40335
  • tomsolo
    phn egy srác meg irt a supportnak és újraktiválták neki a serialt.
  • Szabi1991
    nade ha procit cserél az már egy új gép :D
  • [HUN]FaTaL
    Igaz, kevertem. Megoldás az elbaszódott mentésre volt, nem erre. :(
  • Bronx South
    Korábban a Derek haverom esett ilyen problémába, a megoldás pedig az volt hogy újra megvette a játékot.
  • [HUN]FaTaL
    5x lehet aktiválni, sosem revokeoltál? Azt nem mondtad hogy újrahúzod a wint, olyankor nyílván revokeolni kell...

Szabi: Egyszerre 3 gépen, de 1 gépen ötször és ha nem revokeolsz akkor elfogy. És mivel a buzi Atari nem engedi restartolni a securomnak, ezért ilyenkor cumi van.

Illetve mintha korábban a topicban írtak volna egy módszert, csak nem tudom hol van, wollnerd próbáld meg kikeresni.
  • Szabi1991
    nade elméletileg 3 gépen lehet aktiválni

a manuális aktiválást se engedi ?
  • wollnerd #29813
    A k*rva anyjukat!!!

Én annyira tudtam hogy revoke-olni kellett volna a Proci csere előtt!! Mivel mikor leesett az állam mikor újrarakta a win7-et is, amit nem gondoltam szükségesnek!
    MOST AKKOR VEHETEK MÉG EGY LEMEZT!!!!!!
  • wollnerd #29812
    És majd egy kis erőltetésre: -BUG -BUG +(2xBUG) -BUG
    xDDD
  • w77d
    tegnap és ma 7 óráig 75%-os leárazásban volt, aki akarta már tuti megvette
  • poloo
    sziasztok! most a steamen 50% akcióban lehet megvásárolni a TDU2-t, ismerősöknek lehet szólni! :)
  • [HUN]FaTaL
    Az első DLC után még volt 1-2 update.

Én nem emlékszem olyan bugra, amit a DLC hozott és azóta nem javítottak, persze lehet, hogy van.

Ellenben jópárat kijavított. Pl. azóta nem emlékszem olyanra, hogy eltűnik az autó és a 4 kerék marad :D
  • gduck
    Egy programjavítás mindig -BUG +BUG :D
  • wollnerd #29807
    Nem inkább hozott? :D xD
  • [HUN]FaTaL
    Az első DLC is javított bugokat.
  • setuh
    Az első indításnál mindenkinek ilyen kegyetlen sebességgel töltötte a patchet?Jelenleg 37-el süvít,500 mb-at elég kellemetlen így kivárni.
  • ATi0021
    Szerintem se ártana, ha ennyi idő után végre lenne bug javítás is. Plusz nagy öröm lenne, ha a motorhangokat is kijavítanák, mert azért az mégis csak szégyen, hogy a végén a móderek fejezik be a játékot.
  • tomsolo
    Bizony. Sokan elfelejtik hogy - az eddigi infok alapján - csak az EXPLO volt ingyenes a többi "minőségi" DLC már fizetős lesz :D

Az rendkívül vicces lesz mikor az Exploban lévő oda nem adott kocsikért 4-5 hónap után pénzt fognak kérni :D
  • tomsolo
    Már miért kéne eladni? :)
  • Szabi1991
    én főleg a Spyker C8 Coupe miatt vettem meg a játékot, mert szerepelt az autólistán, látszódik a kirakatból most is.. de bent a szalonban nem.. hiába van a fél játék a képével kitapétázva....

most csalással bent van a játékomban, de amint jön a pecs el kell adnom vagy minden autóm pinkmustang lesz, ennyit sikerült majdnem egy év alatt kijavítaniuk.. ehh -.-
  • allock #29800
    én a mocikat várnám, az első rész is csak amiatt tetszett, ezzel meg jól befürödtem eddig :D
  • Szabi1991
    de egy pecset nem DLC-nek szokás nevezni :D
  • [HUN]FaTaL
    Inkább a bugokat javítsák ki.
  • Szabi1991
    ha van eszük akkor nem mocik jönnek [mert azt a legmacerásabb megcsinálni] hanem új autók amit dlc-ként meglehet venni.. és ha abból kapnak megfelelő bevételt akkor megcsinálhatják a mocikat..

na meg nem lenne rossz ha lassan kész lenne a nagy építkezés is.. [autóárverezős meg ruhásboltok]
  • wollnerd #29796
    De azt mondák hogy nem lesznek mocik...
    Vagy mégis...?
  • gduck
  • Szabi1991
  • ATi0021
    Ez aztán a hír. DLC2 coming soon vagyis már csak 20 hónap és kijön... :D
  • gduck
  • [HUN]FaTaL
    A hír az lesz, hogy nem lesz DLC2 :D
  • Bronx South
    Erre kíváncsi leszek. Remélem hogy annyi újdonság jön hogy a hálókártyám 100% -on fog pörögni letöltés közben !
  • tomsolo

Today, 11:15 PM
    Meixy
    Atari Community

Hey guys,

News on DLC2 coming soon

Keep you guys posted.

Meixy

LOL! News almost out the door :D
  • rotator
    Vadállat!
  • [HUN]FaTaL
    Nem, vasárnap jön az első pack elvileg.
  • Petryx
    Na ez ígéretes!
    Letölthető már valahonnan?
  • setuh
    Már ha akarsz vele játszani is,de ha az egyes jobb akkor inkább elővszem azt...
  • Bronx South
    Az egy szintjét ez meg se közelíti, 5 Eurót viszont minden játék megér.
  • Szabi1991
    sok fejlődés van benne, meg jónéhány visszafejlődés is, összességében jobb lenne, ha frissítgetnék rendesen, de nemigazán teszik :-(

5eurot viszont megér szerintem az onlájn kocsikázás :)
  • setuh
    HI!

Most,hogy ilyen olcsó megkérdezném,h megéri megvenni?
    Multi milyen?1-est megvettem az tetszett de ezt csak akkor venném ha annál jobb.
  • Dj Tommy
    5 euro a TDU2, akit érdekel.
  • icetihi
    Ford ebben mi volt az off???:D A játékról volt szó. Egyébként ha már itt tartunk valaki moddolhatna motorokat:D:D