Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nade ez a baj hogy nem lehet :S

tomsolo
Invite-olj meg a HRC-be légyszi.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]FaTaL
Nincs nálam semmi gubanc, mivel azonnal visszaenged és rajtam kívül kb 50 másik embert is ledobál.

Te is küldiket csinálsz éppen? Mert krúz közben engem sem dob le egyszer sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

nálam teljesen jó és még látok fent egy rakás embert. nem lehet hogy nálad van vmi gubanc? :/

[HUN]FaTaL
Ezt a rakás szart. 2 küldi sikerült, most megint ledobott. Mi a faszt csinálnak??

hm ? 😄

tomsolo
Lol simán átigazoltam a másodkarrier által nyitott klubba -.-

nem értem. egyszer nem baszott le peccs óta. layerbõl néha ki-ki rakosgat, de amúgy minden probléma nélkül meg tudtam csinálni (így most hogy ma elõlrõl kezdtem is) az új tartalom dolgait

[HUN]FaTaL
Az isten bassza meg már ezt a rakás szart. A viperes küldit meg lehet csinálni vagy azon mindenképp lebasz ez a retkenbaszott szerver? Megcsináltam a corvettest, gondoltam nekifutok ugyanannak aminek tegnap, erre megint kibaszott...

szerencsére van pár képem a statról, talán visszatudjuk könyörögni még 😊

TS akkor töröld plz a klubot

[HUN]FaTaL
NFS1,2,3,4,6-hp2,Shift

w77d
bammeg buktuk az egész klubot úgy ahogy van??? nemáááááá

pffúúúúú
akkor ennyi volt, most már biztos teljesen eltûnt a stat hogy felül lett írva... :S

tomsolo
Nem ez a másik - de csak a készítésnél mutatja úgy mintha a második HRC csinálnám utána már 0 player 0 XP. :C

na ne viccelj! 😊

ezt a másik kariddal vagy TS-el ?

ha lehet inkább Hungarian Racing Club maradjon! 😄

tomsolo
HAHAHAHA!

sajna csak a previewban. :/

Bronx South
Pl. a Shift kapott egy Ferrari DLC -t. De még az õsöknél is volt valamelyikben, az hogy melyikben, most passz.

tomsolo
Szabi!

BASSZUS ezt nézd - friss klub!

MEkkora XP-t adott!

hmm, megnézem 😄

tomsolo
Érdekes, van egy nõi karim - és próbaképpen csinálni akartam vele egy klubot.

Erre úgy veszi mintha a Hungarian Racing Club-ot akarnám megcsinálni - a háttérben mutatja is a meglévõ HRC-s statot.

és melyik EA-s PC-s játékban van Ferka ? 😄

Bronx South
Az EA azt is licencelte xD

Naja, de ha a videóhoz sikerült ferka hangot találni, a játékba miért nem az került ? 😄

SeanJRRussel
Ha újraraktad a játékot és a törlésnél nem törölted úgymond a kódodat akkor most nem fogadja el.Törlésnél a kódot is ki kell töröltetni vele és mikor újra felrakod a játékot akkor beíro a serialod és jó lesz.HA nem ez a gondod akkor sry.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Bronx South
Jó de a California az egy olyan autó ami nem volt az egyben, mindenesetre egy Ferrari fannak az a rész nagy csalódás lehet. Viszont a Corvettenek annak ellenére került be ilyen hang, hogy csak vissza kellett volna nyúlni az 1 -hez, ott nem volt probléma a hangjával.

akkor mi az a két kód amit kér?
Ezt írja:
Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect to the license server via the Internet and request an unlock license. Press 'Cancel' to abort.

Click the 'Show Details' button in order to show the transmitted XML-request.

Utána van egy Serial ahova írhatok,utána meg lent egy unlock request code

a Californiának is csak az elején van Ferrari hangja amikor jön ki a garázsból.. :/

Bronx South
Az hogy olyan autóknak amik talán nincsenek annyira a köztudatban, beraknak akármilyen hangot az levan szarva. De hogy egy Corvette, amit az emberek nagy százaléka ismer, és tudja milyen hangja van, annak egy ilyen fail Ferrari hangot berakni az már totális szégyen.

elméletileg a hangokat már lehetne módosítgatni

w77d
ezt a küldit pont most csináltam meg az elõbb... tényleg fura a hangja de a kocsi kurva jól irányítható 😄

Bronx South
Ez a videó kicsit elgondolkoztatott. Nem maradt már pénz normális Corvette hangot felvenni, vagy mi van ?

Bronx South
A képlet nagyon egyszerû.

Az utóbbi win reinstalnál teljesen kiment a fejembõl hogy a Dokumentumok tartalmát kimentsem, így pár játék mentése elveszett, köztük a TDU -é amiben 2 évem volt benne. Nem tudom a régi profilom kódját, se hogy milyen emailel regisztráltam, így számomra már csak a videóim vannak ha akarok látni valamit még belõle. Ennyi.

az új autók ?
azt csak akkor látod ha megcsináltad a bombás küldijét.. 😊

atomboy
Erdekes bug: egy brazil gyereknek mutattam, egy uj roncsot, de hiaba, o nem latott semmit. Irtam neki, hogy epp probal onnan eltolni a roncsot, o meg azt irta, simat atmegy rajta.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

jah, ezt írták nekem is :@

jofer
Nesze semmi fogd meg jól! Magyarán elkezdhetem újra megcsinálni a mentéstõl... 😄 (április 22.)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

tomsolo
"Greetings. Thank you for contacting us. Unfortunately, there´s not too much information on this issue. We advise you to access to our forums to report the bug your experiencing, our developers are constantly checking in for new bugs. We appreciate your patience and understanding, Atari Support. "

[HUN]FaTaL
DLC kódot minek írogatsz be? Nem kér DLC kódot a játék, azt egyszer beaktiváltad az atari accodba és kész.

küldtem ticketes izét , valamit csak válaszolnak rá 😄

tomsolo
Azért 3 küldi is vissza van még a bombásból - pl a béna Shelbys, annak nem örülök. :F

tomsolo
Mivel majd 30 embert érint - talán érdemes lenne egy külön topikot nyitni a tdu forumon, nem pedig az endless bug report végére posztolni.

pl. Exploration Pack kill our Club néven.

(Mondjuk köze nincs hozzá - mert ez egy több hónapos meglévõ bug, mint az is, hogy véletlenül kirugódik a boss a többiek meg ott állnak bambán aklub elõtt - de erre talán felfigyel a plebs azt meg nem szeretik.)

Bár sok jót nem jósolok, mert eddig nem láttam, hogy akármilyen lejelentett bugot kijavítottak volna.

aha. jó hogy van stratosod 😄

a játékállásomról van persze, klubba nem tudok visszalépni mert nem megy így se

tomsolo
Nekem tegnapi volt. Elveszett a szép a postás stickerem a Stratosról - még jó hogy 3 csíkból állt az egész 😄

az lején dlc kódot írtam be,utána még két kulcsot kér... :S
Ugyhogy nem értem :S

jofer
De, ugye csináltál elõtte biztonsági mentést??? <#fejvakaras>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

oh de jó, pont az exploration pack elõttrõl van mentésem :/

kösz

Ztech
igen