Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isteni pókerezni a teraszon ülve hátradõlve.
Azt hiszem nagyon nem lövök mellé azzal az állításommal hogy minden laptop valamilyen szinten szellõzik alulról is!
De egyszerû: felfordítod és megnézed hogy hol lélegzik! <#integet2>#integet2>
A lekapcsolást szerintem akkor is 99% hogy melegedés okozza.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Szellõzik rendesen alulról a gép?
Tipikus hiba szokott lenni hogy az ember ölbe veszi, vagy az ágyban fekve takarón van a gép, elzáródik a szellõzõ és nem kap elég friss levegõt, ezért túlmelegszik és ezért kapcsol le.
Ilyenkor jellemzõen elötte már hangosabban pörög a venti.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Másrészrõl ez csak akkor van, ha aksiról megy. Ki a rák játszik aksiról?😄
#24830: Melegszik.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy meg 50 fok fölé nem ment és elvileg 75 fokig bírnia kéne!
Valakinek már volt olyan hogy ez a game kikapcsolta a gépet!
Közepes felbontáson játszom és fut is szépen, de egyszer csak kikapcsol a gépem!
Mellesleg laptopon játszom csak érdekelne hogy ilyet mással is csinál-e?
Egyébként teljesen változó, mert valamikor 3 órát játszok vele egy huzamba és nem csinálja ezt, de valamikor 5 percente el játssza!
más: indítottam két challenge-et, csakhogy gyüjjön' a pont, ezres a beugró, 330.000 a tét, mindkettõ nélkülözi a fantázia fogalmát, de azért lehet õket próbálgatni, 3 napig élnek
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

meg kéne nézni hogy megy-e a klub, állítólag párat megcsináltak.. o.0
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Szerintem a megoldás a problémádra az lesz, hogy fotós küldetéseket kellene csinálnod, esetleg roncsokat kutatni.
Nekem amikor ezeket csináltam, sorban adta be a bombás küldetéseket is, és így lett meg szépen lassan az összes ilyen küldetés.
hangacsi.blog.hu
Nekem már rég meg van mind a 100.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az után jelentek meg újra, hogy elõször átmentem Oahura, de ott is el-eltünedeztek, viszont az segített, mikor haladtam a sztorival, csinálgattam a kupákat, mert ezek után újra megjelentek. Most viszont nincs több kupa, de bombás küldetés sem, a játék szerint 73-al kell beérnem, és KIIIBASZOTTTUUUL felhúztam már magam ezen a szaron... Természetesen megismételtem egy kupát, meg más versenyeket is, repkedtem kaszinóba, onnan szigetre, onnan issza másik szigetre, backupokat is próbáltam, de semmi változás.
TEHÁT a fõ kérdés: Valamihez kötve van, hogy mikor melyik, ill. a százból hány bombás küldetés elérhetõ, és ha igen, mik a feltételek, vagy szerintetek a játék legelejétõl meg kéne jelenjen egymás után mind a 100 anélkül, hogy ezért bármit is tennél (leszámítva természetesen, hogy sorban teljesíted õket)?
És légyszi', ne jöjjön azzal senki, hogy várjak, oszt' majd megjelennek, mert biztos agyfaszt kapok! :/
Na, a legujabb munkam: <#idiota>#idiota>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
(fordulatszámérõ a kormányon, fokozatkijelzés a fordulatszámmérõnél, km számláló a kmóránál)

Elsõre én McLarennel csináltam, pontok alapján nyertem, de volt olyan verseny ahol nem sikerült elsõnek lennem. Fõleg az egyenes részeken, ahol a Bugatti verhetetlen volt Stuart.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Rajzoltam egy autót reggel, nos a barátnõm szerint nem jó.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG