Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gaba
Utóbbi napokban sokat jártam belvárosban és (valszeg az eu elnökség miatt) csomó konvojt láttam ilyen levehetõ villogóval, elõl biztonsági autó, valamilyen szedán fekete audi, hátul meg a fekete Q7-es, szintén villogóval...
Baszott jól nézne ki egy ilyen RS6/S5/RS5/Q7 krúz, ha nyolcan összeállnánk! 😄
@Leo: Vagy Koenigsegg! 😊 De nem ezekre gondolok, ezeknél jelzi is, hogy nincs engedélyezve a festés és/vagy a matricázás (tudod, alul a három zöld ill. piros áthúzott jelvény, festés/matricázás/tuning), hanem arra, amikor matricázhatsz egy autót, de nem minden matricát használhatsz hozzá! Én idáig azt hittem, hogy bugos a játékom, mert az ML 63-asomat nem tudtam matricázni, pontosabban csak az elsõ 13 készlet jelent meg a listában, a többi nem, de a hivatalos fórumon van, aki azt mondja, hogy merciknél le van tiltva a megnyerhetõ matricák használata, más meg tagadja ezt. Ha nem vagy lusta, nézd meg, hogy nálad van-e ilyen, aztán értesíts. 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
SzFeri82! A tiéd is nagyon állat! Még sok ilyen ötletes festést kérek, talán én is kedvet kapok hozzá! <#eljen>#eljen>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
(a címer a motorháztetõn azért elég sok pepecselés volt)

Ha ez tényleg ilyen korlátozás, akkor milyen típusoknál tudtok még errõl? Idáig csak mercikrõl rebesgették és én sem vettem észre másnál...
Végre Meg vettem a Játékot 😊
Most telepítem remélem minden zökkenõ mentesen fog menni😄DD
Reggel mentem a pályáidon - kettõn - a speedlimites tetszett!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Majd legközelebb.<#wave>#wave>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(Vagy csinálsz egy másikat azét rácseréled):
#24705: Nem. Új, online fiókot kell kezdened.
http://goo.gl/gd6Zi5
még egy olyan kérdés, hogy az eddig használt offline mentésemet fogom tudni használni, ha elkezdem az online játékot?
kipróbálás után megvettem az ori game-t, erre nem tudok fiókot csinálni...
De jó, hogy játszottam vele még reggel egy órát.
Ha megy a firefox és úgy indítom el a játékot, piros a jobb oldali szöveg, ha meg bezárom, és úgy indítom el a játékot, akkor meg zöld...
Viszont naccerû, hogy legalább naponta 1-2szer lefagy úgy a játék, hogy beülök lvl4be, és még el se indul a parti, de lefagy a játék, mondjuk 1 koktél rendelésnél, stb... és mikor visszalépsz már nincs meg a meghívód... tényleg csökkenteni kell a létszámát a brigádnak, máris jobb lesz!
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Szabi, te fanatikus vagy, biztos tudsz válaszolni: végül is bekerült már a coupe a PC verzióba, vagy erre semmi esély és érjük be a spyderrel?
Nálam most az az érdekes helyzet állt elõ, hogy még 1 roncs hiányzik a Charger-hez, de még két küldetés van hátra! 😄 Visszatöltöttem egy mentést, amiben már megcsináltam egy sárga bombás dolgot és kaptam egy roncsot, a küldetés újra megjelenik és roncsot is kapok érte. Valszeg a javításban megint nem figyeltek oda valamire, mert így most elvileg 13 roncsom lesz a 12-bõl! 😄