Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem érdeklõdj valami laptopos fórumban, (prohardver laptopos szekcióját tudom javallani) ott biztos többet tudnak segíteni

Én pl.! <#vigyor>
Isteni pókerezni a teraszon ülve hátradõlve.
Azt hiszem nagyon nem lövök mellé azzal az állításommal hogy minden laptop valamilyen szinten szellõzik alulról is!

De egyszerû: felfordítod és megnézed hogy hol lélegzik! <#integet2>
A lekapcsolást szerintem akkor is 99% hogy melegedés okozza.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Oldalt van a szellõzõje! De ki játszik versenyzõs játékot ölbe vett laptoppal!

egy fura CRC-anomáliát véltem felfedezni - mindkét challenge-re 3 napot állítottam, erre az egyik 2 napos, a másikból már csak 22 óra van. összevonta vagy mi a szösz?

Ha se szó se beszéd lekapcsol a laptop, az 99% hogy melegedés miatt van.
Szellõzik rendesen alulról a gép?
Tipikus hiba szokott lenni hogy az ember ölbe veszi, vagy az ágyban fekve takarón van a gép, elzáródik a szellõzõ és nem kap elég friss levegõt, ezért túlmelegszik és ezért kapcsol le.
Ilyenkor jellemzõen elötte már hangosabban pörög a venti.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ez ellen lehet egyáltalán tenni valamit! Persze azon kívül hogy nem játszok vele többet!

jó, hát akkor a Windows 😊 másnál ezzel még nem találkoztam. igaz amennyit én laptop közelében ülök..

passzolom, nem vagyok hozzáértõ csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. volt egy Fujitsu laptopom, az 75°C fölött kapcsolta magát minden szó nélkül, de ez mondjuk a BIOS módosíthatatlan védelme volt, de hát a 75°C így is sok. a szomszéd VAIO-ja meg azt tudja, hogy ha azt látja a gép (csak ha nincs töltõre dugva), hogy nagyon nagy iramban fogy az aksi, akkor (de ez ki/be kapcsolható) leállítja a gépet hogy megspóroljon egy hozzávetõlegesen 15-20 percre elegendõ mûködést

[HUN]FaTaL
Hibernálást végez és nem a notebook tudja ezt hanem a windows...

Másrészrõl ez csak akkor van, ha aksiról megy. Ki a rák játszik aksiról?😄

#24830: Melegszik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hálózatra van téve! De már megpróbáltam a legalacsonyabb beállítást is és úgy is ezt csinálja!
Amúgy meg 50 fok fölé nem ment és elvileg 75 fokig bírnia kéne!

ha csak úgy fogja magát és kikapcsol a gép, az nem a játék miatt van. vagy nagyon melegedik a laptop, vagy az akksi érzékeli hogy sokat szív és "biztonsági tartalék" néven kapcsolja a gépet, hogy maradjon még valamennyi (bár úgy tudtam hogy akkor sima windows leállítást végez, és hogy csak a VAIO tudja ezt)

Hello!
Valakinek már volt olyan hogy ez a game kikapcsolta a gépet!
Közepes felbontáson játszom és fut is szépen, de egyszer csak kikapcsol a gépem!
Mellesleg laptopon játszom csak érdekelne hogy ilyet mással is csinál-e?
Egyébként teljesen változó, mert valamikor 3 órát játszok vele egy huzamba és nem csinálja ezt, de valamikor 5 percente el játssza!

ezért van a fórum, a két térképet meg én sem találtam meg elsõre, nem is keresném ott btw (meg szerintem a videóból könnyebb), de amikor már a sokadik láma kérdést teszi fel valaki (pl.: "mi ez a klub dolog?") akkor nálam is szakad a cérna, mert elég nyilvánvaló, hogy a kézikönyvet sem nyitotta ki 😊

más: indítottam két challenge-et, csakhogy gyüjjön' a pont, ezres a beugró, 330.000 a tét, mindkettõ nélkülözi a fantázia fogalmát, de azért lehet õket próbálgatni, 3 napig élnek

jofer
Respect a hozzáállásért! <#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Köszi 😊
SeanJRRussel
More banner alatt ott van minden,legközelebb nézz már körbe.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Sziasztok, valaki tudna nekem adni 1 térképet a roncsok helyérõl? Ja meg most látom hogy van klub, lehet hozzá csatlakozni?
<#rinya>

jofer
Ahogy Jaddz mondaná: "negatív" <#falbav> (legalábbis engem nem engedett be...)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

klubból van gépközelbe valaki ?
meg kéne nézni hogy megy-e a klub, állítólag párat megcsináltak.. o.0

Dj Tommy
Kösz a tegnap esti rendõrös helpet, valamikor megpróbálom viszonozni a segítséget.<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Nekem is megvan már minden bombás küldetés. Végre a viperes sem lépett ki, és nem jöttem rá a hiba okára, mert nem változtattam semmin!

Szerintem a megoldás a problémádra az lesz, hogy fotós küldetéseket kellene csinálnod, esetleg roncsokat kutatni.
Nekem amikor ezeket csináltam, sorban adta be a bombás küldetéseket is, és így lett meg szépen lassan az összes ilyen küldetés.

hangacsi.blog.hu

Bronx South
Nekem kb. 40 db van megcsinálva, és bármikor megyek a mapra van vagy 4-5 mindig, ami elérhetõ.

ja és még valami, ezek meghatározott helyen és számban vannak, tehát nincs olyan hogy "én mint a százat csak autóleszállítósat akarok csinálni". egy ideig én azt hittem, hogy ha majd csinálgatom az autószállítgatós küldetéseket, aztán ha épp nem ad, majd késõbb folytatom, és egyszercsak elfogytak szépen, maradt az a libafos Jolt, meg Adrenaline játékmód. szal ha erre számítasz, inkább ne 😊

hát nemtom, nekem se várás se agyfasz nem kellett hozzá, mindig találtam a térképem amikor kedvem szottyant csinálgatni. talán az utolsó 2-3, de a következõ belépéseknél ott voltak. amúgy meg a játék kiírja melyik sziget melyik areaból hiányzik még neked olyan küldi, tudod hogy onnan számíts rá. bár 73-nál gondolom még mindenhol kell legyen. ezek megjelenése semminek nem függvénye, ne feszengj rajta, csak menj gurulgatni addig másokkal, majd ha ott lesznek ott lesznek, kész. igazából nincs hova siess ezzel, vagy nem értem miért is jelent ez gondot

[HUN]FaTaL
VÁRJ, milye nyelven kell már leírni, hogy megértsd?

Nekem már rég meg van mind a 100.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ztech
ezesetben kapj agyfaszt ugyanis megjelenik az összes idõvel
Elnézést, de meg kell ismételném, ill. ki kell egészítenem a kérdésem a bombás küldetésekkel kapcsolatban. Mit kell, vagy mit célszerû csinálni, hogy újra megjelenjenek? Mert ha hiszitek, ha nem, nekem egyszerûen nem jelennek meg új küldetések, nem hogy percekig, de napokig sem! Amikor az Ibizai eventeket kezdtem el csinálgatni, hogy minden területen négyes szintû legyek, ott is teljesen lutri volt, hogy mikor dönt úgy a játék, nem ad nekem több küldetést, és ha nem tetszik, szarjak sünt... Úgy oldottam meg a dolgot, hogy mindig visszatöltögettem a backupokat, aztán egyszer pont elég volt az utolsó küldetés (természetesen a többi három helyére már nem adott másikat), hogy mindenhol meglegyen a négyes szint...
Az után jelentek meg újra, hogy elõször átmentem Oahura, de ott is el-eltünedeztek, viszont az segített, mikor haladtam a sztorival, csinálgattam a kupákat, mert ezek után újra megjelentek. Most viszont nincs több kupa, de bombás küldetés sem, a játék szerint 73-al kell beérnem, és KIIIBASZOTTTUUUL felhúztam már magam ezen a szaron... Természetesen megismételtem egy kupát, meg más versenyeket is, repkedtem kaszinóba, onnan szigetre, onnan issza másik szigetre, backupokat is próbáltam, de semmi változás.

TEHÁT a fõ kérdés: Valamihez kötve van, hogy mikor melyik, ill. a százból hány bombás küldetés elérhetõ, és ha igen, mik a feltételek, vagy szerintetek a játék legelejétõl meg kéne jelenjen egymás után mind a 100 anélkül, hogy ezért bármit is tennél (leszámítva természetesen, hogy sorban teljesíted õket)?

És légyszi', ne jöjjön azzal senki, hogy várjak, oszt' majd megjelennek, mert biztos agyfaszt kapok! :/

rotator
Jó kis challenge, bár a forgalom nem hiányzott ebbe se. 😊

Lesz még ilyen, addig gyûjtögess! 😊

hát beszállnék én is ebbe a konvojosdiba, de mivel sajnos újra kellett kezdenem a játékot, így még csak egy Integrale-m, meg egy 6-os Golfom van, bár most már lassan szükség lesz vmi SUV-ra is, lehet, hogy benézek vasárnap du hátha

Hát sokan írtátok, hogy szombat nem jó... akkor vasárnap? Mondjuk du. 6???

tomsolo
"TEREP"

Rail view

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
😊 cool

atomboy
Nagy nehezen sikerult osszehozni, azt tapasztaltam, hogy csak egyszer enged normalisan meretezni, ha ujra ramegyek arra a meretezo beallitasra, akkor kicsuszik 400%-ra, es semmit nem lehet csinalni. Utana a forgatas is elcseszodik. Minden elem utan ki kell menni a boltbol, hogy tudjak folytatni. :/

Na, a legujabb munkam: <#idiota>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

kár hogy nem ilyen a belseje 😞

(fordulatszámérõ a kormányon, fokozatkijelzés a fordulatszámmérõnél, km számláló a kmóránál)

w77d
háá gyerekek én ott vótam fekete Q7-el, senki nem jött kormányzati krúzra.... viszont ha megbocsájtotok péntek este van én lépek kötelezõ bebaszásra XXXD

atomboy
En automataval jatszok, es ugy vettem eszre, ha nem porgetem fel a motrt az elejen, csak a visszaszamlalo 1-es szamnal nyomok a "pedalra", akkor meglodulok. Legalabbis kisebb kategoriakban.

Ezt mondom én is. Én is Mclarennel próbáltam 😊 , de esélytelen. Vettem egy Ascarit azzal se sok eséllyel. Aztán maradt a konigsegg. Hát az Nagyon kaka. max. 300 és meghal. Azért ez gusztustalan. Köszi a gyors infót.
Automata váltó esetén elõforduló bug. Amit az Eden még mindig nem javított ezek szerint. Amúgy maga az A1 kategória se semmi. Bár lehet nyerni lassabb autóval is, de úgy igazán Bugattival, CCXR-el vagy esetleg erõsebb Zondával érdemes nekiállni.

Elsõre én McLarennel csináltam, pontok alapján nyertem, de volt olyan verseny ahol nem sikerült elsõnek lennem. Fõleg az egyenes részeken, ahol a Bugatti verhetetlen volt Stuart.
Sziasztok. XBOXON játszom, és az A1 high versenynél tartok, de amikor elindul a verseny, nem enged rajtolni, csak 1 mp után, és ez rohadt idegesítõ, mert így szinte lehetetlen utolérni az elsõt. Alsobb kategóriákban nem zavart, mert ott simán nyertem rengeteg elõnnyel. De ezt nem lehet így megcsinálni. Mitõl van ez?
Katun
Ezzel én is szenvedtem, igazából, ha ráközelítesz akkor értelemszerûen kisebb léptékkel mozog a minta. Legalábbis úgy aprólékosabban lehet dolgozgatni vele.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

atomboy
Csinos. Lenne egy kerdessem ezzel kapcsolatban, hogyan erdemes a mintak forgatasat es nagyitas/kicsinyitesest megcsinalni? Akarhogy is probalkozok, egy pici gombnyomastol is nagyot ugrik, es nem tudok megfelelo meretut csinalni. :/

Katun
Üdv!

Rajzoltam egy autót reggel, nos a barátnõm szerint nem jó.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

jofer
Húúúú, basszus! Nagyon lámatikus vagyok! Ma már nem iszok többet... pedig az este még csak most kezdõdik! Sry, nem vagyok beszámítható... <#falbav>

jofer
Nekem egyik sem friend, csak kíváncsi vagyok! <#vigyor>

tomsolo
Jaj bazz , szerinted?