Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stock: hiiii! 😄 Hát igen én is jöttem tdu 2-zni pedig eleinte nem gazán fogott meg. De lehet csak a rossz irányítás na meg a gyenge grafikai beállítás miatt is. Sõt még úgy is szaggatott... 😊 De így már jó a dolog. Nemsokára beszerzem eredetibe a tdu 2-õt csak még várok pár üzletet és aztán újra online! 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Minket tegnap nagyszájú lengyelek idegeltek, hogy õk mekkora pro-k mi meg mekkora noobok vagyunk - az S kanyart természtesen minden esetben levágva vették be - amikor nyertünk akkor rögtön mi voltunk a cheaterek, blockerek, amikor meg õk akkor persze mi voltunk a világ bénái.
Egyébként megvan ezeknek a a versenyeknek a saját pszihológiájuk, néha érdemes a csírákat hagyni nyerni akár többször is, hogy utána kétszer annyit nyerhess ellenük. Tegnap oroszok ellen Speed Run-oztunk , 3-at nyertünk, utána az egyik elkezdett minket Koeniggel 430-nál legyorsulni, nem szóltunk semmit, amint zöld lett a start már indítottam a versenyt - sikeresen ki is pofázta magát lobbyból, a maradékkal meg mentünk vagy 5-öt, a végeredmény 9:3 lett.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://goo.gl/gd6Zi5
Az összes többi viszont ezen a szinten volt:
- Ha az elsõ körben megverjük õket, gyakran egybõl kilépnek, elvégre olyanokkal õk nem játszanak, akik jobbak...
- Ha a második körben is nyerünk, vagy cheaterezve kilépnek, vagy lökdösõdnek.
- Én a kanyarokban bekövetkezõ véletlen koccanásokért is elnézést kérek, õk a fullegyenesen történõ rárántós kilökésért mindig elfelejtenek...
- Ha sokáig lökdösõdnek, mi is visszalökdösõdünk, erre hívják a haverokat és a következõ a szitu:
Egy autójuk megy elõre, miközben a másik kettõ/három csak azzal van elfoglalva, hogy kanyarok levágásával szembe kerüljön vagy oldalról letaroljon.
Aztán ha még így is túl bénák, hogy nyerjenek, megy a csíterezés, kurvaanyázás, szopjálfaszt, stb. végül meg az a trükk, hogy utolsó pillanatban magasabb osztályra váltanak és már indítják is a versenyt. 😊
Én nem tudom, hogy mitõl ennyire frusztráltak ezek a vodkaszagú kis nyomoroncok, de most már kezd tele lenni velük a tököm! És nem csak nekem, mert mikor mással kerülök össze, és azzal kezdem, hogy "Ahh, thank God, not russians! 😊", akkor megértõ válaszokat kapok...
Minden esetre megnéztem volna reggel a fejüket, mikor chat miatt a klubtársam kifagyott, egyedül voltam 4 kozákgeci ellen, a végén három buzi jött szembe, (de annyi eszük nem volt, hogy egy vonalban jöjjenek) akiket leszlalomoztam, a negyediket meg elegánsan beküldtem a tengerbe az utolsó kanyarban, aztán szépen megvártam mindenkit a cél elõtt és betolattam! 😄 😄 😄
TDU 2 nick: SpeedHUN
#26640 Szeva Dozooka v Krisz 😄
#26626 Hi Johnny.Pedig mérgetvettem vna rá h javába toljátok a 2-t Holéékkal meg a Graboékkal <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sean benne vok egy hétvégi szombat-vasárnapi Megakrúzba.Ha Ibizán is mennél ak találjki vmi izmos útvonalat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
youtube.com/user/icetihiii22
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Újra 100 körül* van a klub!
*nem xp 😊 😞
Nyaralás alatt átadom az elnöki bársonyszéket tassyHUN-nak, vedd fel barátnak, hogy ha feltévedsz valamikor esténként, ne legyetek idegenek és esetleg tudjatok klubversenyezni is! 😊
Bár félek, hogy mire visszajövök, ezernél több XP nemigen fog gyûlni! 😄
Õket is felveheted: szsanyi95, HLili95, DAnteHUN, jgsr, Hege
Jó lenne valami banzáj a hét vége elõtt!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Amúgy a nevem FXR rulez 😉
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
gamertag: kenobita
UI: na lassan én is visszatérek a játékhoz (volt egy kis kényszerpihenõ meló és más okok miatt), Marci megdobhatnál egy (újra)meghívóval <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"csak nem engedi megnyitni"
Mert csak a kiterjesztésük jpeg, a formátum nem.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A lényeg azon volt, hogy inkább gaben fotói, mint más, ami totál nem témába vágó, bár azoknak is van létjogosultságuk itt... Mivel maga a játék...
@ Cenobite: Természetesen azokért nem.
<ÕK BIZTOS>ÕK BIZTOS>
Van még kb 4 hely ha jól emlékszem.