40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #28581 Na jó hagyjuk ezt.Kicsit elkapott az ideg és nemakarok személyeskedni senkivel.Biztos velem van a gond.Mindenki úgy játsza a játékát ahogy akarja.Kicsit parkoló pályára kéne tennem magam de qvára utálom a szarháziakat akik még miellenünk magyarok ellen is csalnak. -
#28580 Itt a topicban, ha jól tudom maximum pénzt cheateltek az emberek, klubok közti verseny cheatre én nem emlékszem. -
#28579 hát az egész Földet felkéne gyújtani mert hányinger ami van és nem csak társadalmi szinten ami az emberektől ered hanem politikailag is meg minden szinten, de hogy maradjunk a játéknál és az ottani csíráknál amit stock írt az megtörtént és ha jól tudom a ph-n volt belőle ügy, de megvannak ebben a topikban is a csírák szépszámmal. -
rusher4587 #28578 Kicsoda? Erről még nem hallottam...
Stock, jó lesz az 70-80%-nak is! Amikor találkozom "kölykökkel" az utcán, mindig olyan, mintha állatkertben járnék és elszomorító, legszívesebben felképelném őket. -
Camaro96 #28577 Ma csodával határos módon egy bolond barommal se találkoztam, pedig elég sokat voltam fent (magamhoz képest), egyszer volt hogy egy orosz belémjött, egy Q7-essel, de egyből bocsánatot is kért, szóval nyugis nap a mai...azaz lenne, mert egy idiótának csak meg kellett jelennie, nagyon nem volt fenn senki akivel el tudtam volna krúzolni vagy valami, mondom játszok egy kis "Follow the leader"-t, egész jól ment (csupa külföldi), amikor egyszer jön egy fazon és el kezd ki-be ugrálni a lobbyba. Azt modnja nem tudja eldönteni mit csináljon. Végül marad, de a 3. cp-nél ő a leader és benyögi hogy nincs checkpoint, meghogy bug, meg mittomén, mondom akkor guruljunk tovább egy kicsit (néha idővel felbukkan ismét a cp, úgy tűnik ez egy újabb, "kedvesebb" bug), az a hülye megvárja míg vagy 500 méterre el nem lépünk, ő meg gurul egy métert és ott volt a cp, a marhája röhög egyet, majd kilép a játékból, mi meg kezdhettük előlről az egészet miatta, kb 10 percet elszartunk erre...rendesen felbaxta az agyamat...
a többi "idegennel" meg legurultunk egy Oahu kört, jó móka volt, normálisak voltak, habár némelyiküknél a komunnikáció nem volt éppen a megfelelő szinten, így mondhattunk nekik amit akartunk, oda se figyelnek, de nem volt gond velük...
mostanában azonban mindig a klubtagokkal játszok, mind külföldi, ellenben jókat krúzolunk mindig, segítjük a másikat ha pl instant ch-kat kell nyerni, vagy coo-drivinggal, vagy éppen a rendőrviperát () akarja megszerezni, a belépéshez a kritérium a 0 cheatelés, ne legyen a player Veyron-rammelő hülyegyerek, sokszor elbeszélgettünk az ilyenekről mint most ti itt...:DD CVC versenyeket mind tisztán nyertük meg, így jött össze eddig 12.000 xp, és így legalább van értelme annak amiről ez a játék igazán szólhatna...
csináltunk pl olyat, hogy készítettünk egy privát meccset Oahu körön, volt egy, mondjuk úgy "bűzöző", a többi a zsaru, ugyanolyan kocsikkal mentünk, és cp-től cp-ig kellett menekülnie az üldözöttnek, mert ha egy kicsit lekoccoljuk, akkor úgymond elkaptuk, (törni-zúzni nem, csak a kisebb koccanás nehezítésképp) ha meg nem, ő nyert...kezdődik az egész egy 5 mp-s előnnyel, a dolog maga akkor válik érdekessé ha az üldözött kicsúszik, vagy ütközik, akkor jókat lehet szórakozni, egyébként meg krúznak is megfelelő...
(Érzem, hogy kicsit érdekesen fogalmaztam meg, de már este van, nézzétek el ezt nekem, márha valaki elolvassa, igen hosszúra sikeredett...) -
ATi0021 #28576 Igen valóban így volt. Még az Eden sztrájk idején nyilatkozták, hogy az első TDU óta a csapatot elég szépen leépítette az Atari, anyagi okok miatt. Plusz egy ideig maga a TDU2 fejlesztése is le volt állítva, szinten anyagi gondok miatt. Szóval messze nem az a csapat és fejlesztési idő, forrás áll mögötte, mint ami az 1nél. -
#28575 Jaja sajna ez így igaz.... Dehát ezvan. Viszont azért mégvannak jópáran akik tudnak normélisan is játtszani, ezeknek egy részét ismerem is, így el lehet lenni csak az a szar hogy nem elég hogy a mindenapokban szembesül ezzel az ember, még ebben a kis szórakozásban is ezzel találkozol.... :( -
Stockbauer33 #28574 De hidd el ide ebbe a topikba is irogat pár mocsadék akik mikormég javában ment a klubok közti verseny bizony cheateltek és meldöngetve faszagyereknek érezték magukat h megverték a másik magyarklub playereit.LOL Ez a tetves világ már ilyen lesz és így marad.Vagy megtalálodmagadnak a megfelelő embereket akikel krúzolsz v passz -
#28573 Nem teljesen, de azthiszem az ATi írt ezzel kapcsolatban hogy a jelenlegi brigádban csak néhány maradt azok közül akik az 1-et is csinálták. Többnyire problémák voltak azzal is hogy az egyből átemelhessenek dolgokat a 2-be, mert nem értette ez a szedett-vedett banda hogyan is áll össze az első rész. De erről max az ATi tudna pontosabban írni. -
#28572 :DD MIndegy nem is ez a lényeg hanem hogy sokan vannak. Na megyek vissza a szigetre autókázok egy kicsit olyan nagyon lájtosan ahogy anno a tdu 1-ben csináltam. Jah és ez a vw bogár... Komolyan jobb volt vele elpöfögni mint egyik másik sokszáz pacival erősebb autónál. Jó azért nem persze a top 10-be nem fért még be nálam... :D -
#28571 Ez így nem igaz, mert a fejlesztők ugyanazok, mint, akik az első részt fejlesztették. -
#28570 Jó azaz 50-60%. -
#28569 Hát igen, de ez akkor is szomorú. Tudom hogy én se vagyok egy korrrekt játékos, mert én szemét raktam pénzt a játékba mert nem volt kedvem megint midnen autóért szenvedni. (tehát igen a könnyebbik utat választottam, és ezen kívül semmi mást nem csináltam). De ezzel az ég világon senkinek se zavartam meg a játékát (szvsz). Nem használok trainert, meg nem cseszem el mások szórakozását azzal hogy 0.0001 mp alatt megcsinálom a crc-ben a versenyt hogy másnak esélye se legyen, stb... Ha vki nem tud rendesen játtszani akkor menjen offline és törje az ai playereket... Dehát ezen mérgelődhetünk mert nem lehet vele mit kezdeni. Na én befejeztem nem panaszkodok tovább, ettől függetlenül nekem nagyon tettszik a játék, nem is gondoltam volna hogy ennyire be fog jönni még amikor warez-el toltam. :) -
#28568 Bocsánat az 50-60% talán kissé irreális, inkább helyesbítenék úgy 30%-ra... De akkor is bosszantó... Bár ezzel senki se tud mit csinálni. Ma mentem egy külföldivel kicsit, ő egy 458 italia-val volt én meg egy vw bogárral (tudom... nagyon fasza párosítás... :D) és full normálisan ment előttem tartotta a tempómat... Na erre jön a gyökér az audi q7-el vagy 200-al és szépen belénk jött szemből miközben mi álltunk a lámpánál... Ez kb 15 percel azután volt hogy kijöttünk a házból és elindultunk. Rá nagyjából szintén 15 perce a másik házamnál megáltunk, én beáltam a kertbe. Mögöttem fal, mellettem fal mindkjét oldalt egyedül előre fele tudok menni. Jön a bugatti-val egy újjab gyökér, dudál, aztán elkezd nekem jönni szemből de vagy 5x egymásután, megmozdulni se tudok... Aztán kiléptem inkább. -
Stockbauer33 #28567 Ezt átrágtuk már h idiota hülyegyerekek(újgenerációsak) nemtudnak mit csinálni a tdu2ben és már csak ezmaradt nekik.A jövő generációja kb 50-60 % ilyen.Lehet rájuk építeni rendesen .Azt is kitárgyaltuk h a nagyon tehetséges faszafranciák direkt kihagyták az isolate-t amivel zárnilehetett az 1ben a layert.Ez a játék nem a tdu1 folytatása hanem egy utolsó próbálkozás egy tehetségtelen brigádtól akik sztem az utolsó autos game-t csinálták.A válságmiatt még kihúztak vmennyi pénzt és kb ennyi. -
#28566 Rendben, én elküldtem a meghívót, ha tényleg van kedved csatlakzoni akkor gyere! :) Ha leszünk egy kicsit többen, akkor elkezdjük a klubb versenyeket! Elég jó pont forrás is a dolog mert több ezer pontot lehet vele kaszálni ami nekem végképp jóljönne. Na meg hát jó szórakozás is. :)
Azt árulja el valaki (bár tom ezt ti se tudjátok) de mi a szarért csinálja a játékosok jó 50-60% azt hogy minden ok nélkül a 10x erősebb autójával (persze van hogy gyengébb autóval is ezt csinálják) belémjön egymás után vagy 5x, úgy hogy beszorít valahova és persze közbe dudál... A másik amikor csak szimplán rámhúzza a kormányt miközben jön szemből, esetleg leszorít amikor elmennék mellette... Ezt komolyan nem tom felfogni hogy ebben mi az élvezet?! És ami végképp idegesít hogy nem tok ellene mit csinálni azon kívül h elküldöm 88x a p*csába ő meg csak folytatja... És sajnos itt már az se megoldás hogy kimegyek pause-ba mert ugyanúgy belém tud jönni... Ma ezt kb 3x csinálták velem, tegnap is kb ennyiszer. És nem tudom magamat nem fel húzni ezen mert én vigyázok arra a rohadt autómra ezek az agyatlan értelmifogyatékos retardált egysejtűek meg összecseszik és röhögnek rajta egyet... -
#28565 Mi?? tényleg??? :DDDDDDDD -
#28564 TS!
A Lazy Driverbe megtudod csinálni majd hogy a F.R.I.M-ben automatikusan bank-olhatsa azt a mennyiségű pénzt amit beállítjuk? :) -
#28563 Beakartam küldeni egy GrassLover nevü crc-t erre visszadobja ez a marha, hogy illegal words -
#28562 szerintem nem kell új dizájn, mindenki megszokta amivan, amivan jól is működik ennyi
inkább az órát variáld meg egy kicsit -
Szabi1991 #28561 az új klubunk még jó
(kop-kop)
#28559: elindítod a játékot és automatikusan letölti :) -
Stockbauer33 #28560 Belépek mindenképp habár mostanában sokat panaszkodtak Szabiék h szarakodik a klubb.
#28547 -
#28559 Honnan tudom letölteni a Free Exploration Pack DLC-t? Keresem google-ben de nem találok olyan helyet ahonnan letudnám szedni. Vagy egyáltalán patchet honnan lehet letölteni? -
Szabi1991 #28558 de legalább hátha 3hónappal hamarabb kapjuk meg a motorokat is majd pár év múlva :D -
#28557 Semmi bíztató nincsen benne, az előző patch rakta be, úgy május végén kb. :D Azóta nem nyúltak a játékhoz, illetve hát 3 hónap után kiadtak egy ugyanolyan bugos szar patchet konzolra, mint pcre. -
#28556 Jah amúgy stock! Küldtem meghívót a klubba, de mondtad hogy van vmi derek nevű haverod.... Mi a neve pontosan? Vagy lehet egyszerűbb ha megyünk vmikor és jön ő is akkor felveszem friends-be aztán hívom! :) Jah és ibizán van a klubb egyelőre. -
#28555 Nem tudom találkoztatok-e már ilyennel, de elég bíztatónak tűnik: :)
-
#28554 Úgy néz ki ez egy ilyen nap, én meg palacsintát sütöttem de mire kész lett a gasztromúmia addigra már közelebb állt a császármorzsához mint a palacsintához. -
#28553 Előfordul, anno ut3 kulcsát én is 2 perc alatt találtam meg, az volt az első ilyen játékom, ahol nem a tokban volt a kód :D -
#28552 Köszönöm... tényleg ott van... ez nagyon érdekes egy nap lesz, ha ennyire kézenfekvő helyen nem találtam meg. :) -
#28551 :D:D inkább nem írok semmit mert megsértek vkit bár fogjuk a "reggelre" még.. lekváros kenyeret akartam enni azt fél órát bohóckodtam mint egy idióta. -
#28550 Kézikönyv hátulja. -
#28549 Sziasztok!
Most vettem át a futártól a TDU2-met, éppen telepíteném, de nem találom a Serial Numbert a játékhoz. Az első résznél ez bele volt ragasztva a játék dvd tokba de itt most nincs. Kézikönyvben nem találtam... szóval nem tudom most mi van.
Valakinek ötlete? -
Szabi1991 #28548 -
#28547 Kézifékes gyakorlás, kicsit darabos, néhol odaverős, de az enyém! (Sajnos a gépemen csak kis-felbontású videót lehet rögzíteni.)
-
#28546 Légyszi ne :D Ez kurva lassú és a smooth scrollt is megfogja Opera és Chrome alatt is. A mostani még használható témával is :) -
#28545 Hát én nem látom csak a parkettát (chrome), gondolom az este kipucolta valaki a kérót! Szívás -
#28544 "de ez keci lassú" - arról nem is szólva, hogy gurvaronda is :P :D:D:D -
#28543 hát olyan akkor ne legyen :D -
basicscale #28542 Nem tudom ti észrevették-e vagy sem, de egyre több munkagépet látok, most épp egy motoros táblát láttam, amin rajta van, hogy fog kinézni illetve "coming soon, bikes for race"[