Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bazz, a 30 ezer hozzászólásól egyszer 20 errõl szólt. Leszállhatnál már a témáról mert kurva unalmas. <#falbav>#falbav>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
youtube.com/user/icetihiii22
Kicsit lassabban, de ott is össze lehet szedni jó pénzeket. Fõleg ha pókerezni is tudsz. (Van hogy cash game-ben elsõ körben jó kezdõlappal voltam, ellenfél all-in-t mondott, megadtam, aztán kb. 60.0000 nyereménnyel távoztam is az asztaltól. 😊 Kb. 3 perc volt) Lvl4-ben sem vészes bekerülni az elsõ 3-ba, az 600.000 píz. Ott is néha pre-flop tolják az all-in-eket, így rövid idõ alatt a 10 játékosból marad kb. 5. Onnan már csak észnél kell lenni. (Bár néha én is buktam be olyanokat, hogy fejem vertem az asztalba...)
Ha meg nem, jön össze, akkor a jól bevált High Life slot machine. A slot lassúbb mint az autóeladás, de ha jól pörögnek a sorok, akkor ott is van hogy hipp-hopp összejön párszázezer.
Mindegy, most vettem nemrég egy kecót, úgyhogy azt "csurig töltöm" és egyben adom el. Köszi a tippet!
Csak hát kurva fárasztó, kell hozzá a monotonitás-tûrés! 😄
Van hogy csak 3-4 ezer plusz jön össze, van hogy 30-50, vagy még több.
Én ma reggel próbáltam ki, munka elõtt volt kb. 20 percem kb. 100.000-150.000 meglett hirtelen.
Persze van hogy várni kell, mert nincs megfelelõ verda...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy megyeget a farmolás, 11 miskát már összeszedtem..
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
kilökött a nigger
utána session közben lefagyott
most meg azt mondja hogy Marci egyedül tolja a cvc-t
joinolni persze nem enged.
I love Eden.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ne magadból indulj ki 😊 <#vigyor2>#vigyor2>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ui: Ma meghajtottuk a Koeniget 😊
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Amúgy szerintem az A2-A3 ferkákat akkor adja be, mikor a kampányban annál a résznél tartasz... Szóval ezeknél az aszfalt suliknál/bajnokságoknál!
(ezeket amúgy egy hete 5perc különbséggel láttam utcán menni 😄D)
A ruszki lámák meg az egyes tuningosért is cheatereznek! 😊
Scuderia-t (nem spydert!) vagy Italiat szoktatok látni az ócskásnál? Mostanában nem találkoztam vele, de mintha úgy rémlene, hogy a játék elején, amikor még Ibizán is tele van a használt autós, ott megjelentek az ilyen autók is... Akinek van olyan régi backupja, próbálja megnézni, én most ezért nem kezdek új karaktert...
12 perc, 22 autó (nem válogattam, Lanciától Scaglietti-ig minden jött), 290K haszon! 😊
Srácok, egy átlagos LVL4 póker csata mennyi ideig szokott tartani?
Ezzel a farmolással átlagos esetben durván másfél óra alatt BIZTOSAN megkeresheted és a kezedben tudhatod azt, amit a pókeren ESETLEG nyernél...