Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fentvagyok.Láttam a Tracidot de most bemegyek a Lolával

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Én leader vagyok, lehet azért látom a többit mert tudom költöztetni a klubot, passz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Stock nem jössz egy poker partira????? <#nevetes1><#vigyor>

w77d
én látom a klubházunk, és popelyt is oda vezettem 😄

Grat <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én se
Bronx South
Én se látom a klubházakat, csak a sajátot.

wollnerd
<#wow1>
<#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

GerY5
Bugatti Veyron L'or Blanc

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Fehercsoki
Köszi!

gduck
Kapott tölem itókát is, tehát muszály volt látnia. Na mind1...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tattix
pixxel ha már Falkont odaírtad a játékosokhoz meg a fejlécére a klubját akkor megragadnám az alkalmat és megkérlek engem is hasonlóan helyesbíts!thx

Tattix
A tagok valamilyen úton tartják egymással a kapcsolatot és ha ráizgulnak egy furikázásra akkor riadólánc vagy itt ez a frankó fórum és ezúton tudomást szerez róla a pógár.

Jólvan, köszi 😄 majd próbálgatom 😛

[HUN]FaTaL
Valamelyik szarság alatt lesz, zoomolgass rájuk. 😊 Valamelyik versenynél szoptam be így, ott volt alatta, kizoomolva nem látszott. 😄

A menü mögött is a házam van😄 És azért van kevés mert kevés kocsim van 😄

icetihi
Ibizán lesz a menü mögött 😄😄😄 de kevés házad van 😄

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Akkor marad a szárazföld😄

Mind két szigeten megnéztem és a filternél engedélyeztem 😄

icetihi
vedd meg a bejárat melletti elsõt, általában classic, majd utána a mapra és vissza

vagy csak rossz szigeten keresi 😄

[HUN]FaTaL
Akkor kiszûrted a térképrõl a klubházakat, mert a vásárolható klubházak asszem nem tûnnek el.

Igen, a "megvásárolható" klubházak el is tüntek, de a sajátot nem látom. És biztos benne vagyok a klubba mert a tagokat is mutatja a játék :\

[HUN]FaTaL
Pirossal jelzi pedig. Mindkét szigeten nézted?

És az mitõl van, hogy meghívtak egy klubba, beléptem, de sehol nem találom a klubházat? 😊

Fehercsoki
Használtautósnál hogy lehet elérni hogy más kocsikat áruljon?(mapra kimegyek meg vissza nem segít)

Állítólag nem csaj.

Gondoltam is rád 😄 Látnod kellett vna h legyaláztam az orosz majmot.Köpninyelni se tudott.Feszült is volt a nagymenõ brigád dehát tudják mostmár h hányas a kabát.Zsu késöbb vmikor majd felmegyek.Megkereslek.Amúgy a Marina v köcsög v csaj mert naon küldözgeti nekem a koktélokat <#nyes> Vagy szimplán behódolt

-HRC- lett helyette mert nem engedett be minket a klubház, az Atari meg leszarta...

Gratulálok Stock <#taps>!!!!!!
Látom Marina is veled játszott.<#duhos2> Úgy látszik ma én sem pokerezem ö miatta!!
Sok sikert neked, szia!!!!! <#wave>

SeanJRRussel
A HRC klubbal mi van????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Pedig pont dicsekedni akartak h ma trófea gyûjtés voltnálam.2 noname játékost egyszerre és 4 topjátékost 1Nként kiraktam.Régen volt ilyen jó pörgös játékom a lvl4be.Pihenj kicsit erre a stresszre és gyerevissza Janesz.Csak temaradtál meg a KOa.A Zsu túl messze van max veled versenyezhetek.Easy Janesz és jácctovább

Falkon
Nekem az SLS a favorit. Eleje óta arra gyûjtöttem! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bronx South
Nekem az SLR jön be egy ideje, de nagyon.

na én a mai nappal végleg befejeztem a pókerezést. a f.........m tele lett a sok összebeszélõs ûberfasza playerrel mindenkinek köszönök mindent.

Sziasztok!
Tegnap regeltem a fórumra. A játékot április óta nyomom. Kérdésem hogy itt klubba lehet-e jelentkezni, illetve nézegettem a videókat, jók az ilyen együtt kocsikázások. Ha lehet csatlakoznék én is.

Mikorra szoktatok ilyen krúzokat szervezni?
Szép estét.

Falkon
Megbeszéltük! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Majd nyomunk 1 merci krúzt😄

Falkon
Látod, itt vannak a Mercik! De ez még csak a kezdet! 😄

Vicces lehet, ha ezzel a festésel el húzol egy magyar mellett 😄

kifli
itt legaláb a festésem látszik 😄

Igaz csak a végén rendesen 😞
Nem rossz, nem rossz 😄

Falkon
A gépparkom fele:

Köszönöm a tegnapi klub krúzt:

Nekem köszön de biztos másnál is van Face/Namecontrol.Pár napja egyasztalnál ültünk Jani34 KOAGT meg én és egy nemismert név ránk köszönt Geee.Magyar player.Fel is vett barátnak.Ráadásul jó pokerjátékos <#eljen>.Annó még a TDU1ben volt egy komolyabb krúz MRFS-el és pár külföldi nagyágyúval.Oahun lent a városnál beadott tölünk pár ezer méterre 2 magyart.Irogattam a Shelbynek(NewLife) és ránk köszönt a kétmagyar h Szevasztok magyarok.Mi is vissza.Ott aki bejött a layerbe köszönt 1bõl.Ez így korrekt.Sajnos a TDU2 magával hozta a sok bugot meg az idiota playereket is.Amikor nosztalgiázunk a TDU1rõl ez is benne van h ott abba nemvolt ennyi gyökér.Volt pár északon.Igazi hegyibanditák 😄 de inkább a közös gurulás volt elötérbe helyezve.Amenyit balhéztam mostanába a lvl4be annak az 1%-át a TDU1be.De ott is(TDU1) max a TDUPE mahinátor hülyegyerekek miatt akik az Audi A3asal (közben kiverték az öcsit) odavertek az Enzomnak.Férges ez az új generáció Dák és sztem ezt õk is tudják.

gduck
Kenobita tegnap se köszönt az asztalnál (jó szokásához híven). NO KOMMENT <#shakehead>

UI: Ki is szórtam mindjárt az elején <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wollnerd
Oké, mindegy most vettem észre hogy naaaggyoon hasonló motorháztetõjû verda két különbözõ verda! 😄 😄 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem kéne felcserélni a videók címét?
Hawaii-n még csak kb. 740 km-t tettél meg, Ibizán már kb. 889 km-t! 😄

Bronx South
Ez még tegnapról (meg máról is van, de az majd vmi összefoglalóban lesz benne):

rotator
Jaja, most már pörög.