Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Derektõl vagy Csicsotól? <#nemtudom>#nemtudom>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
1-w77d
2- atomboy (Audi S5, mumus: Hummer )
3-Gaben
4-Gaba (S5/RS6, ha mumus akkor R8 vagy RT12) Szombat késõ este (nem biztos), vasárnap napközben, lehet hogy este is.
5-Jaddz
6-Dawe (rendõr RS6,mumus R8 vagy Ruf Turbo)
7-Sanci
8-T4t4nk4
2- atomboy (Audi S5, mumus: Hummer )
3-Gaben
4-Gaba (S5/RS6, ha mumus akkor R8 vagy RT12) Szombat késõ este (nem biztos), vasárnap napközben, lehet hogy este is.
5-Jaddz
7-Sanci
8-T4t4nk4
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Nekem jó ma este 8tól!
1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
7-Sanci
8-T4t4nk4
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
7-Sanci
8-T4t4nk4
Pár hete láttam hogy kb. 5-6 tök fekete Merci terepjáró krúzolt szépen komótosan egymás mögött. Jól nézett ki. Tiszta "keresztapafelvonulás". 😊
gamertag: kenobita
Nálam játék közben semmi program nem megy, ilyen egyszerû ...
Bár ha steames a játék, akkor azt nem lehet bezárni XD
Bár ha steames a játék, akkor azt nem lehet bezárni XD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem Challenger, Charger! bocsi.....
hangacsi.blog.hu
Gyönyörûen fut a játék, minden hiba nélkül, csak ha a Viperes új bombás küldetést csinálom, akkor kilép a game, és feljön a hibajelentés küldõ ablak.
Ez után újra el tudom indítani a játékot, és ott lessz a kocsim, ahol megszakadt a játék.
Ha újrakezdem, ezt a küldetést, ugyan így kilép.
Amúgy a Stratos és a Challenger már régen megvan, az új küldetések közül csak ez az egy hiányzik.
Ez után újra el tudom indítani a játékot, és ott lessz a kocsim, ahol megszakadt a játék.
Ha újrakezdem, ezt a küldetést, ugyan így kilép.
Amúgy a Stratos és a Challenger már régen megvan, az új küldetések közül csak ez az egy hiányzik.
hangacsi.blog.hu
1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
7-......
8-T4t4nk4
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
7-......
8-T4t4nk4
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Gaben, feketére festett S5 is tökéletes! 😊
Tényleg kéne egy rendõr Viper felvezetõnek...
Este amúgy azon gondolkoztam, milyen jópofa kis rövid filmet tudnánk csinálni belõle FRAPS-ot használva... 😊
Szépen elindul a konvoj valamelyik felhõkarcoló parkolójából, keresztezõdéseknél keresztben állnak bekapcsolt villogóval a Viperek, köztük elhaladunk, kiérünk az autopályára, gurulunk, gurulunk, közben folyamatosan, már a legelejétõl egy-egy másodpercre bevágnánk ilyen részleteket, ahogy a három mumus szorosan egymás mögött cikázik lefele valamelyik hegyi úton, aztán egy hosszabb nyugis rész után egyszer csak oldalról elkaszálják a felvezetõ autónkat, megkezdõdik a szétverés, mikor az utolsó autót is kivégezték a konvojból, egy olyan rész jönne, hogy az egyik mumus oda gurul az utolsó roncs mellé és azt mondja rádión, hogy nincs itt a VIP, elterelés volt az egész, elgurulnak, aztán helyszín váltás, egy fekete CCXR nyugisan gurulgat, jelenti rádión, hogy a csomag biztonságban, közelednek a cél felé, itt co-driving közben belsõ kameranézetbõl meg kéne oldani, hogy az utas közben a vezetõre néz, az meg vissza az utasra, aztán távolabbról, valami magasabb helyrõl mutatni az autót(mondjuk autópálya fenti szintrõl lefele nézve), egyszer csak felpörög egy motor...egy vörös veyron motorja, muki közli rádión, hogy "megvannak", körbeforog a kamera az autó körül, kigyulladnak a fényszórók és a veyron elfüstöl a CCXR után, itt a vége...
Felraknánk youtubre, meg kapna egy kis reklámot TDU2.com-on 😊))))))
Én vállalom a megvágást meg a hangokat. Akit érdekelne a projekt,írjon, de ebbõl majd késõbb lesz valami!
Tényleg kéne egy rendõr Viper felvezetõnek...
Este amúgy azon gondolkoztam, milyen jópofa kis rövid filmet tudnánk csinálni belõle FRAPS-ot használva... 😊
Szépen elindul a konvoj valamelyik felhõkarcoló parkolójából, keresztezõdéseknél keresztben állnak bekapcsolt villogóval a Viperek, köztük elhaladunk, kiérünk az autopályára, gurulunk, gurulunk, közben folyamatosan, már a legelejétõl egy-egy másodpercre bevágnánk ilyen részleteket, ahogy a három mumus szorosan egymás mögött cikázik lefele valamelyik hegyi úton, aztán egy hosszabb nyugis rész után egyszer csak oldalról elkaszálják a felvezetõ autónkat, megkezdõdik a szétverés, mikor az utolsó autót is kivégezték a konvojból, egy olyan rész jönne, hogy az egyik mumus oda gurul az utolsó roncs mellé és azt mondja rádión, hogy nincs itt a VIP, elterelés volt az egész, elgurulnak, aztán helyszín váltás, egy fekete CCXR nyugisan gurulgat, jelenti rádión, hogy a csomag biztonságban, közelednek a cél felé, itt co-driving közben belsõ kameranézetbõl meg kéne oldani, hogy az utas közben a vezetõre néz, az meg vissza az utasra, aztán távolabbról, valami magasabb helyrõl mutatni az autót(mondjuk autópálya fenti szintrõl lefele nézve), egyszer csak felpörög egy motor...egy vörös veyron motorja, muki közli rádión, hogy "megvannak", körbeforog a kamera az autó körül, kigyulladnak a fényszórók és a veyron elfüstöl a CCXR után, itt a vége...
Felraknánk youtubre, meg kapna egy kis reklámot TDU2.com-on 😊))))))
Én vállalom a megvágást meg a hangokat. Akit érdekelne a projekt,írjon, de ebbõl majd késõbb lesz valami!
Nekem nincs rendõrautóm,szóval marad a Q7. Minden este jó nekem,kivéve a mostani szombatot.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Akkor összesítem a listát. Ezek szerint még egy ember hiányzik a jóból. Szerintem a legegyszerûbb, ha a listát szerkesszük át, hogy ki mivel jönne, átláthatóbb lesz. Tehát kezdem. Pls, akik már leírták mivel jönnének, azok írják hozzá ehhez a listához, én már rohadt fáradt vagyok, mennék aludni, már lusta voltam visszakeresni :$
1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
6-Dawe
7-......
8-T4t4nk4
Egyébként szoktak az új Jaguar XF-bõl is ilyen fekete, kékvillogós autók lenni. Kár hogy a játékban nincs, csak XK. Még S8 is jó lenne.
1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
5-Jaddz
6-Dawe
7-......
8-T4t4nk4
Egyébként szoktak az új Jaguar XF-bõl is ilyen fekete, kékvillogós autók lenni. Kár hogy a játékban nincs, csak XK. Még S8 is jó lenne.
gaba
hát rendõrautóm van rengeteg, Audi TTS, Camaro SS, Mustang GT, Viper, Ruf RT12, de talán a legodaillõbb a SWAT-os Dodge Charger lenne. színeket hekkelni nem fogok, de a Q7-et szívesen feketére kenem. ha mumus leszek, akkor arra gondoltam CCXR, Viper, DBS, RS6, ilyesmi

melyikbe van hely még??
ha rendõr akkor RS6
ha mumus akkor R8
ha rendõr akkor RS6
ha mumus akkor R8
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Csak ez sajna nem az a játék... :/ De nem gáz, ha nem jön be senkinek, akkor is aranyos krúz lesz! 😊
Írjatok idõpontokat, hogy kinek mikor jó!
Írjatok idõpontokat, hogy kinek mikor jó!
Amúgy ez az ötlet nem rossz, de online a GTA IV -ben azért nagyobbat üt. 😊 Ott meg van a lehetõség a barikád és fegyver használatához + vissza is tudnak lõni a kocsiból.
Auu😊 Kemény... bár nekem nem jön be a hardcore, vagy legyen tisztán hardtechno vagy maradjon sima hardstyle! De azért nem rossz... 😉
Alap. 😊 Halgasd meg a mixem.
Azért egy egyszerû átfestéshez nem kell olyan sok vér a pucába, azért nem fognak letiltani! 😄
Elõször írtam az RS6-ot is, most kimaradt. Mondjuk szerintem senkit sem zavarna, bár én még nem láttam kombi biztonsági autót, annyi fegyvert csak nem visznek magukkal a fakabátok! 😄
Na de akkor írja oda mindenki, hogy milyen konvoj/támadó autóval jönne. Mindkettõ kell, ha "zombisat" játszunk (ha "meghalsz", átállsz, mint airsoftban). Piros ENZO-k jók lennének szerintem, vagy McLaren-ek, de a Veyron sem kizárt, majd meglátjuk, nem túl erõs-e...
8-T4t4nk4 - fekete RS5 / Vörös Mp4C12
Elõször írtam az RS6-ot is, most kimaradt. Mondjuk szerintem senkit sem zavarna, bár én még nem láttam kombi biztonsági autót, annyi fegyvert csak nem visznek magukkal a fakabátok! 😄
Na de akkor írja oda mindenki, hogy milyen konvoj/támadó autóval jönne. Mindkettõ kell, ha "zombisat" játszunk (ha "meghalsz", átállsz, mint airsoftban). Piros ENZO-k jók lennének szerintem, vagy McLaren-ek, de a Veyron sem kizárt, majd meglátjuk, nem túl erõs-e...
8-T4t4nk4 - fekete RS5 / Vörös Mp4C12
Én is szeressem! 😄 ♥ Qlimax ♥
Dawe, ha konvojban akarsz lenni, akkor rendõrautó/fekete audi S5/RS5/Q7(abból kettõ kéne szerintem), támadni meg azzal jössz, amivel akarsz, praktikusabb, ha nem sötét, hogy könnyen megkülönböztethesse az ember az összevisszaságban a baráti autóktól, na meg persze legyen tömege, hogy tudj vele zúzni. Még nem tudom, mi fog kisülni a dologból, majd meglátjuk, hogy mûködik ez az egész.
Akkor
6-Dawe
Dawe, ha konvojban akarsz lenni, akkor rendõrautó/fekete audi S5/RS5/Q7(abból kettõ kéne szerintem), támadni meg azzal jössz, amivel akarsz, praktikusabb, ha nem sötét, hogy könnyen megkülönböztethesse az ember az összevisszaságban a baráti autóktól, na meg persze legyen tömege, hogy tudj vele zúzni. Még nem tudom, mi fog kisülni a dologból, majd meglátjuk, hogy mûködik ez az egész.
Akkor
6-Dawe
A Tatanka nem rossz elõadó DJ. <#eljen>#eljen>
1-w77d
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-Jaddz
6-......
7-......
8-T4t4nk4
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-Jaddz
6-......
7-......
8-T4t4nk4
1-W77D
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-jaddz
6-...
7-...
8-...
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-jaddz
6-...
7-...
8-...
Öhh, 20-30 kilométeres szakasz akart az lenni! 😄 Pixxel, ha tudod, légyszi fésüld össze ezt a sok szöveget, én nem tudom szerkeszteni õket, és engem is idegesít, hogy egymás után négyszer látom a nevem...
Naggyon jó ez a játék.
Firefox megy, steam nem, játékot indítom bal oldali szöveg piros.
Ha firefoxot kilövöm, steam sem megy, ugyanúgy piros.
Ha firefoxot kölövöm, steamot elindítom, szöveg zöld.
Viszont ha zöld a szöveg, a játék kifagy! Ha autókázom, ha pókerezem, ha csak úgy vagyok, tökmind1...
Ha piros a szöveg akkor meg simán tudok játszani!
Nagyon csodálatosan tökéletes ez a játék.
Firefox megy, steam nem, játékot indítom bal oldali szöveg piros.
Ha firefoxot kilövöm, steam sem megy, ugyanúgy piros.
Ha firefoxot kölövöm, steamot elindítom, szöveg zöld.
Viszont ha zöld a szöveg, a játék kifagy! Ha autókázom, ha pókerezem, ha csak úgy vagyok, tökmind1...
Ha piros a szöveg akkor meg simán tudok játszani!
Nagyon csodálatosan tökéletes ez a játék.
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Jah, listáról magamat kifelejtettem! xD Szóval akkor még hárman kellenek...
Jah, a konvojba fekete autókkal gyertek, kivéve ha rendõrautót akartok használni. Amúgy felvezetõnek tényleg nem ártana egy rendõr viper, hogy legalább egy fényhíd utat csináljon nekünk! 😊
Persze hátul is faszán nézne ki, de a kezelhetõsége miatt öngyilkosság azzal jönni...
Kíváncsi vagyok, hogy 3 darab morcos Veyron SS milyen hamar szedi szét a VIP-eket! 😛
Idõpontnak mit javasoltok? Nekem a holnap tuti nem jó, esetleg du. 2 elõtt gyakorlás egy rövid ideig, de szombat este/de./du. legyen a fõ esemény! 😊
Persze hátul is faszán nézne ki, de a kezelhetõsége miatt öngyilkosság azzal jönni...
Kíváncsi vagyok, hogy 3 darab morcos Veyron SS milyen hamar szedi szét a VIP-eket! 😛
Idõpontnak mit javasoltok? Nekem a holnap tuti nem jó, esetleg du. 2 elõtt gyakorlás egy rövid ideig, de szombat este/de./du. legyen a fõ esemény! 😊
Na végre! 😊 Én is emlékeztem a kormányzati krúzos ötletre, csak nem emlékeztem, ki hozta fel.
Akkor én a következõt javasolnám: Elõre meghatározott 20-30 szakasz, amirõl a konvoj nem térhet le, csak a támadók. 3 biztonsági autó kísér 2 SUV-ot, ezek lennének a célpontok, amire 3 tetszõleges típusú mumus támad. A cél, hogy a kísérõ autók megvédék a VIP autókat, a mumusoknak pedig, hogy összetörjék azokat, de mivel ennek nincs következménye a vezetésre nézve, a következõben állapodnánk meg: ha oylan ütközés következik be, amitõl kinyílik az autód ajtaja, "halottnak" tekinted magad és kiállsz, vagy tisztes távolból szemléled a vérengzést! 😊 (nem tudom, hogy a lötyögõ ajtót mások is látják-e, ha nem, akkor becsület-játék lesz)
Vagy egy Oahu kört kell megtenni, egy vagy két mumussal indulunk és aki összetört, az átáll a mumusokhoz!
Csak idõpontban állapodjunk meg, mert nekem nagyon nem mindegy, mikor kell huzamosabb ideig neten lennem!
Lista:
1-W77D
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-...
6-...
7-...
8-...
Akkor én a következõt javasolnám: Elõre meghatározott 20-30 szakasz, amirõl a konvoj nem térhet le, csak a támadók. 3 biztonsági autó kísér 2 SUV-ot, ezek lennének a célpontok, amire 3 tetszõleges típusú mumus támad. A cél, hogy a kísérõ autók megvédék a VIP autókat, a mumusoknak pedig, hogy összetörjék azokat, de mivel ennek nincs következménye a vezetésre nézve, a következõben állapodnánk meg: ha oylan ütközés következik be, amitõl kinyílik az autód ajtaja, "halottnak" tekinted magad és kiállsz, vagy tisztes távolból szemléled a vérengzést! 😊 (nem tudom, hogy a lötyögõ ajtót mások is látják-e, ha nem, akkor becsület-játék lesz)
Vagy egy Oahu kört kell megtenni, egy vagy két mumussal indulunk és aki összetört, az átáll a mumusokhoz!
Csak idõpontban állapodjunk meg, mert nekem nagyon nem mindegy, mikor kell huzamosabb ideig neten lennem!
Lista:
1-W77D
2-Atomboy
3-Gaben
4-Gaba
5-...
6-...
7-...
8-...
azért arra is kell gondolni, hogy egy idõ után unalmassá válna a krúz, ezért néha kell egy egy támadó autó akit blokkolni kell a védõknek 😄
Remélem Petryx idõben haza ér mert kezd izgalmas lenni a küzdelem.<#hehe>#hehe>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
En is tamogatom, csak nincs rendorsegi autom, marad a fekete audi. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
pedig szerintem hatalmas ötlet. Így is már 3-an vagyunk akik támogatják az ötletet, már megvan a létszám 3/8-ada 😄
gaba