennél...