Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most hírtelen ezt néztem ki. EATON 5110 UPS
#25191: nem, de még más se :/
<#finom>#finom>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
[amúgy ma vizsgáztam tv/telefon/net hálózat építés, üzemeltetés-bõl <#idiota>#idiota>]
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
All hail the double x!
Ha még pörgött a G betû, akkor ne a játékot töröld, hanem robbants fel a ELMÜ épületeit! Hisz ÕK a felelõsek!!!! Még akkor is ha azzal pofáznak hogy NEM vállalnak felelõsséget semmilyen megkárosodásért!!!!!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#levele>#levele><#bdead>#bdead>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha nem bug, fagyás, szerver, vagy net probléma akkor mi ? Hát persze hogy áramszünet !! juhiii 😄
Mindjárt belépek és megnézem hogy elszaródott -e a mentésem, remélem igen mert akkor törlöm is le az egészet, juhiii !!
ui.: De fasza hogy a HDD -im + a windows csak pár napos. 21 ik század powa, a végén még vmi aksit kell vegyek ami elbírja a gépem, vagy eladni ezt az egész rumlit és venni vmi játékra alkalmas laptopot. A tavaj nyári mûsor heti 3-4 áramszünet volt, megbaszhatja már az anyját az elmü.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
És bocsi a sok üres hsz.-ért!
hangacsi.blog.hu
vagy odaadom az "üres" képet, és megcsinálod. annyi a kikötés, hogy a szín nem változhat, és ha lehet, akkor maradjon a maszkolt területen belül a dolog, és a kép fizikai mérete ne változzon meg, mert akkor elcsúszik (logikus) ha tudod hogy lehet, akkor kilóghat a kép a sárga területrõl (mint nekem is pl). a kis körbõl ne lógjon ki az maradjon egységes ilyen szempontból. ha kész, mentesz egy png-t, ideadod, vagy feltöltöd valahova és adod a linket, és berakom.
KÉP
All hail the double x!
TDU2 > Angela147GTA
textarea feletti
gombbal ki lehet kapcsolni az egész topik dizájnt (css-t, scripteket). kikapcsolás után a "bejelentkezve" szöveg feletti
gombbal lehet visszakapcsolni. s mert style muhaha
cookie-ban tárolja az infót, szval legyen engedélyezve 😊
All hail the double x!
Az egyik TDU1 -es Ferrari hangja van bemásolva neki, részeg volt az egyik programozó, vagy spontán bandzsa, passz.
A GT500 -ért meg de kár :/ Gyorsan, dinamikusan eléri a 288(?) -at, majd átváltasz 6 -ikba és ko. Meg van egy Merci is, 252 a vége 5 -ikben, de a biztonság kedvéért van benne 6 -ik éééés 7 -ik is. 😄
De adja az Isten, hogy a próféta beszéljen belõled, mert én addig félre teszem a játékot...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
E helyett.