Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A felni eredetileg Alfa Brera, ez esetben teljesen áttextúrázva karbonra, felirattal, emblémával.
A festés szintén saját kreálmány, csakúgy, mint a névhez passzoló fehér hímzések, és a fehér mûszerhátlapok.
Köszi az elismeréseket. 😊
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy baromi jól néz ki, grat!
wollnerd: Abban milyen repülõ/úszó alkalmatossággal lehet cancukázni? És milyen hegyre lehet feltekerni csepel bringával? 😄 Nagy GTA-fan voltam, évekig San Andreasoztam, de a VI-el sikerült elérnie a Rockstarnak, hogy teljesen elforduljak tõlük...
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
de ha nem lenne olyan akkor mondjuk (kisebb) Ciprus,ha meg nagyobb akkor egy ilyen Európa feelingel pl. a Gumball 3000 állomások útvonala 😄😄
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
És valahol legyen egy óriási, döntött kanyaros, sok kilométeres, széles tesztpályaaa!!!<#pias>#pias>
Nekem pont ez a fizikai munka része tetszene, ezért örültem, hogy végül ezt választottam és nem a sima rendszergazdát (abból is csináltam két évet, de nem sikerült befejezni, allergiás vagyok a linuxra -.-' )
Amúgy igazából az a gond az elhelyezkedéssel, hogy ezen a piacon a CISCO meg a rendszerei az etalon, ha nincs valamilyen CISCO vizsgád, senki vagy. Suli mellett ingyen jártunk CISCO tanfolyamra, de levizsgázni már nem tudtunk, aztán sulin kívül már kicsit drága lenne...
Köszi a videót Stockbauer, ma még úgy sem volt orgazmusom! 😄
Tényleg meglephetnének a DLC-kkel a szülinapomra... 😄
Hát én már várom, hogy mi lesz a most érkezõ DLC-bõl
Am egy kérdés ha a TDU csapata a kezedbe adná, hogy milyen helyszín vagy táj legyen megcsinálva egy új TDU-hoz ti mit választanátok?
Én Alpok, vagy Japán vidék (a katasztrófa nélkül)
pixxel ha nem nagy kérés megtudnád csinálni, hogy a Nick: Kazz Klub: SG.Hu
Köztük van a 2 bugatti: Veyron 1.6 és a Super Sport!
Jöjjenek már a mocik!!!!!
Imho a konolzolosaknak kéne jönni az EXPLO packnak elõbb, mert ha minden szerver leállás azt jelentené hogy dolgoznak a fiúk akkor már rég Dubaiban elõzgetnénk a motorokat lambókkal.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Viszont van elõnye is az offline szervernek. Gyorsan megcsináltam a maradék instant challengeket. Így léptem 1 szintet elõre. 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha ip cím váltásom van (költözés), program reinstall?
Elõre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
hangacsi.blog.hu