Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amióta megvan a lvl10 már volt szükségem 20-30 cherryre, ebbõl 1x volt hogy tizen akárhanyadikra adta meg, a többi benne volt az 5-6 ba.
Ez meg 1 gyönyörû csaj 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Elnézést rosszul linkeltem be a videót na próba újra.
Pixxel meg kérhetlek ki töröld a #27284 hozzá szólásomat.
Köszi elõre is.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Popely: Én fenn vagyok 😊 vegyél fel barátnak.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jelen pillanatban oda vok a narancsért, tegnap vettem és már van benne 1000km. 10ezer mostmár alap csere elõtt.

Összeröffentem a Coldmetal haverommal is, asszem innentõl jönnek a bomba cruiseok. <#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
ui.: Szeretem a belsõ nézetet, de mintha a motorháztetõrõl jobb lenne a látvány, legalábbis videózni mindenképp jobb.
Grat Geee.Tetszett a merészséged.Szeretem a beválalos playereket <#eljen>#eljen>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu