40335
  • Bronx South
    Megvan nekem az oldal, csak rég néztem utoljára és ilyenre nem emlékeztem, thx.
  • [HUN]FaTaL
    Guru3D-n fent van az összes. 11.8 van fent.
  • Bronx South
    Valószínűleg én még ebben a hónapban újra fogom tenni a gépem, akkor majd átküldhetnéd a sajátod. :D
  • [HUN]FaTaL
    Szar az ehavi driver, én fel sem raktam, képtelen vagyok megérteni hogy olyan alapvető hibákkal, hogy kékhalál HD DXVA módban, hogy lehet kiadni egy stabil drivert, ráadásul WHQL-t is kapott azt hiszem, röhej. És még be is írják a known issueshoz :D
  • icetihi
    Egyébként nekem is azóta amióta frissítettem...
  • icetihi
    Mostanában rendszeresen, más és más helyszínen:D talán ufo, vagy gömbvillám:D
  • tomsolo
    Jónak tűnik az új ATI driver :)
  • GerY5
    Hmmm... érdekes:

Találkozott már valaki ilyennel? Alt+Tab után eltűnt, soha többé nem láttam...
  • hangacsi
    Tényleg változik törötten az irányítás, de én csak azt vettem észre, hogy oldalra húz a kocsi, ha kinyílik az ajtó. Gyorsulásban, végsebességben, kanyarodásban nincs változás.
  • CamelX
    Szintén eladnám a saját példányom. Eddig vártam a csodára, de látom csak az ellentétje van kifejlődőben. PM-ben érdeklődni.
  • [HUN]FaTaL
    Ha lezúzok egy autót ugyanúgy megy mint frissen kiállva a garázsból. Mondjuk a modot még nem próbáltam mert engem nem zavar a törés. Az idióták akik 600-al lökdösnek viszont igen.
  • Bronx South
    Látszik hogy kevesett játszottál még ezzel. :)
  • GerY5
    Megnyugtatlak, nem csak eyecandy, bizony hogy hatással van a menettulajdonságokra. Elég csak arra gondolni, mikor kinyílnak az ajtók, onnantól hajlamos a kocsi oldalra húzni. NDD óta pedig 90%-al kevesebb esetben borul fel a CCRX ugratás után. Ez nem eyecandy, ez tény.

De nem hibáztatlak, hisz alig játszol mostanában...
  • tomsolo
    #29208 Hidd el hogy ad, beteszteltük.A Koenig nem pattog ugrás után - szinte semmit - ha ki vannak kapcsolva a törés, és más autónál is lehet érezni egy "simább" feelinget. Vgay írj egy privit és próbáld ki mielőtt eladod.

Opelos: nyilván szét lesz atomjaira hekkelve a játék egyszer, de ennek a legfőbb oka az alkotók és kiadó bénasága.

De ebből nem lesz performance editor mert ez arra nem jó - az majd az adatbázis visszafejtésből lesz - és körbetekerni se lehet vele a szigeten - jelenleg is az a baj hogy túl gyorsak az autók ehhez a pályaszerkezethez, ilyen fizikával.
  • bazso29
    Persze, hogy emlékszem, annak is megvolt a célja. Arra viszont nem számítottam, hogy kétszer körbeteker a szigeten mire 4.-be rakom a zondát. Hiába nem bántott senkit mégis hamar lehervadt a mosoly az arcomról. Korábbi 1. pontomat tudnám említeni, ugyanis ebből a dologból lesz a performance editor még akkor is ha nem ő csinálja meg.
  • [HUN]FaTaL
    "e a törés és kosz letiltása extra stabilitást is ad"

Nem ad extra stabilitást, már a játék megjelenése előtt is mondták, hogy nem befolyásolja sem a stabilitást sem a menetteljesítményt a törés. Csak eyecandy.
  • tomsolo
    Sima krúz volt, nem bántott senkit, előtte direkt szóltam is ki Ő, le is lépett hamar.
    Nem tudom emlékszel-e mi volt előtte hozzám az első kérdésed? Mert én igen.

Hogy ki minek mit tekint, az elég szubjektív, én azt mondom nincsenek modderek hekkerek (hekkerség) nélkül, csíter meg az aki más kárára felhasználja ezeket. Itt jegyezném meg , hogy NDD használata is ilyen mert bár nem volt ilyen célja, de a törés és kosz letiltása extra stabilitást is ad, ezért versenyen érdemes mellőzni mégha krúzolást kényelmesebbé is teszi. (De erre már figyelmeztettem mindenkit.)

Ez a mod nem fog elterjedni, mert ez nem ******től vásárolható trainer amiben már 3 hónapja van super boost feature, ez egy privát cucc, nem lesz terjesztve, de akinek mégis ez a videó vette el a kedvét az álom világba élt eddig.
  • rotator
    Igazából amíg egy mmo-ban a játékállást nem online tárolja, addig nincs miről beszélni. Szerintem már rég feladták az Edennél, kizárt, hogy ennyi lukat be tudnának foltozni.
  • bronco
  • bazso29
    1. Még nincs minden második Ivánnak, de majd lesz. Még senki nem vette így el a kedvem a tdu-tól egy szaros audival. Látszik, hogy nem játszottál az első résszel online, fogalmad sincs mennyire szétcseszi a játékot a tdupe vagy akár egy sima fizikahack.

2. Nem kell ellenszer a lökdösődésre, egyszerűen nem kellenek a 600-zal hajtó állatok a játékba.

3. Szerencsés vagy ha csak annyi hülyegyerekkel találkoztál, nálam ez a szám minden alkalomnál előfordul.

4. Azokat nem tekintem moddernek akik ilyeneket csinálnak a játékkal. Egyszerű csaló hekkerek! Ne keverjük a hekker és a modder szót. Hekker az aki 1000-rel tudna menni egy rs6-tal, modder pedig "Tool831" vagy xy akik hangokat cserélnek vagy autómodelleket készítenek. (A padkabugot pedig nem fogod kijavítani fizikahekk nélkül, míg nem tudsz objektumokat szerkeszteni zmodelerben, vagy 3dstudioban.)

5. Majd egyszer belátod, hogy igazam van. Nem téged bántalak ezzel, csak szólok, hogy ilyen prezentációra vagy reklámra nincs szükség, mert ez nem jó irány, ez csít akárhogy is nézzük.
  • tomsolo
    1. Felesleges a pánikot kelteni.

Eddig is voltak ilyen "lehetőségek", eddig is láttunk ilyeneket, még sincs minden második Ivánnak ilyen. Ez se publikus, én is csak amolyan technológiai bemutatóként raktam fel a videót. (Egyébként a jelenlegi állapot nem is jó nagyon másra, pl. krúzolni vele képtelenség, és ez a hack, véletlenül se olyan egyszerű hogy na ide akkor most a 288 helyett írok 1000-et, vagy két byte-ot arrébb tolok.)

2. Persze, hogy távolodott mert akár 1000-el is tudna menni, lényegtelen milyen kocsival van. Bár a nevesítésének most biztos örül. Ha már hack, egyébként a lökdösésre is van ellenszer, de mindegy.

3. A 8 hónap alatt én összesen 3-5 igazi rammerrel találkoztam, pedig voltam fenn rendesen és ebből 2-t biztosan sikerült elásni.

4. Legalább 3 rendes modderről tudok, akik dolgoznak azon, hogy legalább az 1 szintjére hozzák vissza a játékot, ha már az ATARI leszarja. (Én is öltem bele már egy csomó időt, hogy pl a padka bugot ki lehessen kerülni, vagy csinálni rendes offroad pályát (IGE fájlok visszafejtése) pedig aztán én hú, de nagy modder vagyok.) Persze, ha sikerül az adatbázisokat visszafejteni az előző arcnak akkor tényleg Unlimited lesz a játék, ennek minden előnyével és hátrányával.
  • [HUN]FaTaL
    Látom megjött a TDUPE2...

Eladó egy TDU2 hátha valakit érdekel.
  • SeanJRRussel
    Én kérnék linket és leírást PM-ben :))
  • bazso29
    Pont itt van a baj. Nem elég, hogy eddig veyronnal lökdöstek, de most már 20 méter alatt 600ra gyorsulva fognak neked menni. Nem tudsz mit tenni, jön egy kis egyenes és kilöknek, mint az első részben. Éljen a tdupe2..
  • Bronx South
    Ha egyedül gurulok erőlködhet nekem bárki 500 -al, a közelembe nem érhet, viszont "zártkörű" cruisenál necces, mivel az isolate az iq+ fejlesztők szerint nem kell a 2 -be.
  • Bronx South
    Fél év és már rendszeresen fogsz ilyet látni, illetve azt kell elképzelned ami az egybe volt az utolsó időkben a 2 megjelenése elött, annál rosszabb nem lesz. A legtöbb csíra meg amúgy se tudja kezelni a 400+ -t, első kanyarnál megy a levesbe, innentől kezdve nem érdekel mert én betudom venni a kanyart.
  • bazso29
    Ne is adj ki ilyeneket. Elég szomorú látvány volt az, hogy CheckMyMoves kollégád rs6-ja kétszer jobban gyorsult a trikómnál, ráadásul 400-nál még távolodott..
  • Szabi1991
  • GerY5
  • bpeti72
  • tomsolo
    Csak a prezentáció kedvéért.

Cirka 470 felett már erősen irányíthatatlan az autó, ezen az "egyenes" szakaszon is rengetegszer futottam neki mire meglett a 4 radar.

Letöltési linket nem áll módomban adni, mivel mod-ot nem én raktam össze.
  • Bronx South
    OFF: Lamborghini Singapore CNY Drive
  • Bronx South
    OFF: Pagani Zonda Cinque cruising in town
  • wollnerd #29189
    mind1 nem érdekel.
    Bár a SS-t rendelhetem volna elő... :( De most már nem adom el a simát a 5000 km-rel együtt....
  • wollnerd #29188
    4-es tunninggal 3000-re is felgyorsulhat??
    tunning nélkül hogy hogy eléri a 493 km/h-át? Nem 455-nek kell lennie?

VAGY

Ezt modoltad?
  • Szabi1991
    -.-"
  • tomsolo
    Ennyit lehet max tunningolni

Csak sajna nem enged az új exe 500 fölé menni*:

*alaphelyzetben.
  • tomsolo
    Azok ott igazi aranyszemcsék, nem ám fóliás polírgagyi, te
    kis lesifotós
  • Szabi1991