Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor írtam az üzenetet.
Most nem tudom, majd megnézem!

hangacsi.blog.hu

de elméletileg tényleg kéne jöjjenek a dlc-s autók 😊

tomsolo
simán elromlott valami, ahogy szokott.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

w77d
akkor remélem az új DLC kocsikat készítik elõ 😊

marcihusi
A Co-driving azért nem elérhetõ, mert offline vagy.

#25237 Nálam szintén ez a helyzet. Pedig még a térkép is mutatja a játékosokat, de csatlakozni nem lehet senkire. Gurulás közben pedig csak offline játékosok vannak.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

<#eljen>

talán végre akkor kezdenek majd valamit a klubokkal...

wollnerd
Nálam is ez lett a hiba! Normális nevek, nem érhetõ a Co-driving!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Mikor volt ez? 😮

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én meg nem láttam a szigeten senkit, csak Stuartot meg a haverjait.
Online ilyen még nem volt.
Ja, és közben jelezte a játék, hogy mely ismerõseim vannak online, és mikor valaki kilépett, azt is jelezte!

hangacsi.blog.hu

Ez nem Test Drive Unlimited 2 Fórúm ? amugy ez a játék megint rossz nektek vagy csak nekem ? nem müködik a club, nem tudok pokerezni, és senkire sem tudok ráéledni !!<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

SeanJRRussel
Ott a pont 😄DDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

allock
vegyetek áramfejlesztõt is lol <#oooo>

#hhwnd

[HUN]FaTaL
Pedig felesleges. Egyrészt a gépem messze van a 200 ezertõl másrészt normális táppal semmi baja nem lesz. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Oksa befejeztem!

"Sztem felesleges szünetmentes tápra pénzt pazarolni"
Ez egy buta kijelentés, már ne is haragudj. A mai 200ezres csúcsgépeiteknél, ne 30ezer forinton spóroljatok 😉 Ha észrevételed van, privátban nyugodtan írhatod <#wave>

UI: dörög és a TV-ben a forma1. Nem kapcsolok ki semmit 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ztech
hmm a patch töl elfüstöl a gép?😄 mondjuk én már ezt is kinézem belõlük
SeanJRRussel
Ezek után annyi patchet fognak kiadni hogy nem gyõzzük majd tölteni és majd csak fog a gép füstölni...😄DDDDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ztech
ha tdu háza táján nem történik semmi nemleszarod mi van helyette?
wollnerd
Milyen sztrájknak??? 😮

wollnerd
Ez most TDU 2 topik vagy informatikai tápegység topik???

tomsolo
Hehe, most olvasom, hogy vége a sztrájknak az official fórumról le is került a topik.

A Facebookon is bejelentették, hogy vége a sztrájknak bár részlegesen sikerült elérni a kért erdményeket.

Gondolom lement hozzájuk az amcsi ceo mindekivel kezet fogott és minden harmadik embernek azt, mondta:

Örülök, hogy megismerhettem, kérem holnap már ne jöjjön be.

SeanJRRussel
Sztem felesleges szünetmentes tápra pénzt pazarolni.Normál otthoni körülmények között ha látod h nagy vihar van vagy jön akkor fogod magad és kikapcsolod a gépet arra a kis idõre.Áramszünet itt is volt már számtalanszor és semmi baja a gépnek.Hassználni nem használ neki de azért nem is fog beszarni.Villámokkal kapcsoaltban meg egy oylan tápot kell veni amiben van túlfesz védõ és akkor nem lesz gond.Ám meg ez TDU2 topic nem egyéb szal belehetne fejezni az offolást.....

atomboy
Nekem is az van, de nem sikerult olyan munkat szereznem, helyette van mindenfele baromsag... Bar most irom a diplomamunkat, utana meglatjuk, mennyivel lett konnyebb.

A tulfeszt vedelemre meg: nem egyszerubb eszrevenni a tavolban jovo vihart, es lekapcsolni a gepet, fenykepezot meg elovenni? En ugy szoktam. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Bronx South
Ph aprón láttam használtan 670 Wattos APC -t 30 rongyért, 100% -os akumlátorral. Még megvárom hogy mit írnak a srácok a szünetmentes fórumban, utána intézkedek.

Bronx South
OKJ az tág fogalom, sokmindenbõl lelehet tenni.

Fehercsoki
Ennyire nem ér semmit ez az OKJ?:S

w77d
ez is tipikusan ilyen divatszakma, rohadt nagy a túlkínálat. Régebben én is nézegettem, de mondták nekem, hogy ezzel elhelyezkedni nem lehet ez csak egy olyan "van ilyenem is" papír...

Hahahahaha! 😄 Úgy látszik, sok itt a kolléga, üdv a klubban 😊 Tán' csak nem OKJ neked is? Nem akarlak elkeseríteni, de én egy éve nem találok melót, szal kitörölheted majd a feneked vele...

wollnerd
Tavaly is voltak már nagy viharok, akkor már egy kicsit tartottam a gépeink (Nekem, Bátyámnak, Édesanyámnak) miatt, de nem történt semmi gond, gépek meg se "ijedtek" a hatalmas villámoktól sem.

gduck
Túlfeszkós elosztón van az összes mûszaki cucc, ez szintén alap (TV, DVD, BR, stb.) Tápokról leírtakkal maximálisan egyetértek, egy minõségi táp kell a gépbe!

Hogy ne csak OFF legyen:
Régen voltam a szigeten, este leszek, ha valaki meglátja krúz közben hogy beléptem,légyszi INVITELjen meg <#wave>

gduck
Az én konfigomat látjátok az aláírásomban (+2HDD,+DVD,+BR). Játék közben monitorral együtt ~320W-ot "kér" a szünetmentestõl.

Kb 70%-al "számoljátok át" a VA W-ba. Tehát egy 600VA-es táp kb. 420W-ig bírja. Elméletileg neked ez bõven elég, viszont nagy tartásidõre ne számoljál (ha mondjuk a Te géped is annyit eszik, mint az enyém, akkor ha játék közben kapod, kb. ~5 perc) 😉

csak egyetérteni tudok, elõzõ gépben egy 500W-os Mercury (noname kat.) táp volt, sima teszkonnektoron az egész, gyütt a vihar, a "táp" ahogy van átengedte az egészet a lapra, talán még próbálkozott szétosztani az egészet a 24pin-en meg a 12 volton, mert mindkettõ végén szép égés, bár a lapon kívül minden(!) használható maradt

tanulva (utánaolvasva) az elõzõekbõl, villámbiztos elosztó (3-4-5000 forintért beszerezhetõ, igazán nem nagy tétel) + Corsair táp, gyütt a vihar, ment a vihar, kikapcsolt a gép 'oszt ennyi

ezek nyilván nem helyettesítenek semmiféle szünetmentes tápot, nem tárolnak arra a fél másodpercre sem kakaót, viszont 99% védik a gépet a szeszélyes idõjárás és/vagy infrastrukturális eredetû áramingadozásoktól

a wattokhoz csak annyit, egy gép terheltségtõl függõen kb 150-250 wattot ha eszik, de az hogy a tápra mekkora szám van írva, leginkább tájékoztató jellegû adat. mint minden eszköz, egy bizonyos hatásfokon mûködik, ez a nonametõl indulva egy erre kihegyezett tápig lehet 75-95%, ami azt jelenti, hogy egy gagyi 400W-os táp kb 300W-ot tud leadni, és ha már ezt a terhelést közelíti, bizonytalanabbul tartja a feszültségeket is, nagyon melegedik, satöbbi

ezt a valóban annyira nem nagy étvágyú konfigurációt egy 400W-os Corsair táp hajtja (Intel i5-760, HD5770, vinyó, ramok, egyéb nem annyira lényeges dolgok), de simán bele mernék tenni egy 100W-al nagyobb étvágyú kártyát. ennél csak annak van szüksége nagyobb tápra, aki két videokártyával szórakozik

aki normális tápot szeretne magának, FSP/Corsair(Seasonic)/Enermax/CoolerMaster esetleg még Zalman/Gigabyte körül nézegessen

magánvélemény volt, senki se vegye magára, fõleg ne sértõdjön be, csak hozzászóltam a témához
(akit meg komolyabban érdekel az remélem úgyis utánaolvas bõvebben)

Bronx South
Olyan nincs h nem kötöm rá a monitort 😊

[HUN]FaTaL
400watt bõven elég, ha nem kötöd rá a monitort. Általában CF configok fogyasztanak annyit.

Bronx South
Szerintem egy áramszünet simán hazavághatja a vinyókat, hiába mentem két helyre a cuccaimat ha egy gépen vannak.
Amúgy duck, amit te ajánlottál tápot az jó lenne nekem is, 600W -os, de hát 60k lové, 20-30k ért meg vannak fele teljesítményûek, de attól félek hogy egy 3-400W -os nem bírná el a gépem ha gebasz van, azt adnék a szarnak egy pofont.

[HUN]FaTaL
Nem leesik olyankor a feszkó, hanem felmegy, ezért kell a túlveszvédõs konnektor. 😊

De minõségi táppal nekem még egyszer sem állt le a gépem villámláskor. Persze nyílván az áramhálózat sem egyforma mindenütt.

gduck
Jó lenne, ha egyáltalán lenne lambó 😉

gduck
Az a baj, hogy ha jön a vihar, a nagy villámok miatt sokszor elmegy 1/2 másodpercekre az áram (vagy let hogy csak nagyon leesik a feszkó). Ez könnyen tömkrevághatja a gépet...

Amúgy meg menteni a kell, mert ami egy helyen van meg, az olyan mintha meg se lenne!

marcihusi
Akkor már csak egy új Sesto Elemento kell még ez mellé, hogy teljes legyen a kép.<#nevetes1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

w77d
ez már túlzáááás... ez olyan mint a lamborghini nõi magassarkú volt XD

Bronx South
Gondolom osztogatják minden sarkon: Asus Lamborghini VX7

marcihusi
Kancellár úr, tudnál nekem egy régebbi .exe-t küldeni? Be akarok nézni a klubba kicsit.

[HUN]FaTaL
Ez a szar minden küldetés után ment, úgyhogy nem igazán értem a problémát.

#25202: Ez szünetmentes táp esetén is elõfordulhat. 😊 Ha 2 óráig nem mentesz az pedig a te hülyeséged. 😄

Bronx South
Itt nem azzal van probléma, hogy X ideig nem mûködik a számítógép, hanem azzal hogy most az én esetemben qrwa jól elvoltam, épp küldetéseket csináltam, meg az autóimat csoportosítottam át egy új házamba, azt most kezdhetem elölrõl mert ez a szar nem mentett. Azt éreztem hogy hú de jó most ezzel játszani, azt a következõ pillanatban meg elsötétült a kép. De amúgy bármikor, ha egy kis örömöt lelek ebben a szarban van valami ami 2 hétre el is bassza a kedvem az egésztõl. Ha nem fagyás akkor valami bug csap oda, ez az áramszünet meg igazán kellett. friss vinyók meg rendszer. awesome

w77d
nekem sajna veszett már el 2 órányi munkám a melóhelyen azért, mert egy figyelmetlen kollega kirántotta a tápkábelt a gépbõl.... láttatok már irodában repülõ nyomtatót? XXXD

[HUN]FaTaL
Sûrûn kell menteni 😊

Még sosem veszett el áramszünet mellett semmim. Maximum egy adott pár soros blokk egy programkódban, amit fél perc újraírni.

nem árt ha van 5perced lementeni amit ép csinálsz és nem veszik el minden....

[HUN]FaTaL
Miért, atomrakétákat irányítasz a számítógéppel, hogy nem bírsz ki nélküle 5 percet?😊

gduck
Hát én az APC szériát ismerem, egész komoly szervertemitõl a kicsikig. Másokkal nem nagyon van tapasztalatom. Igázándiból egy kis elektronika és aksi van mindegyikben 😄
Az APC elég drága, ráadásul a BACK sorozat nem bírja az aktív PFC-s tápokat (mivel csak a SMART sorozat ad ki rendes színuszos kimenetet)

Nekem egy APC BACK UPS 1000-es van, ami jelenleg (böngészés) ~190Watt terhelésen van (gép+monitor) így 27 percig bírja.

tomsolo
A túlfeszvédõ hogyan küzd meg az áram hiánnyal?<#fejvakaras>

[HUN]FaTaL
Szünetmentes táp munkaállomásra teljesen felesleges. Kell egy normális táp + egy túlfeszvédõs hosszabbító és kész.