40335
  • fuszhi
    ja és az mikor elmegyek a sunához házat nézni az exit parancsra rányomva nem lép ki így ha csak nem kell a házikó amit előtte ugye megnéz az ember tetszik e ... szóval léphetek ki ctrl alt del majd újraindíthatom a game-t számomra az talány hogy miért kell a jogsi megszerzését egyik másik vizsgánál ennyire nehézre megcsinálniuk hisz egyik másik feladatot épp hogy meglehet csinálni időre. Aztán meg most elvagyok akadva. Egy játék akkor jó ha végig lehet vinni. Nem ha szopat órákig aztán leg szívesebben odavágnál valahová. Egyik másik játék leírásánál olvastam tünetként: ha valaki elkezd csapkodni akkor abba kell hagyni a játékot. Régóta vezetek billenytüvel nincs amit ne tudnék ha ráérzek a kocsira mert 5 újjal olyan profin lehet vezetni az autót ha türelmes az ember hogy sima ügy , de itt szenvedés az egész olyan érzésem van az ilyen játékoknál mintha ketrecben lennék leláncolva és várnám hogy na majd most. Egy két próbálkozásnál hiszek még a csodákban de további próbálkozások szükségessége miatt a kedvemet vesztem mert már rég játszok autós játékokkal és ha valami kezelhetetlen és azt érzem nem tudok szabad lenni benne mint a kismadár csak szállni akkor szar az egész. ípont az lenne a lényege hogy érezd a sebességet ki tudd húzatni ha nem is teljesen mert ahhoz oda kell figyelni már de érzed hogy szabadjára megengedheted magadnak hogy száguldj majd van idő lelassítani talán neccesen de sikerül és megint megpróbálhatod. De itt azt érzem mintha szurokba ragadtam volna. Ha gyors a kocsi akkoraz útszakasz nem enged meg ha hátsó kerekes akkor a kanyar a baja ha meg kicsi az autó eljesítménye akkor meg mintha állnék egy helyben. Nincs sebesség érzet. a másik nem tudom miért fut ez nekem ablakban nagyon idegesítő. Miért nem tudok tovább haladni a küldetésekben és szépen offba kijátszani a játékot. Majd on line ba ha sikerül accout ot csinálni akkor majd az feledteti velem ami offba tapasztaltam vagy mi?
  • Bronx South
    de ne is legyen az irányítás a legnagyobb probléma, mert azt megszokja az ember, ráérez utána szarik bele, legalábbis én. de hogy utána extra törés ? beakadok a betonba 400 -nál ? idióta civilek ? netszikronizációs lag ? cruise közben kibaszódok a layerből 10 percenként ? nincs isolate ?? soroljam még ??
  • Bronx South
    hát az te vagy, veled ellentétben viszont rengeteg olyan TDU haverom akivel toltam az 1 -ben a cruiseokat szimultánban tolja a 2 -t és az 1 -t, az 1 -et csakis azért mert ott jó az irányítás, de ue jön le nekem a fórumokról is (tdu central, tdu2.com) az emberek még ma is vissza járnak játszani az egyel és nem azért mert a TDU2 hú de qrwa jó. az 1 se volt 100% -os mint ahogy semmilyen autós játék irányítása nem 100% -os, és bár ugye megszoktam ha játszani akarok de az 2 irányítása egyenesen bohóckodás
  • fuszhi
    Tökéletesen egyet értek szívemből szólsz. Valaki esetleg nem tudja hogy tudok online játszani ? Ki próbálnám ha már megvettem. Hát hogyha az majd nagyot hoz. S akkor majd egészében alkotok róla
  • Szabi1991
    nemrég raktam fel újra, HC, minden segítség off, belsőnézet, kormány, tologatós manuális váltó

kijöttem a házból és ledöbbentem hogy ez miért ilyen fos ? pedig arra emlékeztem hogy milyen élvezetes volt, egy bő negyedórát játszottam, hátha csak meg kell szokni, de az 5.perc környékén már majdnem elsírtam magam hogy lehet ennyire szar az irányítás
  • Bronx South
    nanee... én 2 héttel ezelött fölnéztem az egybe, és max a grafika volt ami nem perfect, a TDU1 irányítása messze jobb mint a 2 -é, de elmondom neked h jelenlegi állapotában ez a játék közel nem húz ki annyi évet mint az 1 és tudod miért ? mert ennyire jó az irányítás a 2 ben. egy autós játékban az idióta featureok senkit nem érdekelnek.
  • Bronx South
    ok :D
  • Szabi1991
    "a kocsik vezetése még rosszabb mint az első részben volt"

játssz egy órát a TDU2vel egy autóval, majd ugyanazzal az autóval a TDUban 2percet se fogsz kibírni annyira borzasztó az irányítása, sajnos a TDU2 is nagyon messze áll a tökéletességtől, de a TDUhoz képest nagy előrelepés az irányítás..

a TDU2 meg lemez nélkül is simán elindul o.0
    (eddig még csak egyszer volt a lemez a gépemben a megjelenés napján)
  • fuszhi
    Üdv szerintem a tdu 2 egy kalap szart se ér nem hogy 6000ft ot az elődjét annó 2 ronygyért vettem meg és azzal elvoltam off ba ezzel a második részel eljutok valameddig de a kocsik vezetése még rosszabb mint az első részben volt. Élvezetesebb a felső kategóriás kocsikat vezetni , de az életben is gondolom így van. ha hálózatban választhat az ember felső kategória közül talán még élvezheti is a játékot , de off kategóriába nem az igazi. Ezt nagyon elrontották. Uálom hogy mostmár csak ahhoz is internet kell ha off ba akarsz játszani vele. Ez olyan miintha kölcsönbe vennéd meg a játékot. A régi szép időben megvetted volt a géped felinstaláltad a dvd enm kopott mert nem kellett és tolhattad neki. Most meg mivan checking disc meg faszom internet meg stream meg regisztráció stb lószar amit kapsz cserébe de a pénzed az kell nekik. Remélem online jó móka lesz mert ha nem ezentúl gyökérbe megyek át és ha tetszik a játék se fogom megvenni. Undorító ha a játék jogát megveszed és közbe meg nem használható ha nincs internet meg a dvd elkopik akkor lejár a szavatossága vagy mi a faszom ez nem zöldség vagy tejtermék. Gondolkodhatnánka , de ez biztos a buzi szponzorok miatt van. Anno a flat out első része tökéletesre is sikerül jó élményt adott és dvd se kellett hozzá igy időtáló és nem éreztem átbaszva magam. Bocs hogy kicsit , de kikellett adnom magamból. Ha sikerül én is autókáznék veletek ha van társaság online ba hátha megváltozik a "modern lehúzós kor ról a véleményem" hátha online kocsikázva belesikerül feledkezzek hogy ez a játék 6000ért nem is az enyém hanem csakkölcsönbe adják. ha ez a játékok jövője akkor én maradnék a tdu első része előtti időszaknál mert annyi ra nyag fejlődést nem értek el a játékok terén fantáziájuk egy csepp nincs csak a reklámokba ölik a sok pénzt hogy jó legyen és mikor megveszed szembesülsz vele hogy a szépet jót mutatják azt a dobozban meg a nagy semmi van benne. Szép napot.
  • Stockbauer33 #28451
    Jó lesz ez :D

Csak faszántosan vágd össze
  • Bronx South
    a tegnapi/mai

• popely16
    Sziasztok !
    több napja nem enged be a steam es TDU2 . Azt mondja : This game is currently unavaible at this time . Valakinek csinált már ilyet a steam es tdu vagy esetleg valami másnál ? Utána gugliztam de én nem találtam konkrét receptet a megoldáshoz

thx: popely
  • icetihi
    :D:D:D:D:D:D
  • rotator
    Wooooowww...
  • Bronx South
    az hogy az irányítás... ok, megszokja az ember. de utána még rengeteg olyan dolog van ami alaposan visszaveti a cruiseolási morált, ezek közül is a törés ami a legnagyobb zavaró tényező, mintha a fejlesztők nem tudták volna hogy mi a qrwa anyjukért játszik még 2010-11 -ben is 1000-10000 player az 1 -el. vagy tudták és tudatosan már a kezdetektől fogva csökkentik, csökkentették a játék élettatramát. ami szar az ott van benne, ami kell, és már volt az egyben is meg majd a vedd meg a megjenéstől számított egy év után ?? lehet az edenes bácsik csak poénkodtak, csak arra nem gondoltak hogy vannak akik nem szeretik a hülye vicceket
  • jofer
    A kedvenc részem!
  • Stockbauer33 #28444
    Neked gond mert videózol. A roncsokról kicsinál videót?Nálam nemgond mert lazán tartom a 3-5% hibahatárt de telilayernél becsúszik pár keresztbe rakott civil az úton de h azért erőlködjön a player h összekapar milliókért egy Veyront és 1 szigetkör után full roncs

Sőt mondtad is h megváltozik az irányítás ha kinyilik vmelyik ajtó.
  • Bronx South
    hát hülyegyerekeknek készült az tény, bár én még elvok addig amíg, azt ha eljön az amíg majd lesz más. Az 1-el elvoltam 2 évig, de előtte se unatkoztam.
  • GerY5
    Mert mindenki tudja, hogy a madár az ász :D

• tomsolo
    Beküldtem egy ilyen CRC-t (Ibiza Cross), B3 kat és roadless:

• koalika
  • Stockbauer33 #28439
    Nagyon gáz h lóg az opelos meg a zsu vasán az ajtó.Ez az idióta műtörés mi a f..sznak kellett bele?Még a megjelenéskor nyafogott itt pár furcsagyerek h miért nincs komolyabb törésbenne?Idiota francia k csináltak a frissgenerációnak egy nagyrakás szart
  • icetihi
    Igen ütős lett:D
  • Szabi1991
    nagyon rég megakartam csinálni ezt a vidit, de az előző videokártyámmal a játék is szaggatott, nemhogy a videó felvétel :D
  • icetihi
    ....a fekete haláááál.......:D:D:D
  • icetihi
    LOL
  • wollnerd #28434
    Az.
  • [HUN]FaTaL
    Hihetetlen bazz, hogy 3 hónap után kidobnak egy ugyanolyan szarrakást konzolra is. Ráadásul ott nem igazán tudsz a mentésről backupot készíteni gondolom.

Szánalom az egész.
  • tomsolo
    "Right after downloading the new updates I decided to leave my club and join a new one. And after joining a new one I got stuck at a black loading screen with a white spinning wheel. Forever. I turned of the console and started up TDU2 again and after choosing my storage device go back to the loading screen. Forever."

Végül is sikeresen benne van az összes pc-s bug az XBOX explo packba csak tettek még bele újakat. :D
  • 0Diaz0
    Ez beteg... De nagyon bejön..
  • Bronx South
    pixxel meghótt gyerekek ?
  • [HUN]FaTaL
    Köszönjük, ban, szevasz.
  • [HUN]FaTaL
    Kezdjél már új profilt és ne nyagass, leírtam már mit csinálj. Az előző hsz meg nem neked ment, amint látod.
  • Szabi1991
    /ban..
  • Szabi1991

• Szabi1991
    kezdj új profilt :/
  • Sonny1711
    fatal de ez mit is jelent ? tudnánk vhogy gyorsaban is beszélni?

• [HUN]FaTaL
    Mert nem jpegbe ment csak a kiterjesztése az. Frapssal mentsd ki őket. Igazából arra van, hogy dekoráld a házadat vele. Amúgy nem tudom miért nem jpgbe ment, atari...
  • Sonny1711
    Az én problémámra vki tudja a válasz? pls segítsetek.
  • Szabi1991
    én most pl azon kapok agyfaszt hogy visszajátszásba miért nem tűnik el a csík ami jelzi hogy hol járunk a pályán..ehhh....