40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27259 pár német sráccal / csajjal összehoztunk egy jó gurulást.
-
Stockbauer33 #27258 Grat Koa -
Neoncsoves #27257 apropó az amit csinálok festést kocsira (custom), azt látják mások is? -
koalika #27256 nekem meg -
jani34 #27255 a válaszom erre -
koalika #27254 gyertek, gyertek -
jani34 #27253 Stoki már zsu a 70-edik nyerésénél tart ugyhogy belekell huznunk -
#27252 Nem törölnek, ne aggódj. Valószínű be volt gombázva :D -
#27251 A változatosság kedvéért felraktam két CRC-t, mert:
MEGY.
-
#27250 Sziasztok! Lenne pár kérdésem :D
Ha megjelenik a rózsaszín "invite" téglalap mit kell tenni? Ez lenne a baráti felkérés? Kétszer megjelent verseny közben de nem tudtam mit is kell tenni ilyenkor...
Holnapi nap folyamán -délelött v. délután- nem lenne kedve valakinek menni egyet Ibizia északi részén? Azokat a területeket fel kell fedeznem és többen érdekesebb. -
Stockbauer33 #27249 Láttam Grat Janesz.Mostnéztem meg h a Zsu is 69-en van már Komoly termelésvolt éjjel
#27241 Gyere vissza Zsu -
#27248 Köszi, én vagyok olyan elvetemült, hogy mindent a shop alappal csinálok :D:D Hogy milyeneket, azt majd a többiek elmondják, asszonynak tetszenek :D:D -
jani34 #27247 gyere vissza stoki szerencsét hoztál nekem. a végén pokerrel nyertem meg -
#27246 Tegnap nem volt már nagyon kedvem szórakozni vele éjjel, arra pedig már nem emlékeztem, hogy csak acc kreáláskor lehet váltani hogy online/offline. Most kezdtem egy új profilt, rámásoltam a régi mentést, így belépésnél újra kérte az login adatokat és most jónak tűnik látok másokat is a térképen.
Megyek is gurulok pár km et-mióta utoljára próbálkoztam már van kormányom meg fejmozgás követő, így azért feelingesebb az utca krúzolás mint billentyűvel... -
#27245 De bejönnek a színek.
-
Stockbauer33 #27244 Na most fejezdbe ezt Zsuzsi és go a lvl4.Nehogy egy agyonbaszott kis fasztszopó orosz befenyitsen minket v bárkit.LOL Gyere Zsu játszani és szardle azt a gyökér majmot -
Szabi1991 #27243 -
#27242 Ha ilyeneket elhiszel, naív vagy. -
koalika #27241 Kösz Stock, de elment a kedvem mindentöl. Sok sikert neked!! -
Stockbauer33 #27240 Ne hogy ez miatt nejátsz.Ha téged törölnek ak a Tracidal mi is meg csináljuk a tüzet hidd el :D.Amúgy grat hercegnő az újabb győzelemhez.Az előbb irta a Janesz h jó sokáig nyomtátok.Hétfőtől keményen utánnad megyek de sok az a 17 nyerés előny -
#27239 Sztemt szimplán csak bevodkázott :)
Mindenesetre kösz a nevet, jól lesz nézni a recentbe hová lehet ütni. -
#27238 Csak félve írok neked,nehogy engem is letöröljenek,kár volt az oroszokkal ujjat húzni:S Szerintem tűnj el egy kis időre,pakolj össze és az első vonattal menj el valamilyen nem uniós országba.(ugyanis az unió is a kezükben van) 4 milla az nem kevés pénz,nem fognak békénhagyni az biztos. -
koalika #27237 Sziasztok!!! Lenne egy problémám, de kérlek Titteket ne nézzetek hülyének. Az elöbb játszottam pokert, és egy hülye orosz megfenyegetett engem hogy kitöröl a játékból (mert elnyertem elöle 4 millát). Lehetséges ez hogy valaki kitöröljön engem egy online játékból???????????????????
Amúgy az orosz neve Marina7777. Kérlek segítsetek ilyenkor mi a teendő? -
#27236 A matricákat Texmod-al raktam be nem az alap matricákkal készítettem el arra én nem lettem volna képes. Csak annyit tettem, hogy Photoshopban elő készítettem a matricákat és bent a Stickers Shoban fel raktam őket, de le a kalappal azok előtt akiknek van annyi türelmük és tehetségük, hogy bent a Stickers Shoban képesek létre hozni olyan bonyolult mintákat, hogy csak nézi az ember, hogy ezt vajon hogyan sikerült el készítenie. -
#27235 eléggé szkeptikus vagyok az ügyben, hogy ezt te csináltad és nem csak egy szimpla skin hack -
Petryx #27234 holecsko: Grat! Nagyon szép munka!
Itt is látszik hogy milyen "egyszerű" de nagyszerű lett volna ha a Stickers shopban lenne egy 16. tábla, egy Tallóz gombbal és betudnál tallózni képeket...
Ezt a játékot átvenné egy fain csapat, az év játékát adhatnák ki a harmadik résszel.
Csak meg kellene fogadni a fórumokon közzétett tanácsokat, kéréseket, hibajavításokat, plusz beletenni néhány motort és kamiont, kiszűrni a csalókat, javítani a bugokat, + rendes index és egyéb visszajelzők, ablaktörlő, tankolás, világítás kapcsolgatás, betenni Grönlandot oszt hagy mennyen! -
#27233 -
#27232 Király! -
Stockbauer33 #27231 Grat Az Enzo kegyetlen széplett -
#27230 További képek ITT. -
#27229 Értem. Köszönöm mindenkinek! :) -
#27228 a chargerhez előbb meg kell csinálni az új bombás küldiket -
#27227 Arany bombás küldiket kell csinálni Oahun. -
#27226 Többi autót megtalálom, de a Charger nem. 14-es szinten vagyok :/ -
#27225 Az a fémkereső cucc mindenképp kell hozzá,azt hiszem lvl 5 vagy 10. -
#27224 Minden elismerésem!
Amúgy a Chargert milyen szinttől lehet megkeresni? Vagy nincs ilyen? Mert videón megnéztem az elsőt, de nekem ott nincs semmi. -
#27223 Hát igen, aki ráér!?
Gratula, igényes munka!!! -
#27222 Aztaaa!
-
#27221 Tegnapi alkotásom.
-
#27220 "A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tűzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez
valami ötlet?
annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom."
Hát mondjuk zárt portokkal és offline profillal érdekes lenne, ha online lennél...