Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
rusher: igaz, a kéj kellékekrõl nem is beszélve xD
Úgylátszik ez TDU- s hagyomány. Az elsõnél is volt, hogy egy egész hétig állt a server.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
az hogy b..i vagy már lemoshatatlan rólad xDD
youtube.com/user/icetihiii22
#26411 <#eljen>#eljen> nem láttam hogy te is hasonlót írtál, de azért megerõsítettelek a dologban.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
De a viccet félretéve azért én 8 ropit letettem ezért a játékért, ezért úgy gondolom illene lassan lépni valami "nagyobbat" az Atarinak a megoldás felé...
A multiplayer chalengek is mennek, nem is akárhogyan! 😄 Az autók pörögve-lebegve szállnak a levegõben körülötted, a start nem egyszerre indul mindenkinek, a pálya nem ugyan ott van mindenkinek, kerítésen belül, épületen keresztül, hegyen-völgyön át zúznak az autók, pedig igazából csak simán gurulnak az aszfalton! 😊 És persze ha vége egy versenynek, néhány józan "hülyék vagytok, ez szerver hiba!" beszólás között mindenki bõszen cheaterezi a másikat, komolyan mondom, kész kabaré, mikor egy német és egy orosz "klán" közzé kerül az ember! 😄
A kaszinóba be lehet lépni, de csak a zsetonos csajjal mentem reszelni, beljebb nem tudom, mi a helyzet...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
a pofátlanság magasiskolája belekötni az international english-be, miközben a valós problémát magasról le se sz@rja <#wow3>#wow3>
TDU2 > Angela147GTA
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo