40335
  • Bronx South
    Mindenesetre én nem szoktam hülyeségeket írkálni, csak amit látok.
  • Bronx South
    Hát már megittam pár100 / 1000 koktélt ott az előtérben ha nem többet, érzem a változást. Ha bemész a kaszinóba akár valamelyik szigetről, akár a játék elindításakor, olyankor gyorsan adja. Ha kijössz egy tourról, vagy már egy ideje tartózkodsz a kaszinóban, jön a szopatás, és hogy megiszol 30-40 koktélt vagy többet. Mostmár lehetek akármennyit a kaszinóban, jöhetek ki akármennyi tourról, mindig megvan a cherry az első 5-6 koktélból, mindig. De az is lehet hogy ez valami véletlen, vagy megpiszkálták mostanában a játékot, passz.
    Amióta megvan a lvl10 már volt szükségem 20-30 cherryre, ebből 1x volt hogy tizen akárhanyadikra adta meg, a többi benne volt az 5-6 ba.
  • rotator
    Kétlem, hogy szombat este végeznének javításokat. Emellett a testdriveunlimited2.com is csigalassú, a háttérképeket úgy tölti le, mint anno az 56k modemek idejében, 10 éve nem láttam ilyet. :D A cseresznye meg nem szintfüggő, ezer éve level 10 vagyok, amikor olyanja van, gyorsan ad, máskor meg szívat (ma 1-50 között váltakozott).
  • Bronx South
    Adok pénzt neked kettőre is, np ! :D
  • Bronx South
    A szerver stabilitási problémák szerintem akkor fordulnak elő ha javítanak valamit. A cseresznye nekem nem probléma, amióta lvl10 -es vok szinte azonnal adja mindig, de az szarabb mikor belemélyülsz a játékba, megvan már a társaság is, esetleg jól állsz és kibasz a szerver.
  • BalanceArt
    Köszi neked is! Majd szólok, ha sürgősen kéne egy Veyron. :)
  • rotator
    Nekem inkább stabilitási problémáim vannak. Konkrétan ma este egy partit se tudtam végigjátszani, az egyikben az első leosztás előtt(!) kidobott. Mondjuk legalább annyi tisztesség volt benne, hogy elsőre adott cseresznyét. :D
  • Bronx South
    A pár nappal ezelőtti nagy leállás után pár dolog nem működött teljesen normálisan, pókerben pl. úgy adta az ász drilleket meg a full houseokat hogy csak néztem, egy menet alatt volt vagy 5-6 vagy több is. pl. mikor flushre emletél nem attól kellett paráznod hogy esetleg aki megadja vagy ráemel annak erősebb flushe van, hanem full house volt, de a póker se volt kizárt, ennek meg elég elenyésző a lehetősége a valódi pókerben ilyen sűrüséggel, de a leállás elött se sűrün fordult elő. biztos ezeket javítják, mert eléggé gyér lett a műsor.
  • rotator
    Ma este kb. használhatatlan a kaszinószerver. Gratulálok az Atarinak/Edennek.
  • Bronx South
    Balance thx a fain gurulást, ha kell lové csak szólj, adok szívesen !
  • koalika
    Gratulálok Stocki!!!
  • Stockbauer33 #27288
    Sajnálom Zsu h kifagytatok.Az első leosztásután 6 player kifagyott majd a kövbe még 1.Maradtunk a BigDaddy a Kenobi meg én.Könnyü nyerés volt de végre elmozdultam a magic 50ről :D

Ez meg 1 gyönyörű csaj :)

• Berserker8814
    Alig volt baleset :D
  • Berserker8814
    Jó kis krúz lehetett :) A zenért meg plusz pont :D:D:D
  • holecsko10
    A múltkori cruise csak gameplay stílusban.

Elnézést rosszul linkeltem be a videót na próba újra.

Pixxel meg kérhetlek ki töröld a #27284 hozzá szólásomat.
    Köszi előre is.
  • holecsko10
    A múltkori cruise csak gameplay stílusban.

• koalika
    Stock játszol most? Meghívhatlak egy poker partira??????
  • Tattix
    én lassan nem tudok csak gyorsan és sok balesettel
  • Berserker8814
    Valaki egy lassú kocsikázás? :)
  • Berserker8814
    Ibiza reptér körül :)
  • popely16
    Berseker merre vagy ?
  • Falkon
    Megnézem. Köszi!
  • popely16
    Megyek
  • Berserker8814
    Falkon: Ibizánál a reptérnél german tuner.
    Popely: Én fenn vagyok :) vegyél fel barátnak.
  • popely16
    Igen
  • VWfan
    Akár most?
  • popely16
    Nincsen kedve valakinek kocsikázni mostanába ?
  • Falkon
    Audi, Merci tuningoló hol van? Egyszerűen nem találok.
  • Berserker8814
    Pedig, most jó a barát rész is a játékban :\
  • koalika
    Hát sajnos mi a játékban soha nem leszünk barátok
  • Berserker8814
    Délelőtt legalább normálisan működött a szerver :)
  • Stockbauer33 #27268
    Mostmentem fel.Találkoztam a Tracidal.Zsu ma küldök min 10 barátkérőt.Vmikor már sikerülnie kéne
  • koalika
    Stock most nem játszol?
  • Bronx South
    Életkép az egyik garázsomból: "kitakarítottam a vasat"
    Jelen pillanatban oda vok a narancsért, tegnap vettem és már van benne 1000km. 10ezer mostmár alap csere előtt.

• VWfan
    Köszi :)
  • Bronx South
    Na ! Ez nem vót semmi, még a sör is elhagyta a kezemet !

• Bronx South
    A németek után volt még egy esti ráadás pár volt, és jelenlegi klubtársal.
    Összeröffentem a Coldmetal haverommal is, asszem innentől jönnek a bomba cruiseok.

ui.: Szeretem a belső nézetet, de mintha a motorháztetőről jobb lenne a látvány, legalábbis videózni mindenképp jobb.
  • Stockbauer33 #27262
    Hát lehengerlő amit csinál.Ezt nem hagy6ja abba.Sőt neki mostmár a Lola a tét :D. 2 napja 5-3 5-2 2-4.Olyan savanyú lapjaim vannak h az nemigaz.Ha meg van vmi akkor meg ez

Grat Geee.Tetszett a merészséged.Szeretem a beválalos playereket
  • Rip
    ESC-et nyomj, majd bejön egy menü, hogy elfogadod-e a felkérése avagy sem.
  • jani34
    már a 7-ik 71 győzelemmel koa ezt nem lehet követni