40335
  • Stockbauer33 #27779
    Nagyon jó kis videó :D Zene 10/10
  • Bronx South
    Mit akarsz ebben a játékban magyarosítani ?
  • icetihi
    Céges autó összeállítás :D:D Majd meglássuk, mit szól a főnököm hozzá :D:D
  • [HUN]FaTaL
    én meg bugfixeket...
  • Djkiki88
    sziasztok!TDU 2 van már magyarositás??
  • Szabi1991
    +1

2hét múlvára ígérték az xbox pecset, hát kíváncsi vagyok mennyit fog csúszni.... :D
  • Bronx South
  • Ztech
    én bármi jelét annak hogy a tisztelt fejlesztők dolgoznak valamin
  • Berserker8814
    Én egy Lada 2107-et :D
  • rusher4587
    Hmm... Én egy Bugatti Galibiert szívesen látnék a DLC-k között... :P
  • SeanJRRussel
    Sztem az a saját accountal kapcsolatos dolog lesz vagy pedig vmi különítmény vagy csoport de semmi képpen sem az ige party és az nem is xbox lenne.Nincs x boxom de olyat tudok elképzelni mint mondjuk egy x fire hogy megnyitod és ott vannak a barátaid stb...
  • holecsko10

7:07-nél
    Olyat én sem találtam hogy már készíti az xbox live party-t hanem csak arra a fülre gondoltam hogy az arra lenne, de még az xbox tulajdonosok sem tudják használni mert még nincs kész.
  • Szabi1991
    arról lenne sztem legalább egy tucat videói yt-n, de egy sincs :)
  • holecsko10
    Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek van XBOX360 konzol.
    Van egy olyan fülrész hogy XBOX360 Party ez mire szolgálna?
    Igaz csak videón láttam eddig a felíratott, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az lenne amiről mindenki beszél hogy ki hagytak a PC verzióból, hogy party lehetne rendezése a házunkban.
    Ez az lenne?
    Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • pxxl
    reggelt. 1 hét "szünet" után. mi az abrak? látom volt vita is :/ nem szép :D
  • Bronx South
    Mesélje már el nekem valaki hogy egy olyan ember, aki 350 -ig teljesen stabil, efölött miért kezd el igy ugrálva menni ?
    Ez nem mindenkinél ilyen, de vannak akiknél jellemző.
    Ez viszont akkor se változik ha lassabb autókra váltunk, csak 350 helyett akár 250 -től van ugyanez az ugrálás.

• Berserker8814
    Köszöntem szépen ezt a "krúzt" jó volt, és a végére egész jó kis társaság jött össze :) Remélem találkozunk, és gurulunk még.
  • Berserker8814
    :D:D Mindenesetre elég türelmes ember lehetsz =)
  • icetihi
    Nem vagyok ROLLIN:D, és nem fizetős a frapsom, durva lenne annyi vidit összefűzögetni, és vagdosni, arra csak MrFord képes :D:D
  • Bronx South
    Nekem is van róla videóm. Most vágom az új cruise videómat, és annak az elején feltűnően sokat szerepelsz.
  • Berserker8814
    Arról csinálj, videót felgyorsítva ahogy készül :D
  • icetihi
    Kész a videó a Monster Energy RUF-ról :D
  • csibe70
    srácok én egy koviubi nevű tdu 2 játékost keresek aki tudja ismer szóljon neki nagyon fontos csabyyyyyyyyyy keresi

köszi szépen
  • Berserker8814
    Jólvan :)
  • icetihi
    Most jött meg a family, majd később
  • Berserker8814
    Ha már így ráérsz akkor gurulhatnánk is :) :D
  • icetihi
    Köszi, volt vele meló, csináltam a cápásról egy jobb videót ITT , bár itthon leszóltak, hogy nagyon ráérek :D
  • Sharks
    Rohadjon meg az összes sza... szem...étláda szu...ok tervező, gyógszerre költsék a bevételt, amit ezért kaptak...
  • Berserker8814
    Monsteres RUF a legjobb ;) De télleg grat hozzájuk, komolyak :)
  • Stockbauer33 #27750
    Nagyon szépek a vasaid Grat
  • icetihi
    ITT az egyik garázsom, teljesen halmentes :D, bocs a kezdő videózásért:D
  • Bronx South
    De király jelenet lehetne ha valami stabilabb emberke előzött volna meg.

• Bronx South
    Király, de a videó környezetet elnézve 100 hogy forgatás.
  • Harbonah
    Nem olyan nagy ördöngőség csinálni egyet sufni tuningal, és olcsóbbra jön ki, csak kár hogy ez a vacak nem támogatja alapból...

nálam sajna kicsit lassú a fejmozgás TDU2-ben, de még nem foglalkoztam vele rendesen;
    Shift2 ben viszont remekül szuperál, mind a kettő progihoz Racer_S csinálja a camera hacket

Saját sufni tuning példánnyal:
  • wollnerd #27745
    Akarom a Track IR-t!!! :D

Rohadt jó lehet így vezetni!
  • Dj Tommy
    A régi mentésed nem fogod tudni használni, mert az accounthoz van kötve, szóval újra kell kezdened.
    (bár lehet rosszul tudom)
    Más játékból kiindulva, meg kéne adnia offlineban is az acsikat.
    Szerintem az acsik csak a profilodban jelenek meg, meg ha épp megcsinálsz valamit, akkor feljön egy kis ablakban az, amit megcsináltál.

A steam úgy működik, hogy elindítod a programot és amit vettél játékot, ha dobozos akkor a kódját beírod és többet nem lesz szükség a dvd/cd-re, mert bármikor le tudod tölteni a játékot.
    Ha steamen veszel játékot, akkor a vásárlás mentes után, a libraryban lesz a játék és ott tudod letölteni, vagy egyből el kezdi leszedni magától a gamet.
    Remélem valamennyire érthető volt, amit írtam.
  • rusher4587
    Nekem meg infó kéne. Van valaki, aki Steam-en játszik? Egyáltalán mi a lényege a steam-nek, hogyan működik? Elindítasz egy kis programocskát és az szinkronizálja a játékokat a steam-es accoddal? (nem vágom ezt az egészet, nem volt még szerencsém hozzá)
    Láttam, hogy vannak külön Steam achievmentek, ezek a játékban is megjelennek, vagy csak a steam profilodban?
    Ezek akkor is "kipipálódnak", ha mondjuk offline teljesíted őket vagy ha egy régi mentést raksz be, amiben már megtetted, amit kellett és bejelentkezésnél ezt érzékeli a steam, vagy csak és kizárólag steam mellett és online végrehajtva lesznek érvényesek?
    Ezek csak azért érdekelnek, mert a mostani accountomat elajándékoznám, és vennék magamnak egy másikat. :)))
  • csibe70
    helló srácok szükségem lenne a segírségetekre ,,,,keresek egy srácot a tdu 2 ben neve KUVIUBI ha valaki ismeri tudja ki ő akkor szóljon neki ,hogy csabyyyyyyyyyy keresi a club miatt (((NAGYON FONTOS )))Kérlek titeket ha tudtok segítsetek

Köszönöm szépen elölre is

Üdv Csaby tdu 2
  • icetihi
    :D Látom nem bírtatok magatokkal :D
  • Angela147GTA
    Medencés buli volt: