40335
  • icetihi
    talán kevés a memória, mert túl nagy területet kezel a játék egyszerre
  • kifli
    nincs kaszinó dlc-m, se kedvem kaszinózni....
  • bency
    Sziasztok,bocsi az OFF ért részben,de nagyon fontos lenne....TDU1be megy fullon a számitógépen,ami alig jobb picivel mint a laptop,de a laptopon 15 fps em van minimumon,HD4200as videókártya bőven elég kéne legyen neki 1024 mediumhoz,de semmi....LOW on 15 fps,GRID,Shift,és Dirt3 is 1024 megy a laptopon..szóval kell menjen a szaros 2006os TDU 1 is,van valami ötlet mi lehet a baja?:(
  • Bronx South
    Hát ha már frankón elkezdted vissza nyújtom a stafétabotot.
  • tomsolo
    Érdekeseket írsz, kérlek folytasd.
  • Bronx South
    Nem mindegy mi a neve és a célja ? A játék megpiszkálásával hozzáférhető, tehát a játékban hívatalosan nincs benne, alias MÓD. A cheat fogalmát nem tölti ki teljesen, de a hack fogalmát viszont teljesen, vannak akik összemossák a kettőt, de a #29887 -et nem kérdés hogy te értetted félre, felesleges itt tisztánlátásról magyaráznod... lol
  • tomsolo
    A ReRun aztán óriási csalás pláne hogy versenyzéssel szeretne pénzhez jutni.

Dehát pont ebben látnál kristálytisztán.
  • icetihi

Ha nem akarsz csalni :D
  • Bronx South
    "csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt"
  • tomsolo
    Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idő alatt 70ezeret lehetett szerezni.

ReRun
  • ATi0021
    Akinek van szerencséje, meg tud pókerezni az biztos. De én folyamatosan csak veszítek, igen, mindenbe. Plusz autós játékot vettem és nem kaszinó szimulátort.
  • Szabi1991
    nem értem ezt az állandó pénz problémát, pár perc alatt milliókat lehet összehozni a kaszinóban :D
  • ATi0021
    Nocsak lesz DLC2 és még éveket se kell várni. Nem hittem volna, hogy a soon tényleg ilyen hamar lesz.

Reménykedem benne, hogy végre befejezik a játékot és méltó lesz a TDU1hez. Remélem végre lesznek normális motorhangok és lehet csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt. Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idő alatt 70ezeret lehetett szerezni. Még van némi Atari tokenem is, szóval várom az új cuccokat. :)

Lehet, hogy előveszem újra a játékot és gyűjtők egy kis pénzt, ha itt lesz a DLC ne kelljen várnom. :)
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, ez már olyan régen volt, hogy el is felejtettem. :D
  • Szabi1991
    elméletileg két motor ingyenes lesz, a többi meg fizetős [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=28336]#28336[/URL]

- Harley Davidson Fat Boy Lo

- Triumph Speed Triple

Az MA2 kategóriába kerülnek.
  • [HUN]FaTaL
    Mert pl. a motorok is benne lesznek, meg az aukciós ház, ami DLC.

Ugye nyílvánvalóan mindenkinek letölti majd az updatet a játék, és lesz ingyenes része (pl. az aukciós ház és a bugjavítások, ha lesznek az mindenkinek elérhető lesz), a kocsik meg a motorok pedig valószínű pénzbe fognak kerülni.

Aztán majd meglátjuk, sokat nem remélem, legfeljebb pozitívan csalódok.
  • tomsolo
    Én augusztusra.
  • allock #29882
    februárra tippelnék
  • allock #29881
    februárra tippelnék
  • icetihi
    Jah...de az megy nekik karácsony nélkül is, már megmutatták.
  • Bronx South
    Még abba se akarok belemenni hogy esetleg pénzért jöjjön a dlc 2... neem itt qrwára nem extrákról van szó, amit akár pénzért is kidobhatnának, hanem az alap game játszható szintre hozásáról. Nem is tudom miért dlcnek vannak nevezve, mert ezek patchek amik idáig kijöttek.
  • Szabi1991
    dehogynem, kapnak 2 hét szabadságot és első este behalnak a szerók.. majd meglátod... :DD
  • Bronx South
    Én meg arra leszek kíváncsi hogy milyen dlc jön. Minimum egy másfél gigás valamit várok ami feljavítja a játékot, és végre egy év után a régi TDU-sok is annyira élvezhetik majd a játékot mint az újak. Vagy kidobnak egy pár megás valamit (max 200) ami még bugosabbá, és játszhatatlanabbá teszi a gamet pár felesleges hülyeséggel karöltve, és tényleg a kukába dobom a lemezt.
  • icetihi
    RRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrohaaaaaadjon meg ez a banda....... Ezeknek semmit sem jelent a Karácsony???? :(
  • Szabi1991
    "Good News Everyone! DLC2 will be released early next year. That means more content and fixes for TDU2! More info will be released next week. Hint: it involves 2 wheels aka a whole new way to shred it up ;)"

hmm, na ennyit arról hogy karácsonyra kihozzák DLC-t ehh.. -.-

Meixy soon = next year >,<"

kíváncsi vagyok hogy a jövőhétre ígért infókat idén megkapjuk-e :DD
  • icetihi
    Jólvanna:D:D Legalább a feeling meglegyen na:D
  • Szabi1991
    a "Stay tuned for updates!" miatt gondolod ? :D
    az csak annyit jelent hogy figyeld a frissítéseket twitteren :D
  • icetihi
    Csak nem lesz valami nemsokára?:D
  • CsabaHUNDeath
    Köszi, megvolt a router kikapcs, sikerült is az Online-offline account készítése, csak ettől még mindig nem megy a netes játék! :(
    Valaki meg tudná mondani mennek-e a szerverek egyáltalán, mert nekem mindig azt írja a game!
    PLS HELP!!!
  • [HUN]FaTaL
    :D Photoshop rulz :D
  • tomsolo
    Ezen mekkorát röhögtem
  • Petryx
    Csinálj nyugodtan ONLINE profilt.
    Húzd ki a netet és felajánlja az OFFLINE indítást, DE ettől még tudsz ONLINE profilt csinálni.
    Tuti!
    Anno mikor elkezdtem a játékot még virágbolti verzióval, én is így csináltam.
    Aztán mikor vettem hozzá hivatalos kulcsot, újratelepítettem, a profilt bemásoltam és működött online.
  • CsabaHUNDeath
    Azért csináltam offline-t, mert online nem megy egyáltalán! Így legalább tudok játszani, aztán majd csak beenged egyszer, vagy nem... :(
    Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul?
  • [HUN]FaTaL
    Új account kell mindenképpen, az offline accoddal nem tudsz online játszani.
  • CsabaHUNDeath
    Szevasztok!

Megvettem a steam-en a játékot, de mindig azt írja ki egy pár perccel a Press Start után, hogy tdu2 server not available this time! Ha esetleg menne online, akkor az offline accountommal is tolhatnám, vagy át tudnám váltani?

PLS HELP!!!
  • tomsolo
  • wollnerd #29863
    Te kész modder vagy! :DDDDDD
  • tomsolo
    Nem tudtok olyan tuti helyet ahol mindig jelentkezik a padkabug?

Amikre én emlékszem - azokra most lehet hogy rosszul - vagy megszüntettem :)

(Kivétel a korlát, autópálya betoncsikon való csúszkálás mert az valszeg szkriptelt.)

[FIZIKÁT HEKKEL]
  • wollnerd #29861
    Na, el is küldtem egy angolra fordító személlyel (Vagyis tolmáccsal) (:D)
    Kíváncsi vagyok mennyi időt vesz igénybe intézniük...
  • wollnerd #29860
    Nem is vettem észre hogy van szkennerünk.. Máris intézkedem.