40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#29062 Az erő sötét oldala....
-
#29061 Hehe, Koenig NDD-vel nem borul, egy cseppet se, kb mint a léghajó :P
Csak jobban lelassul mint kéne de lehet menni tovább. -
#29060 A megnövekedett padka bugok főleg abból fakadnak hogy gyorsabbak lettek ezek az autók és az idióta ütközésmodell ilyenkor többször téveszt.
A traffikos probléma meg abból hogy az eddigi hetekhez képest tegnap a szerver, erős izgalmi állapotban volt és mivel a klienseken lévő traffik forgalmat is megpróbálja állandóan szinkronizálni - elég szarul - gyakrabban téveszt (pl 6-en vagytok egy layeren betesz mellétek 2 brazil gyereket lesz ott minden, ghost traffic, lagg, szétdobás etc).
Sztem dőreség abban bízni hogy ezeket a dolgokat valaha is kijavítják a franciák, ez a mostani patch is a kb március óta tartó "I hate Buggatti Geyron SS" topikok tömkelege miatt van. Egyébként reális szemmel nézve elég vicces, hogy GrandSport most 457-et megy, SS meg 468-at. Akkor lehet itt nagyobb változás ha elkészül bnk repacker meg az editor, meg sikerül visszafejteni az adatbázis fájlokat - de ez is a sötét oldal számára lesz érdekes.
Az más kérdés, hogy moddolva kezd egyre elfogadhatóbb lenni a játék a traffikot is be lehet állítani egész elfogadhatóra, de én senkit nem akarok rábeszélni erre, mindenki úgy játssza a vagy nem játssza a játékát ahogy akarja. -
#29059 Köszi! Ez is valami... -
Szabi1991 #29058 van egy autó teljesítmény javító pecs, meg talán minimálisan a szerver is stabilabb lett. -
#29057 Van valami újdonság a játék körül (amiért nem jár ban :P)? -
Szabi1991 #29056 még nem igényeltem :D -
Stockbauer33 #29055 Na akkor nemcsak a ghost civilen hanem a teli civilen is átmegy a melletted v előtted guruló player.Fasza.Volt h Skyo elment szép tisztán a civilmellett előttem és úgyreagálta le a civil mintha nekiment vna a Skyo és kibaszódott elém holott láttam h bőven mellette ment el tisztán.Nemtudom h ez ezzel a patchel jött v már +volt de ez így kezd az TDU1 civilbugos szintjére lecsúszni .Megse említve a többi idegesítő bugot.
Visszavonom a meghívást Fat.Várjunk ezzel még karácsonyig talán addigra csinálnak vmi bug javító csomagot.Tőlem nyugodtan jövőnyárig visszatarthatják a motorokat -
#29054 Ezeket se ártana javítani, a lökhárító padkába, (újabban) bukkanó után betonba való beakadását se.
-
Stockbauer33 #29053 Így igaz Maradok a Driver SFnál meg majd a Run
#29051 Teleszel a HG a Driver SF topikba? -
Stockbauer33 #29052 Nagyon keveset gurulok a Veyronal(Veyronokkal).Viszont tényleg élvezhetőbb h nemdadogle folyamatosan a pagani.Ott a képemen mennyit mentem össz - vissz a SS-al #29021 -
Szabi1991 #29051 néha felugrik a számláló 459ig, de stabilan 457et megy :D
-
#29050 És a sima bugatti Veyronnak nőtt a sebessége? -
#29049 Mindegyik az :D -
Szabi1991 #29048 ej de nagy fasság volt a mai tbbt rész, de az eddigi legjobb talán :DD -
#29047 Én mentalistát pár hete kezdtem el nézni, úgyhogy pont ma jutottam el a 4x01-hez (és pont azt néztem) :D Meg big bang theoryt, amit még leidőzítek a web-dl verzióhoz. -
Szabi1991 #29046 -
Stockbauer33 #29045 Ne is mond :) új dexter új mentalist új alphas új weeds.Na majd hajnalba +nézem őket -
#29044 Vagyis? Behekkelted a cprt és ha az ndd-s exet használod akkor nem megy a hekk?
-
Szabi1991 #29043 nálam pont ellentétes a terepes cucc :-/ -
#29042 Most sorozatot nézek, később lehet, hogy felnézek. :) -
Stockbauer33 #29041 Gyerefel most Nemdadognak a Págánik :D -
#29040 Nem, az autók bugjain amiből nem sok minden maradt. Fizikával nincs bajom, bár hogy mostanában mennyire lagos azt nem tudom.
A cheatereket meg versenyeket (és a kaszinót is) én teljesen leszarom, mert krúzolni vettem a játékot, ahogyan az első részben sem csináltam mást. -
#29039 Frissítettem az NDD-t.
Nem is a új update miatt, mert attól független, hanem hogy megszűnjön a Szabinál tapasztalható bug. Marcinál továbbra se értem ezt a terep dolgot, de hát a számítástechnikában semmi sem lehetetlen. -
Camaro96 #29038 -
Szabi1991 #29037 tyű mert aztán az indexbugon múlik hogy játszható-e.... ehh... -
#29036 Can't believe :D
Akkor már csak a világításokat kell javítaniuk és részemről krúzolgatok a szigeten. -
Camaro96 #29035 jaaaa, már összezavarodtam... de elvileg nem, talán egyik sem mostmár...:))) -
#29034 Igen, de nem ez volt a kérdés, nem is kell hogy többet menjen.
A kérdésem az volt, hogy tiltásig megy e :D -
Camaro96 #29033 a ccxr-t meg nem tudom rendesen lemérni, mindenhol van valami kis bukkanó ami miatt visszaesik a sebesség...de 455-ig sikerült eljutni! :DDD -
Camaro96 #29032 az R8 Coupe 351-et megy, ennyi volt eddig is? emlékezetem szerint igen...:((( -
#29031 R8at nézd meg please. :) -
Camaro96 #29030 elvileg nem, de már kíváncsi lettem, azt teszt napot indítok majd...:))) -
#29029 Na, végre. Remélem a többit sem lehet tiltásíg zúgatni :D -
#29028 Rt12 végre 378... bár mehetne gyorsabban is.... Viszont nekem a hangban is van változás, kiccsit fura... -
Camaro96 #29027 kipróbáltam én is Cinquét és nem pörög tiltáson ha elérem a 401-et...:))) meg nem tudom, valahogy úgy érzetre is más mint eddig volt...
az viszont érdekes volt hogy felfutottam direkt egy sziklára, eddig ugyanabban elakadtam, most meg sebességvesztés nélkül megdobott és irányváltoztatás nélkül továbbrepültem... -
#29026 RUF RTurbo 375 km/h
Ennek hogy fog örülni vki -
Szabi1991 #29025 a2be a spyker c12 351et megy, annyit mint a viperek :o fordgt meg slr 375
a3ba a c8 is 330at :o
a1be az enzo csak 330at -
Stockbauer33 #29024 Nekem elég h az Ascari 387-ről megemelték 399-re.A Koenigsegg meg a Veyron maradjon a nagyon pro-knak.Még jönrá az 5-s tuning és mennek 500-al :D Sztem maradnak is azok a km-ek -
Szabi1991 #29023 állilag nem fagy ki végre ha versenyre váltáskor írunk :D