40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27219 akkor azért nem hajlandó online menni, és nem is fogja engedni -
#27218 Megvettem én is most a steam akció keretein belül a gamát, mert több pénzt nem lettem volna hajlandó kiadni érte. Viszotn van egy eléggé vicces problémám, hogy a rákba leeht online menni? Sehol nem ajánlja fel az online csatlakozás lehetőségét, csak reklamál hogy ehhez és ahhoz a funkcióhoz online kapcsoalt szükséges.
A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tűzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez
valami ötlet?
annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom. -
#27217 O.o
Különösen a vége. -
#27216 lvl4 póker vagy cashgame haverokkal, cruise haverokkal - ha épp nincs akkor csatlakozol valami társasághoz, csinálod a küldetéseket, versenyzel online, berendezed a garázsaidat (teleportálás kilőve), ha nincs real life csajod akkor csajozol mint ahogy kennek vagy a floydjeff szokta, autót festesz ha sok az időd egy ígényes munkára, utána visszamész a kaszinóba letolsz egy lvl4 pókert megint, ha levered a monitort game over, de ha nem akkor visszamész gurulni, ha megint nem találod fel magad kilépsz és kivered a dákeszt vagy a guminőt. váljék egészségedre, állok tanácsokkal a rendelkezésedre ha megint nem találnád fel magad a tdu2ben. -
Neoncsoves #27215 lehet mostmár énis felnézek. valaki valamit tud ajánlani? :) pokerparty, rulett vagy akármi? :D -
#27214 Új vas
-
#27213 Sorry Szabi csak új cégest alkottam, kicsit sokáig tartott a sticker shopban :D -
Stockbauer33 #27212 Nagyon gizda ez a merci :D 0,58nál az Agera-Merga tali azért süt. -
Stockbauer33 #27211 Hát ez a tegnapi mikor nyert a végén és másodiklettem.Én nem tartok 1iktőlse.Max ha látom a pirata nickes spanyol cheatert akkor kilépek az asztaltól
-
#27210 nem megy ma ez a szar, a tetejébe még egy ilyennel kiszopatnak XDD füstösvég jól elintézett, füstölt is az agyam XDDD
-
#27209 :)) Dehogy állítottam olyat, hogy Lola vagy Pl4nb csalnának (a Sxaumo gyerek más eset, ő kicsit gyanús volt egy időben), de velük nem szívesen ülök egy asztalhoz, mert beidegelnek a rohadt mázlijukkal (persze láttam már őket kiesni is). Nem is csoda, hogy ennyire elöl vannak, szinte folyamatosan játszanak, most felléptem 10 percre, és bele is futottam ezalatt kettőbe, hehehe. -
Stockbauer33 #27208 Sry Szabi de ha zsugázok nemtudok kilépni Ráadásul végre egy bomba csapat jött össze
-
ntex #27207 Majd megkérünk pár edzőt Pokerstrategy.com-ról hogy oktassanak TDU2 szervereken amíg áll a Fullt Tilt Poker -
Stockbauer33 #27206 Grat Kenobi -
#27205 Úgy tűnik hogy 10-es szintel előnyt lehet élvezni a koktélos bácsinál. Ma már 5 koktélt ittam, és a cherry mindig 5 poháron belül volt.
Az utóbbi elsőre jött. -
Petryx #27204 qrrwa nagy! -
#27203 Hányadik koktélban találtad a cseresznyét?
GRAT! -
Petryx #27202 A póker az már csak ilyen.
Van hogy egy árva kettessel drilled lesz és viszel mindent, van hogy K párt kapsz kézbe és semmire sem mész vele. Mindkettőt megéltem a napokban.
Vannak periódusok. Legalábbis nálam.
Tegnap megörültem mikor beültem egy asztalhoz és Jani is és Koa is ott volt. Elkezdtük tolni, első körben elég szépen vittem, utána volt két párom de sorral elvitték, majd onnantól kezdve öt körben volt folyamatosan az hogy a flop után egy lap kellett vagy sorhoz, vagy flushhöz és egyetlen egyszer sem jött be.
Idejét nem tudom mikor volt sorom vagy flushöm. Egyszerűen mostanában soha nem jön be.
Multkoriban meg 5 partyból 3-at nyertem és egyszer 2. lettem.
De azt még mindig nem tudom hogyan tudnak csalni benne?!?
rotator! A top játékosok nem feltétlenül csíterek!!!
Stockbauer, Jani, Koagt... mindegyikük nagyon jól tolja, mégis láttam mindegyiküket bőven idő elött kiesni, sőt győztem is le őket, pedig nem tartom magam nagy póker játékosnak.
Bronx-nak igaza van, ha nagyon sokat tolod és még kicsit jobban is megy, simán ott lehetsz a lista elejében, mindenféle csalás nélkül is. -
#27201 Majd ha kijutok Las Vegasba agyalok a lapokon éjjel nappal. :D -
#27200 Egyik se cheater, csak rég óta és sokat játszanak. A dobogósok közül finaleban még nem, de mikor még a playerek fele bent volt, ejtettem már ki közülük, csak úgy spontán. Figy. a lista elején bárki lehet, sokat kell játszani, aki kicsit tud pókerezni napi 5-6 játékból 2-t simán tud nyerni, olykor 3-4 -et, ezt szorozd meg pár héttel, hónappal, és máris a lista élén vagy. Ennyi. Én a múlt hét elején, + az elött hétvégén összesen nyertem 7x, meg többször voltam második de a franc fog a lapokon agyalni éjjel nappal. -
#27199 Hírtelen nem esett le mikor piálni indultam, hogy miért ugrándozik a bar man az asztalon, meg mi ez a fogadtatás, de nem volt rossz. :D
-
#27198 Zero így parkol:
-
Stockbauer33 #27197 Én nemaggodnék a helyedbe.Tudja mindenki h jójátékosvagy.Janesz ha jön a lap ok ha nem ak erőlködhet az ember akárhogy.Látátok ma mikor a kopasz PL4NB-t kiraktam.Régebben úgy szétgyalázott egy párokkal h csak néztem h mivan.Jójátékos ő is nemvéletlenül van ott a listán ahol.Sztem Zsu 1-2 honap múlva betépi a századost.100 nyert azért már durva.Mimeg majd késöbb :D :D Ma a Marina rakottki igylettem második meg az SxaumoB-el is a végén ő nyert ez megint egy 2ik.Ha nem chat party van vagy 4-5 egyországos büdösbunkók akkor már azért megéri ha a végén a bet 5 mill .vagy 1,280nál 6 player indul a dühöngöbe a végén -
jani34 #27196 De én csak a 25-ik vagyok -
#27195 -
Stockbauer33 #27194 Tévedsz kb 6-8x kiraktam az asztaltól a Lolát.Ő nem cheater.Egy nagyon korrekt csaj.A PL4NB se csal max sokat blöfföl de jójátékos pluszba iszonyat bunkó :D.Viszont Rourou-t már láttam furcsán lehetetlen lapokkal all inre mindent vinni de ő eltünt jóideje.A KOAGT 66x nyert és tuti nemcsal.Játszani kell és ha van sok szerencse akkor ott az ember a Top 10ben mint a Koa nő létére.Az első 20ban sztem korrekt playerek vannak
#27192 Megpróbálom de nagy az előnyöd.Sok-sok grat neked Zsu -
#27193 Valamelyik nap felléptem 1 percre, és látom, hogy Lolamumus az első a pókerben, pfff... Én a végén már, ha ő beült egy asztalhoz, automatikusan kiléptem, hehehe. A 2-3. helyen szintén nagy kedvenceim, a görög "Halál Angyalai" csíter(?) és a borostás digó-német. :P Szép dobogó! -
koalika #27192 Remélem nem sikerül . Csak viccelek, gyertek, gyertek, várlak titteket!!!!!!!
-
#27191 Csak nem! Megyek is, megerősítem! :D -
Szabi1991 #27190 -
#27189 és páff ráesik a kenu az audira XXXD -
#27188 A tűz és a víz! :D
[IMG][/IMG] -
#27187 Pixxel, ha majd ráérsz, légyszíves írd a nevemhez a klub részhez: Gateway In Ohau & Ibiza
Előre is köszi! -
Berserker8814 #27186 Péntekig nem hiszem, hogy leszek :) Utána már mehet :)
-
Stockbauer33 #27185 Gyere gyere.Összeált megint a brigád.Jani,Koa és a cápa is végre
#27184 2 második hely.Amég így megy addig mégse hagyom abba.Na meg utólkéne érni a Zsu-t -
jani34 #27184 Stoki ne felejt el minket -
#27183 Sziaaa! Elég ramaty mostanság a szerver, ha egyszer megjavul akkor egy brutál offroad menetet nyomjunk majd! -
#27182 Hali!
Emlékszem, persze. Régen sokat mentünk együtt! :) Szeretnék csatlakozni. Még a játék elején vagyok, de csinálom. Van valami szint minimum? Vagy bármiféle feltétel? -
#27181 Mostanában annyi melóm van, hogy nem jutok géphez. :( -
#27180 Megint nincs szerver?