40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#28541 majd meglátjuk :)
gondoltam egy ilyen dizájncserére is, de ez keci lassú :S -
koalika #28540 Köszike ts !!!!! -
#28539 talán így -
#28538 Az új project :D -
#28537 Nem tudom, de én most felmentem játszani :D -
#28536 Na megnéztem, szerintem a topic verzióval sincs semmi gond, sőt, telesen jó. Esetleg egy narancssárga keret kellene hogy mégjobban illeszkedjen a topichoz. -
#28535 Ez a két windows verzió qrwa jó lett, de a topik verzió ilyen léc formában nem győzött meg, de én nem vok pro grafika terén, esetleg a pixxel ha hozzá tud szólni a támához de egy pixxel verzióra mindenképp kíváncsi lennék. -
#28534 Ott a source a linkben rajzoltok olyat ami jobb csere azt hajrá. :) -
Kicsit pontosabb, talán, egységes kód, a web widgettel, két féle méret: a kicsi az az ajánlott kisméret (like Angie) a nagy az nem (de nincs értelme nagyobbra venni).
A TDU-s fiúk viccesek egyébként tegnap elcsúszott hirtelen 10 perc, aztán este vissza is állították, szóval lehet hogy tartják magukat. Kukorékolás nem lesz benne. (és a Microsoft meg leszophat. ) -
#28532 TS, szerintem lehetne beletenni kakaskukorékolást napfelkeltekor, és villoghatna a hátterem a win7ben, amikor vihar van. Jóóóó? :D:D:D -
#28531 Sziasztok!
Most nézem, hogy milyen kis közösség van itt és szeretnék csatlakozni a mókához. A játékban a felhasználó nevem: Xeilon. Hétköznaponként úgy 7 után szoktam fenn lenni, hétvégém általában szabad szokott lenni. -
jocking #28530 Engem pl. nem zavar. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy NPC autókkal mászkál, hát egészségére. Vagy ha pénzt cheatel? Helló, talán inkább kellett volna pénzszerzési lehetőség ebbe a qrva játékba (mondjuk én most elvagyok a LEGÁLIS használtautó farmolásos módszerrel). :D
Amíg:
1) Nem lökdös ki szándékosan,
2) nem teljesít crc kihívást 0.02 mp alatt,
addig tegyen belátása szerint. De a fenti 2 kategóriát gondolkodás nélkül bannolnám a g*cibe. -
#28529 a dizájnon egy aprócskát finomíthatnál. pl a jobb végén az a rész felesleges vmi üveghatással vagy árnyékkal is végződhetne, a mérőórát meg kicsit a végefelé eltolva a bal oldalon több hely lehetne és nem lenne elnagyolt. bár ez az én egyéni véleményem -
#28528 -
#28527 Be is raktam a kedvencekbe -
#28526 Nem rossz, bár az a verzió amit a windowsnak csináltál szerintem szebb. Jobban is mutatna a topik bal felső sarkában, bár az lehet hogy kibaszás lenne azoknak akik kis monitort használnak. -
#28525 Akkor tedd be:
<script type="text/javascript" src="http://loal.sg.hu/TDU2/Clock/WebWidget/clock_topik.js"></script> -
#28524 erről még tárgyalunk :D -
koalika #28523 -
Szabi1991 #28522 -
#28521 Reklám. -
#28520 Szerintem is jó volt, csak a Koenigsegg kezelésével volt gondom nekem, legközelebb inkább Zonda-val megyek. -
Stockbauer33 #28519 Én is köszi Norbi.Neagodj jóltolod még mindig (v újra? :) ).Ez a mai így sikerült.Láttad te is h mindenkinél volt kis plussz hibafactor :)
Mentéseket csináljám Ja és 4es tuningos Cinque már más lesz :D Habár deszeretném ha lennerá 5-s tuning -
#28518 Köszi a krúzt midnenkinek nagyon fasza volt! Elnézést mindenkitől akit olykor olykor ledaráltam, ez sajnos több dolognak is köszönhető volt: nem rég kezdtem a játékot, mire befejeztük a krúzt csak a pagani-val egyhúzamban lementem 720-730km-t és ebbe a többi autóval megetett utam nincs benne így elég fáradt is voltam a vége fele, meg hát azért ezt meg kell szokni. Jó volt újra a régi arcokkal menni kicsit. Majd lesz még ilyen. :) -
#28517 mindenki szerint más a probléma. ez van. -
#28516 Sajnos vannak cheaterek és az atari jó qurva büdös életbe nem foglalkozik velük!!! A Valve igen. (Counter Strike: Scource) max. 20 másodperc múlva végleges ban.... -
#28515 na az ilyenekről megvan a véleményem.. -
#28514 -
#28513 Volt szerencsém kipróbálni a nyáron egy Ferrari F 430-at, igaz csak pár km-re, na annak nem volt gond az irányításával. -
#28512 Találkoztam egy rendőr hackerrel:
-
#28511 Továbbra is azt mondom, hogy nem az irányítás a problémája a játéknak, hanem az, hogy minden autó kibaszott bugos. Köze nincs a teljesítményadatokhoz, vagy épp tiltásig megy hatosba, én pl. ezért nem krúzolok. Ha ezeket javítanák (mint ahogy ígérték, hogy a következő patch a dlc után javítani fogja, csakhogy hónapok óta nem nyúltak a játékhoz), akkor játszanék vele. -
#28510 Nicsak,kit találok -
#28509 +1 -
#28508 * 10 percet! -
#28507 Gondoltam, hogy TDU módra az idő nem konstans dolog a szervereken, ma visszatekertek 10 másodpercet :D -
#28506 Ma Mysterionnal szépen begyakoroltuk, hogyan lehet hack nélkül bejutni az Oahu alsó reptérre. :) -
#28505 Elég sokminden jött ki belőled :D Egyébként szerintem vegyél egy kontrollert, én spec amióta xboxossal nyomom, élvezetes lett a játék. Nem egyszerű azért azt sem megszokni, de jó. -
#28504 Az összes listakezelés borzasztó a játékban. Ennél nagyobb szívatásnak érzem azt, hogy a CRC-nél nincs kötelező jelleggel kiválasztandóan egy napszak és egy időjárás. Az embernek lenne fél óra szabadideje, erre semmit nem látni, mert éjjel van és zuhog, esélytelen belekezdeni is. -
#28503 A legnagyobb szopó a játékba sztem az a barát lista:
egy bizonyos mennyiség után (tök változó) "megtelik" nem látod az invite friendet-t nem tudsz felvenni küldeni te sem. -
Berserker8814 #28502 Nah, majdnem 1 hónap után újra visszatértem, éljen a fos invitel :D