40335
  • Fabio Capello
    Megint ráálltam a témára... Még az anno újrarakott gépem miatt elveszett minden eredményem, cuccom, szóval szép hosszú út áll előttem vissza a negyvenes szintig... :(
  • Szabi1991
    "Hey guys.

Quick Update on the PS3 Free DLC. We’re getting very close and are in the final stages of the process. The challenge is that as a global, persistent, online game, our updates need to release simultaneously, worldwide. As you can probably imagine, this gets a bit complicated. The good news, is that we’re very close. We understand our fans have been waiting for this for a long time and we hope to have it out to you soon.

I know this sounds a little vague but pretty much we have had some global complications that led to the lag in the PS3 DLC release time. Due to these issues combined with the Ps3 outage, we had to push the launch date back further. I'm sorry I don't have more information but I can promise you it is still coming out and it should be out to you very, very soon."

"Hey Guys,

Sorry for the short notice but there will be another server maitenance tonight. Info from the devs below:

"We will be performing maintenance on the TDU2/TDU1 production shard tonight @ 8PM PST to 10PM PST. This is to apply the latest windows security/critical updates. Players will be unable to log into the XBOX, PS3 and PC shards for both TDU2 and TDU1 during the maintenance."

Plan your gaming accordingly =)

Meixy"
  • kemszi2
    megyek.8 kerül szerintem jó is lesz
  • Berserker8814
    Myst, Kemszi remélem ma is tudunk gurulni :) Szerintem 7-8 felé fent leszek :)
  • Bujden91
    Köszi megvan már
  • Szabi1991
    igen, ami a token mellett van nick, annak a mélcímét kell megadni amikor az új profilt csinálod a játékban
  • Berserker8814
    Grat hozzá! Az biztos, hogy van tehetséged :)
  • Bujden91
    Értem, már csak az nem tuszta hogy mi számít az atari.com account name nek, az ami az accountra belépés után a Welcome: név , és az atari tocen között van, vagy az mivel belépek az atari accountomra mert nekem valahogy nem azonos a két név. És a régi Nickname emnek is ugyanannak kell lennie?
  • Szabi1991
    a DLC-k elméletileg a használtautókereskedésbe kéne kerüljenek az új játék profilodban is, ha ugyanazon az ataris bejelentkezési profilon van mint a dlc-k :)
  • Bujden91
    Ja igen és Steames a játék
  • Bujden91
    Hali újraraktam a gépem, természetesen elfelejtettem menteni a profilomat. Hogy tudom valahogy újra összeszedni?(lové meg ház nem lényeg csak a dlck legyenek meg)
    Segítséget előre is köszi
  • Bronx South
    Ez alap, fél, 3/4 -ed üveg portorico bőven elég hozzá, legalábbis nekem. De ha a bebaszós weedet megkérded, lehet tud jobbat mondani ;)
  • [HUN]FaTaL
    Kösz.

Szerintem aki bármire táncol az eleve tol valamit.
  • icetihi
    Hackelj már be egy fehér nyulat :D:D:D:D
  • tomsolo
    TDU2 fű modding, az összes tömörítés formát végigpróbáltam de mind megeszi a füvet nem tudom mennyire látszik.

• Angela147GTA
    We Can Have It All (Sigma Mix)
    Danny Byrd
    Addicted To Bass 2011 [Disc 1]
    2011
    Dance Pop

Aki erre táncol az tuti tol valamit. :)
  • kemszi2
    na gurultam egy jót egyedül :D
  • icetihi
    Köszi köszi köszi :D:D a zene: Danny Byrd - We can have it all, a server offline pedig az a rohadt mosógép volt, ami levágta a biztosítékot... Kb. fél órát buktam vele...Tiszta happy voltam :D
  • tomsolo
    A vége a legviccesebb - Server Offline :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem semmi, grat. :)

Zene előadót és számcímet tudsz mondani?:)
  • Angela147GTA
    Maxi riszpekt, állam megint a padlón végezte. A zene borzasztó volt.
  • Genya72
    Le esett az állam o.O Nagyon beteg ,egy igazi tehetség vagy ! Nagyon zsír!
  • icetihi
    Így készül a Monsteres...

Aki epilepsziára hajlamos, az oldalát már ne nézze :D sajnos gyorsítanom kellett mert túl hosszú lett volna...
  • tomsolo
    Izé, ez a wollnerdnek ment :) - kikészít a srác :D

@Petryx ne aggódj, eddig se álltam a csalók pártjára, ez után se fogok. :)

• tomsolo
    MI tesz Isten, privát a video.
  • wollnerd #29117

Elég lett volna a videó linkje. hacsak nem privát videó...
  • Petryx
    Biztos az én hibám de mire jó ez?
    Hogy legyen pár gyökér aki (mégjobban) szétcseszi azok játékát akik szórakozni / kikapcsolódni mennek fel a szerverre.
    Igen, kimerítheti a "hekk" fogalmát ha másképp viselkedik terepen az autó mint másnak, másként (nem) mozog a kamera mint másnak... aztán nincs megállás, menjünk 800-al...

ts! Minden tiszeteltem a programozóké, szuper dolgokat művelsz, de inkább térj vissza a fasza kis CRC-khez és azzal szórakoztasd a népet, ne olyannal ami visszaélésre adhat okot.

szvsz

• Stockbauer33 #29115
    Csak is privátba mert ha a sok atomgyökér hozzájut ésmegjelenik löködni ilyen sebességgel bizony már lehet pusztítani.Viszont faszán megfaragni a kedvenc lovakat jólenne
  • tomsolo

• wollnerd #29113
    Komolyan???
  • SeanJRRussel
    Ha megjelenik letöltési linket kérek! :DDD
  • tomsolo
    Olyanok már most is vannak - konkrétan 800 mph val ment a csávó ill repült a videóban amit küldött nekem.
  • wollnerd #29110
    De lehet hogy a TDU2 szerója ugyanúgy fog viselkedni mint a TDU1 szervere... kidob a adatmegpiszkálásért...
  • [HUN]FaTaL
    Jajj de jó megint jönnek a 800-al menő autók :/
  • tomsolo
    "Hi everyone

I've been working on BNK file format for years now, (since mid-2008 to be precise). And many of you should already guess who I really am :ninja:

just so you know, I'm currently addressing full unpack/repack of BNK format (TDU1 / TDU2 as they are very much like the same).

Since I'm getting pretty good results in repacking so far and testing is in progress, I will share with you BNK specs and a tool in a few days.

Next step is to provide that XMB editor.

ciao!"

droooooool
  • tomsolo
    :D
  • gduck
  • Szabi1991
  • Bronx South
    Én az irányításban várnám el hogy azt érezzem mintha autót vezetnék, az hogy az időjárás realisztikus vagy sem nem érdekel.
  • [HUN]FaTaL
    Kérlek olyan szögből, hogy minimális realizmust azért elvárok. :) Havas táj mellett a szakadó eső, meg a cabrio autók nekem nem passzol össze. :)

Az első részben én is használtam a winter modot, hangulatos volt, de néha jó volt visszatérni a simához. :)