40335
  • FxRRulez
    Jogos...
  • tomsolo
    Izé, miért nem őket nyaggatod ilyenekkel? Ennyi idő alatt már nem csak ezer ticketet megírhattál volna, de lehet hogy a problémád már rég el lenne intézve.
  • wollnerd #29857
    Elég lesz nekik egy nokia classic 3110-zel készült kép a lemezről a tokban? (az egy kicsit rossz minőségű...)
  • icetihi
    Az Angry Birds-ös téma nagyon király:D:D:D:D Lehet ellopom :D Veyron SS-re :D
  • Katun
    Szervusztok!

Gondoltam itt annyira pörög a topik, hogy tudjátok értékelni a festett kocsijaimat, ezek Xbox-on vannak tehát nem találkozhattok velük sajnos, de akinek van Xbox-a azzal szívesen furikázok egy kettő kört.

• koalika
    Én is nagyon köszönöm, nagyon örülök hogy egy asztalhoz kerültünk. Sajnos nem sikerült megnyerni, de nem baj, majd legközelebb
    Remélem hogy most már gyakrabban fogunk együtt pókerezni.
  • cenobite
    Köszönöm Koa a mai pókerjátszmát. Remek volt! Remélem nyertél és megbosszultál! :)
    Ennyin múlott...
  • wollnerd #29852
    A mai dátumnak milyen időzónában kell nekik? Az övékében?
  • [HUN]FaTaL
    Nem 3x lehet feltenni, bárhányszor felteheted. Inkább az a vicc, hogy sehol nem vagy rá figyelmeztetve, a dobozon se.
  • FxRRulez
    Na meg mi az, h csak 3x lehet feltenni a játékot? Mintha valami 1 millás AutoCAD programról beszélnénk legalábbis... nevetséges...úgy "féltik", olyan ahgy becsben tartják ezt a játékot, mintha nem egy rakadék szar lenne! vicc... És mondom ezt úgy, hogy IGEN én is hatalmas TDU fan vagyok, IGEN én is megvettem a játékot, de már annyira el ment tőle a kedvem, h 2 hónapja elő sem vettem jóformán... Hát milyen Support van ehez a játékhoz??? SEMMI!! VIcc , szégyellje magát a kiadó.
    Amúgy pedig!!! Ami ezt a számlás mizériát illeti: Nekem a Logitech 2 darab fotóért cserébe (amit a product ID-ről, valamint magáról a komplett cuccról kellett készítenem) küldött az alig hibás G27-emért cserébe egy VADONATÚJ G27-et!!hangsúlyozom ZOKSZÓ nélkül, nuku számla semmit nem kértek!!!! És kiküldték a kormány, úgy h a régit nem is kérték vissza. Ergo lett két kifogástalan G27-em, mivel egy csöppnyi ragasztás megoldotta a G27 ominózus kalibrálási problémáját! Szóval erre mondom én, hogy customer service és hogy premium company!!!
    Bocsi ezért a hőzöngős postért, de lehervasztó az, ami van a TDU 2 körül..nem elég, hogy elbaszták azt a jó kis irányítást, de még csak le sem szarják a fejünket... EZ nem FAIR-PLAY!! Ez kérem...távolról sem az....
    Jah bocsi: TDU2 Official Website!!! Haahahaaha :D:D:D Az mi???? Azzz miii?? Rajta egy júniusi bejegyzéssel, hogy a konzolosoknak JÖN a DLC...RÖHEJ!!!! Én ezt komolyan nem is értem, hogy képzelik....
  • [HUN]FaTaL
    testdrive2.exe /revoke, de rendes uninstallnál is felajánlja.
  • Szabi1991
    az tuti
  • wollnerd #29847
    igeen.. A Logitech Support 100x aranyszívűbb biztos mint a Atari Support..
  • Szabi1991
    ez lenne az értelmes megoldás, de azt nem tudhatjuk az atari hogy gondolkodik
    (ha úgy mint a játékkal akkor sokra nem jutsz velük)
  • ATi0021
    *un-installáld, (FireFox kijavított -_-)
  • ATi0021
    Simán installáld a TDU2-t és felhozza majd a revoke ablakot. Legalábbis és mindig ezt teszem, ha Windowst újra rakom vagy tudom lesz valami változás a géppel. Biztosra megyek.

Vagy állítólag az is elég, ha készítesz egy parancsikont ilyen formába:

Atari\TDU2\TestDrive2.exe /revoke

Állítólag erre is előjön a revoke ablak.
  • wollnerd #29843
    Szóval elég lesz egy kép a kinyitott tokról, benne a lemez, hátrafordított kézikönyv (hogy látszódjon a kulcs) és egy papírfecnikre írt mai dátum?
    A DxDiag részbe kell a bizonyítékkép?
    Bocs az ilyen kérdésekért, csak tuti biztosra akarok menni. :D
  • somdav95
    Amúgy visszatérek. körülbelül jövőhéten, csak még haza kell költözni, kitisztítani a g25-t, meg rendbe rakni a szobám, de a játékot már megvettem steam-en :)
    Lehet még valaki emlékszik innen rám, az 1-be gurultam vagy 40-50 ezer km-t, persze még nagyon az elején szinte, és vagy 1 másfél éve abbahagytam... :)
  • wollnerd #29841
    Sztem nem az. a testdriveunlimited2.com-on megvan az accountom.
  • somdav95
    hogy is működik ez a revoke-olás? csak kitörlök valamit és kész?
  • wollnerd #29839
    Csak nem TDU2-ős kulcsomról beszél?!
  • wollnerd #29838
    Érdekes hogy a belogginolás után a firefox biztonsági figyelmeztetés ad, érvénytelen biztonsági tanúsítvány használattal (Hibakód: ssl_error_bad_cert_domain)...
  • gduck
    Írjál le mindent amit itt írtál és meglátod mit válaszolnak. Majd utána közösen kitalálunk valamit itt a fórumozókkal ;)
  • Bronx South
    "viszont az új kulcsal új profilt is kell kezdeni szerintem" - Nem
  • tomsolo
    nem új kulcsot adnak

hanem engedélyezik vagy mi
  • tomsolo
    lefényképezed a lemezt tokkal? mellette vmi mai dátumos dolog
  • [HUN]FaTaL
    Nem igazán értem mi a fasznak nekik vásárlást igazoló szarság. Ott a cd kulcs az adatbázisukban, az nem elég?
  • Met
    nyilván először hallanák ezt a "mesét"
  • Szabi1991
    pl. kamuzd azt hogy a szüleidtől kaptad és nincs meg a számla ? :D

amúgy sztem ha bejelented hogy nincs számlád, adnak egy kódot,azt leírod egy papírra és a dvdtok mellé rakod hogy látszódjon a kód és s cdkulcs, lősz egy képet neki és kéész :D

tökmindegy nekik hogy vetted/nyerted/loptad a lényeg hogy legyen egy érvényes cdkulcsod, viszont az új kulcsal új profilt is kell kezdeni szerintem
  • wollnerd #29830

Na szóval, nincs számlám, esetleg más jó bizonyítékok?
  • Met
  • Szabi1991
    "azzal a papírral amit, pénztáros nyomtatja ki a fizetés után? "

ken blokk :D
  • wollnerd #29827
    Csakhogy nincs számlám.
  • ATi0021
    Ami azt illeti szerint a számla jó bizonyíték. Nálam minden játéknál ott van a futár papírjával együtt a játék dobozába. De tényleg jó kérdés, hogy ezen kívűl még mi bizonyíték. Talán Account és az azon levő kulcs? Nem tudom, ezt nem írja.
  • wollnerd #29825
    1000 % hogy nem.
  • wollnerd #29824
    És mivel kéne bizonyítanom a vásárlásom?
    azzal a papírral amit, pénztáros nyomtatja ki a fizetés után? (bocs nem jut eszembe a pontos neve)
    Van ezen kívül előrendelési e-mailem. (Gondolom ez nem elég az Atarinak... -.-)
  • [HUN]FaTaL
    5-6. próbálkozásnál rinyál elvileg.

Más gépre nem telepítetted még?
  • ATi0021
    Ilyen esetben csak két megoldás van. Vagy ahogy írták veszel egy másikat. (nem mintha nem adnák már bagóért is csak vigyék) Vagy azt teszed amit az Atari hivatalos oldala tanácsol. Hogy könnyebb legyen csináltam egy gyors fordítás és adok egy linket is:

Mit tegyek, ha a CD kulcsom érvénytelen, túl sokszor aktiválták, vagy cserére van szükségem?

Ha a játékot digitális úton vásároltad, akkor a digitális forgalmazóddal kell kapcsolatba lépned.

Ha dobozos verziót vásároltál és ilyen problémád van a CD kulcsoddal, az alábbi infókat kövesd:

- Ez a folyamat nem pótolja az elhagyott kulcsot.
    - Be kell bizonyítanod a vásárlást.

A folyamathoz az alábbi információkra lesz szükség:

- A játék mellyel gondod van.
    - Jelenlegi CD kulcsod.
    - A hiba leírása vagy hibaüzenet amit látsz.
    - Bármely már próbált lépés.

Amint a "Jelzésed\Jegyed\Ticketed" megérkezett hozzánk, további lépéseket kapsz a kulcs pótlásához. Be kell jelentkezned a Atari fiókodba. Ezt az oldal tetején megteheted.

Nos kb ennyit írnak. Szóval nem kell kétségbe esni kapni fogsz másik kulcsot. Viszont nagyon fontos, hogy bebizonyítsd a vásárlásod. Ezt az egészet megtalálod itt: http://atari.com/support/atari

Pontosabban:

Other Top Solutions:

What should I do if my CD key says it is invalid, too many activations, or I need a replacement? - részben ahol alul is megtalálni a Submit a Ticket részt, amivel jelented a dolgot.

Remélem segítettem ezzel és megkapod az új kulcsot. :)
  • wollnerd #29821
    De egy új OS új gépnek számít, nem?
    Xp-ről win7-re: elmaradt a revoke ,1 levonás
    win7-ről újra win7-re (újratelepítés, proci) elmaradt, újabb levonás, 1 marad->
    ->Na, újra próbálkoznék, NEM FOGADJA EL!!! pedig most jönne a 3. aktiválás! Limit határán vok, de nem léptem túl! A 4. próbálkozásnál kell nyafognia, nem?
    MOST AKKOR MIVAN?!
  • [HUN]FaTaL
    Miért lenne már új gép?

Amúgy meg semmi baja nincs a winnek ha kicserélsz alatta mindent, akkor sem.