Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem tudom, majd megnézem!
hangacsi.blog.hu
#25237 Nálam szintén ez a helyzet. Pedig még a térkép is mutatja a játékosokat, de csatlakozni nem lehet senkire. Gurulás közben pedig csak offline játékosok vannak.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
talán végre akkor kezdenek majd valamit a klubokkal...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Online ilyen még nem volt.
Ja, és közben jelezte a játék, hogy mely ismerõseim vannak online, és mikor valaki kilépett, azt is jelezte!
hangacsi.blog.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
"Sztem felesleges szünetmentes tápra pénzt pazarolni"
Ez egy buta kijelentés, már ne is haragudj. A mai 200ezres csúcsgépeiteknél, ne 30ezer forinton spóroljatok 😉 Ha észrevételed van, privátban nyugodtan írhatod <#wave>#wave>
UI: dörög és a TV-ben a forma1. Nem kapcsolok ki semmit 😄 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

A Facebookon is bejelentették, hogy vége a sztrájknak bár részlegesen sikerült elérni a kért erdményeket.
Gondolom lement hozzájuk az amcsi ceo mindekivel kezet fogott és minden harmadik embernek azt, mondta:
Örülök, hogy megismerhettem, kérem holnap már ne jöjjön be.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A tulfeszt vedelemre meg: nem egyszerubb eszrevenni a tavolban jovo vihart, es lekapcsolni a gepet, fenykepezot meg elovenni? En ugy szoktam. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hogy ne csak OFF legyen:
Régen voltam a szigeten, este leszek, ha valaki meglátja krúz közben hogy beléptem,légyszi INVITELjen meg <#wave>#wave>
Kb 70%-al "számoljátok át" a VA W-ba. Tehát egy 600VA-es táp kb. 420W-ig bírja. Elméletileg neked ez bõven elég, viszont nagy tartásidõre ne számoljál (ha mondjuk a Te géped is annyit eszik, mint az enyém, akkor ha játék közben kapod, kb. ~5 perc) 😉
tanulva (utánaolvasva) az elõzõekbõl, villámbiztos elosztó (3-4-5000 forintért beszerezhetõ, igazán nem nagy tétel) + Corsair táp, gyütt a vihar, ment a vihar, kikapcsolt a gép 'oszt ennyi
ezek nyilván nem helyettesítenek semmiféle szünetmentes tápot, nem tárolnak arra a fél másodpercre sem kakaót, viszont 99% védik a gépet a szeszélyes idõjárás és/vagy infrastrukturális eredetû áramingadozásoktól
a wattokhoz csak annyit, egy gép terheltségtõl függõen kb 150-250 wattot ha eszik, de az hogy a tápra mekkora szám van írva, leginkább tájékoztató jellegû adat. mint minden eszköz, egy bizonyos hatásfokon mûködik, ez a nonametõl indulva egy erre kihegyezett tápig lehet 75-95%, ami azt jelenti, hogy egy gagyi 400W-os táp kb 300W-ot tud leadni, és ha már ezt a terhelést közelíti, bizonytalanabbul tartja a feszültségeket is, nagyon melegedik, satöbbi
ezt a valóban annyira nem nagy étvágyú konfigurációt egy 400W-os Corsair táp hajtja (Intel i5-760, HD5770, vinyó, ramok, egyéb nem annyira lényeges dolgok), de simán bele mernék tenni egy 100W-al nagyobb étvágyú kártyát. ennél csak annak van szüksége nagyobb tápra, aki két videokártyával szórakozik
aki normális tápot szeretne magának, FSP/Corsair(Seasonic)/Enermax/CoolerMaster esetleg még Zalman/Gigabyte körül nézegessen
magánvélemény volt, senki se vegye magára, fõleg ne sértõdjön be, csak hozzászóltam a témához
(akit meg komolyabban érdekel az remélem úgyis utánaolvas bõvebben)
Amúgy duck, amit te ajánlottál tápot az jó lenne nekem is, 600W -os, de hát 60k lové, 20-30k ért meg vannak fele teljesítményûek, de attól félek hogy egy 3-400W -os nem bírná el a gépem ha gebasz van, azt adnék a szarnak egy pofont.
De minõségi táppal nekem még egyszer sem állt le a gépem villámláskor. Persze nyílván az áramhálózat sem egyforma mindenütt.
Amúgy meg menteni a kell, mert ami egy helyen van meg, az olyan mintha meg se lenne!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
#25202: Ez szünetmentes táp esetén is elõfordulhat. 😊 Ha 2 óráig nem mentesz az pedig a te hülyeséged. 😄
Még sosem veszett el áramszünet mellett semmim. Maximum egy adott pár soros blokk egy programkódban, amit fél perc újraírni.
Az APC elég drága, ráadásul a BACK sorozat nem bírja az aktív PFC-s tápokat (mivel csak a SMART sorozat ad ki rendes színuszos kimenetet)
Nekem egy APC BACK UPS 1000-es van, ami jelenleg (böngészés) ~190Watt terhelésen van (gép+monitor) így 27 percig bírja.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo