40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#29899 talán kevés a memória, mert túl nagy területet kezel a játék egyszerre -
#29898 nincs kaszinó dlc-m, se kedvem kaszinózni.... -
#29897 Sziasztok,bocsi az OFF ért részben,de nagyon fontos lenne....TDU1be megy fullon a számitógépen,ami alig jobb picivel mint a laptop,de a laptopon 15 fps em van minimumon,HD4200as videókártya bőven elég kéne legyen neki 1024 mediumhoz,de semmi....LOW on 15 fps,GRID,Shift,és Dirt3 is 1024 megy a laptopon..szóval kell menjen a szaros 2006os TDU 1 is,van valami ötlet mi lehet a baja?:( -
#29896 Hát ha már frankón elkezdted vissza nyújtom a stafétabotot. -
#29895 Érdekeseket írsz, kérlek folytasd. -
#29894 Nem mindegy mi a neve és a célja ? A játék megpiszkálásával hozzáférhető, tehát a játékban hívatalosan nincs benne, alias MÓD. A cheat fogalmát nem tölti ki teljesen, de a hack fogalmát viszont teljesen, vannak akik összemossák a kettőt, de a #29887 -et nem kérdés hogy te értetted félre, felesleges itt tisztánlátásról magyaráznod... lol -
#29893 A ReRun aztán óriási csalás pláne hogy versenyzéssel szeretne pénzhez jutni.
Dehát pont ebben látnál kristálytisztán. -
Ha nem akarsz csalni :D -
#29891 "csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt" -
#29890 Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idő alatt 70ezeret lehetett szerezni.
ReRun -
ATi0021 #29889 Akinek van szerencséje, meg tud pókerezni az biztos. De én folyamatosan csak veszítek, igen, mindenbe. Plusz autós játékot vettem és nem kaszinó szimulátort. -
Szabi1991 #29888 nem értem ezt az állandó pénz problémát, pár perc alatt milliókat lehet összehozni a kaszinóban :D -
ATi0021 #29887 Nocsak lesz DLC2 és még éveket se kell várni. Nem hittem volna, hogy a soon tényleg ilyen hamar lesz.
Reménykedem benne, hogy végre befejezik a játékot és méltó lesz a TDU1hez. Remélem végre lesznek normális motorhangok és lehet csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt. Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idő alatt 70ezeret lehetett szerezni. Még van némi Atari tokenem is, szóval várom az új cuccokat. :)
Lehet, hogy előveszem újra a játékot és gyűjtők egy kis pénzt, ha itt lesz a DLC ne kelljen várnom. :) -
#29886 Tényleg, ez már olyan régen volt, hogy el is felejtettem. :D -
Szabi1991 #29885 elméletileg két motor ingyenes lesz, a többi meg fizetős [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=28336]#28336[/URL]
- Harley Davidson Fat Boy Lo
- Triumph Speed Triple
Az MA2 kategóriába kerülnek.
-
#29884 Mert pl. a motorok is benne lesznek, meg az aukciós ház, ami DLC.
Ugye nyílvánvalóan mindenkinek letölti majd az updatet a játék, és lesz ingyenes része (pl. az aukciós ház és a bugjavítások, ha lesznek az mindenkinek elérhető lesz), a kocsik meg a motorok pedig valószínű pénzbe fognak kerülni.
Aztán majd meglátjuk, sokat nem remélem, legfeljebb pozitívan csalódok. -
#29883 Én augusztusra. -
#29882 februárra tippelnék -
#29881 februárra tippelnék -
#29880 Jah...de az megy nekik karácsony nélkül is, már megmutatták. -
#29879 Még abba se akarok belemenni hogy esetleg pénzért jöjjön a dlc 2... neem itt qrwára nem extrákról van szó, amit akár pénzért is kidobhatnának, hanem az alap game játszható szintre hozásáról. Nem is tudom miért dlcnek vannak nevezve, mert ezek patchek amik idáig kijöttek. -
Szabi1991 #29878 dehogynem, kapnak 2 hét szabadságot és első este behalnak a szerók.. majd meglátod... :DD -
#29877 Én meg arra leszek kíváncsi hogy milyen dlc jön. Minimum egy másfél gigás valamit várok ami feljavítja a játékot, és végre egy év után a régi TDU-sok is annyira élvezhetik majd a játékot mint az újak. Vagy kidobnak egy pár megás valamit (max 200) ami még bugosabbá, és játszhatatlanabbá teszi a gamet pár felesleges hülyeséggel karöltve, és tényleg a kukába dobom a lemezt. -
#29876 RRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrohaaaaaadjon meg ez a banda....... Ezeknek semmit sem jelent a Karácsony???? :( -
Szabi1991 #29875 "Good News Everyone! DLC2 will be released early next year. That means more content and fixes for TDU2! More info will be released next week. Hint: it involves 2 wheels aka a whole new way to shred it up ;)"
hmm, na ennyit arról hogy karácsonyra kihozzák DLC-t ehh.. -.-
Meixy soon = next year >,<"
kíváncsi vagyok hogy a jövőhétre ígért infókat idén megkapjuk-e :DD -
#29874 Jólvanna:D:D Legalább a feeling meglegyen na:D -
Szabi1991 #29873 a "Stay tuned for updates!" miatt gondolod ? :D
az csak annyit jelent hogy figyeld a frissítéseket twitteren :D -
#29872 Csak nem lesz valami nemsokára?:D -
CsabaHUNDeath #29871 Köszi, megvolt a router kikapcs, sikerült is az Online-offline account készítése, csak ettől még mindig nem megy a netes játék! :(
Valaki meg tudná mondani mennek-e a szerverek egyáltalán, mert nekem mindig azt írja a game!
PLS HELP!!! -
#29870 :D Photoshop rulz :D -
#29869 Ezen mekkorát röhögtem -
Petryx #29868 Csinálj nyugodtan ONLINE profilt.
Húzd ki a netet és felajánlja az OFFLINE indítást, DE ettől még tudsz ONLINE profilt csinálni.
Tuti!
Anno mikor elkezdtem a játékot még virágbolti verzióval, én is így csináltam.
Aztán mikor vettem hozzá hivatalos kulcsot, újratelepítettem, a profilt bemásoltam és működött online. -
CsabaHUNDeath #29867 Azért csináltam offline-t, mert online nem megy egyáltalán! Így legalább tudok játszani, aztán majd csak beenged egyszer, vagy nem... :(
Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul? -
#29866 Új account kell mindenképpen, az offline accoddal nem tudsz online játszani. -
CsabaHUNDeath #29865 Szevasztok!
Megvettem a steam-en a játékot, de mindig azt írja ki egy pár perccel a Press Start után, hogy tdu2 server not available this time! Ha esetleg menne online, akkor az offline accountommal is tolhatnám, vagy át tudnám váltani?
PLS HELP!!! -
#29864 -
#29863 Te kész modder vagy! :DDDDDD -
#29862 Nem tudtok olyan tuti helyet ahol mindig jelentkezik a padkabug?
Amikre én emlékszem - azokra most lehet hogy rosszul - vagy megszüntettem :)
(Kivétel a korlát, autópálya betoncsikon való csúszkálás mert az valszeg szkriptelt.)
[FIZIKÁT HEKKEL] -
#29861 Na, el is küldtem egy angolra fordító személlyel (Vagyis tolmáccsal) (:D)
Kíváncsi vagyok mennyi időt vesz igénybe intézniük... -
#29860 Nem is vettem észre hogy van szkennerünk.. Máris intézkedem.