40335
  • pxxl
    majd meglátjuk :)
    gondoltam egy ilyen dizájncserére is, de ez keci lassú :S
  • koalika
    Köszike ts !!!!!
  • icetihi
    talán így
  • icetihi
    Az új project :D
  • tomsolo
    Nem tudom, de én most felmentem játszani :D
  • [HUN]FaTaL
    Na megnéztem, szerintem a topic verzióval sincs semmi gond, sőt, telesen jó. Esetleg egy narancssárga keret kellene hogy mégjobban illeszkedjen a topichoz.
  • Bronx South
    Ez a két windows verzió qrwa jó lett, de a topik verzió ilyen léc formában nem győzött meg, de én nem vok pro grafika terén, esetleg a pixxel ha hozzá tud szólni a támához de egy pixxel verzióra mindenképp kíváncsi lennék.
  • tomsolo
    Ott a source a linkben rajzoltok olyat ami jobb csere azt hajrá. :)
  • tomsolo

Kicsit pontosabb, talán, egységes kód, a web widgettel, két féle méret: a kicsi az az ajánlott kisméret (like Angie) a nagy az nem (de nincs értelme nagyobbra venni).

A TDU-s fiúk viccesek egyébként tegnap elcsúszott hirtelen 10 perc, aztán este vissza is állították, szóval lehet hogy tartják magukat. Kukorékolás nem lesz benne. (és a Microsoft meg leszophat. )
  • icetihi
    TS, szerintem lehetne beletenni kakaskukorékolást napfelkeltekor, és villoghatna a hátterem a win7ben, amikor vihar van. Jóóóó? :D:D:D
  • Hrisskar
    Sziasztok!

Most nézem, hogy milyen kis közösség van itt és szeretnék csatlakozni a mókához. A játékban a felhasználó nevem: Xeilon. Hétköznaponként úgy 7 után szoktam fenn lenni, hétvégém általában szabad szokott lenni.
  • jocking
    Engem pl. nem zavar. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy NPC autókkal mászkál, hát egészségére. Vagy ha pénzt cheatel? Helló, talán inkább kellett volna pénzszerzési lehetőség ebbe a qrva játékba (mondjuk én most elvagyok a LEGÁLIS használtautó farmolásos módszerrel). :D
    Amíg:
    1) Nem lökdös ki szándékosan,
    2) nem teljesít crc kihívást 0.02 mp alatt,
    addig tegyen belátása szerint. De a fenti 2 kategóriát gondolkodás nélkül bannolnám a g*cibe.
  • Bronx South
    a dizájnon egy aprócskát finomíthatnál. pl a jobb végén az a rész felesleges vmi üveghatással vagy árnyékkal is végződhetne, a mérőórát meg kicsit a végefelé eltolva a bal oldalon több hely lehetne és nem lenne elnagyolt. bár ez az én egyéni véleményem
  • pxxl
  • gduck
    Be is raktam a kedvencekbe
  • Bronx South
    Nem rossz, bár az a verzió amit a windowsnak csináltál szerintem szebb. Jobban is mutatna a topik bal felső sarkában, bár az lehet hogy kibaszás lenne azoknak akik kis monitort használnak.
  • tomsolo
    Akkor tedd be:
    <script type="text/javascript" src="http://loal.sg.hu/TDU2/Clock/WebWidget/clock_topik.js"></script>
  • pxxl
    erről még tárgyalunk :D
  • koalika
  • Szabi1991
  • tomsolo
    Reklám.
  • Dj Tommy
    Szerintem is jó volt, csak a Koenigsegg kezelésével volt gondom nekem, legközelebb inkább Zonda-val megyek.
  • Stockbauer33 #28519
    Én is köszi Norbi.Neagodj jóltolod még mindig (v újra? :) ).Ez a mai így sikerült.Láttad te is h mindenkinél volt kis plussz hibafactor :)

Mentéseket csináljám Ja és 4es tuningos Cinque már más lesz :D Habár deszeretném ha lennerá 5-s tuning
  • Norby646
    Köszi a krúzt midnenkinek nagyon fasza volt! Elnézést mindenkitől akit olykor olykor ledaráltam, ez sajnos több dolognak is köszönhető volt: nem rég kezdtem a játékot, mire befejeztük a krúzt csak a pagani-val egyhúzamban lementem 720-730km-t és ebbe a többi autóval megetett utam nincs benne így elég fáradt is voltam a vége fele, meg hát azért ezt meg kell szokni. Jó volt újra a régi arcokkal menni kicsit. Majd lesz még ilyen. :)
  • Bronx South
    mindenki szerint más a probléma. ez van.
  • wollnerd #28516
    Sajnos vannak cheaterek és az atari jó qurva büdös életbe nem foglalkozik velük!!! A Valve igen. (Counter Strike: Scource) max. 20 másodperc múlva végleges ban....
  • 0Diaz0
    na az ilyenekről megvan a véleményem..
  • gduck
  • bpeti72
    Volt szerencsém kipróbálni a nyáron egy Ferrari F 430-at, igaz csak pár km-re, na annak nem volt gond az irányításával.
  • wollnerd #28512
    Találkoztam egy rendőr hackerrel:

• [HUN]FaTaL
    Továbbra is azt mondom, hogy nem az irányítás a problémája a játéknak, hanem az, hogy minden autó kibaszott bugos. Köze nincs a teljesítményadatokhoz, vagy épp tiltásig megy hatosba, én pl. ezért nem krúzolok. Ha ezeket javítanák (mint ahogy ígérték, hogy a következő patch a dlc után javítani fogja, csakhogy hónapok óta nem nyúltak a játékhoz), akkor játszanék vele.
  • 0Diaz0
    Nicsak,kit találok
  • Angela147GTA
    +1
  • tomsolo
    * 10 percet!
  • tomsolo
    Gondoltam, hogy TDU módra az idő nem konstans dolog a szervereken, ma visszatekertek 10 másodpercet :D
  • tomsolo
    Ma Mysterionnal szépen begyakoroltuk, hogyan lehet hack nélkül bejutni az Oahu alsó reptérre. :)
  • icetihi
    Elég sokminden jött ki belőled :D Egyébként szerintem vegyél egy kontrollert, én spec amióta xboxossal nyomom, élvezetes lett a játék. Nem egyszerű azért azt sem megszokni, de jó.
  • rotator
    Az összes listakezelés borzasztó a játékban. Ennél nagyobb szívatásnak érzem azt, hogy a CRC-nél nincs kötelező jelleggel kiválasztandóan egy napszak és egy időjárás. Az embernek lenne fél óra szabadideje, erre semmit nem látni, mert éjjel van és zuhog, esélytelen belekezdeni is.
  • tomsolo
    A legnagyobb szopó a játékba sztem az a barát lista:

egy bizonyos mennyiség után (tök változó) "megtelik" nem látod az invite friendet-t nem tudsz felvenni küldeni te sem.
  • Berserker8814
    Nah, majdnem 1 hónap után újra visszatértem, éljen a fos invitel :D