Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
😄D Köszi, már ideje volt beújítani valami erõsebbet... 😊 Na majd összefutunk ha az eredeti tdu 2 is meglesz.... XD Amúgy ha azt tudnád hogy nem csak a gépem új hanem a netem is... 😛

Stock: hiiii! 😄 Hát igen én is jöttem tdu 2-zni pedig eleinte nem gazán fogott meg. De lehet csak a rossz irányítás na meg a gyenge grafikai beállítás miatt is. Sõt még úgy is szaggatott... 😊 De így már jó a dolog. Nemsokára beszerzem eredetibe a tdu 2-õt csak még várok pár üzletet és aztán újra online! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

tomsolo
Igazából sztem ezt nem lehet csak az oroszokra fogni.

Minket tegnap nagyszájú lengyelek idegeltek, hogy õk mekkora pro-k mi meg mekkora noobok vagyunk - az S kanyart természtesen minden esetben levágva vették be - amikor nyertünk akkor rögtön mi voltunk a cheaterek, blockerek, amikor meg õk akkor persze mi voltunk a világ bénái.

Egyébként megvan ezeknek a a versenyeknek a saját pszihológiájuk, néha érdemes a csírákat hagyni nyerni akár többször is, hogy utána kétszer annyit nyerhess ellenük. Tegnap oroszok ellen Speed Run-oztunk , 3-at nyertünk, utána az egyik elkezdett minket Koeniggel 430-nál legyorsulni, nem szóltunk semmit, amint zöld lett a start már indítottam a versenyt - sikeresen ki is pofázta magát lobbyból, a maradékkal meg mentünk vagy 5-öt, a végeredmény 9:3 lett.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]FaTaL
Már az elsõben is az oroszok voltak a legcsicskábbak, pedig ott versenyezni sem kellett mégis krúz közben avval szórakoztak, hogy kilöktek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tegnap kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel 7:30-tól versenyeztem, és ez elég volt ahhoz, hogy kialakuljon az orosz-undor bennem! Kb. 5 csapattal volt dolgunk, , volt, akikkel háromszor is összekerültünk, és semmit sem változtak. Egyetlen team volt sportszerû, õk is csak azért, mert speed startjánál beragadtak egy Lanciába meg egy Volante-be, mi meg félreálltunk a trikókkal meg a cinkékkel, mondtuk, hogy nem akarunk így unfair módon nyerni. (hozzáteszem, még három kör telt el, mire felfogták csórikáim, hogy mi is a helyzet, addig még kétszer nyerhettek)
Az összes többi viszont ezen a szinten volt:
- Ha az elsõ körben megverjük õket, gyakran egybõl kilépnek, elvégre olyanokkal õk nem játszanak, akik jobbak...
- Ha a második körben is nyerünk, vagy cheaterezve kilépnek, vagy lökdösõdnek.
- Én a kanyarokban bekövetkezõ véletlen koccanásokért is elnézést kérek, õk a fullegyenesen történõ rárántós kilökésért mindig elfelejtenek...
- Ha sokáig lökdösõdnek, mi is visszalökdösõdünk, erre hívják a haverokat és a következõ a szitu:
Egy autójuk megy elõre, miközben a másik kettõ/három csak azzal van elfoglalva, hogy kanyarok levágásával szembe kerüljön vagy oldalról letaroljon.
Aztán ha még így is túl bénák, hogy nyerjenek, megy a csíterezés, kurvaanyázás, szopjálfaszt, stb. végül meg az a trükk, hogy utolsó pillanatban magasabb osztályra váltanak és már indítják is a versenyt. 😊

Én nem tudom, hogy mitõl ennyire frusztráltak ezek a vodkaszagú kis nyomoroncok, de most már kezd tele lenni velük a tököm! És nem csak nekem, mert mikor mással kerülök össze, és azzal kezdem, hogy "Ahh, thank God, not russians! 😊", akkor megértõ válaszokat kapok...

Minden esetre megnéztem volna reggel a fejüket, mikor chat miatt a klubtársam kifagyott, egyedül voltam 4 kozákgeci ellen, a végén három buzi jött szembe, (de annyi eszük nem volt, hogy egy vonalban jöjjenek) akiket leszlalomoztam, a negyediket meg elegánsan beküldtem a tengerbe az utolsó kanyarban, aztán szépen megvártam mindenkit a cél elõtt és betolattam! 😄 😄 😄

Köszönöm ezt a éjszakai klubversenyzést egy élmény volt. De mivel 10 percen belül már 3-szor dobott ki ez a szar úgy döntöttem elmegyek inkább aludni. Majd nappal folytatjuk. Köszönöm még egyszer Angel,Myst és Zero

TDU 2 nick: SpeedHUN

Üdv Norby 😄.Na végre itt is <#eljen>

#26640 Szeva Dozooka v Krisz 😄

#26626 Hi Johnny.Pedig mérgetvettem vna rá h javába toljátok a 2-t Holéékkal meg a Graboékkal <#fejvakaras>

Sean benne vok egy hétvégi szombat-vasárnapi Megakrúzba.Ha Ibizán is mennél ak találjki vmi izmos útvonalat

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
norbiiii ! 😄 grat az új géphez, remélem látlak mostmár sürübben, akár valamelyik "domb"tetõn Oahun 😄

Bronx South
Próbáltam, de nem hagy szabadulni ez a játék.. ma feltévedtem azt össze is haverkodtam két némettel, majd jött a többi is aminek egy közel 5 órás cruise lett a vége, visszavonom a múltkori kijelentésem.

Norby646
Hát én egy irányban értettem a 180-at csak megszokás... 😊 Amúgy érdekes mert nekem is le van véve a deadzone és ettõl függetlenül nagy a holtjáték de akkor már értem mi a gond. Amúgy full grafon fut a játék hibátlanul minimálisan sem szaggat aminek örülök. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nekem is G27 em van, így tudom, hogy nincs semmi hiba, úgyhogy 0°-os holtjátékot is tudsz csinálni, csak a vezérlõpultban illetve a játékban is 0 án kell lennie a dead zone-nak és kész.

Gondolom 360-at akartál írni a 180 helyett... amúgy a vezérlõ beállításoknál állítsd a holtjátékot (steering deadzone) 0-ra. Nekem G27-em van és így mindössze kb 10 foknyi holtjáték tapasztalható!

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

icetihi
Ez ószom volt srácok Outlaw Troops vs Racing Team 😄 Ezért megérte tovább fent maradni 😄

youtube.com/user/icetihiii22

Imádom az Atarit! Cirka 1 óra alatt vagy 5-ször dobott ki cvc verseny közbe ez a fos.

Norby646
Hali! Összedobtam az új gépemet és ki akarom próbálni ezen is a tdu 2-t mert itt már jobban fog futni remélem (e5800 3.2, hd5670 1gb gddr5 4000mhz, ddr3 ram 2gb). Tudna nekem valaki küldeni a kormány beállításához szókséges dolgokat? Mert találtam konfigot hozzá de nem tudom megnézni mert a tdu 2 oldalán vmiért nem engedi. Logitech momo-m van és még a 180 fokos kormánynál is durva hogy kb 45 fok után fordul nem hogy még egy 270-es kormánynál... 😊 Üdv!

mehetünk jövök is fel 😄

<#wave>

icetihi
back 😄 menjünk?😄

Ja sorba vertük õket jó volt ts 😊. Ha van valaki aktív a klubból az jelezze mert akkor megyek vissza a szigetre

tomsolo
Menjetek Speedrunt, sokkal gyorsabb, kevesebb idegesség.

Gaben17
Hihetetlen néhány külföldi,kapásból úgy kezdi,hogy Hy fair play game... erre nekimegy a falnak és nekimegyek mert rámpattan...erre a következõ kanyarban izomból kilök és megnyerik...majd amikor megkérdezem,hogy ez mi volt ? azt kapom ,hogy én nem voltam fer...

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Az hogy van, hogy február óta kb 2GB patch volt, de a játék ahelyett, hogy javult volna, csak bugosabb lett? 😄
tomsolo
Jó volt ez a speed: Speed 😄

Újra 100 körül* van a klub!

*nem xp 😊 😞

Természetesen nem! Két hétig én sem tudok játszani, ezért mindent elkövetek, hogy péntekig felhozzuk a klubot és újra betudjunk hívni mindenkit. Sajnos a klubtársakkal idáig mindent csináltunk, csak XP-t nem gyûjtöttünk, amikor négyen voltunk, állandóan FtL-eztünk vagy KtD-ztunk, aztán mire észbe kaptunk, hogy hoppá, fejlõdni kéne, már 12 jelentkezõ volt és a passzívakat kénytelen voltam ideiglenesen kirakni, mert egyes szinten csak 8 ember lehet a klubban és persze azokat választottam, akik relative sokat vannak a játékban délelõtt is és tudunk együtt dolgozni, különben sosem fejlõdik fel a klub!
Nyaralás alatt átadom az elnöki bársonyszéket tassyHUN-nak, vedd fel barátnak, hogy ha feltévedsz valamikor esténként, ne legyetek idegenek és esetleg tudjatok klubversenyezni is! 😊
Bár félek, hogy mire visszajövök, ezernél több XP nemigen fog gyûlni! 😄

Õket is felveheted: szsanyi95, HLili95, DAnteHUN, jgsr, Hege

Johnny 19
tegnap nézegettem a régi cruise videókat amiket csináltunk aztán most egy kicsit kedvet kaptam rá!
Jó lenne valami banzáj a hét vége elõtt!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

[HUN]FaTaL
Élünk, csak nem játszunk evvel a bugos fostengerrel 😄

pxxl
cs! már nem, majd talán 😄

All hail the double x!

Johnny 19
Halihó emberek! Él még valaki a régiek közül? Sziasztok új emberkék!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Remléem ez nem kizáró ok!!

Amúgy a nevem FXR rulez 😉

Igen-igen...bár még úgy tudom klubtag sem vagyok.. 😊 Mostanában sajnos elfoglalt vagyok, meló , meg barátnõ... Általában esténként tudok csak fent lenni, este 10-tõl leginkább

cenobite
Ja, okés értem.

gamertag: kenobita

Büdös Bohóc
õ se mondta, hogy minden megjelenik, csak hogy ha valami van ott, akkor az olyan, ami még nincs a garázsodban C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

cenobite
Nekem most 45 autóm van, de mégis mindig csak 2-2 autó (de van hogy csak 1) van a kereskedõknél és általában 6-7 darabot variál. Nekem most a Hummer H3, valamelyik Alfa Romeo, Audi A3, Range Rover, egy Ferrari, Caterham, egy Mercedes VW Touareg, a vetésforgó. <#nemtudom> (Bocs hogy nem írtam le az autók pontos nevét, lusta vagyok kikeresni. 😊

gduck
Bocs, csak havonta mindig elõkerül, ezért kaptam fel a vizet <#wave>

UI: na lassan én is visszatérek a játékhoz (volt egy kis kényszerpihenõ meló és más okok miatt), Marci megdobhatnál egy (újra)meghívóval <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
A játékban készült képek (sajnos) csak a házad díszitésére vannak, így fraps.

"csak nem engedi megnyitni"

Mert csak a kiterjesztésük jpeg, a formátum nem.

w77d
ez nem igaz, nekem minden kocsi megvan már, így kénytelen ismételni 😄

SiteDisagner
Sziasztok! A játékban készült képeket hol találom? A Dokumentumok\Eden Games\blabla...\PHOTOS - ban vannak képek, csak nem engedi megnyitni, pedig már mindennel próbáltam. Akkor marad a FRAPS?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

A használtautósnál mindig csak azok az autók jelennek meg, amik még nincsenek a garázsaidban.

cenobite
A használt autósnál Nálatok is mindig csak 2 verda van???

cenobite
thx!

jofer
<#idiota><#vigyor>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

w77d
Ferke inkább gyere gamelni, nézni akarom azokat a formás csöcseid XXXD

jofer
Értem, köszi! <#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Azt a témát usamen indította el.

jofer
Most miért kapod fel a vizet? Személyed elleni támadásnak vetted, hogy a szünetmentes ugrott be nekem? Nem akartam neked beszólni, gõzöm sem volt, hogy te indítottad el azt a témát... <#vigyor>

A lényeg azon volt, hogy inkább gaben fotói, mint más, ami totál nem témába vágó, bár azoknak is van létjogosultságuk itt... Mivel maga a játék...

icetihi
csak a tuningoltakért

Azoktól, akiket tétlenségük miatt ideiglenesen kiraktam a klubból, szeretnék elnézést és türelmet kérni, amint szintet lépünk, jöhettek vissza, csak kellettek az aktívabb emberek! FX / G27, sosem látlak fent, a leveleid után többre számítottam! Téged is várunk majd! 😊

@ Cenobite: Természetesen azokért nem.

tomsolo
Szabi, Mysterion, Zero, Marci tud embert felvenni.

<ÕK BIZTOS>

Van még kb 4 hely ha jól emlékszem.

Kedves klubtársak ha van hely kéretik újra felvenni és segítek felhúzni újra a klubot. Addig is pacsi.

tomsolo
Lett csinálva helyette új. Cirka 50 000 XP körül járhatunk, lv2.

gduck
Most akkor van klubb vagy nincs? Mintha azt írtátok volna hogy elveszett.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN