40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#28379 Ezzel töltöttem a fél éjjelt: Falken Mustang Drift on Ibiza. Fogyasszátok!! :D Egy hasonló jellegű krúz sem lenne rossz... -
#28378 Am te ezeket a TDU Centralon, TDU2.com/fórum -on is megosztod ? Mert ha nem akk hajrá, biztos örülnének neki rajtunk kívül is. -
#28377 Na akkor lehet is kiakasztani a topik bal felső sarkába.. PIXXEL AKASZD KI ! -
Nesztek :D TDU2 Clock Windows Gadget
Nem vmi nagy szám, és elég fos volt megcsinálni - html és js van benne aki akar matatni matasson és ha akar belőle topik órát csinálni rajta. (Gondolok itt a nem létező házigazdánkra aki 4 hónapja le se szarja a játékot.) MOndjuk csak a css-t kell kb áthegeszteni ha jó.
Nem tudom mennyire lesz pontos 1-2 perc biztos ugrálni fog de ez javascript sajátosság - és az én "programozói" bénaságom.
-
Szabi1991 #28375 nem volt rossz a mai krúz, köszi mindenkinek, csak a lengyelért kár.. :D
-
#28374 Egyik sem. Az jelenik meg névként amit beírsz a profil létrehozásakor a játékban. -
#28373 a hatásvadászat kedvéért írtam oda, am nem voltam bent valóban mert más dolgom volt, most megyek fel. -
#28372 Mi ebben a 18+???? Kijöttem amúgy, majd next time, senki nem látott bent. -
#28371 OFF 18+ -
#28370 A tdu2 hivatalos oldalán a regisztrációnál az account name fog megjelenni a játékban névként vagy a handle? -
#28369 Pill és bent vagyok!! -
#28368 de előbb vmi videózást bonyolítsunk le, nekem most is jó. -
#28367 Nem hiszem hogy le kell törölni,én is warezről telepítettem újra,csak hagyd a launchernek letölteni az eredeti fileokat. -
#28366 Bocsánat még annyit kérdeznék hogy most ugye még a warez verzió van fent, de ha megveszem a játékot akkor gondolom elég csak a kulcsot megadnom, nem kell újratelepítenem ugye? Nem azért mert nagy gond lenne csak akk nem törlöm le. :) Egyébként az atari token-es kérdésem még aktuális csak a játék vásárlásos nem. :) -
#28365 Amúgy az offline profilt át lehet valahogy alakítani online-ra vagy mindenképpen újra kell kezdenem? :) -
#28364 Ma este 7kor HRC Klubtali, résztvevők:
- Szabi - Aileron :D
-SpeedHUN - nem tudja
-icetihiii22 - Falken Mustang :D
-Mysterion - cipő?? :D sztem számolhatunk vele
-Z - vmi nagy döggel
-
-
- -
#28363 Na az előbbi kérdéseim mind sztornó! :DD Megyek nemsokára az 576 üzletbe átvenni a megrendelésem! :PPP -
#28362 De és ez most mikor? Arról nincs info? -
#28361 Ma este 7kor HRC Klubtali, résztvevők:
-SpeedHUN - nem tudja
-icetihiii22 - Falken Mustang :D
-Mysterion - cipő?? :D sztem számolhatunk vele
-
-
-
- -
#28360 Elvileg ellett küldve már 2X a meghívó de ez a retek játék sose jelzi.... -
link14 #28359 Ma este 7kor HRC Klubtali, résztvevők:
-SpeedHUN - nem tudja
-
-
-
-
-
- -
#28358 Jah illetve érdekelne még az is hogy az atari oldlán ugyebár van ez az atari token vagy vmi ami egyfajta atari pénz ha jól tudom, és néztem a dlc store-ban hogy ilyen 80 token-be kerül pl egy kocsi... Ez mennyit képvisel forintban? És itt hogy működik a vásárlás? Hogy jut el innen a pénzem az atari-hoz? Megköszönném ha ezeket elmagyarázná nekem vki! :) -
#28357 Sziasztok! Vmivel lejjebb olvastam vmilyen online keystore-ról... Na most ez mennyire biztonságos? Egyáltalán hogy működik? Fizetni hogy kell? Próbálta már itt vki? Már nagyon szeretném megvenni a játékot de jelenleg nincs 6 rongyom, így viszont közel a fele lenne... Köszi előre is a válaszokat! -
#28356 Na mostmár csak a topik verziót kéne megcsináld és ok. :) -
#28355 Frissítettem az órát, :
OHAU vs OAHU
meg talán ez kicsit jobban szinkronban van az előzővel
ill kevesebb processzor időt használ
A napszak váltás bug javítva
-
hangacsi #28354 Helló!
Egy kis off!
Ma találtam meg a neten a Senna életéről készült filmet, magyar felirattal!
Csak azért írom ide, mert talán sok Senna és F1 rajongó van itt, aki még nem látta.
A videót a blogomon is megtaláljátok!
Üdv: hangacsi
-
#28353 *izé nem vagy Steames :) -
#28352 Hát én vagyok Steames, de fenn vagyok jelenleg.
[ÓRÁT TESZTEL] -
popely16 #28351 Sziasztok ezt mondja nekem a steam mikor elakarom indítani : This game is currently unavaible please try agin another time. Nálam van a hiba vagy másnak is ezt mondja ?? többi steam es játék megy.... -
#28350 este 10 után leszek gépnél, ha akkor még megy a krúz, megyek ;) -
#28349 Dirtbike tényleg jó lenne, bár addig elvagyok a Mercedes ML 63 AMG-vel. Nálam az a kedvenc: egy kezesbárány, ugyanakkor masszív, a mélynyomó pedig leolvad a hangjától. :) Persze offroad CRC-re csakis a Spyker D8 Pekint-to-Paris jöhet számításba, sajna (vagy esetleg a rendőrautó, hehe). -
popely16 #28348 Szia én is jelentkeznék a kresz krúzra -
#28347 "Megérkeztek a várt motorok! a Két motor elérhető a Motor Kereskedésben"
Ezeket a játékba belépve most megtudom őket venni?
[INKÁBB FÉLREÉRTETTE] -
#28346 A nyert (DUAL) autókat eltudod adni de a roncsokat nem. -
#28345 Semmilyen nyeremény autót nem lehet eladni, csak Rivals kocsikat -
#28344 Még valami... Ha nyert, vagy roncsautót átveszek a használtautóstól, azt utána ellehet adni ? Mert gondoltam megszabadítom a használtautóst a szaroktól, csak aztán nehogy az legyen a vége hogy egy külön házat fel kell szabadítsak nekik... -
#28343 Én jelenleg jobban örülnék egy ülés állíthatóságnak, törés kikapcsolásnak, ffb -nek. Ezek a fontosabb dolgok.
Jó hogy lesznek motorok, meg örülök a Harleynak, de jobban örülnék valami dirtbikenak, azzal sokkal jobban bejönne az offroad, mert ok hogy van offroad, de számomra max a rajta lévő kép / roncs felfedezése volt az ambíció hogy rámenjek, amúgy meg max vmi cruise erejéig ha épp arrament, de hogy én spontán offroadozzak kizárt. A Hummer lassú, Subaru az japó, a többi meg kizárva mert azokkal a bálnákkal nem megyek offroadozni. Hol vannak a qrwa nagy amerikai pickupok, monstertruckok ?? Na azok valók offroadra, bár még a V8 -as buggy-t bepróbálom, mert még a használtautósnál pihen, abban látok reményt. -
rusher4587 #28342 Hát én most kicsit félre tettem a játékot, de ezek szerint úgy fél év múlva érdemes lehet visszanézni! :D -
Szabi1991 #28341 A HRC Klubtagoktól kérdezném, hogy este 7körül ki jönne egy kis kreszkrúzra ? :)
klubból elindulunk, lehetőleg vmi gyengébb autókkal, és a kresz szabályokat betartva, a sebesség max +20%ban lehet több mint a megengedett :p
mivel játékoslimit van, csináljunk listát hogy ki az a 8 ember aki befér egy layerbe, ha HRC klubtag vagy és jönnél eset gurulni akkor írd be a neved a listába.. :)
Ma este 7kor HRC Klubtali, résztvevők:
-
-
-
-
-
-
- -
#28340 Én már a legelején ajánlottam hogy pixxel tegye ki a bannerba a topikod, de látod nem tette.