40335
  • icetihi
    én még a botokkal nyomtam ti meg már krúzoltok? hmmm...:D
  • tomsolo
    Megy a szeró rendesen, most épp egy randa oroszt nézegetek.
  • DNTR
    Én megint csak Tess Wintory-t látom :D Kurvák!!!!!
  • kem001
    Ezt a feltört Ferrari-t láttam ezelőtt XBox-on. 2-en mentek vele, meg is kérdeztem tőlük, hogy hogy lehetséges ez? Adtak valami leírást hozzá, de valahova jól elkevertem
  • Bronx South
    Myst, corvette rendel, mikor tudjuk összehozni a találkát ? Sry csak ahogy csinálom a videóm úgy buknak ki a hiányosságok, ötletek, meg az elkúrt felvételek.
  • tomsolo
    Azt biztos majd a szokott alaposságukkal fogják arcba tolni, mikor jelenleg a saját patch-eik is random szétvágják a userek cuccait.

De már a kezdetektől benne vannak ezek a függvények a játéban:
    CheatMoney
    CheatCoupon (DLC)
    CheatCar
    etc...
  • Bronx South
    csak véletlenül ne durranjon vmi bomba hogyha feléled az eden és kitolnak vmi brutál patchet, az összes babrált játék megy a levesbe. a mentés meg am is érzékeny, valakinél még a visszacsere se segített (valamelyik festegetős csávó még kb. 2 hónapja)
  • basicscale
    Ez mondjuk tényleg furcsa, a ferrarit meg lehet oldani 4-es tuningra, kipróbáltam egy másik mentésemmel és működött.
  • tomsolo
    Xboxon egyszerűbb pakolgatni az autókat - több féle mod is van rá:

• Szabi1991
    és vezettem is már mindet pc-n, az érdekesség hogy a használtatósnál vannak az autók..
    [amúgy boxos vidi, szal a 458 is "feltört", ráadásul 4es tuningos]
  • basicscale
    Feltört autók csak, a Ferrari 458 Italia egyedül ami nem.
  • Szabi1991
    hmm
  • Bronx South
    ezt inkább ne.
  • 0Diaz0
  • Bronx South
  • Fehercsoki
    És hogy hoztad ezt elő?
  • tomsolo
    A TDUban lévő GAMEDESIGNER. (Ezzel csinálták a versenyeket és jogsik pályáját.) Nem csak kapukat hanem bólyákat akadályokat(civil forgalom) lehet beállítani, a helyet hol legyen milyen napszak, időjárás legyen etc...
  • icetihi
    Emmeg micsoda?
  • Zsolesz089
    Halihó TDU sok
    Elkészült a tegnap esti G25 Cruise Videó
    Jó Szórakozást
  • Berserker8814
    Este valakinek lenne kedve gurulni egy kicsit ? :)
  • Petryx
    ? ? ?
  • rusher4587
    Miért, Talicskáékkal nem akadtatok össze egyszer sem? Anno ellenük is nyomtunk párszor egy-két "tisztességes" speed-et...
  • tomsolo
    Emlékszetek mennyit szidtuk miért ilyen a CRC?

Az a durva hogy ez a Tool van benne alapból:

Klikk a nagyobb képért.

• Sonny1711
    Na nekem mostmár működik az online és nem kellett új felhasználót vagy profilt csinálnom megvanak a mentéseim ugyhogy mostmár akármibe benevagyok ha van verseny és mehetnék szoljatok pls klánba is szivesen megyek.
    Szevasztok
  • tomsolo
    Frissítettem az órát, hogy még pontosabb legyen. EZ érvényes a letölhető Windowsos mini alkalmazásokra is.
  • link14
    Egyszer játszottunk magyar klub ellen rusher-ek ellen de azt végig funoltuk azon kívül egyszer nem játszottunk magyar klub ellen és az biztos hogy mi soha nem csaltunk.
  • rusher4587
    Na, csak gurulnom kellett egy kicsit és megvilágosodtam... :D Tisza.
  • rusher4587
    Lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem aludtam tegnap reggel óta, de nem értem! :D Milyen cipő?
  • dingi dongi
    sziasztok!!
    Tudna nekem adni egy helyes kormánybeállitást egy Formula Force EX-hez?
  • icetihi
    Rusherék ellen fun+ volt, arra emlékszem, bár esélyük nem sok volt :D:D:D
    Rusher: Nem pont az RS5-re gondoltam, hanem a "cipő"-re:D
    Balance: Hiányoltunk...
  • tomsolo
    Le maradt a :D
    :D
  • tomsolo
    Rusherék ellen toltuk meg jofere-kre emlékszem. Előbbi fun kategória volt inkább utóbbi meg 2-3 speed rush.
  • jofer
    "Egy olyan esetre emlékszem mikor Jaddz felrakot Dereknek egy " Pénz Dereknek, ne menj rajta lécci" crct erre egy marha csak belerondított a bugájával."

Ellenben ő nem volt sg-s.

Én sem tom, hogy melyik csapat cheatelt, mi tuti, hogy nem! Nem is emlékszem olyanra, hogy magyar csapat ellen versenyeztünk volna. Te emlékszel ilyesmire?
  • [HUN]FaTaL
    Jaja ez vótmá, örülnék ha bekerülne pl. az F50.:)
  • tomsolo
    Állítólag nem vmi nagy újdonság, mert a béta közben is keringett ez a kép, meg egy másik - azt nem találtam meg - érdekes, hogy milyen jószágok maradtak ki, úgy hogy kész volt hozzájuk a model.

A klubcsalóról nem tudok érdemben hozzászólni, fogalmam sincs kire gondol Stock - pedig ph-n is viszonylag aktív vagyok.

Egy olyan esetre emlékszem mikor Jaddz felrakot Dereknek egy " Pénz Dereknek, ne menj rajta lécci" crct erre egy marha csak belerondított a bugájával.
  • rusher4587
    Ha az én fekete RS5-ösömre gondolsz, akkor örülök neki, hogy ezzel is borsot törhetek az orruk alá! :D Én sosem csináltam titkot belőle, hogy pénzt hackeltem meg nyilvánvaló, hogy hogy festem a DLC autókat, de a fasznak sem ártok ezzel, szóval erről még vitatkozni sem érdemes, hogy etikus-e. Hogy vannak lúzerek, akik tehetetlenségükből kifolyólag rajtam/rajtunk tölti ki a mérgüket, az olyan nekem, úgy fogom fel, mint a kulázást: büdös, kellemetlen, de velejárója az életnek! És mikor tudok, belerúgok... :D :D :D

Hmm, TS, érdekes ez a kép, dátum nem volt mellette?

Stock, én nem tudom, mik mennek, meg milyen arcok fordulnak meg pro-n, amiket most mondtál, az meglepett (főleg az, hogy itt is volt ilyen), de hogy őszinte legyek, amíg nekünk nem árt, én ezt is leszarom, örülök, hogy közétek csöppentem, szerintem elég jó kis közösség jött itt össze, kisebb-nagyobb csetepatéktól eltekintve jól tudunk együtt gurulni bárhol/bármikor...
  • tomsolo
    Elég érdekes képet találtam:

• BalanceArt
    Ha már a tegnap esti Nissan és SLS krúzról van szó: Valamelyikőtök instantra hívott, én rányomtam hogy elfogadom, aztán onnantól kezdve fekete képernyő és pörgő karika, majd teljes fagyás. E miatt távoztam szó nélkül, mielőtt bárki bunkónak néz. Remélem, jól sikerült a hátralévő része. :)
  • tomsolo
    A tducentral kukázta a teljes tdu2-es szekcióját és nem hívja ezentúl tdu sorozatnak, hanem tdu alatt csak az 1-et értik ez alatt.
  • icetihi
    A százalékokhoz csak annyit, hogy az ismerősökön kívül 10-ből 9 játékosban késztetés van hogy lekarcolja a festést a kocsimról... Utána jön 10-ből 6-7 játékosnál, hogy hülye hekker, ezt nem lehet megcsinálni, de ekkor mármessziről támad... ha teljesen hagyod magad lezúzni, általában jön egy nagy gonosz nevetés és békén hagynak. Ha meg harcba szállsz, mert ugyebár a festésnek már úgyis mindegy, akkor meg jön az édesanyánk és egyéb rokonok szidása. Egyébként a tegnap esti kis büdös ruszkinak is bökte a csőrét a festés (na nem az enyém, hanem tudjuk kié :D:D:D)