40335
  • GerY5
    Az erő sötét oldala....

• tomsolo
    Hehe, Koenig NDD-vel nem borul, egy cseppet se, kb mint a léghajó :P

Csak jobban lelassul mint kéne de lehet menni tovább.
  • tomsolo
    A megnövekedett padka bugok főleg abból fakadnak hogy gyorsabbak lettek ezek az autók és az idióta ütközésmodell ilyenkor többször téveszt.

A traffikos probléma meg abból hogy az eddigi hetekhez képest tegnap a szerver, erős izgalmi állapotban volt és mivel a klienseken lévő traffik forgalmat is megpróbálja állandóan szinkronizálni - elég szarul - gyakrabban téveszt (pl 6-en vagytok egy layeren betesz mellétek 2 brazil gyereket lesz ott minden, ghost traffic, lagg, szétdobás etc).

Sztem dőreség abban bízni hogy ezeket a dolgokat valaha is kijavítják a franciák, ez a mostani patch is a kb március óta tartó "I hate Buggatti Geyron SS" topikok tömkelege miatt van. Egyébként reális szemmel nézve elég vicces, hogy GrandSport most 457-et megy, SS meg 468-at. Akkor lehet itt nagyobb változás ha elkészül bnk repacker meg az editor, meg sikerül visszafejteni az adatbázis fájlokat - de ez is a sötét oldal számára lesz érdekes.

Az más kérdés, hogy moddolva kezd egyre elfogadhatóbb lenni a játék a traffikot is be lehet állítani egész elfogadhatóra, de én senkit nem akarok rábeszélni erre, mindenki úgy játssza a vagy nem játssza a játékát ahogy akarja.
  • rotator
    Köszi! Ez is valami...
  • Szabi1991
    van egy autó teljesítmény javító pecs, meg talán minimálisan a szerver is stabilabb lett.
  • rotator
    Van valami újdonság a játék körül (amiért nem jár ban :P)?
  • Szabi1991
    még nem igényeltem :D
  • Stockbauer33 #29055
    Na akkor nemcsak a ghost civilen hanem a teli civilen is átmegy a melletted v előtted guruló player.Fasza.Volt h Skyo elment szép tisztán a civilmellett előttem és úgyreagálta le a civil mintha nekiment vna a Skyo és kibaszódott elém holott láttam h bőven mellette ment el tisztán.Nemtudom h ez ezzel a patchel jött v már +volt de ez így kezd az TDU1 civilbugos szintjére lecsúszni .Megse említve a többi idegesítő bugot.

Visszavonom a meghívást Fat.Várjunk ezzel még karácsonyig talán addigra csinálnak vmi bug javító csomagot.Tőlem nyugodtan jövőnyárig visszatarthatják a motorokat
  • Bronx South
    Ezeket se ártana javítani, a lökhárító padkába, (újabban) bukkanó után betonba való beakadását se.

• Stockbauer33 #29053
    Így igaz Maradok a Driver SFnál meg majd a Run

#29051 Teleszel a HG a Driver SF topikba?
  • Stockbauer33 #29052
    Nagyon keveset gurulok a Veyronal(Veyronokkal).Viszont tényleg élvezhetőbb h nemdadogle folyamatosan a pagani.Ott a képemen mennyit mentem össz - vissz a SS-al #29021
  • Szabi1991
    néha felugrik a számláló 459ig, de stabilan 457et megy :D
  • wollnerd #29050
    És a sima bugatti Veyronnak nőtt a sebessége?
  • [HUN]FaTaL
    Mindegyik az :D
  • Szabi1991
    ej de nagy fasság volt a mai tbbt rész, de az eddigi legjobb talán :DD
  • [HUN]FaTaL
    Én mentalistát pár hete kezdtem el nézni, úgyhogy pont ma jutottam el a 4x01-hez (és pont azt néztem) :D Meg big bang theoryt, amit még leidőzítek a web-dl verzióhoz.
  • Szabi1991
  • Stockbauer33 #29045
    Ne is mond :) új dexter új mentalist új alphas új weeds.Na majd hajnalba +nézem őket
  • tomsolo
    Vagyis? Behekkelted a cprt és ha az ndd-s exet használod akkor nem megy a hekk?
  • Szabi1991
    nálam pont ellentétes a terepes cucc :-/
  • [HUN]FaTaL
    Most sorozatot nézek, később lehet, hogy felnézek. :)
  • Stockbauer33 #29041
    Gyerefel most Nemdadognak a Págánik :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, az autók bugjain amiből nem sok minden maradt. Fizikával nincs bajom, bár hogy mostanában mennyire lagos azt nem tudom.

A cheatereket meg versenyeket (és a kaszinót is) én teljesen leszarom, mert krúzolni vettem a játékot, ahogyan az első részben sem csináltam mást.
  • tomsolo
    Frissítettem az NDD-t.

Nem is a új update miatt, mert attól független, hanem hogy megszűnjön a Szabinál tapasztalható bug. Marcinál továbbra se értem ezt a terep dolgot, de hát a számítástechnikában semmi sem lehetetlen.
  • Camaro96
  • Szabi1991
    tyű mert aztán az indexbugon múlik hogy játszható-e.... ehh...
  • [HUN]FaTaL
    Can't believe :D

Akkor már csak a világításokat kell javítaniuk és részemről krúzolgatok a szigeten.
  • Camaro96
    jaaaa, már összezavarodtam... de elvileg nem, talán egyik sem mostmár...:)))
  • [HUN]FaTaL
    Igen, de nem ez volt a kérdés, nem is kell hogy többet menjen.

A kérdésem az volt, hogy tiltásig megy e :D
  • Camaro96
    a ccxr-t meg nem tudom rendesen lemérni, mindenhol van valami kis bukkanó ami miatt visszaesik a sebesség...de 455-ig sikerült eljutni! :DDD
  • Camaro96
    az R8 Coupe 351-et megy, ennyi volt eddig is? emlékezetem szerint igen...:(((
  • [HUN]FaTaL
    R8at nézd meg please. :)
  • Camaro96
    elvileg nem, de már kíváncsi lettem, azt teszt napot indítok majd...:)))
  • [HUN]FaTaL
    Na, végre. Remélem a többit sem lehet tiltásíg zúgatni :D
  • icetihi
    Rt12 végre 378... bár mehetne gyorsabban is.... Viszont nekem a hangban is van változás, kiccsit fura...
  • Camaro96
    kipróbáltam én is Cinquét és nem pörög tiltáson ha elérem a 401-et...:))) meg nem tudom, valahogy úgy érzetre is más mint eddig volt...

az viszont érdekes volt hogy felfutottam direkt egy sziklára, eddig ugyanabban elakadtam, most meg sebességvesztés nélkül megdobott és irányváltoztatás nélkül továbbrepültem...
  • tomsolo
    RUF RTurbo 375 km/h

Ennek hogy fog örülni vki
  • Szabi1991
    a2be a spyker c12 351et megy, annyit mint a viperek :o fordgt meg slr 375
    a3ba a c8 is 330at :o
    a1be az enzo csak 330at
  • Stockbauer33 #29024
    Nekem elég h az Ascari 387-ről megemelték 399-re.A Koenigsegg meg a Veyron maradjon a nagyon pro-knak.Még jönrá az 5-s tuning és mennek 500-al :D Sztem maradnak is azok a km-ek
  • Szabi1991
    állilag nem fagy ki végre ha versenyre váltáskor írunk :D