Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A méteres, baseball ütõnek is használható vibrátorod maradjon csak a fiókodban. 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

wollnerd
hogy multizzunk ha áll a szerver? 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

w77d
én is most kortyoltam egy kis vodkát bammmmeg XXXD

Nah... nem jöttök inkább multizni? Tököm tele van már a sok vodkavedelõvel...

Bronx South
😄D a puncikábrió alap!

Egy kabrió hátsó ülésén! Ezt azért tegyük hozzá... 😄

Nekem kettõ is van, de átfestve! 😊 Úgy ér?

Bronx South
hát akkor lehet jobb lesz veszteg maradni... sokkos látvány lehet téged egyszere szopni és baszni is látni xDD

rusher: igaz, a kéj kellékekrõl nem is beszélve xD

Az a korbács meg a szegecses bilincsek inkább maradjanak a szekrényedben! 😄

icetihi
LOL A b**i az akinek még megvan a garázsában a pink Mustang 😄

youtube.com/user/icetihiii22

w77d
nnna elég legyen mert átváltok kegyetlenbe aztán csak lestek XXXD

Cuncifijjjúúú, ne húzd a szádat, mert nem lesz este popsi-dádá, aztán dögönyözheted a plüss-mackódat! 😄

w77d
meg, nem is szólok hozzád XD

Hali Mindenki !

Úgylátszik ez TDU- s hagyomány. Az elsõnél is volt, hogy egy egész hétig állt a server.
gduck
Azt hittem kijött valami DLC, annyi hozzászólás van <#idiota> De már látom hogy ma se fogok játszani <#szomoru2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bronx South
most megsértõdtél cuncifiú ? XDD

w77d
amikor hazajönnek a nyaralásból..

Csá arcok, mi az isten van ezzel a játékkal már 2 vagy 3 napja? Senki nem lát senkit. Azt hallottam, h server fail. Nem tudjátok, hogy mikor csinálják már meg végre?<#sniffles>

w77d
kész, én törlöm ezt a kurva nickem basszátok meg XXXXXXXD

Bronx South
Még az is lehet hogy ott verték pirosra, azt most ráfogja a Napra. xD

Ügye ugye, lófaszt kabriózot õ, BS! 😄 Most volt a felvonulás, biztos ott keletkezett a bikinivonal! 😄

Bronx South
legalább a tanga nyoma megmarad rajtad, nudista strandon akár még a javadra is válhat. :ffff
az hogy b..i vagy már lemoshatatlan rólad xDD

w77d
én ahol az ing van rajtam ott fehér vagyok, máshol meg vörös, naggyon fasza design XXD

Bronx South
Nekem csak a nyakam égett le, de az nagyon.

icetihi
Nézd meg az uccsó postot 😄😄 És milyen igaz.... Az, hogy ha valaki vesz tõlem valamit, nekem ki kell nyalnom a s*ggét 6 hónapig/2 évig, bármi nyavajája van, és még mosolyogjak is hozzá, náluk valahogy kimaradt a kereskedelmi oktatásból...

Bronx South
Nem edens tag, ne tévesszen meg az embléma, egy tipikus fanatic idióta aki kézzel lábbal védi a játékot, tök mindegy mit írsz, beleköt. ilyenekbõl van több is a fórumon, lehet fizetik õket, nem árt vigyázni. Jaddz haverom még múltkor leidiótázott, hogy biztos azért mert... ! Hát nem !

#26411 <#eljen> nem láttam hogy te is hasonlót írtál, de azért megerõsítettelek a dologban.

w77d
eden games.... õk sem teljesítenek túl jól 😄

fõleg hogy semmi köze az atarihoz.. de sebaj azért dolgozzon csak.. 😄D

w77d
ugye? magamra sem ismerek XXXXXXXD

raj vagy <#idiota>

w77d
én meg beléjük kötöttem...

Köszönöm az instrukciókat, ment vissza mail.. 😉

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

icetihi
Bakker és az angolodba kötnek bele......

Megnéztem, komrád, válaszoltam is egy egészségeset! 😄

apropó most nézem Rusher elvtárs maga az?? hát nézze mán meg van-e valami a privátjai között!!! 😉

Hát igen.. 😄 Remek kis leírás volt, helyenként frappáns szófordulatokkal.. 😊
De a viccet félretéve azért én 8 ropit letettem ezért a játékért, ezért úgy gondolom illene lassan lépni valami "nagyobbat" az Atarinak a megoldás felé...

Érdekes ezeket olvasni, nálam tök "simán" megy minden, a problémák csak a belépés után jönnek. A multiplayer lehetõség abban merül ki, hogy néha megjelenik egy-egy ember a térképen, de nem tudsz joinolni, mert "számodra nem hozzáférhetõ" helyen (általában persze simán csak az úton) van... 😄
A multiplayer chalengek is mennek, nem is akárhogyan! 😄 Az autók pörögve-lebegve szállnak a levegõben körülötted, a start nem egyszerre indul mindenkinek, a pálya nem ugyan ott van mindenkinek, kerítésen belül, épületen keresztül, hegyen-völgyön át zúznak az autók, pedig igazából csak simán gurulnak az aszfalton! 😊 És persze ha vége egy versenynek, néhány józan "hülyék vagytok, ez szerver hiba!" beszólás között mindenki bõszen cheaterezi a másikat, komolyan mondom, kész kabaré, mikor egy német és egy orosz "klán" közzé kerül az ember! 😄
A kaszinóba be lehet lépni, de csak a zsetonos csajjal mentem reszelni, beljebb nem tudom, mi a helyzet...

Elég szomorú, hogy a második résszel is megvannak ugyanazok a problémák, amelyek az Atari hanyagságából származnak. Emlékeztek az elsõ részben is mennyit vártunk az elsõ "nagy" patch-re, ami úgy volt, hogy javít majd minden bugot, és kaptunk hozzá 2 kocsit is..az egyik a Nissan Skyline R34 volt emlékszem...hmm, de jó kis autó az, igazán belerakhatnának egyet majd abból is..Bár az balkormányos volt sajna.

megtévesztõ lehet, de ugyanúgy "senki" aki válaszolt, semmi köze az atarihoz 😄

wollnerd
szal te is zöldes kékre akarod festeni magad!<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Angela147GTA
szenyor membör of éden gémsz sikeresen leszürte a poszt lényegi részét...
a pofátlanság magasiskolája belekötni az international english-be, miközben a valós problémát magasról le se sz@rja <#wow3>

TDU2 > Angela147GTA

wollnerd
De akkor se látsz senkit!

Na, végre beengedett, csak ez a fantasztikus winfos tûzfal szórakozott velem. Viszont továbbra is csak "offline" krúz lehetséges NPC autókkal.

tomsolo
Nem aggódok, viszek magammal Sunblock 5000-t. 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

w77d
bazdmeg vörös vagyok mint az oroszok XXXD

Mondjuk az az érdekes, hogy nálam az átlag NAT type: strict symmetric. Amikor belépek, és kiírja, hogy nincs szeró, utána alt+f4-gyel bezárom a játékot, és amikor ezután indítanám el újra a launchert, akkor már UDPblocked-et ír ki. Várni kell pár percet, utána megint strict symmetric.

Másnál is ezt írja ki a game amit lejjebb leírtam?

meg is érdemled <#idiota>

w77d
bammeg ma kabrióztam egy 2-3 órát olyan szinten leégtem mint egy grillcsirke...

SeanJRRussel
Bazz lemostam a kutyát, csepp spániel, szakadt rólam a víz.Jó itt nekem a ventilátor mellett a monitornál mint kint a rohadt melegben.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb