40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#29302 Érik bennem a gondolat hogy ez a szar delete, vissza raktam már az egyet, elgurulgatok én a régi hc -s srácokkal. Most is felmentem a 2-be, az adatlapja mindenkinek végtelenül loading, senkire nem enged joinolni, mindenki located, ez a játék számomra egyre nagyobb vicc kategória. Úgy gondoltam hogy kihúzom tavaszig, de az erőlködésnek inkább most szakítok véget. Ebben a játékban max 2-3x gurultam egy olyat hogy azt mondtam ne ez igen, az 1-ben meg majdnem minden este. -
#29301 régi szép idők -
Stockbauer33 #29300 Csak neked :D -
Szabi1991 #29299 "sima verseny" = az alap botos versenyek
az r8at myst meg leszarozta tegnap, azóta hozzá se nyúltam a tduhoz :D -
#29298 Roncsokat most is ugyanúgy kereshetsz, nem mentek el sehova, Ibiza se sokat változott az elmúlt napokban, mint ahogy a CRC-k se. Bár megértem, hogy szeretnél újra férfi lenni :)
Vár a sötét oldal, bontsd ki - még pár nap és Szabi "Shift kollekciója" megjelenik a "vadiúj" hangokkal. :D
Hétvégére meg - ha minden igaz - lesz egy leírás, hogyan cseréld le a kupás küldiket vagy hogyan mentsd ki a saját vagy más crc-it fájlba. (Gondolom fog érdekelni kb. 1 embert :D).
Az online meccseknek sincs sok értelme - mert amellett hogy 8 hónap után már baromi unalmasak ugyanazok a pályák, csalók ott is is ugyanúgy vannak plusz bunkó rammerek (max ismerősőkkel érdemes azt is ).
-
Petryx #29297 Rengeteg CRC-t toltam még az elmúlt pár hétben is és sokszor nagyon jó kis csaták voltak.
Kezdtem elhinni hogy megunták a kis csíterek hogy szétcsesszék mások Játékát.
Sajnos visszatértek...
Lehet hogy kezdek egy új profilt és felfedezem újra Ibiza varázslatos helyeit, megkeresem a roncsokat, elmegyek fotózni... és bekaphatják ezek a kis csírák. -
#29296 "egalább a sima versenyeken, ha a készítők/tesztelők mennek egy pályán x-időt"
Nem mentek ezek egy pályán se semennyit (én is tudok olyan crct beküldeni ahol azt állítok be amit akarok). -
#29295 "ts! Szervert még nem tudsz hekkelni? Egy BAN listát összedobhatnál."
Nem. .) Bár nem értem miért tolod még a public crcket, semm értelme nincs már kb április óta. Az az Iván meg egy kis béna cinegér aki autók idjeit meg timert hekkel mert megtalálta googlen.
Privát crcknek lenne értelmük egyedül, csak senkinek sosincs ideje rá - másik baj velük, hogy ha nem elég trükkös a pálya hamar kijön a bill/kormány/gamepad különbség ezért sokan rá se néznek többet ha már az első cpn kapnak 1-2 másodpercet.
Kupákat lehetne átírni teljesen újra és tolni botok ellen (elég erősre be lehet lőni őket) meg az online pályákat egyedire... -
#29294 Mivel ez a játék marad már így, ha kitoltad csak 2 lehetőséged van. Ha vannak rajta mész real time versenyt, vagy pedig cruiseolsz. Ez lesz most már az összes crc -ben, idővel elfogynak a versenyek látogatói is, csak a cruiseolás marad, az utóbbihoz meg hozzáteszem hogy a szar irányítás, és bugok miatt már nem olyan feeling mint az egyben, így hamar megunható, végső soron delete a game. -
Szabi1991 #29293 alapból nem értem hogy miért nincs vmi beépített csitervédelem.. legalább a sima versenyeken, ha a készítők/tesztelők mennek egy pályán x-időt, akkor az x-20%os időket automatikusan bannolni kéne.. még azt se reális hogy valaki csalás nélkül elérje, de pár pályán előfordulhat.. viszont az azalatti időket egyértelműen csak csalással lehet.. -
Petryx #29292 Eddig minden nyűgét, baját elviseltem a játéknak!
Kitartottam mellette, megvédtem amikor mások támadták, még ha igazuk is volt részben.
De az ilyenekkel kezd elmenni a kedvem az egésztől:
Megvan az összes kocsi. Van egy rakat házam, rengeteg pénzem.
Nem azért CRC-zek hogy milliomos legyek, mert tényleg nincs rá szükségem.
De a versenyzés mások ellen sokszor tényleg kihívás, jó móka... miért kell ezt tönkretenni egy majom orosznak, akinek 180 autója van és 2 milliárd dollárja!
Mi ebben az élvezet neki?
...költői kérdés volt!
Csessze meg a kiadó, a fejlesztő vagy bánom is én kicsoda aki ilyen szinten leszarja azokat a vásárlóit akik azért vették meg a terméküket hogy kikapcsolódjanak és szórakozzanak!
ts! Szervert még nem tudsz hekkelni? Egy BAN listát összedobhatnál. -
#29291 -
#29290 nm
-
#29289 Emberek a hawaii-n lévő "titkos" barlangba be lehet még jutni? Az istennek se bírok átglitchelni a falon... :( -
Stockbauer33 #29288 Jóvan na :).Ne izéjjé má.Így is kész vok h milyen qva nagyokat krúzoltunk az 1be gond nélkül most meg xanaxal megy csak -
#29287 És?
IrfanView -> Batch convert -> png vagy jpeg :) -
Stockbauer33 #29286 A próba fraps csak azt tudta :) Mind a 4031 TDU1 képem ilyen -
#29285 Legközelebb hanyagold a bmpket plz :D -
Stockbauer33 #29284 A napokba néztem végig a TDU1 képeimet és bizony volt módolás rendesen :D
Pár régi kép.1 kis off
Ezt a két durva vasat de szeretném a 2be :)
Bugatti
F V :)
Még pár kép csak úgy
Jaddz Tomival
1
2
3
4
5
6
7
már az 1be is hasítottak a Veyronok
Ati azaz ótvar Saleen nálam 1 dögös R8 volt :)
Ez a bömbölő 1xüen gyönyörü volt
Lambo
1
rendőr tütü
2
3
busz is kellett
krúz 1
krúz2
HC királyokkal
Így jobban teccett
krúz3
Egy újabb gyönyörü mód
egy újabb Saleen ruha wrx-nél :)
tehén1
tehén2
tehén3
de még hogy vártuk.Aztán......
-
#29283 Köszönjük a -kivételesen :D - gyors reagálású hg-nak a modding menüt! -
Szabi1991 #29282 pár kattintás az egész, egy vidit felvenni róla tovább tartott, a modosítgatós topikba van videó és link is.... :) -
#29281 Aki panaszkodott a TDU2-ben az irányításra, az gyorsan próbálja ki a WRC FIA World Rally Championship 2011-t, na az után a TDU2 irányítása maga a reális valóság lesz! -
hangacsi #29280 Egy kis off:
Tud valaki nekem Asus hangártya ügyben segíteni?
Itt leírtam a problémát.
Előre is köszi!
ON! -
hangacsi #29279 Csatlakozom a kéréshez!
És ha lehet, ne azt írjátok, hogy lvl 4-es pókert kell nyomatni, mert azt már ajánlották! -
Szabi1991 #29278 már most is átlehet, sőt át is tettem párat.. :p -
jocking #29277 Valaki igazán leírhatna egy ilyen kaszinós taktikát lépésről lépésre, hadd legyen már jó a többieknek is. :-) -
#29276 * (pl. aston) -
#29275 Hm, tényleg érdekes. Legalább könnyű lesz a hiányzó hangokat (pl. shift) áttenni, ha lesz magic mod :D -
Szabi1991 #29274 vagy csak szerintem túl sok a közös a hangfájlokban ? :D -
Szabi1991 #29273 -
#29272 Tegnap beficcentem a kaszinóba 10.000 dollárral, 300k-val másztam ki :)
A rulettes duplázós módszert csináltam, szabi tippje nekem egyáltalán nem vált be :/ -
#29271 Meg az Astonok hangja valami kegyetlen nagy rakás szar, pedig gurulnék velük, ha jó lenne. Krúzolásra tökéletes autó pl. a DBS :) -
#29270 Vagy csak véletlen ugyanazt játszod le. :DD
Anno TDUba raktam át az RS4 hangját shiftből, az fasza volt, jó lenne az R8 hangját átrakni a 2-ben. :) -
#29269 Azt mondták rengeteg időt öltek bele hogy jók legyenek a hangok
egész pontosan
"tons of time" -
Szabi1991 #29268 hmm, kíváncsiságból kibontottam a TDU2-es autók hangjait, majd megpróbáltam kicserélni az NFS Shift hangjaival... nade... a két hang pontosan ugyanaz... egy minimálisan a TDU2ben magasítva vannak a hangok, de még a fájlnév is majdnem ugyanaz.. :o
(teljesen eredeti bolti TDU2 és az NFS Shift-is, nem módosított hang, stb) -
#29267 Bocsi, azt lehagytam hogy ts-nek ment a modding topikra vonatkozóan! :D -
#29266 Ez jó ötlet volt! :) -
#29265 +1
Úgy kitanulom a hekkerkedést, hogy csak na! -
#29264 Nyitottam egy ilyet.
Első körben, majd lesz egy leírás a kibontásról a hozzávalókkal együtt. Főleg advankedebb emberkéket várok, bár lehet full kezdő is csak kevés kérdése legyen. :D
Aki most vette meg / kapta / lopta a TDU2-t az várjon az ott történő dolgokkal míg legalább 40-es szintet elér a játékban. -
#29263 Frissítettem az órákat, webes és gadgetet is.