Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stop / EAK tablaknal ill jobbkezesnel viszont beallok a sorba.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
a) az elõrehaladáshoz elegendõ hely áll rendelkezésre, és
b) az irányváltoztatási szándékot jelzõ jármûveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”
A szabály így szól,szóval ez alapján akár jobbról is kikerülhet engem a motoros és elõremehet,a "mellett" nem feltétlenül jelent bal oldalt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az üldözésért mindenképp pénzt kapunk, ha mi vagyunk a rendõrök, vagy nyerni is kell hozzá, szal pénz jár azért, ha elfogod a mumust?
A másik, hogy kaszinói statisztikában a "Discovery" részen belül mit takar az , hogy tekintsem meg (legalábbis én így értelmezem az INSPECT-et) mind a három különleges nyereményt? Mit kell tenni ahhoz, hogy ez sikerüljön? 2/3 teljesült, de hogy miért és hogyan, nem vágom... Oda mentem a két kirakathoz, nyomtam egy entert, ami megmutatta a bútor és a sticker gyûjtemény infóját, az autónál meg gondolom, be kéne ülni, ez is megvolt, de nem lett 3/3 a teljesített "megtekintések" száma...
Lehet, hogy ezt csak a megvétele elõtt lehetett megtenni, most már hiába bámulom a szekeret? Jó lenne, ha nem így lenne, mert qrva rég megvan már, nem szeretnék olyan backupot visszatölteni!
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
A gépjármûvével útkeresztezõdés elõtt forgalmi ok miatt történõ megállást hogyan hajtja végre ha vissszapillantó tükörben látja, hogy jármûve mögött motorkerékpáros érkezik?
Nem teszek különösebb dolgot, hiszen a motorkerékpáros álló helyzetemben nem elõzhet meg
Nem teszek különösebb dolgot mivel egy sávban egymás mellett két jármû nem haladhat el.
A felezõvonalhoz húzódom, hogy a motorkerékpáros elõre tudjon sorolni.
Ti melyiket választanátok?(én a 3.at jelöltem be)
Idáig azért ne fajuljon el. 😄
btw elég szarul ban beállítva a futómû... 20cm-es ültetésre meg ilyenekre tellik, de állítható kutyacsontra már nemfussa <#idiota>#idiota> nembaj, félévente cserélhet majd gumit <#hehe>#hehe>
All hail the double x!
6 hét, heti 3 pálya. Összes 18 verseny, 18 féle kocsival. Egy verseny, egy adott kocsival(a DLC kocsik kiesnek), beküldési idõ szerda, lejárat vasárnap este (Így 5 napi lehet próbálkozni). Én csak idõmérõkre gondoltam, a speedlimit és a radarozás eléggé behatárolja a végeredményt. Friendes crc pályákra gondoltam - vagy van kedve vkinek 138-adszorra menni az Airport sprinten? A reward az 0, de a rajtpénz 10$-100$(?) lenne.
Persze jó lenne egymással menni de, abból nagy veszekedés lenne biztos, meg mire összeszerveznénk, már a TDU 3 is kijönne 😊 valamint aki ilyet akar menni az enélkül is tud szervezni magának meccset. IMHO.
Tegyük fel sokakat érdekel a dolog, akkor lehet jelentkezni versenyezni itt, meg aki pályát csinálna az is. Amin sokat lehet vitatkozni az, hogy milyen kocsik legyenek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
De lehet azok csak füllentenek az illetõk. Stylingon vannak fent.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
All hail the double x!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
All hail the double x!
Amit nem értek, hogy Mysterion mit keres ZR1-el Oahu észak-keleti csücskénél a félszigeten...
Myst, te is hakkelted?