Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Nálam nem lassú!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Mindenesetre én nem szoktam hülyeségeket írkálni, csak amit látok.

Bronx South
Hát már megittam pár100 / 1000 koktélt ott az elõtérben ha nem többet, érzem a változást. Ha bemész a kaszinóba akár valamelyik szigetrõl, akár a játék elindításakor, olyankor gyorsan adja. Ha kijössz egy tourról, vagy már egy ideje tartózkodsz a kaszinóban, jön a szopatás, és hogy megiszol 30-40 koktélt vagy többet. Mostmár lehetek akármennyit a kaszinóban, jöhetek ki akármennyi tourról, mindig megvan a cherry az elsõ 5-6 koktélból, mindig. De az is lehet hogy ez valami véletlen, vagy megpiszkálták mostanában a játékot, passz.
Amióta megvan a lvl10 már volt szükségem 20-30 cherryre, ebbõl 1x volt hogy tizen akárhanyadikra adta meg, a többi benne volt az 5-6 ba.

rotator
Kétlem, hogy szombat este végeznének javításokat. Emellett a testdriveunlimited2.com is csigalassú, a háttérképeket úgy tölti le, mint anno az 56k modemek idejében, 10 éve nem láttam ilyet. 😄 A cseresznye meg nem szintfüggõ, ezer éve level 10 vagyok, amikor olyanja van, gyorsan ad, máskor meg szívat (ma 1-50 között váltakozott).

Bronx South
Adok pénzt neked kettõre is, np ! 😄

Bronx South
A szerver stabilitási problémák szerintem akkor fordulnak elõ ha javítanak valamit. A cseresznye nekem nem probléma, amióta lvl10 -es vok szinte azonnal adja mindig, de az szarabb mikor belemélyülsz a játékba, megvan már a társaság is, esetleg jól állsz és kibasz a szerver.

Köszi neked is! Majd szólok, ha sürgõsen kéne egy Veyron. 😊

rotator
Nekem inkább stabilitási problémáim vannak. Konkrétan ma este egy partit se tudtam végigjátszani, az egyikben az elsõ leosztás elõtt(!) kidobott. Mondjuk legalább annyi tisztesség volt benne, hogy elsõre adott cseresznyét. 😄

Bronx South
A pár nappal ezelõtti nagy leállás után pár dolog nem mûködött teljesen normálisan, pókerben pl. úgy adta az ász drilleket meg a full houseokat hogy csak néztem, egy menet alatt volt vagy 5-6 vagy több is. pl. mikor flushre emletél nem attól kellett paráznod hogy esetleg aki megadja vagy ráemel annak erõsebb flushe van, hanem full house volt, de a póker se volt kizárt, ennek meg elég elenyészõ a lehetõsége a valódi pókerben ilyen sûrüséggel, de a leállás elött se sûrün fordult elõ. biztos ezeket javítják, mert eléggé gyér lett a mûsor.

rotator
Ma este kb. használhatatlan a kaszinószerver. Gratulálok az Atarinak/Edennek.

Bronx South
Balance thx a fain gurulást, ha kell lové csak szólj, adok szívesen ! <#wave>

Gratulálok Stocki!!! <#taps>

Sajnálom Zsu h kifagytatok.Az elsõ leosztásután 6 player kifagyott majd a kövbe még 1.Maradtunk a BigDaddy a Kenobi meg én.Könnyü nyerés volt de végre elmozdultam a magic 50rõl 😄

Ez meg 1 gyönyörû csaj 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alig volt baleset 😄

Jó kis krúz lehetett 😊 A zenért meg plusz pont 😄😄😄

holecsko10
A múltkori cruise csak gameplay stílusban.

Elnézést rosszul linkeltem be a videót na próba újra.

Pixxel meg kérhetlek ki töröld a #27284 hozzá szólásomat.
Köszi elõre is.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
A múltkori cruise csak gameplay stílusban.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Stock játszol most? Meghívhatlak egy poker partira??????<#vigyor2>

Tattix
én lassan nem tudok csak gyorsan és sok balesettel

Valaki egy lassú kocsikázás? 😊

Ibiza reptér körül 😊

Berseker merre vagy ?
Falkon
Megnézem. Köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Megyek
Falkon: Ibizánál a reptérnél german tuner.
Popely: Én fenn vagyok 😊 vegyél fel barátnak.

Igen
VWfan
Akár most?

Nincsen kedve valakinek kocsikázni mostanába ?
Falkon
Audi, Merci tuningoló hol van? Egyszerûen nem találok.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pedig, most jó a barát rész is a játékban :\

Hát sajnos mi a játékban soha nem leszünk barátok <#nemtudom>

Délelõtt legalább normálisan mûködött a szerver 😊

Mostmentem fel.Találkoztam a Tracidal.Zsu ma küldök min 10 barátkérõt.Vmikor már sikerülnie kéne <#nemtudom>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Stock most nem játszol? <#wave>

Bronx South
Életkép az egyik garázsomból: "kitakarítottam a vasat"
Jelen pillanatban oda vok a narancsért, tegnap vettem és már van benne 1000km. 10ezer mostmár alap csere elõtt.

VWfan
Köszi 😊

Bronx South
Na ! Ez nem vót semmi, még a sör is elhagyta a kezemet ! <#hehe>

Bronx South
A németek után volt még egy esti ráadás pár volt, és jelenlegi klubtársal. <#eljen>
Összeröffentem a Coldmetal haverommal is, asszem innentõl jönnek a bomba cruiseok. <#pias><#vigyor2><#eljen>

ui.: Szeretem a belsõ nézetet, de mintha a motorháztetõrõl jobb lenne a látvány, legalábbis videózni mindenképp jobb.

Hát lehengerlõ amit csinál.Ezt nem hagy6ja abba.Sõt neki mostmár a Lola a tét 😄. 2 napja 5-3 5-2 2-4.Olyan savanyú lapjaim vannak h az nemigaz.Ha meg van vmi akkor meg ez <#falbav>

Grat Geee.Tetszett a merészséged.Szeretem a beválalos playereket <#eljen>

Rip
ESC-et nyomj, majd bejön egy menü, hogy elfogadod-e a felkérése avagy sem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

már a 7-ik 71 gyõzelemmel koa ezt nem lehet követni<#help><#nevetes1>

Bronx South
pár német sráccal / csajjal összehoztunk egy jó gurulást. <#eljen>

Grat Koa <#puszis><#worship>

apropó az amit csinálok festést kocsira (custom), azt látják mások is?

nekem meg <#nyes><#beka3><#integet2>

a válaszom erre<#duhos2><#puszis><#eplus2>

<#mf1> gyertek, gyertek

Stoki már zsu a 70-edik nyerésénél tart ugyhogy belekell huznunk<#taps><#taps><#pias><#pias>

[HUN]FaTaL
Nem törölnek, ne aggódj. Valószínû be volt gombázva 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
A változatosság kedvéért felraktam két CRC-t, mert:

MEGY.

<#ijedt>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo