Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Én olyanokat régen oktatgattam 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bronx South
Én is akartam venni szünetmentes tápot, a következõ mindenképp az lesz amit veszek, de amit én néztem ki az kb. 70k volt, az meg qrwa sok, bár lehet hogy olyat néztem ki amit ki se fogok használni soha, végülis nekem nem kell áramkimaradás után még akár egy órán át menjen a gép, elég az az 5 perc amíg kilépek mindenbõl és lekapcsolom. Továbbá ne legyen egy ótvar szar ami egyszer csak úgy lefüstöl, legyen valami minõsége. De ha te kicsit informáltabb vagy a témában, mit ajánlsz ? A gépemben 650W -os táp van, de szerintem nincs kihasználva.

Én most hírtelen ezt néztem ki. EATON 5110 UPS

igen, igen, igen

#25191: nem, de még más se :/

w77d
megvan minden statunk, minden verdánk ahogy volt?? ugye tag vagyok még? 😄

atomboy
Ugye nem klubverda?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

megy tökéletesen, csak az új expo-s exe bugos és azzal nem enged be.. remélhetõleg ezt javítják mihamarabb..

w77d
fõnököm mi a helyzet klub ügyben???

<#finom>

Fehercsoki
Különös mert én is pont tegnap vizsgáztam valami hasonlóból.

hahh. én tegnap, hálózattelepítõ- és üzemeltetõ rendszergazda leszek vagy mi 😛

Akinek még nincs meg esetleg eredetiben,ennyit megér a game.

TDU 2

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

fincsi, nekem ezek egy hete voltak 😄

Nekem is volt ma vizsgám. (Hálózat építés\diagnosztika, Automatizálás, Elektronika <építés\tervezés stb>)
klasszikus történet, pedig egy 20ftos vacak valószínû megoldaná a problémát <#vigyor3>

[amúgy ma vizsgáztam tv/telefon/net hálózat építés, üzemeltetés-bõl <#idiota>]

gduck
Számítógép mellé alap egy szünetmentes táp! Nekem is itt van a 1000-es APC 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Igen, ez ám a 21. század... Felénk, ha esik az esõ, akkor elmegy az antenna (pedig nem is parabolás, hanem "dróton" jön), ha meg fúj a szél, akkor meg az áram megy el 2 percenként. "Infrastukstúra" én így szeretlek...

Bronx South
Szerinted én mennyire voltam mérges... most vettem új vinyókat, meg új a rendszer is.. Ha 10 percet várnak akkor ok lennék mert épp végeztem volna a játékkal, és a gép se ment volna.

wollnerd
<#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
nekem úgy vágtak haza egyszerre 2 tápot!, hogy kijöttek, jó napot kívánok, lebaszták az automatát, kicserélték, felnyomták aztán elementek. 2 gép tápja meg megfeküdt :| aranyos... mondjuk azok nem minõségiek voltak, meg régiek, de akkor is -.-

All hail the double x!

wollnerd
Te ezzel azt akarod mondani hogy épp miközben nyomtad a játékot és egyszer csak elment az áram?
Ha még pörgött a G betû, akkor ne a játékot töröld, hanem robbants fel a ELMÜ épületeit! Hisz ÕK a felelõsek!!!! Még akkor is ha azzal pofáznak hogy NEM vállalnak felelõsséget semmilyen megkárosodásért!!!!!!!<#violent><#boxer><#levele><#bdead>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Nem tudom, lehet hogy ez a játék vmi sötét energiával bír, és nem érezheti egyszer se úgy az ember hogy de jó.
Ha nem bug, fagyás, szerver, vagy net probléma akkor mi ? Hát persze hogy áramszünet !! juhiii 😄
Mindjárt belépek és megnézem hogy elszaródott -e a mentésem, remélem igen mert akkor törlöm is le az egészet, juhiii !!

ui.: De fasza hogy a HDD -im + a windows csak pár napos. 21 ik század powa, a végén még vmi aksit kell vegyek ami elbírja a gépem, vagy eladni ezt az egész rumlit és venni vmi játékra alkalmas laptopot. A tavaj nyári mûsor heti 3-4 áramszünet volt, megbaszhatja már az anyját az elmü.

Angela147GTA
Vagy így:

TDU2 > Angela147GTA

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

tomsolo
Vhogy így készülhettek az autók hangjai csak nem tellett nekik gitárra ezért pár szalvétával és fésûvel kellet beérniük 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nagy nehezen észrevettem! 😊
És bocsi a sok üres hsz.-ért!

hangacsi.blog.hu

pxxl
hát vagy adsz képet, és elmondod, mit szeretnél, és lesz ami lesz 😄

vagy odaadom az "üres" képet, és megcsinálod. annyi a kikötés, hogy a szín nem változhat, és ha lehet, akkor maradjon a maszkolt területen belül a dolog, és a kép fizikai mérete ne változzon meg, mert akkor elcsúszik (logikus) ha tudod hogy lehet, akkor kilóghat a kép a sárga területrõl (mint nekem is pl). a kis körbõl ne lógjon ki az maradjon egységes ilyen szempontból. ha kész, mentesz egy png-t, ideadod, vagy feltöltöd valahova és adod a linket, és berakom.

KÉP

All hail the double x!

Hehehehe, gonosz! <#eplus2> Szegény BMW-s csávó...<#whatever>

wollnerd
Hát azért mert ez Indavideó, és nem Youtube! Indavideót nem lehet beszúrni!

wollnerd
Inkább linkeld!!!

Innye! Ez nem akar összejönni.
Akkor itt a link

hangacsi.blog.hu

Nekem sem jelent meg másodjára sem! Mit akarsz beszúrni? Használod a szövegdoboz alatti gombokat?

Angela147GTA
E helyett.

TDU2 > Angela147GTA

Angela147GTA
Ha már design: azt hogy lehet, hogy nekem is ilyen szép fórum-logóm legyen, mint sokaknak?

TDU2 > Angela147GTA

pxxl
új fjúcsör (sokak örömére?)

textarea feletti gombbal ki lehet kapcsolni az egész topik dizájnt (css-t, scripteket). kikapcsolás után a "bejelentkezve" szöveg feletti gombbal lehet visszakapcsolni. s mert style muhaha
cookie-ban tárolja az infót, szval legyen engedélyezve 😊

All hail the double x!

Bronx South
Reklám. Am neked tetszik az a Corvette ? Azzal a hangal egy ko. Külföldiek szerint V6 xD, szerintem meg egy vicc.
Az egyik TDU1 -es Ferrari hangja van bemásolva neki, részeg volt az egyik programozó, vagy spontán bandzsa, passz.

MerlinW
Asszem az majd késõbb jön valamikor.

[merlinw.org]

Csinálgattam a DLC missziókat, és az egyikben egy fasza kis Corvette Z1-et kellett elvinni. Ellenben ezt a kocsit nem találom sem a játékban, sem a DLC storeban. Most akkor hogy is van ez?

Bronx South
Hopp, 😊 egész jól megy a GTR is, vettem belõle 2-t a biztonság kedvéért.
A GT500 -ért meg de kár :/ Gyorsan, dinamikusan eléri a 288(?) -at, majd átváltasz 6 -ikba és ko. Meg van egy Merci is, 252 a vége 5 -ikben, de a biztonság kedvéért van benne 6 -ik éééés 7 -ik is. 😄

Én is olvasgattam itt-ott, sajnos ilyen biztató idõponttal sehol sem találkoztam, inkább hónapo(ka)t rebesgetnek, mire a két szerencsétlen (MS, Sony) jóvoltából végre felkerülhet a patch konzolokra. Mindenki könyörög a DLC-kért, a bennfentesek azt nyilatkozzák, hogy nem nyilatkoz(hat)nak, szóval csak a szokásos káosz van! 😄
De adja az Isten, hogy a próféta beszéljen belõled, mert én addig félre teszem a játékot...

SeanJRRussel
Áhh az csak bug 😄DDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

milyen csalás hogy õ már megjelenéskor 47-es volt 😄

állítólag ezen a héten jön konzolokra az expo pecs, és utána kerülnek be a Store-ba az új DLC-k, aztán fenetudja.. majd kiderül.. :/

tomsolo
ZeWhiteRabbit volt az elsõ akit felvettem friendnek 😊 - mmilyen jópofa easter egg lehetett volna de nem adott semmit. :C

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]FaTaL
Mert kurva drága.

http://goo.gl/gd6Zi5

Angela147GTA
/me unatkozik -> photoshoppol 😊

TDU2 > Angela147GTA

Jöhet ide 200 autó amikor alapba 1 bughalmaz az egész.Ezt talán karácsonyra ha kijavitják.Nincs olyan része a játéknak ami stabilan játsz6ó lenne.Sajnos

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gaben17
Ha csak fele olyan jó lenne mint a Forza Motorsport 3-ban akkor én már örülnék.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

LeWyTy
Ezt a hang dolgot... egyik játékban sem tudják jól megcsinálni? Vagy a hangkártyám szar?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

marcihusi
Ez lehet azért van, mert õ a házigazda a warez topic-ban.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Még egy kérdés: valaki írta, hogy az új "DLC" autók már ezen a héten jönnek. Honnan van az infó és mi állt benne pontosan? (gondolom,angolul)