Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mivelt itthon vagyok, akár most is kész vagyok újabb 93 pontot szerezni a klubnak. 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(Régen ültem a cápalimban.)
ui.: Félreértések elkerülése végett elõbbit természetesen úgy értettem, hogy a trabantomon! 😄
Kicsit pihentettem a game-t de a kommentekbõl látom, hogy nem sokat javult a helyzet a szerverek terén!?
Na mindegy, most már legalább lenne kormányom a krúzolásokhoz. <#nevetes1>#nevetes1>
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Fa**omért nem lehet EZT K**VA OLDALT használni <#falbav>#falbav> A launcher mgejeleníti és ott az infó júzereknek (bár inkább lúzerek vagyunk) Már többször írtam a fórumba is de, áhhhh...
Esküszöm kezd nekem is telelenni a tököm az Atarival <#action>#action>

Greetings,
On Thursday, June 23rd from 3:00 AM to 5:00 AM PDT (10:00 AM to 12:00 PM UTC) we will be performing scheduled maintenance on the account system. During this time, you will not be able to create or manage accounts. Players will not be able to log into the game; however, players already in the game should not be affected. We apologize for the inconvenience this may cause.
Thank you,
The Test Drive Unlimited 2 Team
Segítsetel és szavazzatok: http://www.facebook.com/aszepsegkiralyno
Perpill szünetel de amint elindul a bal felsõ sarokban lehet. Németh Nikolett ! 😊
ON
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Wollnerd, #26448: Minden halott, kivéve a multiplayer meccseket! Az úgy, ahogy, de mûködik!
gamertag: kenobita
Az autót.
Az utolsó képet nem akarta betenni.
Akinek nem nagy fáradság az lájkolja<#smile>#smile>
Köszönöm!
Gaben
youtube.com/user/icetihiii22
Egyrészt ocsmány, obszcén fröcsögésre itt semmi szükség, másrészt amikor az egyszeri olvasó azt látja, hogy X új üzenet van, folyamatosan abban reménykedik, hogy végre minden mûködik.
Ehelyett nagyra nõtt óvodások minõsíthetetlen viselkedését kénytelen elkönyvelni.
Megértéseteket köszönöm....
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"