40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27739 film... -
#27738 Ez durván bepipult... -
#27737 ezt a sort....:D:D:D:D -
#27736 Hát mikor full a layer akkor necces lelépni bárhova, am jó cruise volt, 8-9 -től mostanáig, az utolsó 1, másfél órában meg teli voltunk. Mikor tudja egy brigádban mindenki hogy hol a helye, és nem fél menni extra ügyesen is tolja akkor még videózni is könnyebb [van 99db(133Gb)], és ennek minimum a fele frankó, thx mindenkinek ez most ott volt.
A két csaynak meg respect , bár az egyik félt a kamerámtól, de ha a társaságomban fog gurulni a továbbiakban akkor meg kell szokja. Na jó8. -
Stockbauer33 #27735 Full volt a layer de nebánd mert bejött egy korrekt külföldi és hozta az idiota slepjét.Léptem én is.
Köszi én is mindenkinek.MS74 téged meg istenhozzot a 2be
-
#27734 -
BalanceArt #27733 Bocs srácok (Bronx, Stock) kiléptem javítani, most meg már nem enged vissza. :( -
#27732 De van. -
#27731 Nem zárható le??? Nincs isolate mint az 1-ben? -
Stockbauer33 #27730 Töröldle inkább az egészet.Face control kell a krúzoknál is.Kár h nemlezárható a layer és minden furcsa([ #idiota] ) beléphet a layerbe -
#27729 Köszi, tényleg a Vsync volt, nem is értem miért nem kapcsoltam ki, szinte minden mást próbálgattam! :) -
rusher4587 #27728 Már mint nálad szaggatott a játékmenet, vagy a körülötted lévő játékosok "vibrálnak" ill. neked mondta valaki, hogy úgy látja, hogy lagolsz?
Mert ha nálad szaggat a játék, akkor az nem net probléma, Vsync-et kapcsold ki (állítólag bugos) és próbálgasd ki különböző grafikai paraméterekkel! -
#27727 csekkold a netedet, ha a konfigod az, amit leírtál, mert az enyém kb. feleannyi, és nincs gond:D:D -
#27726 Sziasztok!
Most szereztem be a TDU2-őt és furcsán "lagol" a játék, mintha szaggatna. A gép bírja elvileg, meg bármilyen beállításon ezt produkálja. Lehet ellene valamit tenni? (elnézést ha már volt megoldás írva rá, sok oldal van :)) -
Berserker8814 #27725 Valakinek van kedve gurulni a GP3 futam elött? :) -
#27724 120Gb??? Wow. Viszont az arány elég szutyok...Legközelebb majd nagybetűvel írd ki hogy CHAT OFF, aztán talán megérti mindenki, hogy veszed. -
#27723 Na srácok. 109db(120Gb) videó, ebből 20 ami felhasználható, és 3-4 ami frankó. Kevesebb chatelés mikor hajtás van, nagyobb odafigyelés, egy kis mentalitás a külföldiektől (főképp németek, angolok, amerikaiak) és ok lesz. -
Camaro96 #27722 Nah, bő egy óra alatt 150 km... :-) Capafogxynak köszönet a krúzért, még ha rövid is volt! :-)) -
Camaro96 #27721 Én érdekelt lennék benne! :)) -
Camaro96 #27720 Na, most vagyok fent! -
#27719 Valaki most krúz? Capafogxy névem megtalálható vagyok online MOST! -
Berserker8814 #27718 Holnap leszel délelőtt vagy délután ?:) -
#27717 Hát, MrFord a feltöltő. -
#27716 Én meg láttam már az eredeti verziót is, a Bunny viszont barátlistás nekem már jóideje. -
#27715 LOL, találkoztam ma ZeWhite Bunny-val: nő. :D -
Stockbauer33 #27714 Nemgond én is most megyekfel.Gyere amikor tudsz -
Camaro96 #27713 Este fent lesztek valamikor? Sajna a délutáni nem jön össze, max 8 után tok menni... -
Petryx #27712 Ezeken a videókon Te vezetsz? -
Petryx #27711 Milyen vasakkal szoktatok gurulni?
Lehet valamikor megpróbálnék egy krúzt veletek, persze ha nem gond!
Nem vagyok hardcore gamer, max ha nem tudok lépést tartani, kilépek!
Este esetleg lesz valami? -
gaba91 #27710 elég faszán nyomtátok. Kár hogy ebből a részből kimaradt a Saleen, pedig az jó gép volt, szerettem. Meg a kuplung is csak H váltónál használható :S Így részemről rengeteg autó (a manuálisok) használhatatlanok, kuplunggal gyorsan lehetne váltani, mivel nekem F1 váltós kormányom van :S -
#27709 Én a mercikre rá se nézek,nissan 370zre próbáltam,nem jelenik meg minden más,nem jelenik meg: rendőr matricák,fun matricák(cápa stb.),növények,tribal matricák. Imprezával is próbáltam,ott minden megjelenik,a 2 autó festhetősége teljesen azonos elvileg. -
Stockbauer33 #27708 Termsen.Bárki jöhet csak figyeljünk 1másra.Könnyítésként balra alul a GPS minimap is ott van.350-380 métert látni azon szal bőven fellehet mérni ha ott áll 1 bóly h lassítani kéne.Nelegyen az mint tegnap h 300-al beleszál vki a brigádna mert nemfog a fék.Mindenkit bevárunk ha lemaradna.Nehezebb a hátsóknak mert ha büntet elöl a brigád és rombolják a civileket bizony belehet nyalni pár traffikot.Végülis ennyi -
#27707 Én is csatlakozhatok? Ferrari 599 GTO -
#27706 Ezek tényleg nagyon jók voltak! -
Stockbauer33 #27705 A Forma1 kötelező :D de utánna gyerefel és indul a köv. krúz -
#27704 Viccelsz ? De azé ez meg ez vagy akár ez komolyabb vót. De hát ez véget ért, most más van. -
SNOG4RD #27703 http://www.youtube.com/watch?v=R2sbmPZugrU&feature=channel_video_title na ezt hivják krúznak gyerekek nem azt ami ebbe a játékba zajlik :)))
-
#27702 Kösz srácok jó cruise volt, 4 órán át full Magyar layer szinte megállás nélkül 300 felett. Lelkiismeret furdalásom van mert nem videóztam, voltak szuper jelenetek, majd legközelebb ha ilyen minőségi cruise lesz mindenképp.
Ja meg akkor azzal a hányadék SLR -el jövök, a Zonda hamar izzadós fajta. -
#27701 aha ok -
Stockbauer33 #27700 Én is köszi mindenkinek.4 óra full magyar layeres krúz.Ennél nem is indulhat jobban Full stabil volt a layer végig.Vmit csinálj a neteddel Wolnerd, mert innentől nagyon durva gurulásokba megyek a MrFordal.Majd pár komolyabb külföldibe is benézhetnél de nagyon zavaró ha laggol vki