Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Jó lenne már egyet gurulni együtt rég találkoztunk a szigeten. Meg kergetném az új Zastavadat a most szerzet Barkasommal <#idiota>#idiota>
Remélem meggyógyultál már.
TDU 2 nick: SpeedHUN
Amúgy én beválrok minimal összeget. Elmegyek High life-ozni, beállítom 9 line-re és a kezdeti 4500-ból volt hog y kb. fél óra alatt lett olyan 150.000.
Ezt beváltom, majd megint kiveszek egy kis pénzt (mondjuk 50.000-et)-azért nem mindet, mert ha jön a bad beat, simán elcseszem azt amit addig nyertem <#zavart1>#zavart1> - és cash game póker. Mondjuk ott már necces, de azért szerencsére elég sok a fish, de van hogy engem kopasztanak meg elég rövid idõ alatt mákos lapokkal.
De ha csak a High Lifo-ot tolod kb. 2 óráig szerintem összejön 2-300.000 is.
gamertag: kenobita
gondolta "pirít" egyet a haverjai elött, biztos õ a fõgengszter a társaságban xD veszélyes
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
De ugorjunk, felesleges ezzel foglalkozni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1x? <#whatever>#whatever>
kb 3 alregje van permban-on <#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
Én lassan 1 hónapja várok arra hogy feltûnjön az uccsó bombás küldi Ohaun a 3-s szektorban. Úgy érzem lenne mit javítani ezen.
ahogy arra is, hogy kikérte magának hogy õ leszarja a Veyront, a Mclaren-el is simán bealáz mindenkit, mindig elsõ, õ a Zsilett, aztán meg CSAK A VEYROOON!!! 😊 szááááááánalmas egy féreg senki aki itt él a netfelhõben, mert nem nõtt farka. vagy ki tudja miért..
de jóvan akkor látom volt értelme megcsinálni a gombot, mert használjátok 😄
All hail the double x!
Ja meg a térképet kithetnéd akkor is, ha ki van kapcsolva a CSS. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
btw én eltaláltam mindenhez ibizán az alpján 😄 ok 1-2 pontot erõsen kutatni kellett xD
All hail the double x!
All hail the double x!
de csak pár emlékezetes szösszenet hogy pattog ide-oda a vélemnyek között
TDU:
szar fos HC, idiótáknak van, nem érdekel stb. brutálnagy flamewar volt belõle, utána hagyta ott a userek min 80%-a a topikot
fél évre rá: király a HC, csak abban nyomulok, szar fos nonHC
TDU2:
mikor bétáztunk, és már akkro láttuk hogy szar a fizika...
- Én akkor is megveszem, mert nagy fan vagyok, és nem érdekelnek a bugok, és nem érdekel, hogy szar a fizika (itt oltotta skynny-t meg még valakit)
pár hónapja:
- Szar a fizika, szar a játék, tele van buggal, nem játszom
😄 érdekes...
___
a stílusa meg ilyen, azon nem fog tudni változtatni. én meg most mit kezdjek vele. kitiltom és? bejön másik reggel nagy dolog. 😊 sírni mehet modiknak bárki, ugyanez a szitu jön elõ. ez van :/
All hail the double x!
Akkor te most tulajdonképpen mit is csinálsz itt? Linkelgeted a GTA4 videóidat, bõgsz már X ideje, hogy ezmegazmegazamegmégazis szar volt a TDU2-ben, a csúúúúnya fejlesztõbácsik elrontották a mókádat és márpedig te többet nem játszol, PFÚJ!! De ha valaki idetéved, leugatod, majd felvágsz hogy te ebben a szar játékban amivel valójában nem is játszol, milyen faszán megnyerted a poker tournamentet és milyen király vagy multiplayer versenyen, meg úgy általában mekkora gépzsír csávó vagy...
Most akkor te mi a rákot keresel még itt? Ez egy TDU2 TOPIK. Nem takarodnál már el máshova trollkodni? Te pofázol itt meg kioktatsz mindenkit hogy real life, blabla. TE ITT ÉLED AZ ÉLETEDET. Hát húzzál már el akkor ha leszarod a TDU-t ki tart vissza? Most jönni fog a szokásos reppelés meg a romaszöveg vissza, ha már nem bírod akkor privátban, 1 hétig megint kussolsz aztán megy újra minden. Mondd csak nem unod még? Vedd már észre magad. Nem vagyok ennek a gép mögüli keménykedésnek a híve, de kezdem érteni miért pattan el egyeseknél a cérna. Szanaszét verném a fejedet de világtalan paraszt senki.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Öregem nem egyszer fogadtam meg, hogy sosem írok ide többet de most lett elegem.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Van mûködõ crack? Van. Probléma? Nincs. Nem azt mondtam, hogy mindegyik jó, nem kell minden nukeolt szart leszedni.
A GTA4nek meg semmi baja nincs.
Na részemrõl befejeztem. 😊
All hail the double x!
A GTAIV meg egy kivételes eset, ha elbaszod a crackelést itt valóban okozhat mûködési problémákat, pl. az imbolygó képernyõ ami már a játék elején kiderül, a másik meg hogy bizonyos küldetéseket nem lehet megcsinálni. Nekem a fórumban válasz híján, 10-20 perc volt összeszerezni a dolgokat ahhoz hogy mûködjön a játék, google és az épp eszed vezéreljen mindig.
Valami csak van akkor.
A GTA4 -et még nem sikerült mûködésre bírnom, de az biztos, hogy semmi games for windows cuccot nem fogok venni többé. 😊
Ha meg a játék szarul fut az nem a crack miatt van általában, hanem az a konfiguráció, vagy a játék számlájára írható.
Márpedig a Subaru kék az metál ha jól tudom
Hagyjuk már ezeket a városi legendákat, általában semmi probléma nincs a crackekkel.
Manapság komolyan nem éri már meg a fáradtságot crackelt játékokkal játszani, max kipróbálásra single player cuccoknál.
Aztán meg jön a panaszkodás, hogy 10 percenként lefagy és persze a fejlesztõk hülyék, nem is a cracker. 😄
Pixxel: Lassan egy hónapja én se indítottam el ezt a szart, de nem is bánom mert azóta nem kell nyugtatót szednem. 😄
Majd nyár végén ránézek hogy mi a helyzet, ha semmi változás akk kuka.
Mert ahogy néztem a festõbolt metálfestése már egy ideje meg van csinálva és szép szemcsés, de pl a Subaru Impreza eredeti nagyszemcsés kék festése már nincs többé, ráadásul a Ford Gt500 Fekete ritkásan csillogó festése is eltûnt. Pff
Ennek ellenére pl a Buggy V8 metálfestése meg úgy csillog mint egy dodzsem. Akkor most nem tudom mi van. <#guluszem1>#guluszem1>
Mást nem idegesített ez? Örökre így marad?