40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#28501 Ohh... :$ Am ez már rendben lesz így! :D -
Stockbauer33 #28500 Na jó egy régi cimbinél mindent lehet :D Ak hozom az AscariA10-t v az Enzo-t -
#28499 az 400+ nem lehetne 300+? :D Azért annyira még nem játtszok vele régóta... :D -
Stockbauer33 #28498 Szokásos 400+ de felkell h vegyelek a barátlistára.Onnantól join v invite és mehet a daráló.Kresz v szociális gurulás nálam kilőve.Az maradjon az amatőröknek -
#28497 És merrefele talizzunk, meg milyen verdákkal (kat)? :) -
#28496 A 8 az nekem is jó! :) -
Stockbauer33 #28495 8körül sztem ok vok.Megyünk pár kört mert benne kéne h legyél az új videóba -
#28494 Megvettem fel is vagyon telepítve és az online profilt nem fogadja el. Milyen kódot kell megadjak neki mikor kéri a nick nevet meg a e mail ciímet meg egy kódot kér azt gondolom bármit irhatok oda. A másik meg köszönöm ha csatlakozhatok pár sziget körre hozzátok. Akkor majd várnám a segítséged arra is meg most erre is amit írtam. Előre is köszi. -
#28493 Az a helyzet hogy a játéknak számos hibája van, időnként kijön az emberből mint az utóbbi 1-2 napban belőlem, azt játszik tovább mert ezt a szart nem lehet megunni. Majd jönnek a patchek minden javítva lesz. Apropó. Én a stocki bácsival eléggé pronyók vagyunk, de ha gondolod majd a jövőben csatlakozhatsz hozzánk 2-3 szigetkőrre.
a kérdésedre pedig: Megveszed - feltelepíted - elindítod (csinálsz egy online profilt) - játszol. -
#28492 Na akkor valaki légyszíves seggijjen mit csinálak egész pontosan hogy tudjak vele vagy mással versenyezni. -
#28491 :D Hát én a nap folyamán végülis később délután, este fele ráérek! Ha van kedved, ahogy remélhetőleg bronx-nak is akkor éntőlem mehetünk. :) -
Stockbauer33 #28490 Mikor gurulunk 1üt?Igérted kb 1 hónapja :)) -
#28489 Amúgy rányomtam vagy 2 napja itt a topicban arra hogy stlye off mert épp zavart... Na azóta is úgy van pedig már párszor újra lett indítva a net. Nálatok is ilyen? -
#28488 Na most akkor miben állapodjunk meg? Jó szar a játék, de azért jó? :)))) Felőlem ha valahogy csinálok egy accout ot és van server kiálok én akár ki is ellen és elismerem ha le tud előzni. De nem itt kell "száj hősnek" lenni hanem bizonyítani kell :) Felén az a szokás. Jíííí Hááááá -
#28487 Nem kell semmi infó csak egy friendlist, ez a játék meg offline módban úgy hülyeség ahogy van, azt felejtsd el. Erről szólnak a dolgok:
-
#28486 Megértelek és igazat is adok valamelyest de mondjuk azért meg lehet csinálni midnet ahogy te is meg tudtad csinálni, tény hogy elég nehéz egyik másik... Azért egy 600-700 lovas hátsókerekes autónak az életben is nagyon könnyen kimegy a segge... Az életben való vezetési rutint meg sztem ne hozd fel mert semmi köze a játékban való vezetéshez. A nagybáttyám is elég rég óta vezet és a tdu 1-ben 1km-et nem tudott úgy menni hogy ne csusszon ki stb. Egy 10 éves meg inkább az matchbox-ait tologassa ne gépezzen... De ezt most ne támadásnak vedd, nem vitázni akarok csak elmondtam a véleményem ahogy te is. -
#28485 Nekem nem okoz semmi nehézséget, meg nem is arra próbáltam rávilágítani, szerintem a küldetések fele hülyeség de hát én is egy kis pronyó csíra vagyok és ha ez kell ahhoz hogy kitoljam a játékot megcsinálom, ha ráfekszik nagyon az ember akkor 1-2 hónap, bár én a cruiseokkal vegyítve csinálgatok ezt-azt. Viszont amiért megvettem ezt a részt is, az a cruiseok miatt volt, és ebben érzek hiányosságokat amik ha nem lennének szarom le hogy mennyi minden felesleges a játékban, meg hogy valójában 12(-) -nak készült mert meglenne az amiért én megvettem. -
#28484 .utó irat : Drága Angela nem akartam ilyet írni csak nekem kicsit övön alulinak tünt ez a kijelentés hogy: "Ha ez neked nehézséget okoz, akkor nem biztos, hogy ez a te játékod." -
#28482 Engem most a leginkább az zavar hogy pár f*sz szar nyomorult kis taknyos azzal szórakozik hogy az ocsmány buggy roncsával belém jön a parkolóba szándékosan mikor én úgy vigyázok az autómra hogy ne legyen összecseszve... Rohadt kis taknyos előemberek... Nem tudom mi ebben az élvezet de biztos velem van a gond. A másik... Indexelek, kanyarodnék erre mit csinál? Hát persze hogy elkezd megelőzni, én fordulok, nekem jön, összetör... Komolyan ezt a törést sztem felesleges volt megcsinálni, mert ebben a játékban nagyon sokan nem tudnak értelmesen játtszani és így ennek a törésnek azon kívül hogy 5 percenként kell visszamennem a házamba hogy megjavuljon a kocsim amit egy ilyen imént említett neandervölgyi hülyegyerek összebarmol, nincs sok értelme... -
#28481 hallod figyuzzál szerintem kiállok simán bárkivel egy versenyre és ott bizonyíthatja be nekem hogy szarul vezetek , de kicsit olyan érzésem van hogy kár erről vitatkozni ki jobb, mert évek óta vezetek nem vagyok már kezdő és a rutin is ott van. Lehet mindenkinél még nálam is vannak jobbak mert ők még többet vezetnek napi szinten meg mindenhogy . Megcsináltam az összes vizsgát , de volt olyan hátsó kerekes autó hogy a lehetőségek ha lemész a fűre levon az időből akkor már cseszheted na meg ha odalépsz kidobja a seggét eléggé hajszálon kellett be libbenni és az nem élvezet volt hanem kész gyötrelem, nem mertem driffetlni mert el szállt a szar autó a picsába egyszerűen irányíthatatlan vagy nagy gyötrelmek árán lehetett "betörni" és nekem ez nem játszás hanem szenvedés. Nyugi tudok vezetni csak nálam a játék és a kőkemény koncentráció két dolog. Megoldom ha kell mert megoldottam , de ez akkor is vicc volt. Mondom ha én így szenvedek akkor egy srác aki 10 en éves és kezdő minek örül majd ha nem jut tovább mert nem tudja utánam csinálni? Akkor hol neki az élmény? Főlös vitázni tudom te jól vezetsz én meg szarúl azt ez van ezért irom ezt a sok marhaságot azt annyi.. -
#28480 Nem nem én örülök mert látom te is ugyancsak szívből kimondtad a frankót én is szerettem volna nagyon hinni a jó dolgokban de van amihez nagyon sok képzelő erőre van szükség nagyon sokra és az már elrontja az élményt. A dodgem-es hozzászólásoddal egyetértek a "számból szedted ki a szót" ja hát kb olyan. Tökéletesen leírtad amit én is érzek és azt hogy mi kellene csinálniuk. -
#28479 "…az talány hogy miért kell a jogsi megszerzését egyik másik vizsgánál ennyire nehézre megcsinálniuk hisz egyik másik feladatot épp hogy meglehet csinálni időre…"
Ha ez neked nehézséget okoz, akkor nem biztos, hogy ez a te játékod. -
FxRRulez #28478 Jah igen!!! Aki mondjuk billentyűzettel tolja a játékot, annak megértem azt az álláspontját, mely szerint jobb a 2. rész irányításmodellje.... -
FxRRulez #28477 Pontosan!!!! Én is egyetértek, sőt már én is többször hangoztattam, hogy a 2 irányítása egy fos, egy rakadék szar!! Nem azért skacok, de én is ott tartok, hogy felraktam az első részt és inkább ott krúzolok. Modoltam bele egy jó Golf ! R32-t :D meg modoltam bele egy kis grafikai update-et és annyira élvezetes a játék, hogy el sem hiszem. Már el is felejtettem, hogy mennyire élvezetes volt az irányítás az első részben.
Nekem Logitech G27-em van és meg kell, h mondjam, hogy egy tragédia vele az irányítás, egy bohózat, egy rossz vicc. Pontosan olyan érzésem van, mintha egy dodzsemet vezetnék a vidámparkban. 0 ffb, 0 kapcsolat az úttal, a kormányt könnyen lehet tekergetni... nagyon gáz...
És már nem azért, de mindig amikor ezt szóvá tettem mindezt itt, akkor egy csomó elfogult ember jött ezzel a szar dumával (már bocs), hogy minek fikázom a játékot, élvezzem azt kész.. szokjam meg és kussoljak. De basszus ez egy autós játék, itt az első és legfontosabb az irányítás. Higgyétek el, hogy hatalmas TDU fan vagyok, nagyon-nagyon vártam hogy kijöjjön a második rész, de óriásit kellett csalódjak az irányításban. Sok dolog pozitív irányban változott, de az irányítás az speciel nagy mértékben gejlődött visszafelé. Azonban lehet tenni annak az érdekében, hogy ez másképp legyen.
Ugyanis az a hír járja, hogy jön majd egy bizonyos hardcore mód, ami ugye az 1. részben is volt, ami egy átdolgozott irányítás mód és nagyon remélem nagyban hasonlít majd az 1. rész irányításához.
Én egyébként azt nem értem, hogy mi a fenéért nem képesek kidobni egy egyszerű patchet, ami beletenné az első rész handling modelt a játékba. Tudom, tudom más-más kocsiknak különböző az irányítása, de én akkor is boldog lennék, ha minden kocsinak ugyanolyan lenne az irányítása. :)
Apropó!! Szerintetek egy ennyire beharangozott AUTÓS játékban, hogy lehetnek ENNYIRE GÁÁÁÁZ MOTORHANGOK?????????? Vicccccc!! :)
Na most végre jól kiadtam magamból, elnézéseteket kérem!
Fxr -
hangacsi #28476 Én is csatlakozom egy korábbi hozzászólóhoz, miszerint nemrég én is felttettem az első részt, és egy negyed óra után le is szedtem, mert nem tetszett az irányítás. Ezzel nem azt mondom, hogy a 2-é jó, csak azt, hogy nekem jobb. Hozzáteszem, én bill.-el tolom. -
BalanceArt #28475 Maximálisan egyetértek. Most játszom a 2-vel második hónapja, és ez az irányítás számomra megszokhatatlan, alig élvezhető. Az első részben szerintem ezerszer jobb volt. Tény, hogy a 2 után visszamenni az egybe HC OFF-ban egy fél óráig gyötrelmes (nekem), de utána visszatér az a régi jó érzés, az élvezet, a mosoly az arcomra. Igen, ez az! Ez az ami hiányzik a kettőből.
Az elsővel 2,5 évig játszottam rendszeresen, a kettővel alig hiszem. Kivéve, ha itt is kialakul egy olyan haveri kör, akikért megéri maradni, de magáért a játékért biztos nem. Ami megint csak kétséges, mert azok, akikkel az egyben szívesen gurultam, nagyon hamar letették ezt a játékot.
Van egy-két dolog, ami jobb a 2-ben, csak sajnos pont számomra érdektelen dolgok.
Nálam mindkettő fent van a gépen, abban gurulok, amelyikhez éppen kedvem van. -
#28474 Tdu 2 vs tdu 1 irányításra én is csak azt tudom modnani hogy szerintem sokkal jobb a tdu 1-ben. Már nagyjából hozzá szoktam a 2 irányításához de még mindig ez a véleményem és ez nem is fog változni. Viszont azt aláírom hogy a tdu 2 sokmindenben jobb mint az elődje bár ez sztem el is várható egy 2011-es játéktól a 2007-es elődjével szemben... Na mind1. Amúgy a játékban a rádió-ra van vmi megoldás? Úgyértem mivel egyelőre nem nagyon frissítették a számokat tudomásom szerint, nem lehet "bővíteni" valahogy? Vagy egyszerűbb egy külső progit használni pl rarma rádió? -
#28473 Nemtudom.. nekem volt régen TS3 szerverem.. nemnagyon használtuk.. azért megis szüntettem.. Amúgy igen.. ezek jó dolgok, krúzolni haverokkal a legjobb dolog -
#28472 Inkább kérdezd meg itt " Stocki bácsit " , vagy Bronx South-ot vagy ts-t vagy vannak itt még páran.. ők tudnak rá válaszolni.. én még csak "okoskodok, meg nézelődök.. én TDU1-be tudok segiteni.. bár ők abba is nagymesterek :) -
#28471 Gondolom kéne csapat rádió olyan team speak és közbe lehetne hálózatban nyomni a versenyt vagy ilyesmi. Az accout omat a játék hivatalos oldalán tudom létrehozni? Nem tudja valaki mert arra panaszkodik hogy az accout om nem jó ezért nem tudok online ba benézni. -
#28470 Na most én is szeretnék ilyen élményt hogy egy két emberrel megbeszéljük hogy versenyzünk vagy csak elnézünk ide oda , viszont ahhoz némi információra volna szükségem. Esetleg ezek szerint Te hozzá tudsz juttatni a megfelelő infóhoz ? -
#28469 Igen.. inkább a szimulátor nekemis.. TDU2 megfelel.. mint itt írták a skacok.. , ne azt nézd hogy milyen az irányitása.. játssz vele.. szeresd meg.. menny ki ibizára.. krúzolj.. menny a tenger mellett.. és nézd a tájat.. egyszerüen gyönyörű.. és akkor vedd hozzá hogy ezt a gyönyört a haverjaiddal "élheted át ".. a táj, a naplemente.. és egy kiadós krúz gyógymód mindenféle betegségre.. nekem legalábbis! -
#28468 Mondjuk én ha veszek egy kormányt biztos nem fogom meggyilkolni autóversenyzős játékokkal. Akkor inkább már szimulátorok, mert úgy még ki fizetődő. Mondjuk nem tudom a TDU2 ben ha pedálra félig lépnék tartaná e azt a sebesség tartományt, mert ha igen lehet egyszer majd rápróbálok. Üdv. -
#28467 Sajnos . Sajnos igazad van. Meg kell lássam benne a szépet. Más különben az egész nem ér tényleg semmit. Igyekszek ám , de azért néha kijön és jól esik ha más is elmeséli hogy egyet ért mert igazam van különben. -
#28466 TDU1hez elég a bill.. de TDU2höz,már csak az "élvezet" miatt is inkább a kormány.. mivel nekem legalábbis, hogyha a TDU2-höz bill-t kéne használnom.. már rég kifordulnék magamból.. de majd akkor jobban véleményezem ha már nemcsak figyelgetem -
#28465 A test drive től kormánnyal azt vártam volna na majd milyen lesz ha rá lépek a gázra akkor elkezd gyorsulni és meg tartja az adott tartományt, pedig nem . Ha odalépek finoman is akkor is csak megy mint a ródli egyre gyorsabban. :)))))) Tök gáz . Nem tudom a TDU" nél hogy van ez mert már nincs kormányom , de ha lesz megint akkor biztos kipróbálom biztos az lehet a baj. ;) Viszont Euro Truck nál qrvajó hogy tudod tartani a sebességet és a kormány is egyszerre fordul és tényleg mintha te vezetnél. -
#28464 Végigolvastam amit írtál.. Hát, őszintén szólva. Bár a TDU2-t idáig csak videón láttam, meg olvasgattam róla.. viszont TDU1-el napi szinten játszok, közel 10-11órát.. Egyetértek.. billentyűvel sz.r az irányitás, kormánnyal normális.. bár az 1-ben tudok tökéletesen bill-el játszani.. de a tdu2-be csak megkell szokni,megkell szeretni a játékot a hibáival együtt.. és megpróbálni fanatikussá válni.. nincs lehetetlen.. talán megadja majd az Ataribácsi hogy kijavitják a bugokat meg mindent ami miatt az ablakon dobnád ki a játékot.. de addig ezvan.. eztkell szeretni.. ígykell fanatikussá válni -
#28463 köszi :) -
#28462 Ami idáig bejött nekem az Euro Truck Simulátor Lehet lassú ,de ha van kormányod nagyon jó kis dolog elvinni egyik helyről a másikra a kamiont, majd a pót kocsit megfelelően leparkolni. Út közben nézni a tájat ahogyan változik, zenét hallgatni, tankolni. Tartani a sebbeséget. Mert kormánnyal nekem a szimulátorok jöttek be az OMSI , de a Teteje az az Euro Truck simulátor és most jön majd ki a második része. Ez nyilván nem olyan szálgúldós , viszont ez meg kormánnyal van ott nagyon a szeren it tényleg érzed milyen jó ha van kormányod. A tdu egy nél nem éreztem hogy számítana valamit a kormány csak rosszabb volt. Billentyűvel volt az igazi. De a ETS az ott van kormánnyal. Ha autós játék akkor nekem a test drive ami bejön és nagyon vártam már a 2. részt. És azt hogy majd a második rész még szebb grafikával lesz és ugyanazokat az autókat vezethetem. Mai napig az a gáz hogy én imádom a masareti t de még nem találkoztam vele. Tudjátok esetleg hogy van benne efféle? -
#28461 "a másik nem tudom miért fut ez nekem ablakban nagyon idegesítő."
ALT+ENTER :D